![]() |
Niedługo zimowy update, i pewnie sprawdzają wytrzymałość test servera. A wy się tak ludzie nie napalajcie, uzależnienie wam wychodzi uszami.
|
Nic nie pisze;p ... mi 10 min czyta juz char list i nic ...
|
Wybralem juz postac kolejka byla i nagle mnie wyjebalo xd
|
@matiman014 i Orchi
Thx :)) Już wszystko dobrze. @Zamne Zamkniesz się wreszcie? Powtarzasz się i nic nie pomagasz.. @down Ta, już dobrze chodziło mi o Testerserver a nie rl tibie;dd |
@smerf_pallek
http://img443.imageshack.us/my.php?image=zobaczfg9.jpg już dobrze?? ok, editnąłem inne posty o tym, żeby nie było że spamuję |
smerf nie pisze nic pod tym
|
Jak nikt sie nie wbil to kto gra?! XD chya same Swe,Br i inne
|
Robię popijawe u Normy na rooku. Zapraszam wszystkich z testery ;[].
|
Cytuj:
|
E ktos sie zalogowal wogule na Test Serva?
|
up@ nikt praktycznie nie moze;p pytalem sie kumpli z gildi wiec wiecie
|
A może źle jest zainstalowana:o??
Zły plik albo coś. |
Miałem szczęście.
Szczęście w nieszczęściu. Teraz nie mogę się przelogować na mainowca, bo mi pisze "You can login to only one character in the same time". Edit: HOT NEWS! Cytuj:
|
wbilem, ale fajnie ze jestem na goromie ;d
|
Użytkowników czytających ten temat: 194 (zarejestrowanych: 68, gości: 126)
Trevo, Aphino, Marco Techace, Aron Roar, Capality, Orchi, M@tthew, matiman014, Veatron, Zamne, roox, Vindem, Nitro Evil$, Tyrranitar, Ace70ne, Artemon, b-boyandziaocb, Perspico, Voldusd, Shiray, Fred_Flintston, WillyJames, vizek16, Addams, Michoss, Kurczakos, Baman, Smerf'pallek, Mateusekkk, Goners, Beda, Fernandos, Mastermune, perek1892, lvlanius, Skenlin00, rawr, Maksous, Sereek_, Satanik, Lord_Piterek, ozahalski, Zuzza, Kuczwi, kuber10, Elvafor, Semek, Askaral, Umpson, JAiR, Kiełek, Collel, Kamizl2, bros, Tyran The Bro'war, Bambs18, drunk_dwarf, MuTii, ChooseN_One, SepterraCore, Kileros fire'son, Karin_93, Megakokson, Cacuss, Skrzat xDDDD |
Cytuj:
|
Lista ładuje się 7minut.
Wszystko jest na dobrej drodze ;p |
K.... caly czas blad 10060 ;//
|
Spójrzcie na to z innej strony. Może n44bki się zniechęcą i tym którym uda się wbić będzie się przyjemniej grało. ;p
|
30 minut czekania w kolejce jako 1 i co i mnie wyjebalo calkiem -.-
|
Ile jest test z serverow ^^
Pamiętam mój ostatni test server ;/ bodajże tibia 7.5 :( Ja też się nie mogę zalogować. |
Wlasnie jakie błędy wam wyskakują ??
też 10060?? |
HOT NEWS!
Cytuj:
|
Szanse na wbicie są zerowe praktycznie :(
|
próbowac trzeba ;] ja tam próbuje caly czas i guwno ;///
|
Mi sie lista charów już ładowała 5 minut i wyskoczył błąd X(
|
Cytuj:
to nie można wbić, a tam siedzi tylko 300 osób? tyle to jest po nocach na normal-pvp, a tu już się serw zawiesza -.- |
Heh ;p No ja probowalem godzine wbijalem wbilem wybralem postac byla kolejka i mnie wyjebalo powoli trace ochote XD
|
Teleturniej !!!! Zdajdz Wolna Linie Juz Teraz !!!! Xd
|
ja bylem 2h na test serwie, lecz chcialem wlaczyc NG i zrobilem reloga i wszystko sie posypalo :(. Dodaje info, na kliencie Test Servera nie da sie odpalic Tibia NG ;o
|
Pogral bym sobie ale dupa ciagle blad ..... :( ;( ;(;( ;( ;( ;( X(X(X(X(
|
hHSAHAH AHUSHUSHu s.8.i.i.i.i.i.i.i.i.i.i.i. Wbilem bez żadnej kolejki 8o
|
Cytuj:
Wiadomość, którą wprowadziłeś, jest za krótka. Aby uniknąć bezsensownych komentarzy wprowadziliśmy ograniczenie minimalnej długości woadomości do 10 znaków. Jeśli nie masz nic ciekawego do napisania, to lepiej nie pisz nic. |
JUz prawie no juz sie na chara loglem i mi sie net rozlonczyl (neo) ;//
|
Cytuj:
|
@Markos_knight:
Jaka szkoda... |
@M@tthew
GZ :cup::cup: |
ciagle blad 10060!!! czy wy macie ten sam problem?
|
No ok... ale żeby ST z PACCem od ponad roku nie mógł nawet zobaczyć listy swoich charów? ŻAL! X(
|
mi mniejwiecej co 20 sekund timmed out :< a taki fun swoim msem chcialem miec xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:00. |