![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Akurat z Bloodwinem się zgadzam w 100 % Stop boterom '' Chociaż i tak dalej dużo graczy boci i co im da ban ?????????????????? "" |
Cytuj:
Dla mnie żałosne są wypowiedzi, tych którzy nie bocą, pewnie nigdy nie przekroczyli magicznej bariery 30 levla i dlatego twierdzą że bot im zbędny bo 30 level to nie problem wbić potem zaczyna się jazda jak potrzebujesz 100k expa na level to już się nie robi tak prosto i większosć tych nobów albo przestaje grać albo sięga po bota. A to pierdolenie wsadżcie sobie w dupe boty były są i będą i tak ma być jak się nie podoba to s*******ać na otsa |
hahahaha up popieram :D przejme się obelgami gracza który wbił 80 lvl bez bota =] mi sie udało bo napierałem pół wakacji ale z botem to skraca się do kilku tygodni
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@edit @up A umiesz czytać? Dostanie bana, jeśli będą mieli niepodważalne dowody. A co do "Hackerów", po co banować? Twoje konto, twoje zmartwienie, jeśli Ci je ukradną. Trzeba było się na fri-pak nie nabierać. |
Cytuj:
Ktoś tam wyżej napisał ze się uzalamy ze nie możemy bocic, to nie prawda. Bocic zawsze można, tylko z głową. pozdrawiam. |
Teraz to kur*a "Won z Botami !" a jak boty wbiegają do depo to kto krzyczy "Fri itens plax?" i patrzy na nich z zazdrością ? Tak wy !
|
Cytuj:
Pozdro dla tych co mają 100+ i grają ręcznie ładny no life. |
ja se skiluje tylko na ng , ale siedze przy kompie i robie to max 2-3 godziny i w tym czasie pisze sobie z kumplami , bana nie dostałem ,robie to tylko dlatego ze nie chce mi sie slimów przełączac w treningu, a tak pozatym to te 4959 kont zbanowanych to kit jakiego nie było ... farewell in tibia ziomy
|
Cytuj:
|
Cytuj:
no life? a co powiesz na to że Ty puszczając 3 postacie na MC+bot?Pod Patologie sie to kwalifikuje, bo już nie tyle że siedzisz przy tym tyle czasu, ale marnujesz swoj czas i pieniądze za prąd.. nie lubisz grać czysto? Nie graj wcale. |
5-ty wysmieje cipsoft i w tydzien zboci 40 kine ;p
|
Cytuj:
Cytuj:
Po 2. Cytuj:
Po 3. Cytuj:
Po 4. Cytuj:
Jako botter pewnie tego nie zrozumiesz ... ~~ Cytuj:
~~ Cytuj:
~~ Cytuj:
Wróciłaby część graczy, która przestała grać z powodu kolejek, i syfu panującego na serwerach. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dlatego polecam World of warcraft...=d
|
Cytuj:
|
Cytuj:
marnowanie pieniędzy za prąd? Nawet byś pewnie nie podliczył ile wyciągnał hajsu za wybocenie tych charów. A czy gra czysto lub nie to już nic ci do tego. Dla ciebie tibia może oznaczać fun. Dla niego zysk. I kto wychodzi na debila? |
to co mamy robic w wolnym czasie jest naszym wyborem ziomus,
ja mam czas na nauke, na wyjscie na dwor , na gg i na tibie , i na oceny w szkole nie narzekam , 4,17 srednia ... I klasa lo |
Cytuj:
Piszesz to tak jakbyś musiał grać w tibie. |
w zaczęli się tym interesować ._<
WB)W |
Cytuj:
|
Cytuj:
Na*******ać dla ledwie 70 levela 12 godzin dziennie. |
Cytuj:
Natychmiastowo mi się przypomina "Po co kupować gry, skoro można je zassać z Torrenta?" Cytuj:
Takie cholerne cwaniactwo... |
