Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Oficjalny temat o wojnie In Pectore vs. Interregnum (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=201058)

Koszyk 22-12-2008 23:07

http://www.youtube.com/watch?v=o9bjFMDapRw
Maj nju móvi

VmaX 22-12-2008 23:37

HAHAHAHAHAHAHAH
Special for Bob! xD Dobre :):)

Partyzant_Felix 23-12-2008 01:22

00:55 Warning! The murder of Roszondas Vielleu was not justified.
juz na nim mam hattricka xDD trzma charami go ujebalem

AtticusDoubleCross 23-12-2008 02:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szefie :) (Post 2388813)
+ morut ktorego sami shuncili haha

Ehhh lubicie widze wszyscy odwracać kota ogonem. Po pierwsze, Morut sam zasłużył sobie na takie traktowanie oraz na hunta za to co planował i powiedział. Mam nagrania z Venta Moruta gdzie WYRAŹNIE jest powiedziane, że planowali wojne i tylko czekali aż zbiorą ludzi. Zresztą sam Morut rozmawiał ze mną na temat wojny i kiedy zapytałem go do której ze stron dołączy gdyby wybuchła wojna to otrzymałem odpowiedź satysfakcjonującą mnie na tyle, by podkręcić atmosfere i shuncić moruta i jego gildię. Jak się domyślacie jego odpowiedź brzmiała - "zawiodłem się na Interregnum i na ludziach w tej gildi". Lecz niech sobie przypomni, że ludzie na wojnie zawiedli się też na nim kiedy był potrzebny, lecz on trzęsł dupą i bał się wystawić, raszować itp.
Może i przyczyniłem się do jego hunta oraz rozpadu jego gildi, ale nikomu nie uwierze jeśli powie mi, że Morut nic nie planował przeciwko inter. A bzdury pisane przez Lamusa na Tibia.com typu "Morut to normalny gracz i tylko sobie Pguje oraz, że to nasza wina bla bla bla". Lamus widocznie masz kiepską pamięć więc będę Ci musiał ją odświeżyć delikatnie. NIe pamiętasz jak rozmawiałeś z Boilem i brałeś go na privy mówiąc mu tam, że nie chcesz być w Interregnum z takimi ludźmi jak Moruthanix Coron i mu podobni? Czemu tak nagle zmieniłeś zdanie? Wiatr wieje w inną strone?

Co do wojny...
Wojna szykowała się już od dawna i dobrze o tym wiecie. Od kiedy siedzieliście na Ventrilo Lamusa wiedzieliście, że w końcu jedna ze stron nie wytrzyma. I tak się stało. Interregnum nie wytrzymało bo sposób w jaki traktowaliście ludzi w gildi był ciosem poniżej pasa. Nie będę tu mówił o zabijaniu Zuliona oraz Mazura lecz o waszej postawie wobec członków gildi. Kiedy Clapek dostał hack'a Achmed bezczelnie śmiał się z tego zamiast pomóc. Może zapomniał jak Theos oraz reszta jego paczki dostali tak samo hacka kilka tygodni wczesniej i jakoś ludzie z inter nie śmiali się z tego powodu bezczelnie. Wręcz przeciwnie usiłowali pomóc. Tak samo można podawać tutaj przykłady jak wracaliście z Venta Lamusa i "głupkowato" witaliście się na ventrillo Interregnum. Liczyliście na to, że ludzie dalej będą tolerować takie zachowanie oraz wasze wyzwiska i teorie wyssane z palca np. "Theosa Hacknal Boil". Czemu nie zostalo to powiedziane na forum, prosto w twarz. Tak samo zachowanie Beliala "Vice Lidera"... Walenie z ucha do Lukiego raczej nie uczyni z Ciebie lepszej osoby. Brakowało odwagi?

