![]() |
Cytuj:
|
WoW!Tez bym tak chcial expic;/.Miales wczesniej jakiegos chara ??Bo takie eq na tym lv :P
|
OMG jacy wy jesteście naiwni... przecież widać że sam nie gra. Dzieli sie kątem na 100%, grają we 2 albo we 3. Dużo gram i wiem że takich skillów i taiego lvlu w takim czasie nigdy by sam nie nabił... Gdyby sam grał to by nawet nie miał czasu się wysrać...Tak więc jak widze posty takie jak "super lvl; jak ty to robisz?;" a Ty odpowiadasz "cieżka praca; tylko sam gram" to aż mi źle sie robi że tak wszystko wsysacie ;/ i nie widzicie jaką wam scieme ciśnie że SAM GRA. Totalne Sharing Accound.
BTW Na pytherze koleś nabił 101 lvl w 6 tygodni i deleted accound(hmmm... ciekawe czemu?? czyżby sharing accound? ^.- ). Xoheka ty możesz być następny i tak sie nie podniecaj że taki lvl masz bo tu nie ma czym sie chwalić, każdy może dzielić sie kątem i mieć taki lvl i pamiętaj teraz za dzielenie się kątem ban na miesiąc także uważaj :) Acha i nie pisz że gadam głupoty i że grasz sam bo ja to wiem że gracie tą postacią w kilka osób. |
Cytuj:
|
Tak samo Dziewiczy Instynkt to 2 ownerow gdybyscie byli madrzejsci byscie nie pisali w Real Name 2 pseudo >.<
|
Cytuj:
Ekhm ? To że dla ciebie to czarna magia nie znaczy że to niemożliwe. Niesądzisz że jest znaczna różnica między moimi 8 mln expa w 3 miesiące a 100lv ( 16 mln expa ) w 6 tygodni ? Chcesz to załóź sobie chara na isarze i obserwój ile jestem online dziennie to może jednak zmienisz zdanie. mówisz że skili się nieda ? na 8 lv miałem 70/69 i to moge powiedzieć że wtedy nabiłem to na macro przez nocki i dopiero po tym trainie kupiłem pacca i ruszyłem expić :) Eq? Jak na ten lv to jest cienkie ale takie same było od 25lv~ a to dlatego że to nie jest moja pierwsza postać na isarze Może małe dzielenie dla ciebei mistrzu :> Mam 8,2 mln expa w niecałe 90 dni to jest średnio mniej niż 100k expa dziennie a 100k expa to 3h w kopalni albo w cycopolis lub 2h w orc fortest. A bywały weekendy że robiłem po 400k+ dziennie. Cóż więcej dodać.... Widzieliście może reklamę pewnego samochodu :> "Zazdrość, straszna rzecz..." |
A tutaj, skoczyliśmy se z kumplami na jednego dla i tutaj rezultat :)
http://members.lycos.co.uk/xoheka/rh.jpg |
Kamień jest tym rezultatem:p?LOL
|
@up co posądzacie o account(d-.-) sharingJak nie wiecie to sie nie wypowiadajcie. Dobry gracz moze zrobic takie cos. Oczywiscie ten z pythery to nc :P, ale xoheka na pewno nie. Gra juz dlugo w tą gre, i swoj wynik nie jest wynikiem dzielenia się kontem, ale umiejętnego grania i doswiadczenia :/
a dziewiczy to jeden owner cpacho xD |
Ekhm.... Xoheka nastepna sciema.... Gram na isarze i SAM mi mówiłeś że nie grasz sam -hahah- za dużo gadasz ziomek, może coś ci mówi Mituso i Pogomca Wampirow? lol? 2 ownerow na jednym cha, a tą postacią jest Xoheka. Oczywiscie nie powiem jaki mam nick na isarze ale nastepnym razem nie gadaj o tym z ludźmi których poznasz że dzielisz sie charem. Także widze że niektórzy sami sie nie znają a gadać lubią dużo ;)
Tak więc mały sekrecik sie wydał co Xoheka?? -,- Następny mrazem napisz czy mam mówić do ciebie Mituso czy Pogromca Wampirow. See you in game :) |
Cytuj:
Dziwne troszkę nieuważasz? Pogromcy spalił się komp 5 stycznia a na isarze niegra już dawno. Jeżeli masz zamiar dalej opowiadać takie brednie to lepiej nic niepisz. |
|
HAHAHA Komputer sie spalił, no nieźle, nie mam zamiaru się z tobą kłócić ale dobrze wiesz to że sam nie grasz i chcesz być kimś lol :] Ale chcem powiedzieć wszystkim że On nie gra sam i sie zastanówcie zanim coś piszecie o jego lvlach bo niektórzy zachowują sie jak :baby: . Nawet jeśli by sam grał (no ale nie gra ;) ) to chyba byś ciągle siedział w domu przed kompem, nie chodzil do szkoły, nic nie jadł i nie spał hehe, ja chcem dać pare przykładów że to nie realne samemu grac :) no chyba że już skończyłeś studia i nigdziej nie pracujesz hahaha, ale jak mi wiadomo to masz z 16lat czy coś koło tego.