ja gram w tibie bo jest jakas fabuła sredniowieczna i latasz rycerzykiem i napieprzasz w potworki , mozesz sie w handel bawic itp , jakas odmiana od gta czy innego badziejstwa
|
Cytuj:
Ale że niechce tracić na to czasu, to boce. Czego nie rozumiesz? |
Jedno mnie jeszcze wkur.ia, a mianowicie skargi debili typu "to nie fair, uzywam bota tylko czasami a tez dostalem bana:baby:".Zrozumcie botujecie to oszukujecie chocbyscie raz bota odpalili, poza tym co to za gra kiedy grasz nie ty tylko program? :o
Morda bociarze, oklaski dla CIP~:cup: |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@ShiVa7
dokladnie, popieram cie w 100%, ja poprostu nie rozumiem ludzi ktorzy mowia "ja sobie postawie bota i moge robic w tym czasie wszystko, a ty siedzisz przy tej grze i tracisz czas zeby wbic lvl itp itd..." no to jak ktos ma czas a stawia bota no to po jaka zasrana cholere to robi? i jeszcze ludzie sie tym chwala.... gra jest stworzona zeby samemu w nia grac...a jak nie maja na to czasu bo musze robic/chca robic cos innego to niech poprostu nie graja.. |
Cytuj:
Imo niezbyt mądre posunięcie ze strony Cipsoftu. Skazali nim siebie na conajmniej 10% spadek zysku z płatnych kont. Kiepscy z nich materialiści. |
Gratulacje pomysłu świetny ! Tylko dlaczego ludzi, którzy botują nie dostali bana, a ci co nie botuja (np. ja) dostali? Na bank będzie jakaś petycja czy coś. Bo ten super mega hiper ekstra program troche jakby "niedziała" jak powinien...
|
Cytuj:
ujmę to w skrócie - Botter jest dokładnie jak złodziej. |
Tylko 5000? Tyle botterów to na jednym świecie jest, więc różnica jest nieznaczna i nieodczuwalna, no i w tych 5000 na pewno znajdą się jacyś uczciwi gracze.
|
Cytuj:
NIE CHCE CI SIE GRAC - NIE GRAJ WCALE |
a lyzka na to
nie dadza dowodu news jest lewy jak zbanowali jakies konta to dla postrachu kilka nieaktywnych po 1. nie da sie automatycznie ustalic kto botuje gdyz 99% botow to programy zewnetrzne... wiec cipsoft nie ma na nie wzgledu mysla ze jak dadza newsa to sie ludzie przestrasza powinni zalozyc ekipe cos jak gm co by latali po serwerach i kontrolowali ludzi a nie pisza newsy i nic nie robia;]
|
Cytuj:
Dlatego dla mnie to jest dziwne.. jak zarabianie na grze.. przez taką łatwość jak bot. Obraziłem Cie aby raz? Tak więc proszę z wyrazami typu "zamknij morde" mów do bota gdy Ci brakuje many, a ten nadziera się swoim alarmem" Łamiecie zasady i tyle.. a gdzie wasze sumienie? Złodziejstwo. |
No i dobra mam bana, za miesiąc selam chara i clipsoft nie zarobi na mnie więcej;-)
|
Godne podziwu, kiedy się nad tym nie zastanowię, inaczej mógłbym dojść do wniosku, że to dla nich nie jest wcale duża liczba. Lepiej więc nie myśleć : P
|
Cytuj:
a ty siedzisz i klikasz co 2 sec. aby cos zrobic i tez jestes zadowolony :) dlaczego więc tak się czepiacie kur** boterow? A jeśli za mało respów to nie wina boterów bo nawet jakby nie grali na bocie to by gdzies musieli expic. Więc to bez różnicy czy botem wali czy nie. Tylko wina cipów ze tak mało respów i poprzepełniane serwery. Więc się zamknijcie ze boterzy ze EVUL i samo zło. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:15. |