Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   4959 kont ukarano za oszukiwanie! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=205196)

Siwy1 30-01-2009 18:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arkazann (Post 2443172)
Glupi pomysł.. część moich kumpli dostała niesłusznie bana..

mi chodzi tylko o to ;] chcesz normalne life to graj w tibie lajtowo a nie 20h . wyobraź sobie utopijną tibie taką 7.6 kiedy jak 60 lvl wbiegał do miasta to ludzie chowali sie do depo . Jakby nie było botów to nie trzeba byłoby siedzieć 20h żeby im dorównać ... ja boce , bo muszę , gdybym mógł sobie wbić spokojnie na respa frostów gdzie siedzi 300 ek to bym nie bocil :[ Ale koniec użalanie się nad sobą czekamy na efekty

beko123654789 30-01-2009 18:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bloodwin (Post 2442969)
Powiem jedno.;)

Dobrze wam tak botterzy.

A wszyscy płaczący - żal mi was & witam w prawdziwym świecie. Jak można się w*****ać na Cipsoft za bana jeśli używało się bota?

Kurwa ja nie rozumiem. Jesteście żałośni. Niektórzy przyjeli to ze spokojem, inni to chyba się zaraz pozabijają albo pojadą na policje zgłosić przestępstwo.

Żałosne komentarze, pokazujące brak jakiejkolwiek inteligencji adekwatne do wieku.

Ogarnia mnie po prostu taki żal, że nie chce mi się komentować.

Ogarnij się, bo zaraz drgawek dostaniesz.

Akurat z Bloodwinem się zgadzam w 100 %

Stop boterom '' Chociaż i tak dalej dużo graczy boci
i co im da ban ?????????????????? ""

Esprit 30-01-2009 18:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arkazann (Post 2443172)
Glupi pomysł.. część moich kumpli dostała niesłusznie bana..

poza tym moge sie załozyć, że już za kilka dni będziemy świadkami nowego bota który to ominie :)

Pozdro

HAIL NG

Właśnie przez NG najłatwiej wpaść bo się integruje z Tibią pozdro.

Dla mnie żałosne są wypowiedzi, tych którzy nie bocą, pewnie nigdy nie przekroczyli magicznej bariery 30 levla i dlatego twierdzą że bot im zbędny bo 30 level to nie problem wbić potem zaczyna się jazda jak potrzebujesz 100k expa na level to już się nie robi tak prosto i większosć tych nobów albo przestaje grać albo sięga po bota. A to pierdolenie wsadżcie sobie w dupe boty były są i będą i tak ma być jak się nie podoba to s*******ać na otsa

Siwy1 30-01-2009 18:42

hahahaha up popieram :D przejme się obelgami gracza który wbił 80 lvl bez bota =] mi sie udało bo napierałem pół wakacji ale z botem to skraca się do kilku tygodni

Xavery 30-01-2009 18:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Esprit (Post 2443231)

Dla mnie żałosne są wypowiedzi, tych którzy nie bocą, pewnie nigdy nie przekroczyli magicznej bariery 30 levla i dlatego twierdzą że bot im zbędny bo 30 level to nie problem wbić potem zaczyna się jazda jak potrzebujesz 100k expa na level to już się nie robi tak prosto i większosć tych nobów albo przestaje grać albo sięga po bota. A to pierdolenie wsadżcie sobie w dupe boty były są i będą i tak ma być jak się nie podoba to s*******ać na otsa

Co biedaku... bana dostales i cisnienie ci skoczylo ? BYlo nie uzywac botow to by byl lvl przez polowe, ale za to konto bez bana.

Vasudanin 30-01-2009 18:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arkazann (Post 2443199)
@up
a taki koleś z botem zaprogramuje go i wyjdzie na dwór na piwko z kolegami.

A trzeci wyłączy komputer, a za oszczędzoną kasę za prąd kupi zgrzewkę piwa dla siebie i swoich kumpli.
Cytuj:

Tiaa... D nie integruje w tibię, elf nie integruje w tibię, a skąd, a gdzie tam, nie?
Cytuj:

A dla mnie żałosne są wypowiedzi botów, którzy wbili 150 lvl na bocie i robią z kolegami masowy spust na monitor.
@edit
@up
A umiesz czytać? Dostanie bana, jeśli będą mieli niepodważalne dowody. A co do "Hackerów", po co banować? Twoje konto, twoje zmartwienie, jeśli Ci je ukradną. Trzeba było się na fri-pak nie nabierać.

