![]() |
|
Moze Piosenka o Tibijczyku??
|
coś z Nightwisha, Iron Maidena, albo Metallici xD
|
Ja jak najbardziej bym chcial Bee Gees - Stayin' alive
|
firma-reprezentuje jp
|
A ja bym chciał Zipera - Patriota:)
|
Cytuj:
|
|
Slash's Snakepit - Lower (to raczej w sumie 1wszy taniec na weselu)
Guns'n'Roses - November Rain/Don't Cry |
Dope - die motherfucker die ;o
Nie no żart :) Dla mnie to nie ma znaczenia, nie usłysze tego, a narazie niechce nawet myslec o smierci ... Co za idiotyczny temat, przepraszam :/ |
Cytuj:
Eh.. |
Joe Hisaishi, Madness
|
|
|
hahahaha wlasnie slucham se piosenek Iron Maidena, nigdy jakos nie przesluchiwalem wiekszosci, tylko pare hitow. I akurat wszedlem na forum patrze na forum, a z winampa sie wydobywa HEAVEN CAN WAIT. Mysle, ze idealna piosenka!
@wiem, ze juz kiedys sie wypowiadalem, ale temat juz stary ejst, ktos odswiezyl ;p |
Hemp Gru - "63 dni chwaly" lub "Droga"
|
zdecydowanie Budyń - Dżes :D
też się już kiedyś wypowiadałem, ale obecnie - nie mogę przestać tego słuchać :D |
Cytuj:
Cytuj:
@top: Raczej mało mnie to obchodzi. Chociaż, "Tommy the Cat" Primusa wprowadziłby ciekawy nastrój. |
MuZa NA MOIM POGRZEBIE
Ja ci mówi że chciałbym na moim pogrzebie teledysk peja 997:D
|
Coma - Leszek Żukowski
|
Linkin Park... Given Up xDD
@ Cytuj:
|
W sumie kilka mogli by puścić ;P
Linkin Park - Give Up. Linkin Park - In the End Coma - Listopad Coma - Leszek Żukowski Metallica - Nothing Else Matters. |
białe no bo ja sie ukryłem
|
|
Gary Jules - Mad world
|
Wcześniej byłem nastawiony do tego tematu raczej chłodno, ale właśnie przeczytałem, że wszyscy zginiemy na świńską grypę, więc zamawiam:
http://www.youtube.com/watch?v=a4-G7kKAx0I |
|
Cool Kids of Death » Do widzenia skurwysynu
|
Zdecydowanie Hammerfall - "The fallen one".
|
Megadeth- Go to Hell
AC/DC- Highway to Hell Ewentualnie to: http://www.youtube.com/watch?v=nmrcBJskfBE |
Firma - Reprezentuje JP :baby: B)
|
The Trocaderos - Blood Gulch Blues
|
Wersja badass:
Steppenwolf - Born to be wild Wersja smutna: Pete Yorn - Lose you (tja, House się udziela) Wersja swojska: Rycerzu- http://www.youtube.com/watch?v=ilyK5xrS88M |
Bez trzech zdan waszka g
@ewentualnie Lech roch ale tylko zeli papo |
Eldo - List z Ziemi
Ziemia jest tylko przelotnym momentem.. Krótkim przystankiem do stacji wieczne szczęście... |
Cytuj:
Ja jedną z poniższych (nie ważne którą): Liroy- Jebać mi się chce Liroy- Bania u Cygana Liroy- Grabaz Adam and Andrew- I must be EMO Adam and Andrew- I am the gangster Ewentualnie: Michael Giacchino- The Battle Of Monte Cassino Le chant de l'alouette "Tango na glos orkiestre i jeszcze jeden glos" Biohazard- My life my way ALE NAJBARDZIEJ TO "MAZUREK DĄBROWSKIEGO" w wykonaniu duetu: E. Górniak, J. Kaczyński. |
Cytuj:
@Topic Na pewno niechciałbym stać się gwiazdą internetu, jak ktoś (nie mam pojęcia kto), komu towarzyszył pewien uśmiechnięty grubasek... |
Ciekawe pytanie, hmmm...
Sądze że był by to Dżem i piosenka: List do M. |
Slipknota !!
People=Shit \m/ |
Clint Mansell - Requiem For A Dream
Chociaż czasem sobie myślę czy nie skusiłbym się na Waszkę. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:37. |