Co do samego "pomysłodawcy" wojny. Pamiętajcie nie ladnie jest go obgadywać na waszym Ventrilo gdy go nie ma i mówić za plecami "Lamus chciał wojny a teraz tłumaczy się, że ma RL life i wcale nie gra i nie jest aktywny". Ps. sytułacja się powiela. Patrz rozdział - Wojna DPFT vs SB.

Co do osób, które odeszły z Inter~. Dobrze wiemy jak jest. Decyzja została podjęta zbyt pochopnie bez chęci nawiązania jakiegokolwiek dialogu. Może to przez emocje ale wiem jedno... wiele spraw dalej nie jest wyjaśnionych. Dalej będę twierdził, że jednak to wy nas zdradziliście/zostawiliście bo to nie inter planowało wojne lecz wy. To nie Interregnum dokonało fuzji z LR. To właśnie Wy - Ci którzy nieukrywając poświęcili bardzo dużo czasu, nerwów, siły i pieniędzy by ich pokonać i zniszczyć. Lecz teraz przystaliście się do nich twierdząc, że wszystko jest w jak najlepszym porządku.

Zresztą te całe "wypociny" to tylko moje indywidualne spojrzenie na tą całą sprawę i zaistniałe wydarzenia. Możecie się z tym zgodzić bądź nie.

SpoconyKrystyna 23-12-2008 09:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cery (Post 2389369)
Lepiej być policjantem niż jakimś frajerskim drechem stojącym pod bramą czy też zajmujących cały chodnik _/

społeczniak :o

bemo 23-12-2008 09:58

fajny film koszyk, ale z bobkiem to mialo byc ironicznie czy co :D?

Yafls 23-12-2008 10:43

@człowiek-wypracowanie
nie lubie inter, to fakt, ale mnie zawsze najbardziej w*****alo ze calis i jego ekipa mogla robic co chciala, ze kurwa bezmózg sworderek mogl stać pod dp i wbijac unjusty na 15lvlach ot tak, ze ostatnio zabili jakiegoś Nooba accbuyera z gob za jakis wymyślony powód bo 1wszy owner costam zrobil, a oczywiście ich gob zabić nie mogl, bo przeciez to lizodupy i ames, taki sam nerd jak oni, bronił ich.do tego dochodzi obecności cietego galiego w inter.no plus krylek, a jego to juz chyba nawet nie trzeba komentować, takiego idioty dawno na Arcanii nie bylo.co do lamusa to fakt, uważam ze wywołanie wojny i retired jest troche nie fair i mowie to x całym szacunkiem dla niego.

kamsz 23-12-2008 10:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _cineq_ (Post 2389355)
smoku to ty pe ha? :| troche zal iz pamietam jak sie kiedys napinales ze ty dpft itd a wtedy nawet 30 lvla tym charem nie miales. czegos tu nei kmine, ktos mysl ma rozwinie?

to nie jest pe ha

Koszyk 23-12-2008 11:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bemo (Post 2389764)
fajny film koszyk, ale z bobkiem to mialo byc ironicznie czy co :D?

Obiecalem mu, że tak zrobie :P

kamsz 23-12-2008 13:32

http://kamsz.pl/borubarpvpmistrzPOLSKA.cam

dawno takiego debila nie widzialem HUSehuASUEAUSHEUHAUSHEuahUEUAUSEUseuhaushEUAHSUehu sehuaHseusheua

Partyzant_Felix 23-12-2008 13:57

AHAhahahahAHAHHAHAHAHAHAHAHAhaHAhahahaahah

Gallanonim513 23-12-2008 13:59

lol czemu on tam wogle byl? xD

Koszyk 23-12-2008 14:21

Borumir pokazal klase, no co. Zdarza sie... :P

skarabeusz323 23-12-2008 17:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 2390266)
Borumir pokazal klase, no co. Zdarza sie... :P

borumit no fakt to ze nie wylogował w pz to fakt noob ale z deda nie mial szans

normalny ded

a pytanko długo inter czekał ?

