Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Czwarta zapowiedź update'u. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=199262)

Aevolana 02-12-2008 16:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xerfep (Post 2357659)
Witajcie. Jestem nowym użytkownikiem tego forum i chciałem powiedzieć, że update jest już po prostu żałosny.
Jeżeli robicie już jakieś update to zwiększcie exp na Dragon Lair. Wiekszość "dużych lvl'eli" bez pacc'a nie ma gdzie expic.
Z góry dziękuje za przeczytanie mojego postu.Pozdro dla Tibijczyków :P

ja pitole... jak to zobaczyłem to przez paqre minut zastanawiałem się czy śmiać się czy płakać...
1)Jak już jesteś nowy to nie koniecznie musisz dawac od razu takie oczojebne kolorki...
2) Tak, jesteś nowy, ale nie musisz tego demonstrować, ani nie musisz na koniec pozdrawiać wszystkich tibijczyków...
3)Jesteś nowy , więc od razu się chcesz przypodobać większości, narzekając na cipsoft, up i w ogole całą tibie, a sam dałeś taki argument że ręce opadają do ziemi...

Danciu 02-12-2008 18:04

A mam pytanie bd nowy swiat?

MJ27 02-12-2008 18:14

Nowy strój bardzo ciekawy ale zapewne jak zwykle bardzo drogi...

hollow1993 02-12-2008 18:51

mnie tam sie ten outfit nie podoba;/ jest taki zwyczajny... nie wyróżnia się zbytnio:baby:

Jess Veronique 03-12-2008 08:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ravira (Post 2359303)
Wiecie co moze bedzie kupywal rashid i inne npc nowego po tym update i za ile?

nie wiem co konkretnie ten ziomek bedzie kupowal, ale doszukalam sie kilku cen. pochodza z test serwera dla tutorow(i ofc z promoted fansites):

* Terra Mantle (11000)
* Terra Legs (11000)
* Terra Boots (2500)
* Terra Hood (2500)
* Terra Amulet (1500)
* Glacier Robe (11000)
* Glacier Kilt (11000)
* Glacier Shoes (2500)
* Glacier Mask (2500)
* Glacier Amulet (1500)
* Magma Coat (11000)
* Magma Legs (11000)
* Magma Boots (2500)
* Magma Monocle (2500)
* Magma Amulet (1500)
* Lightning Robe (11000)
* Lightning Legs (11000)
* Lightning Boots (2500)
* Lightning Headband (2500)
* Lightning Pendant (1500)
* Ring of the Sky (40000)
* Crystal Ring (250)
* Crystal Necklace (400)
* Emerald Bangle (800)
* Silver Brooch (150)
* Platinum Amulet (2500)
* Demonrage Sword (25000)
* Relic Sword (12000)
* Mercenary Sword (10000)
* Chaos Mace (12000)
* Noble Axe (8000)
* Norse Shield (1500)
* Paladin Armor (15000)
* Ornamented Axe (13000)
* Spellbook of Enlightenment (4000)
* Hibiscus Dress (3000)
* Focus Cape (6000)

Xerfep 03-12-2008 08:31

Cytuj:

Dzieki za rade, juz sie za to zabieramy i jutro bedziesz mial na d lair exp x5.

Your Tibiapl team!
Chodzi mi o to aby więcej mobów było a nie żeby exp zwiększyli. Zacznij rozumować logicznie -.-

Froder 03-12-2008 15:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Regeusz (Post 2359349)
Btw inteligencik - pisze sie kolegą

Buahahaha...co za debil! Akurat dobrze napisał kretynie!

Regeusz 03-12-2008 16:01

Cytuj:

Buahahaha...co za debil! Akurat dobrze napisał kretynie!
Po co robisz z siebie kompletnego pajaca zamiast najpierw sprawdzić chociaż słownik żeby nie wyjśc na debila i kretyna ?

http://pl.wiktionary.org/wiki/kolega

Zresztą niekoniecznie słownik...wystarczą chociażby google

Xr3 03-12-2008 16:46

Cytuj:

Btw inteligencik - pisze sie kolegą
http://img90.imageshack.us/img90/4286/dfasil2ud4.jpg
Cytuj:

Po co robisz z siebie kompletnego pajaca zamiast najpierw sprawdzić chociaż słownik żeby nie wyjśc na debila i kretyna ?
W tym momencie, sam go z siebie zrobiłeś. Nie ucz mnie gramatyki niedzielny poligoto. Nawet nie potrafisz ogarnąć tego, co jest napisane na Wiki i spierasz się, jakoby twoja teoria co do słowa "kolegom", była słuszna.