|
Cytuj:
|
OMG sam teraz sie wtopiłeś, niedawno pisałeś że dla Pogromcy Wampirow komp sie zjarał a teraz piszesz że nim grałeś i ci sie odechciało?? LOL a może tego posta napisał właśnie pogromca wampirów?? haha widze że sami sie zamotaliście. :]
|
BTW
I jak to można łatwo udowodnić że ktoś dzieli się kątem B) acha i jeszcze coś, czemu nie bedziesz odpisywał dla ludzi z tibi.pl ??? boisz się że znowu coś zamotacie, że jeden owner coś innego napisze a drugi coś innego?? plx nie dobijajcie mnie |
Cytuj:
A odpisywać nie będe dla tego, że nie chcem później widzieć na forum, jak ludzie wypisują o mnie bzdury. |
Nie ma szans zrobic w 90 dni 80+ lvl jednym graczem chyba ze tak jak mowil qmpel ze bys nic nie jadl etc.Na bank gracie w kilq.ja gram ponad rok i mam 77 lvl i nikt nie zna moich pass i mam jakas satysfakcje z tego, a nie zrobisz 100lvl dolączysz sie do jakies wojny zabiją Cie i na comment "Break" etc.
|
Cytuj:
BTW Dla mnie możesz mieć 300 lvl, ale i tak bedziesz nikim bo no respect for sharing account. |
@NoName
Tak sie składa ze taż gram na isarze ( miecio de'troit ) i znam Xoheke z gry jak i z rl. Tym charem gra tylko 1 owner i ty jak nie znasz faktów to lepiej sie nie udzielaj tutaj. Btw. Wielkie GZ !! Ale ten dzisiejszy RH to poprostu szok :D |
Cytuj:
Boshe gdzie ty stałes jak mózgi rozdawali ? Mituso to mój pierwszy char. W wakacje grałem Pogromcą razem z rl pogromcą lecz ten okres się dawno skończył. Teraz gram Xoheka i gram nim sam ...... Nierozumiem co ci niepasuje z kompem pogromcy ? 5 stycznia spalił mu się komp mu czyli rl pogromcy a ja grałem nim w wakacje i od tamtego czasu niemam pasów na pogroma. Koniec tej durnej dyskusji.... Jeśli jestes takim tchórzem że nie podajesz swojego imienia to niemam zamiaru więcej tracić czasu i energi na prowdzenie dyskusji z tobą. |
A ja mam pytanie czy ten link co podał GoG jest czysty ??
hunt gs z Xoheka ( ????? ) http://www.damian201.dolsat.pl/gsynext.rec |
No właśnie gdzie ty byłeś jak mózgi rozdawali?? aaa no tak przecież ty grasz 24h w tibie i nie miałeś czasu wymienić mózgu :]
No już wiekszego jełopa od ciebie nie widziałem.. przecież to wiadomo że nie realne jest nabic taki lvl!!! no chyba że: 1. Nie chodzisz do szkoły ( w to wątpie) 2. Lubisz srać pod siebie (na to wygląda bo gdzie tu znaleźć czas żeby się wysrać jeśli się gra w tibie 24h; garnuszek pod krzesłem i lecisz :D ) 3. Lubisz jeść przez słomke papu, bo gdzie tu chwycić widelec i nóż jak sie trzyma myszke i klawe. OMG ludzie przecież to jest proste i logiczne że nie gra sam.... szkoda że nie zrobiłem ss'a z naszej gadki jak mówiłeś że nie grasz sam i teraz żałuje. @Miecio89 To nic nie zmienia że ty jestś jego koleą z rl... przecież kolega by nie powiedział że dzieli sie kątem lol |
nie masz sie co martwic napewno jest czysty^^
|
Cytuj:
Czysty jak łza Ps. No name czy może wolisz lord-masiak ? ehh totalne dno :) Głąbie, ja mam kibelek w domu,w przeciwieństwie do ciebie chyba i nie musze wychodzic na dwór zeby załatwić swoje potrzeby, więc nie zajmuje mi to tak duzo czasu. NoName preferujesz Toi-Toi? :D Jeść można przy kompie ;] chyba ze ty jeździsz na obiad do innego miasta. Gdybyś pomyślał, to miałem eq od samego początku, więc runki itp. tez miałem. od 50 lvl expilem na samych guardach. A teraz na of, cyco, guardy, więc nie gadaj głupot. |
omg...
