![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Pan_Dirak Hmmm.... Ja nie wiem czy kafar miał kogoś innego na oku ale nam zaproponował te chary i nie tłumacz teraz że musiał bo nie musiał rozdaliście nam passy ale następnego dnia jak zrobiliśmy sobie gathera o 10 rano all loguja a tu chary w temple bez eq i było fajnie. że nam od*******a to wiemy sami nam to nie przeszkadza i nie uważamy się za bogów wojny tylko uważamy że nasz skill jest o wiele lepszy niż flow. |
Przyznam Dempah raz smigal na Danym?
|
Oficjalna odpowiedz x'a.
Poczatkowo bylem zly z tego powodu, ze padlem na afku, pozniej ochlonolem, powiedzialem ze chce 100k, i sie tego trzymalem.
Jesli nie chcesz poznac prawdy, ktora moze zmienic twoje poglady o tym, dlaczego naprawde odpuscilem ci, to nie czytaj tego Ukryty tekst:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cya in battle;* |
Cytuj:
|
XDDD
aaa Xadi apropo tamtego bot kina Twojego... Wtedy na Rethonie gral inny owner jeszcze i to ja z nim Cie zabilem (I ja powiedzialem "lejemy tego kina")^^ poprostu tylko on dostal fraga ,a ja potem stwierdzilem ,ze nie bede sie przyznawal bo przeciez nie ma co psuć dobrych stosunkow ,a on to wziol na siebie :D Nie gniewaj sie :* Apropo wojny i waszego buntu, stalo by sie to predzej czy pozniej ;) Wiec nie ma co zalowac i marudzic tylko bawmy sie pixelami panowie. |
@Kaffar
też cię LOFAM!!! ale przyznam ze jak maiłeś trapa to aż chciałem mieć fraga na tobie zresztą to samo na aziku XD może i przesadziłem chodziło mi że dostajemy chary, nie rozdajemy ich!!! |
Panowie, dzięki wam Carlin.pl wraca do mojego spisu lektur <3 długo czekałem, ale się doczekałem! Rugac sie rugac :-))
|
Yuya Zidlya
Feb 06 2009, 01:52:55 CET Killed at Level 46 by Mekkron and by Cinek Niszczyciel kurwa made my day XDDDDDDDDDDDDDDDDDD keeph Feb 05 2009, 23:13:10 CET Killed at Level 147 by Xervim and by Fureyka bounty Darko Feb 06 2009, 01:52:10 CET Killed at Level 130 by Thumedan and by Mekkron arianna~ Feb 06 2009, 01:58:21 CET Killed at Level 111 by Victeron and by Ike Capone poyek Feb 06 2009, 01:57:42 CET Killed at Level 99 by Ike Capone Keri Inferno Feb 06 2009, 01:59:22 CET Killed at Level 143 by Victeron Dorlik Feb 06 2009, 02:00:44 CET Killed at Level 163 by Victeron and by Cinek Niszczyciel ky thx bey teraz czekam na filmik pod tytulem "okolnir massacre" na tibia.de |
@up to będzie nazwane "massacre-mighty super-ultra-wpierdol na okolnirt palenie żydów" XD
Ale po pewnej dedukcji dochodzę do konkluzji iż więcej się w takie g*wno nie wpi*rdolimy, tu muszę przyznać furorze iż sprytnie to wymyślili najpierw wpaść noobami potem masslog. EDIT: Użytkowników czytających ten temat: 4 (zarejestrowanych: 2, gości: 2) arx261, xBardolekx /\ CZEKAM NA RIPOSTĘ!!! XD |
pomysl logicznie, na kartce to rozpisz,
moze dojdziesz do wniosu, ze "z kanalow wyszliscie, do kanalow wrocicie" bardzo sprytnie ja pierdole!!!!!!!11 |
z drugiej stronie pogratuluje prawdziwym morganinczykom pomysłu i ogarnięcia
nastepnym razem ebz dempaha bsp niklasa i chuj wie kogo jeszcze nie wbijajcie pz albo nie, wbijajcie |
Cytuj:
Dziewczyny przestancie sie grysc... |
Cytuj:
po akcji chlopaki powiedzieli "i wont xlog if my friends fight" ;d i jeszcze sie zlewali z was ;D mera~ bardzo sprytnie i odwaznie to wy zrobiliscie massloga w 30 osób o 2giej w nocy, my chociaz robimy te sneaki troche wczesniej a po sneakach nie leciem na defa a ciebie znowu nie bylo... ;) anyway cinek i mekkron z pztem MADE MY week! :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
(poza przegladaniem forum w pracy nie ma mnie juz 3 tygodnie:)) i nie napiszesz tez, ze ucieklem do defa... jaka jest roznica czy o 2 czy wczesniej? tak czy tak jestescie bo wkoncu ktos pada... |
Cytuj:
anyway, jak dla was wygraliśmy wojne to nie przeszkadzała ci furora? typowe zagranie murzyńskiego asslickera idź na vencie spróbuj z niklasem pogadać może zainteresuje sie tobą |
Cytuj:
|
Po co wy sie tak gryziecie? Lepiej wam sie potem walczy? "O zabiłem tego którego zbluzgałem na carlin.pl"? Po co wytykacie że ktoś oddaje chary dla kogoś z innego serva? Wiadomo że obie strony oddają postaci i po co udawać że tak nie jest? Przejdźcie do normalnego komentowania wydażeń typu "o ładna akcja na svargrond wam wyszła".
