Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Darkshire Saints vs. Stulejkersi & Vindicta (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=189530)

Kajzer 27-08-2008 22:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SeQ_PL (Post 2247479)
"Dużo gadacie mało robicie" wiecie do jakiej strony się to odnosi.

Btw. Forum fighting niedługo będzie sportem chyba O.o

predzej sie bany posypia niz wyzywanie zostanie zaakceptowane na forum

Azraelus 27-08-2008 22:50

[quote=Kamarroo;2245633]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl (Post 2245621)
Nie było mnie raptem dwa dni a już dzieci tibii zdążyły zmarnować 2 strony tego przepięknego tematu :/ Porażka zwyczajnie...

@Kamarro

Vilum też pisał jaki to on kozak w rl i że nikogo sie nie boi a jak wszyscy wiedzą zesrał sie ze strachu jak ujrzał znajome twarze... Nie groże, tylko radze. Skończ z tym :) I skoro to Ty jesteś kozak i Ty masz zajebisty pomysł ustawki w rl to dlaczego to my mamy przyjeżdżać? U was w Bochni przemysł kwitnie to sprzedaj z 200kg soli i masz na pksa do stolicy :D

@Vilum

Wyjdziemy na tego opena, niebawem, lecz mam mieszane uczucia co do tego czy wtedy Wy wyjdziecie :D

@Floov

Sądziłem, że gorszego debila od Viluma tu nie ma, ale się myliłem... Czuj sie zachwycony...a Ty Vilum zawiedzony bo straciłeś żółtą koszulke lidera...

@Azra

Nie wkurzaj sie, ale oni maja troche racji z tym pisaniem postow :D

Pozdrawiam :)[/QUOT
sry siomek to nie ja strasze ludzi ze miazdze wnętrznosci :)
i nie robie z siebie jakiegos boksera czy nie wiadomo kogo tylko wkurzaja mnie teksty w stylu ze najbał bym ci w rl xD

a sól mamy i za huj nie oddamy haahahahaa

Jakie znowu racje Szczuru .

Snegnat 28-08-2008 02:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kajzer (Post 2247880)
predzej sie bany posypia niz wyzywanie zostanie zaakceptowane na forum

Nie wiem czy wiesz ale ludzie sie wypowiadaja w celu wyrazenia swoich pogladow. Zarowno negatywnych jak i pozytywnych, wiec lahe kotu tam ok?

Sarumaan 28-08-2008 09:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Emok (Post 2246560)
Od poprawiania błędów jestem tutaj ja, ale po pierwszym tysiącu musiałem zrezygnować. : <

owned

jakis open moze?

Szczuru.pl 28-08-2008 09:56

Cytuj:

Z naszej strony sie tu raptem dwie osoby wypowiadają a od nich całe osiedle z soli więc kto tu dużo gada? :) Cierpliwość czasami popłaca i tak będzie również w tym przypadku

Pixsik 28-08-2008 12:23

Cytuj:

... Btw. Forum fighting niedługo będzie sportem chyba O.o

w 100% się zgadzam... Jeszcze trochę i CipSoft będzie musiał wprowadzić to jako nowy skill w Tibi... (i nie chodzi mi tutaj tylko o Tibia.pl. Na Tibia.com również można było zauważyć takie zachowanie)

edit: Nie zauważyłem, że ktoś już wprowadził taką umiejętność. :P
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dixyra (Post 2247552)
Ja juz mam 10% do 88 forum fighting;]

Moja propozycja wyjdźcie wszyscy sobie na open battle(czyli połowa serwera), powybijajcie się a wolni ludzie sobie wbiją troszku expa na pustych expowiskach(nie wiem czy to słowo można tak odmieniać, ale pasuje mi tutaj).
:)

Rozumiem ideę bicia się na wzajem. Jeden drugiego nienawidzi(to tak lekko powiedziane), ale czy musi się lać połowa ludzi, którzy w to grają?...

Pozdrawiam Pix.

