![]() |
Cytuj:
@top mialem sciagnac, ale moj transfer z rapida ostatnio ssssssssieeeeeee. |
przeczytałem cały temat i myślę że jest warto ściągnąć i przetestować sobie grę :) gracie jeszcze czy już nie :P jak tak napisz mi ktoś gdzie :D i podajcie nicki też zacznę :) tylko najpierw ściągnę bo grałem już z 35 mmorpg i każdy mnie znudził :D
@edit a tutaj taka fajna strona i nawet bardzo rozwinięte forum :) http://runesofmagic-online.pl/ |
Grafika nie jest najlepsza, a silnik niezbyt zoptymalizowany, ale czasem mozna złapać całkiem niezłe scenki:
http://www.runesofmagic.gryok.net/ga...g=1&album_id=3 Ostatnie 5 screenów jest moich, z regionów Sascilla Steppes i Dragonfang Ridge. Ten pierwszy jest przeznaczony dla poziomów 1-19, drugi 19-30, mozna tam się dostać poprzez zakładkę skilli ("K"->normal->refoit teleport(?)). Ogólnie przyjemnie się tam gra. PS. 22scout/18priest :p |
Ja tam narazie jestem 10lvl mag ale bede new maga robil bo niepotrzebnie wdalem talent pointy na skille 3 ktoryche nie uzywam.
Ogolnie: Do grania magiem wystarczy jeden czar wystrenowany na maxa i wzmacniany co lvle. Gra bardzo fajna ale jak dla mnie troche przynudnawa zobacz sie jak to bedzie na wyzszym lvlu. Przy okazji mimo ze gra jest troche przynudnawa gra sie przyjemnie Sharker |
czy jak to jest Open Beta:> to postacie zostają po skończonej becie:> oficjalnie :D to ja już nic nie wiem :D
|
To gra już oficjalnie wyszła czy nie? I czy warto grać?
|
Narazie trwa open beta.
'Nie wiem czy po niej znikna chary ale nawet jesli to i tak nie problem bo tu lvl idzie szybko a wystarczy robic questy i w 1,5h masz bez problemu 10 lvl i walisz hity w granicavh 80-120(pisze o magu). Sharker |
Cytuj:
Cytuj:
Pozdrawiam |
No to chyba też zacznę zasysać :) Chyba można by było zrobić jakąś gildię? :P
|
Zapraszam all na serwer (PvE)Macantacht
GRa tam juz pare osob z forum. Miedzy innymi : Ja, Ryba, Vil. Sharker |
no ja właśnie końce zasysać grę mam 16 plików z 19 :D
z tej strony najlepiej ściągać :p http://games.rapidshare.com/gamesnew...&rubrik=client a tutaj macie gildie już w miarę rozwinięte ale przyjmują graczy dalej http://runesofmagic-online.pl/forum/...php?board=16.0 lepszej stronki o tej grze nie ma :D @ down xD DUPA gorsza :D zbyt jasna ta stronka i forum to samo :P :D taka jaskrawa :D :D |
Najlepiej miec pærieium na rapidsharze i w 2h ja mialem gierke potem sie aktualizowalo 30 min i gralem bez problemu.
A lepsza strona o grze to jest wedlug mnie: http://www.runesofmagic.gryok.net/ Sharker |
mozecie mnie skreslic z listy bo szansa na to ze wroce do gry jest niewielka.
z pewnych powodow nie oddam nikomu konta, wiec nie probujcie pytac ;p |
tzn :D czemu już nie będziesz grał :> no ja właśnie ściągam 18/19 plik :)
BUUUuuuUUUUuU tiPPPPPia sux :) WoW prywatne serwery mi się nie podobają są takie sztuczne :/ No i gra ściągnięta i już się instaluje xD xD xD xD xD xD |
Szkoda ze nie grasz Vil.
@marchewki: Jak zalezy ci na szybkim levelowaniu w grze na poczatek to polecam ci zrobic maga i isc tylko w flame czar. Ja pradopodobnie tez moge bys skreslony. Narazie gram w tibie a potem chyba w wowa popykam sobie. Sharker |
buahsuhaushsa ale się nagrałem gra mi tnie :D uahsuhaushas
WoW mi się nie zacinał i dać się grało a ta gra mi tnie :D polewka :D tośmy się pośmiali pograli itp :D ale głupota :/ a wymagania mam ciut więcej niż na low |
Gra w to ktoś jeszcze, czy już nikt? ;<
Bo wczoraj ściągnąłem tą gierkę i nawet fajnie się gra, ale... ciekawiej byłoby jakby ktoś jeszcze grał... Ksero 10 mag/eee...5 czy tam 6 priest ________________ Wiem, odświeżam temat sprzed 3 miesięcy, i szansa na to, że jeszcze ktoś się aż tak tym interesuje jest marna... I sorry, ale coś mi dzisiaj pisanie normalnych zdań nie wychodzi -.-" @edit: Aha, gram oczywiście tam gdzie wszyscy z tego tematu... Macantacht tj. |
Zapytaj Dwimenora, ja odpuściłem : P.
|
A nie orientuje się ktoś jak jest z wymaganiami na dzień dzisiejszy? Zmieniło się coś? (mam na myśli cholerny pixel shader ktory w moim wypadku wynosi jedynie 1.4 :F)
|
hey ludzie nie wiecie czy zmienilo sie cos z tym max lvlem? bo z tego co wiem bylo mozna max wbuc 50 i to w bardzo szybkim tempie :d czy nadal tak bedzie?
|
Wczoraj zacząłem w to grać, ktoś chce się przyłączyć?
|
Ja może zagram. Ale zależy ile to zajmuje.
|
3.4~GB.
Cytuj:
Jak ktoś by chciał, mogę oddać 16 maga i 10 priesta . |
Ta gra jest bardzo podobna pod względem graficznym do World Of Warcraft
|
gra ktoś jeszcze...?
|
Ja właśnie zaczynam ;d Patche...
|
Macantacht, Serssa 1 lvl Mage ;d
|
Dzisiaj Panowie gierka mi się zassa. Ktoś jeszcze w to pyka? Jakby co to pisać to razem możemy zagrać albo na jakieś piwko wyjść (jeśli wogóle się da :D).
|
Grałem trochę ostatnio, ogólnie gra fajna - potwory, questy, system klas itd. Jedynie walka mnie zniechęca - nudne klikanie i walenie w cyferki żeby robić ze skilli kombosy, żeby to jeszcze jakoś efektownie wyglądało...
|
Denna gra strasznie, grałem 2 dni aż <3
@Puii Don't f*** the sword! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
gram na Smacht (PvP), nick jak na forum
lvl25/13 S/W |
We wrześniu pojawi się nowy update, czyli drugi rozdział do RoM pod tytułem The Elves.
Doda on m.in nową rasę, elfów, ale też i dwie nowe klasy, Runedancer'a i Druida. Na razie nie ma żadnego info na ich temat. Również będą nowe tereny, kraina elfów ale to chyba jest oczywiste. |
Druid pewnie kompletnie zerżnięty z WoW-a
|
Cytuj:
w 2 dni nie byleś w stanie ogranac tej gry.. pograł byś kilka dni dłużej to byś zmienił zdanie dla mnie rewelka.. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:55. |