Thornak 23-12-2008 17:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AtticusDoubleCross (Post 2389644)
Ehhh lubicie widze wszyscy odwracać kota ogonem. Po pierwsze, Morut sam zasłużył sobie na takie traktowanie oraz na hunta za to co planował i powiedział. Mam nagrania z Venta Moruta gdzie WYRAŹNIE jest powiedziane, że planowali wojne i tylko czekali aż zbiorą ludzi. Zresztą sam Morut rozmawiał ze mną na temat wojny i kiedy zapytałem go do której ze stron dołączy gdyby wybuchła wojna to otrzymałem odpowiedź satysfakcjonującą mnie na tyle, by podkręcić atmosfere i shuncić moruta i jego gildię. Jak się domyślacie jego odpowiedź brzmiała - "zawiodłem się na Interregnum i na ludziach w tej gildi". Lecz niech sobie przypomni, że ludzie na wojnie zawiedli się też na nim kiedy był potrzebny, lecz on trzęsł dupą i bał się wystawić, raszować itp.
Może i przyczyniłem się do jego hunta oraz rozpadu jego gildi, ale nikomu nie uwierze jeśli powie mi, że Morut nic nie planował przeciwko inter. A bzdury pisane przez Lamusa na Tibia.com typu "Morut to normalny gracz i tylko sobie Pguje oraz, że to nasza wina bla bla bla". Lamus widocznie masz kiepską pamięć więc będę Ci musiał ją odświeżyć delikatnie. NIe pamiętasz jak rozmawiałeś z Boilem i brałeś go na privy mówiąc mu tam, że nie chcesz być w Interregnum z takimi ludźmi jak Moruthanix Coron i mu podobni? Czemu tak nagle zmieniłeś zdanie? Wiatr wieje w inną strone?

Co do wojny...
Wojna szykowała się już od dawna i dobrze o tym wiecie. Od kiedy siedzieliście na Ventrilo Lamusa wiedzieliście, że w końcu jedna ze stron nie wytrzyma. I tak się stało. Interregnum nie wytrzymało bo sposób w jaki traktowaliście ludzi w gildi był ciosem poniżej pasa. Nie będę tu mówił o zabijaniu Zuliona oraz Mazura lecz o waszej postawie wobec członków gildi. Kiedy Clapek dostał hack'a Achmed bezczelnie śmiał się z tego zamiast pomóc. Może zapomniał jak Theos oraz reszta jego paczki dostali tak samo hacka kilka tygodni wczesniej i jakoś ludzie z inter nie śmiali się z tego powodu bezczelnie. Wręcz przeciwnie usiłowali pomóc. Tak samo można podawać tutaj przykłady jak wracaliście z Venta Lamusa i "głupkowato" witaliście się na ventrillo Interregnum. Liczyliście na to, że ludzie dalej będą tolerować takie zachowanie oraz wasze wyzwiska i teorie wyssane z palca np. "Theosa Hacknal Boil". Czemu nie zostalo to powiedziane na forum, prosto w twarz. Tak samo zachowanie Beliala "Vice Lidera"... Walenie z ucha do Lukiego raczej nie uczyni z Ciebie lepszej osoby. Brakowało odwagi?

Co do samego "pomysłodawcy" wojny. Pamiętajcie nie ladnie jest go obgadywać na waszym Ventrilo gdy go nie ma i mówić za plecami "Lamus chciał wojny a teraz tłumaczy się, że ma RL life i wcale nie gra i nie jest aktywny". Ps. sytułacja się powiela. Patrz rozdział - Wojna DPFT vs SB.

Co do osób, które odeszły z Inter~. Dobrze wiemy jak jest. Decyzja została podjęta zbyt pochopnie bez chęci nawiązania jakiegokolwiek dialogu. Może to przez emocje ale wiem jedno... wiele spraw dalej nie jest wyjaśnionych. Dalej będę twierdził, że jednak to wy nas zdradziliście/zostawiliście bo to nie inter planowało wojne lecz wy. To nie Interregnum dokonało fuzji z LR. To właśnie Wy - Ci którzy nieukrywając poświęcili bardzo dużo czasu, nerwów, siły i pieniędzy by ich pokonać i zniszczyć. Lecz teraz przystaliście się do nich twierdząc, że wszystko jest w jak najlepszym porządku.