Cytuj:

nom ale o jakiej precyzji i celności dokładnie mówisz ? trafianiu w hotkeye, strzałki czy line otwieraniu bp ? rozwiń tą myśl
Sam siebie z zasady nie oceniam, ale znam z tego forum graczy, z którymi nie raz robiłem różne questy/service. Nie przypominam sobie, żeby któryś narzekał na to, że nie ogarniam.

Cytuj:

A zresztą to nie ja przestałem grać bo padłem na lionie...
Znów olśniłeś mnie swoim poziomem. Padłem na tym lwie, jakoś miesiąc po skończeniu się Premki. Rozumiem, że dla takiego dysmózga jak ty, nawet ta prosta odpowiedź jest trudna do zrozumienia. W dalszym ciągu, skazujesz siebie na bycie wyśmiewanym. Nie ma to jak Tibiarz z przerostem ambicji...

Cytuj:

Chyba te czynniki zewnetrzne to kicki? szybkość neta? wolny czas?
Szansa na znalezienie teamu do huntów, co na Candii jest niemożliwe.

Cytuj:

jest wiele miejsc z demonami jakbyś sie uparł to byś je huncił
Gdybym chciał na nie polować, to musiał bym czekać w kolejce na respa, albo wbijać się na niego drugiemu graczowi. Ani jedna, ani druga opcja, mi nie odpowiada.

Podsumowanie.
Nie wiesz nic.

Regeusz 03-12-2008 18:15

Cytuj:

W tym momencie, sam go z siebie zrobiłeś. Nie ucz mnie gramatyki niedzielny poligoto. Nawet nie potrafisz ogarnąć tego, co jest napisane na Wiki i spierasz się, jakoby twoja teoria co do słowa "kolegom", była słuszna.
lol fakt w liczbie mnogiej jest kolegom ;d przyznaje sie do błedu =]
Cytuj:

Sam siebie z zasady nie oceniam, ale znam z tego forum graczy, z którymi nie raz robiłem różne questy/service. Nie przypominam sobie, żeby któryś narzekał na to, że nie ogarniam.
Nadużywasz tego słowa "ogarniać" Oo
Napisałeś że ja nie ogarniam tego co pisze na wiki a ty nawet nie potrafisz ogarnąc tego co pisze ja - nie pytałem o ocene czy cokolwiek tylko o to po co ci ta niby precyzja w tibi ? nie rozumiesz pytania dalej ? DO czego służy ci twoja "wrodzona precyzja" i "niezawodna celność" ? Zresztą oceniasz sie sam ;] ty to napisałeś nie ktoś wiec to twoja opinia znowu odwracasz kota ogonem

Cytuj:

Znów olśniłeś mnie swoim poziomem. Padłem na tym lwie, jakoś miesiąc po skończeniu się Premki. Rozumiem, że dla takiego dysmózga jak ty, nawet ta prosta odpowiedź jest trudna do zrozumienia. W dalszym ciągu, skazujesz siebie na bycie wyśmiewanym. Nie ma to jak Tibiarz z przerostem ambicji...
Nom strasznie dużo osób mnie wysmiewa - twoje 2 konta na forum ? komukolwiek ze znajomych w tibi ek i ms nie powiem o twoich teoriach na temat profesji też ma ubaw. I to ty masz problem z ambicja nie ja, no i oczywiście zakładasz że śledze rozwój twojego chara wiem kiedy padasz z blessami bez blessów na facc pacc...wyobraź sobie że nie :D gówno mnie obchodzi taki frajer jak ty

Cytuj:

Szansa na znalezienie teamu do huntów, co na Candii jest niemożliwe.
hipokryzja ?

Cytuj:

to jak jest z tymi team ? masz team na questy typu poi i inqi a nie masz żadnego typa z którym móglbyś huncić demy ? :D

Cytuj:

Gdybym chciał na nie polować, to musiał bym czekać w kolejce na respa, albo wbijać się na niego drugiemu graczowi. Ani jedna, ani druga opcja, mi nie odpowiada.