Arkazann 30-01-2009 18:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Esprit (Post 2443231)

W pewnym sensie tak. Zauważyłem, że ci co narzekają na boty to przeważnie dzieci no nie oszukujmy się. To, że ktoś ma 200 lv i ma bota, nie oznacza, że boci 24/24 na małpach czy scarabach... tylko np. widzi jakie są potwory niżej aby było łatwiej lurnąć czy sam mu golda zbiera z dli zamiast przezucać to ręcznie kilkaset razy dziennie... Bot to ułatwienie do gry, ale gry samej nie zastąpi i niektórzy o tym zapominają. Dlatego Ci uczciwi gracze są tak zdenerwowani. Poza tym jeszcze nie spotkałem osoby która by używała bota 2 dni a później powiedziałą, że to głupie i woli ręcznie bić. Tak więc Ci którzy mowią ze userzy botów to debile itd. tak naprawde albo się nie łapią w anglielskim i nie wiedzą jak ustawić bota, albo odpowiada im gra na 30 lvu gdzie do następnego awansu zajmie im to 3 godziny. Bo gdyby mieli 150lv~ i by musieli spędzić kilka dni na dragon lordach/hydrach/behemotach itd. to by zmienili zdanie, że boterzy to głupi ludzie.

Ktoś tam wyżej napisał ze się uzalamy ze nie możemy bocic, to nie prawda. Bocic zawsze można, tylko z głową.
pozdrawiam.

Siwy1 30-01-2009 18:52

Teraz to kur*a "Won z Botami !" a jak boty wbiegają do depo to kto krzyczy "Fri itens plax?" i patrzy na nich z zazdrością ? Tak wy !

Esprit 30-01-2009 18:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xavery (Post 2443251)
Co biedaku... bana dostales i cisnienie ci skoczylo ? BYlo nie uzywac botow to by byl lvl przez polowe, ale za to konto bez bana.

Nie płacz, o swojego 120 kina kup bota i graj. Jakbyś chciał wiedzieć mam blackd wybociłem dużo charów jade na mc i nie dostałem bana pozdro.
Pozdro dla tych co mają 100+ i grają ręcznie ładny no life.

Etanov2 30-01-2009 18:54

ja se skiluje tylko na ng , ale siedze przy kompie i robie to max 2-3 godziny i w tym czasie pisze sobie z kumplami , bana nie dostałem ,robie to tylko dlatego ze nie chce mi sie slimów przełączac w treningu, a tak pozatym to te 4959 kont zbanowanych to kit jakiego nie było ... farewell in tibia ziomy

Tharion 30-01-2009 18:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vasudanin (Post 2443263)
A trzeci wyłączy komputer, a za oszczędzoną kasę za prąd kupi zgrzewkę piwa dla siebie i swoich kumpli.

A czwarty weźmie parę stówek z kupki oznaczonej "kasa za gpki", odpali bota i kupi XX zgrzewek dla siebie i kumpli :<

ShiVa7 30-01-2009 18:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Esprit (Post 2443274)
Nie płacz, o swojego 120 kina kup bota i graj. Jakbyś chciał wiedzieć mam blackd wybociłem dużo charów jade na mc i nie dostałem bana pozdro.

no to masz sie czym chwalić :)

no life? a co powiesz na to że Ty puszczając 3 postacie na MC+bot?Pod Patologie sie to kwalifikuje, bo już nie tyle że siedzisz przy tym tyle czasu, ale marnujesz swoj czas i pieniądze za prąd.. nie lubisz grać czysto? Nie graj wcale.

Etanov2 30-01-2009 18:57

5-ty wysmieje cipsoft i w tydzien zboci 40 kine ;p

Rocket Slayer 30-01-2009 18:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arkazann (Post 2443265)
To, że ktoś ma 200 lv i ma bota, nie oznacza, że boci 24/24 na małpach czy scarabach... tylko np. widzi jakie są potwory niżej aby było łatwiej lurnąć czy sam mu golda zbiera z dli zamiast przezucać to ręcznie kilkaset razy dziennie... Bot to ułatwienie do gry, ale gry samej nie zastąpi i niektórzy o tym zapominają. Dlatego Ci uczciwi gracze są tak zdenerwowani. Poza tym jeszcze nie spotkałem osoby która by używała bota 2 dni a później powiedziałą, że to głupie i woli ręcznie bić. Tak więc Ci którzy mowią ze userzy botów to debile itd. tak naprawde albo się nie łapią w anglielskim i nie wiedzą jak ustawić bota, albo odpowiada im gra na 30 lvu gdzie do następnego awansu zajmie im to 3 godziny. Bo gdyby mieli 150lv~ i by musieli spędzić kilka dni na dragon lordach/hydrach/behemotach itd. to by zmienili zdanie, że boterzy to głupi ludzie.

