![]() |
The Morders nie przeszli :(
|
Cytuj:
Za tydzień występuje Snake ;) |
Kolejny glupi program na Tvn... 1 odcinek zobaczylem i nie mam zamiaru ogladac wiecej. Nie podoba mi sie.
|
Cytuj:
Chyba że dla Ciebie "mądry" program to taki, w którym jedzą koty na cmentarzu ^^ |
Cytuj:
Moim zdaniem, czasem Mam Talent wydaje się następnym głupkowatym programem (głównie przez jednego jurora, który lekko mnie irytuje), ale sama idea naturalnych ludzi jest interesująca. Podobnie You Can Dance. W sumie... i tak nie mogę innych programów oglądać ; ). |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@down Nie? ; P |
Cytuj:
|
Oczywiście chodzi o Foremniak, która udziela takich wykładów, że nie jeden uczestnik jej nie zrozumiał.
|
@Vasth
Chylińska właśnie najbardziej mi się podoba z całego jury. Jest przynajmniej naturalna i nie robi szopek jak co poniektórzy. |
Cytuj:
|
Mam talent, w porównaniu do tych tańców, śpiewów i lodów wszystkich gwiazd wydaje się być fajne. W porównaniu.
|
@sphinx123
Jak by był taki program w którym jedzą koty, jeszcze najlepiej żeby jakas gwiazda to jadła (w dodatku na cmentarzu) to bym napewno oglądał :) A co do "Tanecznych gwiazd na lodzie" i innych takich gwiazd ktore tańczą czy śpiewają nawet tego nie komentuje... |
Taniec z gwiazdami, gdzie tancerze są sławniejsi od gwiazd...TVP też pokazała klasę odpuszczając 2 ostatnie części Gwiezdnych Wojen, by pokazać gwiazdeczki tańczące na lodzie:(
@Topic Dla mnie Mam Talent, to obecnie najlepszy program rozrywkowy. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Niestety, TVP postawila na lodowisko, a nie Gwiezdne Wojny. |
Bo Gwiezdne Wojny skonczyly sie na Kill'Em All. Dalej to juz komercha...
Mnie z tej calej ekipy najbardziej zapadli w pamiec ci goscie grajacy na wszystkim, co sie da, chlopak wbijajacy sobie gwozdz w nos i ten chlopaczek w matrixopodobnym plaszczu. No i z ostatniego odcinka "Ryba". |
Cytuj:
@Foremniak: a mnie za to sie podobało jak zgasiła tych tancerzy w ostatnim odcinku ;] |
Mozesz wyjaśnic? Bo nie jestem w temacie.
|
Chylińska aby zobaczy że ktoś ładnie ryja drze to już ,,jest na tak''... do tego jak zobaczy ładną dupę to już mówi że jest cizią , bo sama ma ryj krzywy że szok...
|
Cytuj:
|
@2up: nie ma to jak życzliwa, bezinteresowna zawiść...
Cytuj:
|
up
Burkneli? powiedzieli że wojewódzki miał takie problemy seksualne... też bym się w*****ł... |
Pomyliliście trochę fakty, tamten chłopak burknął do mikrofonu, że już wcześniej dostawali wycisk, po tym jak Foremniak im dała wykład o kulturze.
Cieszę się, że nie przeszli dalej, byli chamscy wobec Jury, a pokazy widziałem lepsze. |
Cytuj:
|
Chyba bardziej chodzi o to, ze w*****l na miejscu Wojewodzkiego.
|
Ich nie obrażało ,ale mi chodziło o to że oni do wojewódzkiego powiedzieli że on ma takie problemy seksualne (po ty jak on im powiedział że oni są jak ten mężczyzna chwalący się przed sexem) i za to (na miejscu wojewódzkiego) bym się w*****ł ... widac było że woje~ nie wiedział już co powiedziec... Nie chodziło mi że oni są git gitara źle zrozumiałeś mój poprzedni post.
|
Cytuj:
Chłopak widać chciał się popisać przed dziewczynami z teamu. Ciekawe co by o nim pomyślały, jeśli by Wojewódzki powiedział, że gdyby nie ten chłopak i jego odzywka, to by ich przepuścił dalej : D |
Cytuj:
Cytuj:
|
Hm, mogłoby to nawet zabrzmieć jakoś śmiesznie gdyby tym tekstem umiejętnie rzucił, dobierając odpowiednie słowa. Ten nie wykazał ani trochę subtelnego dowcipu i wyszedł na błazna. Cieszę się, że odpadli oni i chłopak od electric-robot-miszczu-świata-dance.
@up: Mógł mógł. Przecież to nie było live więc można było powycinać conieco. |
Dzięki, że wyjaśniłeś bo nie oglądałem :\ Przegapiłem coś ciekawego? :(
|
Ci z tą autostradą przeszli to już żenada.. Odczucie moje jest takie,że że mało kto na prawdę pokazał tam talent.(No taka prawda,no ; p ) B-Boye mimo iż zaje*biście tańczyli,to nie koniecznie muszą mieć talent.Talent do tańca na prawdę miał ten miszcz świata Kamil,ale i tak dobrze,że odpadł.:P Ja kibicuje tej Klaudii rudej co Dłoń śpiewała ^^
W sumie to te właśnie castingi to najfajniejsza część programu,teraz już będzie nudniej.A ja się i tak ciesze że było tam sporo ludzi tylko po to,żeby roześmiać publikę i się nie wstydzili.I fajnie : D |
Cytuj:
Do tego ten dżołk o Nowym Yorku, takim miasteczkiem na zachodzie.. No i trzeba przyznać, że Wojewódzki miał 100% racji co do nich, a chłopaczek strzelił tak zwane "fopa"(nie wiem jak to się pisze). Zero wyczucia, zapatrzony w siebie dzieciak. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Mam podobne odczucia. Chylińska zna się na muzyce, i jedyna bardzo dobrze ocenia. Kuba czasami potrafi rozśmieszyć swoim ciętym dowcipem, a Foremniak? Tylko pouczałaby młodzież...
|
Ja jestem za Panią Irenką ;p
Tak na prawdę to jestem za Ziemowitem jest po prostu słodki ;) |
Foremniak jest sztywna i to jest jej wielki plus, bo najpierw myśli, apotem mówi, a nie jak Chylińska "O KUR*A TO ZAJE**ŚCIE BRZMIAŁO, TO NIE JEST ŻADEN TALENT ALE PRZECHODZICIE! :]!!!!"
|
Dla foremniak są tylko 2 stopnie
1 "och ach" 2 "jestes slaby w tym co robisz" Robi z siebie nie wiadomo kogo :/ wolałbym zeby zamiast jej byl ktos bardziej bezposredni. Chylinska lubie bardzo xD mowi co mysli. Dla mnie błędem było przepuszczenie "jadą polacy autorstradą" i "nasti lejdis" bo to było żenua |
a co sadzicie o Kamilu K.?? ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:07. |