Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Jakie mieliście już najazdy potworów? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=19923)

Budu 12-03-2005 14:58

Heh, ja na asterze mialem dzisiaj 2 najazdy. Najpierw rano ratow na thais a dokladnie teraz tj. 15:05 orcow na thais :)

Chyt 12-03-2005 15:42

Dzisiaj,Na Serwerze Astera zostal przeprowadzony atak orkow....moja postac na szczescie nie polegla :cup: :D i mogla dalej cieszyc sie zyciem ...
Stalo sie taK:Bylem sobie w okolicach troll moutanis a tu nagle!RAt plague in Thais to ja biegne!!!Kiedy sie skonczylo zdarzylo sie to (wczesniej pisalem o druga plage:P) Jeszcze raz!! to samo tyle ze bylem w miescie ;) no wiec znowu prosze o plage
Wiec to ja se potem poszedlem do sklepu druidow a tu booom!!!!orcki sprawdzaja miasto ja kupuje niewitke(swiezo sprzedalem BP OF UH wiec kase mialem) A tu napis THAIS IS UNDER ATTACK!!! przestraszylem sie... bylo nas 2
jakis szwed(chyba)i ja potem doszli inni wiec bylo nas tam okolo 7 wiec 4 powiedzialo orcom NIE!i zeszlo na dol zeby walczyc(w sklepie druidow bylo czysto)tam rozwalili duzo i bylo prawie czysto 8o ale hordy czekaly kolo mostu nagle jeden z tych naszych idzie na polnoc idzac widze 2 trupy i 2 beserkerki zywe(ciekawe dlaczego za murami miasta...? te ciala byly)no ale idziemy schodzimy z murow i widzimy barykade a tam czysciutko(nic nie ma)wiec jest git a tu patrze mam mane na Utamo Vid! wiec robie niewidke i ide do kanalow potem wychodze na centralna ulice(na dole mamy swiatynie troche na lewo depo a na prawo sklepy)patrze a tu cialo orca besekera niestety dopadl 2 osoby przed swiatynia(a byli tak blisko :p ) i jeszcze jedno cialo killed by orc Rider...Ale barykady wokol depo byly chyba najlepsze:P pelno osob w depo(boidutki :p :p )no i tak to sie skonczylo :D

slimaczek 12-03-2005 16:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez maripo
Ale jakoś niewieże że dragi i mnóstwo liderów, zerków dragów nachodzi miasta... może mieliście to na OT servie??

To sięmylisz. oglądałem pare filmików, i były wszystkie orci i to nie był test server. Co prawda zadnych dragow nie ma. Na ludzi do 40lv te potwory to była masakra, ale gdyby tam wpadł sorc 70lv i bloker to by wszystko rozwalili. sorc wszystkich z gfb a leadera rozwali z hmmow, zas bloker pomoze przy odpadkach i warlordzie. Wiem bo widzialem jak 70lv druid rozwalil wiekszosc orcow ^^

NCrash 13-03-2005 20:31

ja przezylem atak cycow ale lurnietych. z 20 cycow THAIS zaatakowalo na Galanie

Tibijczyk - Ziomal 14-03-2005 13:24

zabawa na amerze

bawilem sie ostatnio postacio na amerze i napadly na mnie w thai raty ......... 8o wow normalnie bym zninol :D taki najazd

Averus 14-03-2005 13:30

Usuniete. Usuniete. Usuniete.

Salomon 14-03-2005 15:47

Ja tam spotakalem sie tlyko z paroma orcami warriorami....:( nic wiecej
Mogli wogole takie najazdu nie robic
Chyabz e by dragi przyszly to rozumiem :P

Dimix 15-03-2005 19:09

???

jakie najazdy? czy zdarzaja sie też na harmoni w carlin? jeśli tak to już robie sd`eki w depo :] ale dajcxie coś dobrego!np cyca albo 2 :baby: żartóje nie wiem może orki? a jak nie to może niech choćiaż ktoś coś zluruje....

mormakill 14-04-2005 23:25

Fajnie by było jakby wpadło z 10 warlocków i przejeło miasto na pare godzin.

Wiem że było by dużo trupów ale przynajmniej było by fajnie.

Maniack 15-04-2005 00:12

14 kwietnia 2005 Arcania

20:43 Orc activity near Thais reported! Beware!