Po 1.
Cytuj:

Zauważyłem, że ci co narzekają na boty to przeważnie dzieci no nie oszukujmy się.
Bo ta gra jest głównie dla dzieci...

Po 2.
Cytuj:

To, że ktoś ma 200 lv i ma bota, nie oznacza, że boci 24/24 na małpach czy scarabach... tylko np. widzi jakie są potwory niżej aby było łatwiej lurnąć czy sam mu golda zbiera z dli zamiast przezucać to ręcznie kilkaset razy dziennie...
Tłumaczysz to lenistwem i trudnym poziomem gry? Żałosne...

Po 3.
Cytuj:

Tak więc Ci którzy mowią ze userzy botów to debile itd. tak naprawde albo się nie łapią w anglielskim i nie wiedzą jak ustawić bota, albo odpowiada im gra na 30 lvu gdzie do następnego awansu zajmie im to 3 godziny.
Albo nie pojmują jak można łamać zasady w takiej grze, tłumacząc się lenistwem. Jak gra za trudna to się w nią nie gra, nie?

Po 4.
Cytuj:

Bo gdyby mieli 150lv~ i by musieli spędzić kilka dni na dragon lordach/hydrach/behemotach itd. to by zmienili zdanie, że boterzy to głupi ludzie.
Błąd. Expili by wolniej, rzadziej, bo by zrozumieli, że i tak osiągnęli wiele.

Jako botter pewnie tego nie zrozumiesz ...

~~
Cytuj:

Teraz to kur*a "Won z Botami !" a jak boty wbiegają do depo to kto krzyczy "Fri itens plax?" i patrzy na nich z zazdrością ? Tak wy !
Mógłbym się założyć, że bez botów i tak wysokich lvli na nich osiągniętych, po jakimś czasie nie byłoby tak dużo tego typu płaczu.

~~
Cytuj:

Karze ci ktoś wbić 100lvl~ w 3 miesiące?

~~
Cytuj:

Jeśli zrobili by taki 100% anty bot, że wogóle nie dałoby się bocić, to ja, i razem ze mną 85% ludzi przestałoby wogóle grać. A CIP'y nie mogą do tego dopuścić.
Płakano by z tego powodu... serio...
Wróciłaby część graczy, która przestała grać z powodu kolejek, i syfu panującego na serwerach.

Xavery 30-01-2009 18:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Esprit (Post 2443274)

Gralem w ta gre prawie 5 lat, moim szczytowym osiagnieciem jest wbicie 126 poziomu knightem, wbijalem go troche ponad rok. Moje zycie na tym nie ucierpialo ani troche. Dlaczego ? bo gralem jak mialem czas wolny. Nie widze tutaj zadnego no life. Dlaczego nie bocilem? PO co mi wybocony 250 lvl jak mi o wiele przyjemniej gra sie 120 lvl ale z wiedza ze zrobilem go sam bez zadnej pomocy. A czym ty sie mozesz pochwalic ? 5x 100+ lvl na bocie, zadne osiagniecie, kazdy debil tak moze zrobic i beddzie cieszyl jak ty.

ShiVa7 30-01-2009 19:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 19MaLy08 (Post 2443275)
Ja bociłem, boce, i bocic będę.

Szkoda czasu na patrzenie sie na monitor, i czekanie na 530 many, żeby zrobić Ava. Wolę postawić bota żeby sam to robił.

Używam bota z 3 miesiące, i jak na razie nie wyłapałem bana.

Jeśli zrobili by taki 100% anty bot, że wogóle nie dałoby się bocić, to ja, i razem ze mną 85% ludzi przestałoby wogóle grać. A CIP'y nie mogą do tego dopuścić.

kolejna ciota :) W takim razie po co grasz? Z gry masz mieć przyjemość a nie szpan przed kolegami z gimnazjum "mam 140 lewel!".

