![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Powiem za 2h jak było xD
|
/me spogląda w kalendarz:
Jak to dobrze, że jeszcze miesiąc wakacji...a potem 4 kolejne miesiące wakacji na trzecim roku studiów. |
Ej, mam fajną klasę xP Wychowawczyni w sumie zapomniała jak się dyrektor nazywa, ale ciii...
|
Cytuj:
|
Eee spoko nawet, poza jednym ciemnym typem co nie zdal nic sie nie zmienilo
|
a jutro godz.0 czyli na 7.00 rano ale będzie fajnie
|
Najpóźniej kończę o 13 30, w środy do 11 30 : )
|
@UP
Pierwsza klasa podstawówki? |
Rok szkolny w Akademii Pana Kleksa rozpoczęty.!
|
aua ale ubaw , 8:00 - 17:00 dzień w dzień :D
|
Cytuj:
|
Szkoła już się nie zbliża... szkoła już jest! Jedyny wniosek-ten temat jest nieaktualny. Zamknąć! ;d
A mój plan? Zobaczy się "w praniu"... ;p |
Cytuj:
|
Jak dla mnie to ironia i odpowiedź na płacze dzieci, że wracają o 16, 17, 18, 19, 20 i po północy z szkoły..
@down : O Moja siostra już po maturce i chyba nie miała tak dobrze. |
Cytuj:
Do panów up. To nie przedszkole, ani nie szkoła podstawowa, ale 3cia klasa liceum ;) |
Parę niemiłych zmian w gronie pedagogicznym, ale poza tym pozytywnie. Dziesięć lat edukacji przeżyłem, to i jedenasty jakoś zleci = >
|
Nadrill... To serio brzmi jak podstawówka...
Ja to jestem elitarny, bo najmniej to mam 8 lekcji. |
Ja i tak jestem najfajnieszy, bo dzisiaj do mojej szkoły nie poszedłem i planu oprócz jutra nie znam :p (jest tutaj podtekst, jakby ktoś się nie domyslił)
|
Do mnie na rozpoczęcie pofatygował się sam prezydent miasta, żeby nam powiedzieć o budowie nowego boiska szkolnego, plan lekcji już mi się podoba, tylko jedna godzina chemii tygodniowo, a we wtorek dwie lekcje na 10.50 : D
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Czym jest technologia informatyczna ? ftw/:baby:
|
Tym, co w podstawówce i gimnazjum nazywało się 'informatyką'. W praktyce nauka obsługi programów, przynajmniej na podstawie, bo kumpel na rozszerzeniu ma już rzeczy związane bardziej z teorią działania komputerów, ale nie zagłębiałem się w to, więc nie powiem co dokładnie tam robi.
|
Nawet sie ciesze bo w szkole mozna odwalic wiele smiechowych akcji i brakuje mi tego :D
|
Cytuj:
|
Najogólniej technologia informacyjna - word, excel, internet itd. Informatyka - programowanie.
W moim LO jest tak, że wszystkie klasy mają w pierwszej klasie technologię informacyjną, a od drugiej klasy informatykę maja tylko klasy mat-inf., a reszta w ogóle nie ma żadnych zajęć z komputerami ;p. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie, ja chce ci odgryźć. Nie zależy mi na poparciu forumowiczów :] mam swoje zdanie
|
Jak zawsze lubiłem wtorki to od teraz nienawidzę x( 8 godzin... Ciekawe jak kolejne dni ;<
@up: A wiesz co to ironia? Nie odpowiadaj... @down: Po 1: Nadrill powiedział o tym że chodzi do przedszkola... To jest ironia. Po 2: Huh? Daruj sobie te słowa bo sam na pewno nie jesteś lepszy... Po 3: A ja nawet do zbanowanego odpowiem xD |
Cytuj:
Po2 : To ty mi drogi nastolatku odp. co to jest ironia beż używania "gogla" oki? A nie... taki jak ty to tylko świeci inteligencją zaczerpaną z "gogla". Po3 : Odpowiem ci i tak : ] |
Cytuj:
Byłem dziś na rozpoczęciu i co? Moja szkoła ma najgorsze wyniki w mieście! 51% tylko zdało mature! HAHA ja dziękuje. A plan nawet awet. |
Jeśli chodzi o plan, to mam ostro przerąbane :D Na szczęscie jeszcze się zmieni bo bym chyba nie dociągnął do świąt.
|
Cytuj:
|
W 3 klasie LO zazwyczja jest tak malo godzin. Ja mialem okolo 6 lekcji dziennie.
@ktos tam up Bardziej szanuje nauczyciela, ktory pracuje w swoim kraju za mniejsze pieniadze niz osobe ktora wyjechala do UK zarabia 5x wiecej i wysmiewa nauczycieli w Polsce. Wyjazd za granice to jest easy mode, nic nie mam do ludzi co wyjezdzaja, bo im sie nie dziwie, kazdy chce godnie zyc. Lecz nie maja prawa do wysmiewania ludzi, ktorzy zostali w kraju z powodu nizszej pensji. |
Mi się plan podoba, we wtorek do 12, a tak to do 13 10 lub 14 10. Nie ma żadnych fiołków, że na 11 do szkoły i to mi się podoba, przynajmniej szybciej w domu.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dojdą do tego jakieś fakultety zapewne. Narazie w miarę lajcik, ale później trzeba się do matury jakoś przygotować. Lepiej gdy masz mniej godz. i masz czas na naukę w domu do przedmiotów maturalnych niż uczyć się z niepotrzebnych. edit: Teraz wyczaiłem, że mój plan może się jeszcze zmienić... 2 matmy z piątku przełoży się na 8:00 i wyjdę o 13:05 :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:41. |