*MaTi* 14-05-2005 21:58

Astera

Na serwie Astera, gdzie aktualnie gram :evul: 19.05.05r. był najazd Orców na... Femor Hills, kumpel poległ od zerka... :D Ja siedziałem w Carlin robiąc uhy B)

owsik killer 15-05-2005 17:53

ja gram na infernie przerzylem w soim zyciu 4 najazdy ratów na thais a muj kolega opowiadal jak na carlin byl najazd nieumarlych ds skeletony beholdery ghule

Dimix 15-05-2005 20:23

to było straszne! wróciłem z gl do carlin ide do sklepu z bronią a tam co? orc warrior mówi mi hi to ja go chciałem zaatakować ale nie mógłem (calesta) zaraz pobiegłem do dp a tam orki stały przed skrzynkami jeden orc podchodzi do drugiego pyta sie "br?" inny orc "buy golden boots for 5k! no noob oferts!" pm do kumpla "ho na chwileczke do carlin ale weź dobrą broń ;)" wykurzyliśmy wszystkie orki z miasta kiklu kumpli przybyło palki na wieże knight przy każdej bramie a sorce i druty w zamku runki robią. po chwili ktoś zagrał na fanfare i krzyknął "NADCHODZĄ!" TO BYŁO JESZCZE GORSZE! ciąg dalszy nie nastąpi..... nikt nie pozostał 8o

(joke)

Hubus Puchatek 15-05-2005 20:55

Na Danerze w Thais były dwie palgi szczurów. Raz byłem w Carlin, a drugi raz w Thais ale miałe lagi:]
Ale jak widziełm kilka osób co spanikowały i użyły FB, i nagle mieli białe skulle:]
Ale żeby tak na rata -FB, wezcie się opanujcie:]

Alucard pan ciemnosci 15-05-2005 21:50

Ja tam jeszcze najazdów nie miałem:(Mam nadzieje ze coś carlin na securze zaatakuje więc POTWORY LICZE NA WAS :p

-=Melon=- 15-05-2005 22:02

Ja przezylem 2 attacki Orcow. Na jednym dzielnie walczylem, na drugim oddalem zycia za Thais hehehe :p Prawda taka ze straszne lagi sa na tych najazdach a efekty wiadomo jakie :(
Name: Soldier Melon
Mar 02 2005, 18:42:40 CET Killed at Level 31 by an orc leader

Elrendell 18-05-2005 10:59

Ja mialem z 5 najazdów...ale tylko ratów 8o
szkoda mogliby coś lepszego zapodać..no i częściej by się przydało :p
weselej by było,by się kogoś oszabrowało Gites Gites B)

Voodevill 19-05-2005 13:50

Gram od jakiegos miesiaca dosyc intensywnie na Calmerze i jak narazie "widzialem" (napis o pladze z racji tego ze rezyduje w carlin :) ) tylko 2 najazdy szczurow na thais... coz, dosyc kiepska jest czestotliwosc tych najazdow... poza tym plagi szczurow to chyba nic ciekawego...

Turtle Sikornik 21-05-2005 22:28

Raz na Azurii idzie se mój qmpel (DOOM Sikornik) na GH(Goblin Hills)tak jak codziennie se poexpić a tam pełno orc'ów :o :na pierwszym piętrze worriory zwykłe i spear many,na poziomie cyców byly zerki i tak dalej a na górze u hunter'a byl shaman i lider xD

El'Magnifico 22-05-2005 14:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nordin Frostbane
Jakoś mieszkam w Venore i nic tu nie najechało ... jeszcze ani razu ... ciekawe dlaczego ? :] wcale sie nie domyslamy , nie ? B) Pozdrawiam forumiczów czy jakoś tak .... ;)

Postać: Gipath
Świat: Elysia
Level: 18
Mlvl: 25
Miasto: Nieszczęsne Venore

Raz był najazd dwóch GS'ów i jednego dragona na venore... świat : Rubera (chyba, że ktoś lurnął :o)

Wojas 24-05-2005 09:25

Mojim zdaniem powinny byc czesto najazdy i nie tylko na Tchais bo w innych miastach tez mieszkaja ludzie dlatego mysle ze powinny byc tak :
Ab'dendriel ( miasto Elfow ) - najazd dwarfow
Kazodron ( miasto dwarfow ) - najazd elfow
ITD...

a i najazdy powinny byc zapowiadane jakis czas wczesniej bo jak nikt nie bedzie wiedzial to nikogo w miescie moze niebyc .....

S.P.M 24-05-2005 09:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wojas
Mojim zdaniem powinny byc czesto najazdy i nie tylko na Tchais bo w innych miastach tez mieszkaja ludzie dlatego mysle ze powinny byc tak :
Ab'dendriel ( miasto Elfow ) - najazd elfow
Kazodron ( miasto dwarfow ) - najazd dwarfow
ITD...

a i najazdy powinny byc zapowiadane jakis czas wczesniej bo jak nikt nie bedzie wiedzial to nikogo w miescie moze niebyc .....