Snegnat 28-08-2008 13:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl (Post 2248242)
Z naszej strony sie tu raptem dwie osoby wypowiadają a od nich całe osiedle z soli więc kto tu dużo gada? :) Cierpliwość czasami popłaca i tak będzie również w tym przypadku

My gadamy i robimy a wy tylko gadacie ;<

Azraelus 28-08-2008 21:16

Cytuj:

Teraz to nawed mi nie mow ze malo robimy ! .Ze jestem za Yapanem to juz moja inwidualna sprawa .Zostawiliscie nas a teraz jeszcze takie Posty nie wierze .Zobaczymy za niedlugo co wy bedziecie robic gdy Mr Vixip zacznie dzialac ;> Bo wasz team jest bardzo oslabiony :) Ogolnie nic do was nie mamy bo nie potrzebuje zaglebiac sie w gorsze bagno ,lecz to taka moja mala uwaga ,rada .Pozdro

Azraelus 28-08-2008 21:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Snegnat (Post 2248568)
My gadamy i robimy a wy tylko gadacie ;<

Robicie tyle ze normalnie porazka .I te wasze posty na tibia.com . Ubiliscie typa na dodatek nie od nas ale coz fragi liczycie bo ubiliscie jakas przypadkowa neutralna osobe .I tyle robicie ze zabijacie osoby niezwiazane z nami w jaki kolwiek sposob .

Snegnat 29-08-2008 00:36

ALE ZABIJAMY KURWA MAC!

A co do twoich "rad" do seq'a to wez radz se sam zeby przetrwac :D a o Mr. Vixipa sie nie martw bo zadnych manewrow nie ma w planie ale slyszalem ze tam 3 wojna swiatowa ma wybuchnac i to rowno 69 lat po wybuchu 2 :D (tak wiem 69 ulubiona pozycja kostona :D)

Azraelus 30-08-2008 01:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Snegnat (Post 2249510)
ALE ZABIJAMY KURWA MAC!

A co do twoich "rad" do seq'a to wez radz se sam zeby przetrwac :D a o Mr. Vixipa sie nie martw bo zadnych manewrow nie ma w planie ale slyszalem ze tam 3 wojna swiatowa ma wybuchnac i to rowno 69 lat po wybuchu 2 :D (tak wiem 69 ulubiona pozycja kostona :D)

Bedac nawed w gildi Vixipa takie osoby jak ty nie sa poinformowane czy maja jakies plany czy nie ,wiedza to tylko leaderzy oraz poszczegolni ludzie w gildi ktorym mozna naprawde zaufac .Widocznie ty nie jestes nawed w tej gildi a do powiedzenia masz najwiecej .Ujawnij sie wkoncu :>
Sluchaj stadum ludzi daleko zajdziesz ;O

Snegnat 30-08-2008 03:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azraelus (Post 2251317)
Bedac nawed w gildi Vixipa takie osoby jak ty nie sa poinformowane czy maja jakies plany czy nie ,wiedza to tylko leaderzy oraz poszczegolni ludzie w gildi ktorym mozna naprawde zaufac .Widocznie ty nie jestes nawed w tej gildi a do powiedzenia masz najwiecej .Ujawnij sie wkoncu :>
Sluchaj stadum ludzi daleko zajdziesz ;O

Azraelus to ze taki Gaura z Pandori jak ty nic nie wiedzial co sie dzieje jak pucowal heat'om, to nie znaczy ze ja nic nie wiem ok?

albert0 31-08-2008 10:32

isz strongow okz? x)

Zwierze_Domowe 09-09-2008 23:17

jak tam warek?
chyba zniknal juz nie?
z gory byliscie skazani na pozarcie, teraz czas, zebysmy my znowu pokazali klase ;D

Kamarroo 10-09-2008 07:01

kto był skazany na pożarcie niby my? sry ale wojna dark shire i nasza sie nie skonczyła :)

Zwierze_Domowe 10-09-2008 17:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamarroo (Post 2263147)
kto był skazany na pożarcie niby my? sry ale wojna dark shire i nasza sie nie skonczyła :)

Widać, ze pl jestes i nie rozumiesz po ludzku. Mialem na mysli darkshire...

aa i btw...

Name: Kamarroo
Former Names: Lord Vollddemortt
Sex: male
Profession: Elder Druid
Level: 80
World: Titania
Residence: Venore
Guild membership: Part of the Fusion
Last login: Sep 08 2008, 16:50:38 CEST
Account Status: Free Account

pl?

Kamarroo 11-09-2008 07:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zwierze_Domowe (Post 2263465)
Widać, ze pl jestes i nie rozumiesz po ludzku. Mialem na mysli darkshire...

aa i btw...

Name: Kamarroo
Former Names: Lord Vollddemortt
Sex: male
Profession: Elder Druid
Level: 80
World: Titania
Residence: Venore
Guild membership: Part of the Fusion
Last login: Sep 08 2008, 16:50:38 CEST
Account Status: Free Account

pl?

i co z tego ze kamarroo na free acc ?
jak ja juz nie gram tym charem :)
ale pociesze cie ze mam juz nowego Eldera xD

Zwierze_Domowe 11-09-2008 22:42

Fajnie, ja tez

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:32.