Podsumowanie.
Nie wiesz nic.
hehe tak oczywiście kolejki są 24/h ktoś musi skończyć huncic wystarczy sie dogadać. W sumie jest jeszcze jedna mozliwość - moga robić cie w ch**a i ci ciagle mówic ten next bla bla bla w sumie nie zdziwiłbym sie jak w grze też udajesz takiego kozaka którym nie jesteś :D hehe śmieszne te podsumowanie bo nie moge nic nie wiedzieć jednocześnie grając w tibie i znając graczy którzy maja ms, wystarczy że zapytam - oczywiście zakładając że mnie nie okłamują lol
Podsumowanie.
Jest tylko 1 ms który ewidentnie nie umie grać i zgania to na "mało hp mało cap mass kicki" i 3 najlepsze argumenty
"nie da sie expić na wrl bez bota"
"nie ma na candi nikogo z kim mógłbym huncic bo to sami boterzy"
"nie mam okazji wykorzystać mojej wrodzonej precyzji i niezawodniej celności"
Zgadnij kto jest tym ms ? :D

I chciałbym żebyś napisał co wg CIEBIE cipsoft powinnien zmienic w grze ms i ek bo przecież ms jest za trudny a ek za łatwy

hollow1993 03-12-2008 19:52

Hmm ROTS 40k nieźle... vizard outfit będzie droższy przynajmniej na niektórych serverach :D

Maspi 03-12-2008 21:12

nic ciekawego... lepiej by cos dali bez premium....;(

sammon 04-12-2008 19:51

Mi się tam szczerze podoba ten new update :) nom popieram @up przydało by się coś na Facc'a :D

Xr3 04-12-2008 21:44

Moim zdaniem, powinno się zabrać coś Faccom. Jak długo można karmić darmozjady...

Mosted 04-12-2008 22:58

@up stanowczo Cie popieram:)

Ganci. 05-12-2008 07:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maspi (Post 2361299)
nic ciekawego... lepiej by cos dali bez premium....;(

Zazwyczaj tego nie robię ale -

Epic Fail.

Zamne 05-12-2008 15:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xr3 (Post 2362469)
Moim zdaniem, powinno się zabrać coś Faccom. Jak długo można karmić darmozjady...

1. już zabrali
2. wystarczy pójść na wyjście z desert questa jak jakieś noobki robią go i po wyjściu zabić to 10n k (n= liczba zarobionych cc = liczba zabitych noobków) do przodu

Radzio95 05-12-2008 15:45

Piąta zapowiedź

Piąta zapowiedź uptade już ukazała się na tibia.com

Samuraj-Kamo 05-12-2008 15:59

przetlumaczcie fast plsss 8o

Xr3 05-12-2008 16:22

A ty, wyłącz Tibię cholerny nieuku i zajmij się nauką języka. Wypadało by w tym wieku.

Nie czytałem całego teasera, ale jeśli się nie mylę, to opisuje on tylko to, co już wcześniej przedstawili nam tutorzy po obcowaniu z TSem.

Emekah 05-12-2008 18:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xr3 (Post 2362469)

Nie takie darmozjady... na takiej saphirze chcialbym zeby nawiedzilo nas stado takich darmozjadów bo resp jest po chuju :C nie ma nawet na kim pa robić.

Prostynick 05-12-2008 19:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Emekah (Post 2363321)
Nie takie darmozjady... na takiej saphirze chcialbym zeby nawiedzilo nas stado takich darmozjadów bo resp jest po chuju :C nie ma nawet na kim pa robić.

Ja tak samo mam na selenie, często gram w nocnych godzinach i tak wolny resp, że grać się nie chce. Nawet nie mam z kim zwiedzać głebszych rejonów w tibii ;) Im więcej osób tym szybszy resp, a więc powinni coś dać w końcu faccom, przynajmniej jakąś małą wysepkę z kilkoma pacc potworkami, nie żeby klepać pg tylko sobie zobaczyć jak to wygląda, bo kto ma kupić pacc to kupi, a jak ktoś nie ma pieniędzy to nie kupi, a tylko takich zniechęcają do gry w każdym update. Nie mogą dać wyspy i jednego demona któy respi się nawet co 20 minut dla facc? Nawet mała podwodna wysepka faccom nie zaszkodzi. Mogliby dać kilka różnych potworów w małych ilościach tak żeby facci mogli poczuć klimat i zakupić pacc (klimatu już nie ma ale pasował do zdania).

Shrek1996 05-12-2008 19:26

Lol

Czemu tylko do innych "premiumowych" miast tylko sa new oufity dajcie tez do np Kazordoon albo Thais jakies new oufity (ale żeby były na FACC a nie na PACC plix xD)X(.Sprawcie na nowy rok nowe oufity dla all miast w tibi (dostepnych dla FACC):]:flaga_pl::blazen:

POzdRo Shrek xD ;]

Pawciozz 05-12-2008 23:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shrek1996 (Post 2363366)
Czemu tylko do innych "premiumowych" miast tylko sa new oufity dajcie tez do np Kazordoon albo Thais jakies new oufity (ale żeby były na FACC a nie na PACC plix xD)X(.Sprawcie na nowy rok nowe oufity dla all miast w tibi (dostepnych dla FACC):]:flaga_pl::blazen:

POzdRo Shrek xD ;]

O czym Ty na*******asz człowieku? Jakie outfity dla miast? Omfg... Aż mi się nie dobrze robi jak czytam takie posty, nic nie wnoszące do tematu a tylko psujące samopoczucie ;S. Teaser całkiem całkiem, może wreszcie jakiś update wyjdzie na dobre ; D

A to 1996 w Twoim nicku to rok urodzenia? Pff...