Zresztą te całe "wypociny" to tylko moje indywidualne spojrzenie na tą całą sprawę i zaistniałe wydarzenia. Możecie się z tym zgodzić bądź nie.

Kolejny raz powiem iż rozmowa o wojnie rozegrała sie po tym jak IT Nas zatakowało. Wiem to bo byłem na tym vt i pamiętam co mówiliśmy i kiedy. Jak zwykle to bywa tam gdzie 2 polaków tam 3 rożne zdania. JA wiem swoje, wy swoje. Wojna jest i trwa.

Emulsja 23-12-2008 22:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AtticusDoubleCross (Post 2389644)

Co do wojny...

Chciało Ci sie tyle pisac? ;(

Koszyk 23-12-2008 23:17

@UP

Przeczytales chociaz co napisal?

Yafls 23-12-2008 23:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 2391341)
@UP

Przeczytales chociaz co napisal?

po co miałby czytać?to clapek i tak by nie zrozumiał

Koszyk 24-12-2008 00:02

Jak wpisze sobie ze jestem Eternal oblivion tez uwierzysz? :|

@Down

Sorry nie wiedzialem :\

Kaskaderek 24-12-2008 00:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 2391430)

Teraz w modzie jest Lord'P~ z elery ;d

Yafls 24-12-2008 00:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 2391430)

@Down

Sorry nie wiedzialem :\

ale to naprawdę on

Emulsja 24-12-2008 08:40

Bitwa całkiem całkiem szkoda że trwała tak krótko :p

Amirez 24-12-2008 09:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 2389440)

Muza prze :D i koncówka :D bobek bedzie szczesliwy ze ktos mu na swieta serce podarowal :)

Thornak 24-12-2008 15:34

Dlaczego nie chcieliście przyjść do nas przełamać sie opłatkiem i pośpiewać kolędy ? Miast tego prowadziliście "wojne morską" z statku ? Dla wrogów i przyjaciół szczere życzenia :
WESOŁYCH ŚWIĄT

Draknos Torin

kamsz 24-12-2008 15:46

wyszlismy chwile po tym jak sie zawineliscie do pz, czekalismy na lukiego, ktory ma nasz gildiowy zapas oplatku, a wy taki numer, ehhhhhhhhhhh

mery horseman dla wszystkich

Thornak 24-12-2008 15:50

up.

hehehe Wy nawet opłatkiem nie potraficie sie podzielić, jak combo lidera na elfie nie macie ustawionego. hahahahahah ehheheheeheh

...niewinny żarcik...

kamsz 24-12-2008 16:16

odezwal sie ten ktory przez rok bal sie morde otworzyc a teraz wielki buntownik :)

Koszyk 24-12-2008 16:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thornak (Post 2392255)
up.

hehehe Wy nawet opłatkiem nie potraficie sie podzielić, jak combo lidera na elfie nie macie ustawionego. hahahahahah ehheheheeheh
...niewinny żarcik...

hahahahahahahahhaha, zapowietrzylem sie ze smiechu...

Faytah 24-12-2008 18:43

Po 1: Wesolych Swiat ,spelnienia najskrytyszych marzen bo to wazniejsze niz pixelowe starcia.
Po 2: Dzieki Koszykosuaf za dedykejshyn
Po 3: Nie spinajcie sie nie ma o co.

