![]() |
Cytuj:
|
[quote=Kamarroo;2245633]
Cytuj:
Jakie znowu racje Szczuru . |
Cytuj:
|
Cytuj:
jakis open moze? |
Cytuj:
|
Cytuj:
w 100% się zgadzam... Jeszcze trochę i CipSoft będzie musiał wprowadzić to jako nowy skill w Tibi... (i nie chodzi mi tutaj tylko o Tibia.pl. Na Tibia.com również można było zauważyć takie zachowanie) edit: Nie zauważyłem, że ktoś już wprowadził taką umiejętność. :P Cytuj:
:) Rozumiem ideę bicia się na wzajem. Jeden drugiego nienawidzi(to tak lekko powiedziane), ale czy musi się lać połowa ludzi, którzy w to grają?... Pozdrawiam Pix. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Robicie tyle ze normalnie porazka .I te wasze posty na tibia.com . Ubiliscie typa na dodatek nie od nas ale coz fragi liczycie bo ubiliscie jakas przypadkowa neutralna osobe .I tyle robicie ze zabijacie osoby niezwiazane z nami w jaki kolwiek sposob . |
ALE ZABIJAMY KURWA MAC!
A co do twoich "rad" do seq'a to wez radz se sam zeby przetrwac :D a o Mr. Vixipa sie nie martw bo zadnych manewrow nie ma w planie ale slyszalem ze tam 3 wojna swiatowa ma wybuchnac i to rowno 69 lat po wybuchu 2 :D (tak wiem 69 ulubiona pozycja kostona :D) |
Cytuj:
Bedac nawed w gildi Vixipa takie osoby jak ty nie sa poinformowane czy maja jakies plany czy nie ,wiedza to tylko leaderzy oraz poszczegolni ludzie w gildi ktorym mozna naprawde zaufac .Widocznie ty nie jestes nawed w tej gildi a do powiedzenia masz najwiecej .Ujawnij sie wkoncu :> Sluchaj stadum ludzi daleko zajdziesz ;O |
Cytuj:
|
isz strongow okz? x)
|
jak tam warek?
chyba zniknal juz nie? z gory byliscie skazani na pozarcie, teraz czas, zebysmy my znowu pokazali klase ;D |
kto był skazany na pożarcie niby my? sry ale wojna dark shire i nasza sie nie skonczyła :)
|
Cytuj:
aa i btw... Name: Kamarroo Former Names: Lord Vollddemortt Sex: male Profession: Elder Druid Level: 80 World: Titania Residence: Venore Guild membership: Part of the Fusion Last login: Sep 08 2008, 16:50:38 CEST Account Status: Free Account pl? |
Cytuj:
jak ja juz nie gram tym charem :) ale pociesze cie ze mam juz nowego Eldera xD |
Fajnie, ja tez
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:32. |