Jasne, elfy najeżdżają na swoje miasto, a krasnoludy na swoje -,- To żeś dowalił.

Wojas 25-05-2005 15:36

Sorki pomylilem sie mialo byc
Ab'dendriel - dwarfy
ITD..

Japon 25-05-2005 23:35

A na silverze była jedna plaga ratów i to w thais.I to jeszcze gdy wyszłem z rooku. Szkoda że poszłem do venora:(

songo sayan 26-05-2005 18:25

Pare dni temu był najazd orków na Thais na Xanterze. Szkoda że mój main char był daleko.

http://www.angelfire.com/dragon3/son.../gs/UO0057.jpg

-Res- 26-05-2005 19:46

Dzis-Folda Xantera-Yeti
Można uznac za najazd

kani_mani 26-05-2005 20:50

Jak na razie na Isarze tylko "Rat plague in Thais" ;/

Diuks 27-05-2005 14:38

Ja miałem tylko pare razy raty na thias.

A tak właściwie czy mi sie wydaje czy oprócz orków, ratów, yeti i borsuków czy co to tam jest były jakies napady i na inne miasto niz thias??

Misiu Wielki 27-05-2005 15:34

Była na Harmonii napad na Venore.
Zorganizowały go..... skunksy

krzysiu13 27-05-2005 20:08

Re:

Ja gram na solerze i kilka razy mialem plage ratow w Thais i raz w carlin i raz byl najazd orkow na thais [wszystkie orki byly :) (podobno padl wtedy jakis 100lvl+)]

Amakiir 27-05-2005 20:45

Na Xanterze (kiedy gram) są jedynie ataki ratów na Thais. Raz kumpel mi opowiedział że tuż po tym jak dałem logout to był napad orków (po lidery) na Carlin (moje miasto w którym dałem logout). Akurat siostra musiała chcieć na kompa wejść. ;(

blackregis 28-05-2005 19:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wiru
Janie widzialem na wlasne oczy ale na screenie cala zgraja orc leaderow i warlorduw w Ab i Orc raiderow, Shamanow Worriorow i takich cieniasow(jednoszczałowcow )

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wordi
Trzeba umiec odroznic test server od zwyklego Wzyciu nie zrobia cipp takiego najazdy 3/4 miasta by wykosilo ;]

Ehhhh ....

Był taki najazd na Thais. Świat Danubia. Z czterech stron orci zaatakowały miasta. Jedna grupa uderzeniowa liczyła 4 warlordy, 8 leaderów i reszta proporcjonalnie. Zginęło wtedy dużoo ludzi. Nawet jeden na 80 lvl, ale po tym zdarzeniu już nigdy się to nie wydarzyło :P

Sir Rafiki 28-05-2005 20:57

J kiedyś grałem na Valorii i tam był atak Orków na Thais ( było ciężko ale ich pokonali najwięcej to chyba orc liderów było)

Bzik 28-05-2005 22:09

Ja chyba jak większośc Rat plague in thais!

Pacek 29-05-2005 09:53

ostatnio przeżyłem "uwaga!!!!" najazd ratów na thais, to było straszne, walka była wyczerpująca, poszło wiele bp uh zanim doszliśmy do ładu i porządku, naprawde traumatyczne pzreżycia, już nigdy nie pujde do thais bo a nuż sie powtórzy i co wtedy bedzie aj aj aj,
ps. stupit chips-soft is a noob

Nevons 30-05-2005 22:32

Ja gram na xanterze niezbyt młody serwer aby pare razy atka ratów na thais
raz sie postarali były cave raty :D wszyscy sie w dp schowali.

Sadomaso 30-05-2005 23:02

Na Xanterze taki najcięższy najazd to był, najazd orków na thais. Były tam wszystkie rodzaje od zwykłych aż po warlordy. Wielu niestety poległo... Albo i stety :p

Sadomaso 30-05-2005 23:03

Hahahahah jak mogłem zapomnieć o najeździe badgerów na Ab??? Niezły Hardkor :D

Ojczul 30-05-2005 23:53

na xanterze byl atak orkuw i ratuw w tym samym dniu w odstepie 2 godz na ataku okrkuw zebralem p ammy

Qbshtall 01-06-2005 13:07

Ja mialem zlurowanego Elfa Arcanista.
Chcialem go lać z kolegą ale w porę przypomniałem sobie, że mam 14 lvl Druida i żadnych runek. :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:22.