Fanatico 30-01-2009 19:00

Dlatego polecam World of warcraft...=d

Etanov2 30-01-2009 19:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ShiVa7 (Post 2443287)

no life? a co powiesz na to że Ty puszczając 3 postacie na MC+bot?Pod Patologie sie to kwalifikuje, bo już nie tyle że siedzisz przy tym tyle czasu, ale marnujesz swoj czas i pieniądze za prąd.. nie lubisz grać czysto? Nie graj wcale.

3 chary na mc zmieszane z botem to alkoholizm ;p

Arkazann 30-01-2009 19:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ShiVa7 (Post 2443287)

mc+bot = BIG afk a nie "siedzenie tyle czasu i marnowanie go przy kompie"
marnowanie pieniędzy za prąd? Nawet byś pewnie nie podliczył ile wyciągnał hajsu za wybocenie tych charów. A czy gra czysto lub nie to już nic ci do tego.
Dla ciebie tibia może oznaczać fun. Dla niego zysk.
I kto wychodzi na debila?

Etanov2 30-01-2009 19:05

to co mamy robic w wolnym czasie jest naszym wyborem ziomus,
ja mam czas na nauke, na wyjscie na dwor , na gg i na tibie , i na oceny w szkole nie narzekam , 4,17 srednia ... I klasa lo

ShiVa7 30-01-2009 19:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 19MaLy08 (Post 2443305)
Ci co nie bocą.

Nie lepiej włączyć bota, i wyjść na dwór, pouczyć się, czy nawet pogadać na GG, niż expić?

Robisz 2 czynności na raz. Szkoda życia :D

w takim razie po co grać :|? Nałóg "ii need lvl pls?"
Piszesz to tak jakbyś musiał grać w tibie.

T3H_VirUs 30-01-2009 19:08

w zaczęli się tym interesować ._<

WB)W

ShiVa7 30-01-2009 19:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arkazann (Post 2443310)
mc+bot = BIG afk a nie "siedzenie tyle czasu i marnowanie go przy kompie"
marnowanie pieniędzy za prąd? Nawet byś pewnie nie podliczył ile wyciągnał hajsu za wybocenie tych charów. A czy gra czysto lub nie to już nic ci do tego.
Dla ciebie tibia może oznaczać fun. Dla niego zysk.
I kto wychodzi na debila?

A gdzie jakies zasady? Chcesz zarabiać kase ? Idz do pracy, a nie bawisz sie w oszusta od małego. Proste jak chuj :)

Esprit 30-01-2009 19:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ShiVa7 (Post 2443321)

Bo lubi mieć duży level porozmawiać z kolegami, zrobić service, potrapować, popekować, sprzedać pacc za gp, gp na allegro, zarobić, sprzedać chara. A ty ?
Na*******ać dla ledwie 70 levela 12 godzin dziennie.

Rocket Slayer 30-01-2009 19:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 19MaLy08 (Post 2443305)
Ci co nie bocą.

Nie lepiej włączyć bota, i wyjść na dwór, pouczyć się, czy nawet pogadać na GG, niż expić?

Robisz 2 czynności na raz. Szkoda życia :D

Pierdolnijcie tego kolesia maczugą, proszę...
Natychmiastowo mi się przypomina "Po co kupować gry, skoro można je zassać z Torrenta?"

Cytuj:

Bo lubi mieć duży level porozmawiać z kolegami, zrobić service, potrapować, popekować, sprzedać pacc za gp, gp na allegro, zarobić, sprzedać chara. A ty ?
Bo lubisz uprzykrzać grę innym zajmując expowiska... cholernie egoistyczne podejście... Chcesz mieć zarobek? Zgłoś się do jakiejkolwiek uczciwej pracy, nawet odśnieżania, roznoszenia ulotek czy jakiejś pomocy... Dla młodziaka gratka jak nic.

Takie cholerne cwaniactwo...

Etanov2 30-01-2009 19:12

ja gram w tibie bo jest jakas fabuła sredniowieczna i latasz rycerzykiem i napieprzasz w potworki , mozesz sie w handel bawic itp , jakas odmiana od gta czy innego badziejstwa

19MaLy08 30-01-2009 19:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ShiVa7 (Post 2443321)

Ja gram po to, żeby wbić wysoki lvl, pogadać z kumplami.