dla fanow dzisiaj nic nie mam :P

Partyzant_Felix 24-12-2008 19:45

Ile Sworderek zabije 30lvli
Ile w Whisper "twardzieli"
Ile Panov bedzie biadolił
Ile Pici trapow spierodlil
Ile Filush zbluzga Lafe
Ile razy Qbol zajebie kase
Ile Kayetan razy sie najebie
Ile ORMO zajebie ciebie
Ile razy Fayter jak noob padnie
Ile lvli Pal Palusiowi spadnie
Ile razy Ciety Gali 141 wbije
Ile razy go na pingu zabije
Ile godzin w dp Boil stoi
Ile sobie jeszcze godzin postoji
Ile lat kalisz jest bez maca
TYLE SZCZESCIA ZYCZY FELIX NA SWIETA I W NOWYM ROKU!

zapomnialem ze to nei ten temat, WOJNA JEST KUL

_cineq_ 24-12-2008 20:06

felix owned xd

Filush_ 24-12-2008 20:58

Szefo pies

LoluU$ 24-12-2008 22:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Partyzant_Felix (Post 2392525)
Ile Sworderek zabije 30lvli
Ile w Whisper "twardzieli"
Ile Panov bedzie biadolił
Ile Pici trapow spierodlil
Ile Filush zbluzga Lafe
Ile razy Qbol zajebie kase
Ile Kayetan razy sie najebie
Ile ORMO zajebie ciebie
Ile razy Fayter jak noob padnie
Ile lvli Pal Palusiowi spadnie
Ile razy Ciety Gali 141 wbije
Ile razy go na pingu zabije
Ile godzin w dp Boil stoi
Ile sobie jeszcze godzin postoji
Ile lat kalisz jest bez maca
TYLE SZCZESCIA ZYCZY FELIX NA SWIETA I W NOWYM ROKU!

zapomnialem ze to nei ten temat, WOJNA JEST KUL

leze :D hahhaha :P

Nie bd. orginalny :
Cytuj:

spelnienia najskrytyszych marzen bo to wazniejsze niz pixelowe starcia.
i duzo zdrowia i usmiechu na codzien

Partyzant_Felix 24-12-2008 22:49

nie moje ale mala poprawka i gitara gra ;]

Gdy wieczorne zgasną zorze
Zanim głowę do snu złoże
Modlitwę moją zanoszę
Bogu Ojcu i Synowi
Dopierdolcie Interowi
Dla siebie o nic nie proszę
Tylko mu dojebcie proszę
Kto ja jestem? Tibijczyk mały
Mały zawistny i podły
Jaki znak mój? Krwawy biały
Oto znoszę swoje modły
Do Boga Marii i Syna
Zniszczcie tego Skurwysyna
Mego wroga tego gada
Żeby stary mu zjechał sada
Żeby okradli mu Domek
Żeby zchaczyli mu acca
Żeby zroczyli mu EK
Żeby dostał SD'kiem w łeb
Żeby padł
Żeby FULL set z niego spadł
Żeby na rl dostał wjeb
I w ogóle by miał marnie
Żeby miał aids i raka po gwałcie Afrykańczyka
Oto modlitwa Tibijczyka

VmaX 24-12-2008 23:17

30 minut i na pasterke trzeba iść :]

Emulsja 25-12-2008 09:41

a ja dostałem pacc na rok :cup:

Smokuu 25-12-2008 10:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kamsz (Post 2392305)
odezwal sie ten ktory przez rok bal sie morde otworzyc a teraz wielki buntownik :)

odezwał sie ten, co podobnie kiedys postepował :confused:

kamsz 25-12-2008 10:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2393139)
odezwał sie ten, co podobnie kiedys postepował :confused:

hah ty akurat jestes ostatnia osoba ktora tak powinna pisac anonimowy napinaczu

Smokuu 25-12-2008 10:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kamsz (Post 2393147)
hah ty akurat jestes ostatnia osoba ktora tak powinna pisac anonimowy napinaczu

moze i ostatnią , ale prawda kole w oczy xD

LaRevolution 25-12-2008 12:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2393153)
moze i ostatnią , ale prawda kole w oczy xD

Kole to ciebie stary kutasem po oczach xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:17.