![]() |
No wczoraj własnie jak śmieci wynosiłem to jacyś pijani kolesie to śpiewali. Leciała piosenka i ona sobie leci, leci i leci i nagle słysze głosy 3 najebanych typów
HEJ HAJ HELOŁ! Ale Bardziej Wole: Number One - Max Farenthide TUM TUM BUM CYK CYK BUM AND... THIS IS NEW NUMBER ŁAN (KURWA!) ŁELKAM!! IIIIOOO II IOOOOO JEE IOOOO I I IIIIOOO!! (Tutaj przypomina mi sie tata jak jedzie radiowozem na sygnale po bandytuf) |
|
Crooks vs Vaasa ;p
lolek |
juz po wojence
azared -> kolega nivre panicore -> prawdopodobnie waptor |
Ng vs Vaasa ;p
lolek |
Cytuj:
|
jakies argumenty czy tako se napisales?
|
Cytuj:
Chodzą pogłoski, że Arczin będzie commanderem u finów. Jak wiadomo, ARCZIN PWNS ALL, stąd równanie: http://img.photobucket.com/albums/v3...l/ROWNANIE.jpg |
Cytuj:
AHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH KURWA LEZE !!!!!!!!!! AHAHAHAHAHHAHAHAHAHA |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Obsrajta się makowcem
|
Cytuj:
:D |
Cytuj:
waldek przykozaczyl na ank ;s |
dostalimy wpierdol :\
|
Cam plaxoooooor?;\
|
Dedal to Nostradamus XXI wieku przewidział wygraną FinoPolakoKebabów ^^
|
|
Fińskie opanują świat i zamiast jelonków będą biegały renifery!!1 Musimy uratować jelonki przed zagładą.
http://img.photobucket.com/albums/v3...ONKIPWNIOM.jpg |
Zaczyna sie jak w Saint ale skonczy hmm tez jak w Saint xDD
Finowie to krotko dystansowi :] gracze:D jak teraz patrze to daje 80 % szans dla NG xDD jedyny problem NG to brak druidow xDD Finowie nastawia boty na siochanie i jazda :D |
Sep 08 2008, 19:35:18 CEST Killed at Level 98 by Vader the flamer
and by Alzero no to co ,zabawe czas zaczac chlopaki?:) |
Cytuj:
|
na huj szczekasz jak gowno wiesz psie?
najpierw dowiedz sie o kim piszesz a potem pisz |
Panoooooooooowiee, trochę kultury. Można się nie lubić, ale po co bluzgać??????????????????????????????????????????? ??/////
|
@Vylkano
Ale to chyba NG ma więcej druidów ;) |
czas sie chyba wtracic :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
nawet jak mnie wypierdola bede mogl robic wiecej niz ty
|
@up
uaeuaeuhaeuhehuaeuaeaeauheauheauheuaheuhaeuhaeaaeu ha taki żarcik pod wieczór? ; DDD |
czas pokaze
|
Aka DGE...
Go Polska Go Go Polska Goooooo! Następna rewolucja przed nami? >:) Tym razem, PL+Kebab(Turk)+Fin+Rotanimod Eht ????? ;D a i M-Archin ! |
TRÓJMIASTO JEST NASZE,
TRÓJMIASTO DO NAS NALEŻY. NIE DAMY NIKOMU, NIKOMU NIE DAMY, TRÓJMIASTO DO ARKI NALEŻY 2-0 |
nom moze w koncu zielaq ci pozwoli isc na jakas akcje , mowie ci bedzie spoczkO!
|
Skor, mało wiesz.. za mało ;<
Ale ciepła hejka dla Ciebie ode mnie ; D |
wielkie jol ode mnie specjalnie dla ciebie rowniez ! pzdr !
|
Cytuj:
|
leon a co ty zrobiles na obsidi zeby moć cisnac skora ?xd
|
wylizał ci dupe i styka.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:57. |