![]() |
Btw, mam okazje kupna filmy z rl, gdy averios dowiaduje sie o smierci, ale to bedzie troche kosztowalo. Jak kupie to na pewno sie podziele ;[[
|
Btw, mam okazje kupna filmy z rl, gdy averios dowiaduje sie o smierci, ale to bedzie troche kosztowalo. Jak kupie to na pewno sie podziele ;[[
|
A ja mu tam współczuje. I nasz kolega ma się dobrze, nawet lvl wbił :D
23:03 Averios [117]: 23:00 You advanced from Level 116 to Level 117. Skoro tak mu zależy na tej grze, niech gra... co wam to przeszkadza? Kiedyś na pewno z tego wyrośnie. Pozdro. |
Cytuj:
cz.3 czuje ze będzie wkrótce |
Zaje*iste jak slucham tego to nie moge wytrzymac ;P koles jest jakis dziwny no ale to w koncu jego sprawa co robi i jak to robi niech sobie gra. . .
A moze komus meliski na uspokojenie zaparzyc ? xD |
Mi sie go szkoda zrobilo ;/ radzil bym mu do lekarza z tym isc czy cos.
|
"on mnie zabił, ty tego nie rozumiesz!"
Brecht ;d |
A gdzie rodzice?
|
Expią na Pohu.
|
leżą zasztyletowani w szafie, mają nauczkę aby nie pouczać Averiosa!
http://img144.imageshack.us/img144/3...azeczkaqc7.png |
Cytuj:
|
co za człowiek... i właśnie dlatego przesiadłem się z tibii na Lineage 2 jakies 3 lata temu...
|
buhehehehe xD
|
Cytuj:
|
|
Cytuj:
Sorry za offtop... @top No cóż, są i tacy ludzie jak Averios.. |
Cytuj:
JAK COS TO SĄ SŁOWA PIOSENKI PAŁO xD |
@up: Ale można to również zinterpretować jako jego osobisty hymn do Tibii. :P
Piosenka Happysad, o ile się nie mylę. @film (ten ostatni link do tibia.de): :D |
Żal mi bardziej tych kolesi niż jego...
jego życie niech robi co chce. Gra niech gra.. żałosne polaczki < Ci kolesie co z niego brechtają > Pozdrawiam Cery. |
Nadpopudliwość psychoruchowa w połączeniu w zaawansowanym stadium uzależnienia od Tibii. Gość jest prawie pełnoletni, więc nie będę go oceniał, gdyż nie znam go osobiście. Nie wiem jakie ma RL. Wy też tego nie wiecie, więc przestańcie na niego najeżdżać, bo może się okazać, że to jeden z waszych kumpli, a wtedy będziecie co najwyżej sobie pluli w brodę...
|
Troche bardziej mnie smiesza ludzie, ktorzy wydaja te swoje fachowe opinie, ze to trzeba leczyc, ze psychopata.
Nie wiadomo czy sobie prowo robi, mozliwe, ze wszyscy w chuja sie daliscie zrobic, zreszta takich ludzi jest mnostwo. Pojdzcie sobie pkowac na FACC zobaczycie ilu takich jest. |
@up
o taaak ;ddd tam to jest w huj noobow xD! zabijesz 35 ~~ lvl i pisze do ciebie "yuo are huntet!!1" "give my bp or die" "bp or hunded"!! hahaha niemoge z takich ludzi ... ale on to juz przegina ;dd |
Cytuj:
|
@up
Nie zgadzam się z nim, ale od tego ma forum, żeby wyrażać swoją opinię. Więc stfu. |
to juz nudne sie robi, ten caly "averios" to chyba udaje "_"
|
nie moge ;D wczesniej widziałem inny audio z dzieckiem z adhd ale ten lepszy xD
|
Hahahah nie mogę zaraz umre xD
"Ej czemu blessów nie kupiłeś" |
przychodze, patrze a mi bot napier#@%@%2 boooo, boooo!!!
Mogłeś okno w szkole otworzyc. Bys slyszal jakby alarm byl xD |
Zacznijmy od tego że dziecko z ADHD nie skupi uwagi na Tibii, jak on ma problem wysiedzieć 5min. na krześle. :D :cygaro:
|
Cytuj:
Poczucie humoru tego forum spada na psy, jakies nabijanie sie z majacego problemy z osobowoscia nastolatka, pare stron wczesniej wielka beka bo koles powiedzial do GMa leave plz. Eh. |
Az mi sie zle robi jak czytam nie których posty .....
macie tu NewBy i sie szczytujcie. http://img148.imageshack.us/img148/9...hambotaty8.jpg |
Nie używaj ng dzieciaku plx.
|
Cytuj:
|
Czemu nosisz Glacier kilt na dragi?
Cytuj:
|
Może dobijał lvl albo coś w tym stylu. Niech nosi co chce.
Gratulacje awansu. Pozdrawiam Cery. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:24. |