Dobra, pozdrawiam. |
@up
Nie rozumiesz tego , że Oni myślą że jak Napiszą "pojazd" po 2 osobie to są fajni ?? |
Andrzej ma racje,
jezeli kogos obrazilem to przepraszam (temat umrze ale trudno)... |
Cytuj:
|
Piękne to były dni gdy żydy do Gazu szły
http://www.youtube.com/watch?v=hR8Ge09buqY http://www.youtube.com/watch?v=jWncB...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=E4wfM...eature=related |
Trzeba troche poszpanować:
18:00 You advanced from level 99 to level 100. :] |
oho jak długo mnie nie było ;) dziękuje za wspaniałe powitanie tez was pozdrawiam serdecznie i was lubie :] jedno powiem za kadencji czarnego nie bylo przynajmniej takiego pa na graczach ;/
|
Ta. Władza nie ta, pamięć już też nie ta.
|
Cytuj:
A tak ogólnie do napinaczy: "(...)Polityku jeden z drugim, pamiętajcie małych ludzi, bo bez nich żaden z was nigdy nie byłby taki duży... Nie zapominajcie nigdy, bo lud nigdy nie zapomni, za kłamstwa, krzywdy przyjdzie czas, że się upomni (...)" :mag: |
Po poście up w carlin zapanowal spokoj ;>
Teraz kazdy bez rasistowskich napinek bedzie kulturalnie opisywac aktualne wydarzenia na morganie ^.- |
Cytuj:
:mag: |
Po co kłamiesz? Była 3cia. Widze że wolisz pisać na carlin.pl niż jechać do pracy ;(((((
|
Cytuj:
:mag: |
@up
To sobie ustaw godzine do tyłu. Panel kontrolny użytkownika -> Zmień opcje -> Data i opcje czasu [Strefa czasowa: (GMT +1:00 Godzinę) Warszawa, Bruksela, Madryt, Paryż] .. I wszystko będzie OK! |
ktos wie jak usunąc konto na forum tibia.pl ?????
|
15:32 You see Skarane Abteam (Level 4). He has no vocation.
non-pvp = didn't happen |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
powiem ci tylko, ze to nie byl prezent. to byla kolejna sytuacja, w ktorej flow ochronilo kolejnego oszusta od jego odpowiedzialnosci za to co zrobil. Cytuj:
rozumiem, ze chcesz nas pozbawic wiary i sily psychicznej, ale uderzasz w zly punkt, mam na mysli ten z russelem, bo akurat wiem, ze kazdemu tutaj dobrze jest. a tak juz na zakoncznie, to powiem, ze z wami bylo gorzej o wiele, co ty myslisz ze nam na questach waszych zalezalo? lol ostatnio slyszalem na vencie u nas, ze flow chodzi na crus helmet dwarf cave w ekipie 6~ 100lvli to sie nazywa wykonywanie questow I PROSZE NIE ARGUMENTUJ JUZ TYM, ZE POSZLISMY NA QUESTY, BO NA TEN, KTORY BYL NOWY NIE ZAPROSZONO NAS. wasz leader za bardzo chce wszystko kontrolowac, zachowuje sie jak nadopiekuncza matka, ale w zlym tego wyrazenia znaczeniu, za duzo kontrolowania. tak bardzo chcial, zebysmy nie zabijali osob spoza venta, ze az teraz padaja ludzie, za ktorych jest odpowiedzialny(tj. flow) i nie moze nic z tym zrobic. gwiazdy sie wypalaja (flow), ale gromady gwiazd zyja o wiele dluzej (ab) |
Xadi, z tymi gwiazdami to już przesadziłeś. :D A co do Russela, to wiedz, że jest ok póki wszystko idzie po jego myśli. :) Jeśli jego plan Cię nie uwzględnia i Twojej gromady gwiazd (Czyt. ab trolle), to wtedy zobaczysz jaki to Russel jest kochany. Byłem w Avis od bardzooo dawna i wiem jak wszystko tam wyglądało i jak miało wyglądać jak stwierdził, że Polacy w Avis już nie są przydatni i dlatego sprowadził Aurere. Także Tobie oczy się otworzą później, bo na razie to jesteś zaślepiony banankami.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:42. |