Przyglądam sie już dłużej tej dyskusji i widze ze mamy tu paru newbie co nigdy nie zrobili wyzej niz 50 lv pewnie :/ i sie rzucają z zadrości. Xoheka gra sam, bo gram na isarze, i mam go na VIP i z tego co widze to on gra rzadziej niż ja, a co do takiego lv to możliwe i spokojnie, przecierz zrobic np. 100k expa w 3 h to zaden problem (cyco, OF) ale musze przyznać ze w weekendy gra po 10h nawet, czyli z 500k expa ma na sobote naprzykład. A ci co gadają o dzieleniu sie kontem pewnie sami sie dzielą albo to zadzrość. Tak czy inaczej on gra sam i jak w ferie nabije 100lv to gratz dla niego, aha i niech ktos spróbuje gdzies przez tydzien grac po 5 h dziennie i oczywiście od razu isc expic, to z 30lv bedzie miał minimum. To tyle, mam nadzieje że dotarło do tych ekhm... zazdrosnych:P
Xoheka gratulacje wytrwałości bo to jest droga do sukcesu:] (a nie stanie pod dp :|) |
@up
mysle ze twoja wypowiedz zakonczy tą bezsensową dyskuje. Nie po to jest ten dzial :), dlatego komentuje ss'y a nie kluccie sie jak durnie >.< @on-topic GRATZ !! maniaqu :P you such evul pg |
^_^
no właśnie! nie ma sensu ciągnąć tej rozmowy bo jasne jest, że ze sprzęciorem od początku można nabić taki level expując z doswiadczeniem, a ja tymczasem czekam na kolejne zdjęcia!!! bo są WYCZESANE!!!!!!!!
(tak PS to jest to chyba najlepsza galeria jaką widziałem na tym forum) pzdr |
Cytuj:
|
dżizys!!! i dlatego to nie Ty masz taki level, tylko ON!! Może się nudzi ale level zrobił........ skoro nie jesteś skłonny do takiego wyczynu to Twoja sprawa. Nikt nie mówi Ci jak masz grać, ale nie przyjmuj od razu, że wszyscy grają tak jak Ty (w "ciekawy" bądź jak kto woli "NIE nudny" sposób)
|
Cytuj:
W of robi się 60k expa + na jeden h. Za uhy się zwraca + zarabiam. Halki z zerków wypadają bardzo często, i plate armory z liderów + chain armory z innych śmieci. Weź koleś idź skillować dalej, bo o expieniu nie masz pojęcia. |
Cytuj:
Info dla all, dajcie sobie z tym siana, zazdrosc zla rzecz, koniec tej klutni plx :) i tak modki skasują :P |
Cytuj:
Patrze ze trzesiesz tam ta isara. A jesli mowisz ze nie mam pojecia o expieniu to grubo sie myslisz. Napewno nie mam tyle pojecia co ty zeby samemu zrobic w 3 miechy posatc 80 lvl+ bo mam jakies real zycie. I jestem pewien ze ty jestes mega NOOBem. A tak pozatym to isara jest max z***anym swiatem i graja tam same NOOBy co potwierdza twoja pozycje wsrod nich. BTW. kazdy kto chodz troche czai tibie wie ze nie grasz sam. i tak zostanie. A jak jeszcze czytam ze dla jakiegos kolegi pisales z tibi ze gracie we dwoch a teraz sie wypierasz to tym bardziej utwierdzasz mnie w moim przekonaniu. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Skończ lepiej pisac.... Proszę jakiegoś modka o skasowanie ostatnich paru stron w 99% bo to nei jest forum dyskusyjne tylko temat z zdjęciami... |
Ja raczej nie skoncze pisac ale jak ci forum nie pasuje to mozemy sie przeniesc na forum na tibia.com i tam pogadamy o twoim account sharing:P.
|
dobra to skoro posty zostaną skasowane... to jeszcze coś napisze... :)
Szorstak... wiesz :) w sumie może i głupota :D (bo ja osobiście wole "poskillować" i "poexpować" w realu) ;) ale tak czy inaczej ja wierze że mógł zrobić taki level :P pozdrawiam i radze skończyć z Tibią ;););) pa [EDIT] ten tekst o kończeniu z tibią nie miał być obraźliwy jakby co :) ja np już nie gram ale lubie czasem wejść na forum i sobie pooglądać ss'y ;) chodziło mi o to że to ciutkę strata czasu ale to już inna bajka :P pozdrawiam |
Cytuj:
|
Panowie!!
Czy wy do cholery wiecie co to jest "acount sharing" ??, mnianowice jest to wypozyczanie konta graczom bardziej doswiadczonym np. w PvP..w celu wygrania wojny..dzielenie sie kontem, postacia tzn. wspoolne granie niejest nielegalne ani scigane.
pzdr Kamil-lanka cya |
Cytuj:
Koles tym swoim postem mnie dobiles do konca. Gdzie ty to wyczytales na forum tibia.pl?? :p ktos ci to napisal jak sie zapytales co to jest account sharing i teraz blyszczysz swoja wiedza w temacie. A jezeli expienie jedna postacia w kilka osob jest legalne to masz downa i lepiej wyslij jeszcze jednego posata z prosba o ponowne wytlumaczenie slowa "ACCOUNT SHARING" P.S. Schowaj sie i juz sie lepiej nie pokazuj na tym forum bo jestes moj nowy masta. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:23. |