Gucias 06-12-2008 10:29

@up
nie ten dział....
ale i tak ci odpowiem. Jak ćwiczysz z kimś o dużo wyższym skillu niż ty to ci rośniej zdecydowanie szybciej niż jakbyś trenował z kimś o podobnym skillu. Poza tym skill rośnie tym szybciej im więcej blood hitów(i w człowieka i w potworka)

@topic
Przetłumaczylibyście w końcu ten 5 teaser, dzieci 12 letnie by to szybciej przetłumaczyły.....

Bluray 06-12-2008 10:47

Przynajmniej Cip Soft słucha opinii graczy...

A update, nie powiem zapowiada się całkiem przyzwoicie.

Regeusz 06-12-2008 12:49

Cytuj:

@topic
Przetłumaczylibyście w końcu ten 5 teaser, dzieci 12 letnie by to szybciej przetłumaczyły.....
To jest ich sposób zeby cipsoft ich "błagał na kolanach" o powrót do fansite

Shrek1996 06-12-2008 13:50

Lol

Czemu tylko do tzw PACCowych miast sa tylko new oifity dajcie tez na te Faccowe miasta nowe oufity np do kazo lub Thais albo do all miast Faccowych new oufity :D XD

Pecikpl 10-12-2008 15:35

. . .

. . Moglibyście zrobić jakiś <---------> outfit dla FACC a wy tylko wszystko dla PAACs.Ciągle piepszycie że chcecie "żeby było nam lepiej" a naprawdę myślicie tylko "uashauhsuh zrobimy tylko dla PAAC podniecą się wszyscy i wszyscy PACC kupią i będzie więcej kaski na kondony. . . "X(

Rocket Slayer 10-12-2008 16:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pecikpl (Post 2370616)
. . Moglibyście zrobić jakiś <---------> outfit dla FACC a wy tylko wszystko dla PAACs.Ciągle piepszycie że chcecie "żeby było nam lepiej" a naprawdę myślicie tylko "uashauhsuh zrobimy tylko dla PAAC podniecą się wszyscy i wszyscy PACC kupią i będzie więcej kaski na kondony. . . "X(

Wyjdź dziecko. Rozglądnij się w jakim ty świecie żyjesz.

KomBo 10-12-2008 18:17

Kur** outfity zaje** tylko szkoda że do wszystkich wyje** rzeczy w tibi trzeba mieć PACC :]

marmarsmok 10-12-2008 18:26

X(X(X(ktos moze mi powiedziec jak zostac elite knight??????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie moge tego znaleść wiem tyle ze trzeba miec PACC (mam) i 20 lvl
(jeszcze niemam)X(X(X(X(;(
napisalem ty bojest najwiecej odwiedzających

Articuno 10-12-2008 18:31

haha rotfl, to ze tu jest najwiecej odwiedzajacych to nie znaczy ze musisz spamowac swoimi problemikami...

davcio142 15-12-2008 08:47

Mam nadzieje ze dzieki temu ubdate, wroce znowu do gry xD bedzie trzeba odkryc nowe expowiska itp. ;D Pozdro 4 all :D ;):baby:

AdiZ 15-12-2008 11:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pecikpl (Post 2370616)

co ty chcesz ? badz szczesliwy ze my z calego wiekiego updatu chodziasz dostalismy nowe wolfy

bo z update ja myslalem ze wszystko bedzie dla pacca,jak zawsze, a tu cooo to ????? mam nowe wolfy, yea -.-

a wszystkie paccy mysla ze bez ih kasy to tibii by nie bylo ^^

Eryczek00 15-12-2008 13:44

:d

W sumie to nawet ten outfit moze byc nie jest taki zly B)

Majsterek. 16-12-2008 16:33

Już za dużo razy się na nich przejechałem, abym mógł tego po nich oczekiwać.

Kornelotia 27-12-2008 15:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AdiZ (Post 2377975)
co ty chcesz ? badz szczesliwy ze my z calego wiekiego updatu chodziasz dostalismy nowe wolfy

bo z update ja myslalem ze wszystko bedzie dla pacca,jak zawsze, a tu cooo to ????? mam nowe wolfy, yea -.-

a wszystkie paccy mysla ze bez ih kasy to tibii by nie bylo ^^

bo by nie było :))

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:55.