Ale że niechce tracić na to czasu, to boce. Czego nie rozumiesz?

Wanuh 30-01-2009 19:13

Jedno mnie jeszcze wkur.ia, a mianowicie skargi debili typu "to nie fair, uzywam bota tylko czasami a tez dostalem bana:baby:".Zrozumcie botujecie to oszukujecie chocbyscie raz bota odpalili, poza tym co to za gra kiedy grasz nie ty tylko program? :o

Morda bociarze, oklaski dla CIP~:cup:

Arkazann 30-01-2009 19:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rocket Slayer (Post 2443291)
Bo ta gra jest głównie dla dzieci...

Jakbyś zauważył dorośli też grają, chyba że wsród twoich znajomych ich nie ma to już co innego...

Cytuj:

Tłumaczysz to lenistwem i trudnym poziomem gry? Żałosne...

Mylisz lenistwo ze znudzeniem, a to duża różnica. Mowisz o trudzie gry a pewnie jestes retired bo na 50 lv przestałeś expić... Tibia trudną grą? Nie rozśmieszaj mnie.. tu chodzi tylko o to ile spędzasz przy komputerze. Widziałes Guild Wars? Tam masz 20 lv max i tam trzeba umieć grać. A nie mieć 400lv i spamić 2 bindy.

Cytuj:

Albo nie pojmują jak można łamać zasady w takiej grze, tłumacząc się lenistwem. Jak gra za trudna to się w nią nie gra, nie?

Znowu mylisz lenistwo ze znudzeniem. Tibia nie jest trudną grą, tylko aby czerpać z niej przyjemność należy mieć wysoki lv (dla większości ludzi teraz mówie, bo niektórym wystarcza 30lv aby sie cieszyć). A żeby do tego dojść to godziny spędzony przed ekranem. Jeżeli ty wolisz wybrać gapienie sie w monitor niż ogladanie telewizji w tym czasie jak bot Ci expi to już twoja sprawa.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ShiVa7 (Post 2443296)
kolejna ciota :) W takim razie po co grasz? Z gry masz mieć przyjemość a nie szpan przed kolegami z gimnazjum "mam 140 lewel!".

Nie dla każdego cele w Tibii są takie same. Więc zamknij morde z tamiki głupimi tekstami. Ty wolisz pogadać na tibii i wspólne hunty (na przykład) inny woli zarabiać za wybocanie charów a inny po prostu gada z innymi na tibii.

Sadlith 30-01-2009 19:14

@ShiVa7
dokladnie, popieram cie w 100%, ja poprostu nie rozumiem ludzi ktorzy mowia "ja sobie postawie bota i moge robic w tym czasie wszystko, a ty siedzisz przy tej grze i tracisz czas zeby wbic lvl itp itd..." no to jak ktos ma czas a stawia bota no to po jaka zasrana cholere to robi? i jeszcze ludzie sie tym chwala....
gra jest stworzona zeby samemu w nia grac...a jak nie maja na to czasu bo musze robic/chca robic cos innego to niech poprostu nie graja..

Xr3 30-01-2009 19:15

Cytuj:

Naturalnie, że lepiej. No chyba, że komuś expienie sprawia przyjemność...

Imo niezbyt mądre posunięcie ze strony Cipsoftu. Skazali nim siebie na conajmniej 10% spadek zysku z płatnych kont. Kiepscy z nich materialiści.

PallDanu 30-01-2009 19:19

Gratulacje pomysłu świetny ! Tylko dlaczego ludzi, którzy botują nie dostali bana, a ci co nie botuja (np. ja) dostali? Na bank będzie jakaś petycja czy coś. Bo ten super mega hiper ekstra program troche jakby "niedziała" jak powinien...

ShiVa7 30-01-2009 19:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 19MaLy08 (Post 2443350)

jak chcesz pogadać z nimi skoro jesteś gdzieś indziej? Nie chcesz tracić na to czasu to nie graj, bo psujesz innym przyjemność z gry.

ujmę to w skrócie - Botter jest dokładnie jak złodziej.

Alanus Lutinum 30-01-2009 19:21

Tylko 5000? Tyle botterów to na jednym świecie jest, więc różnica jest nieznaczna i nieodczuwalna, no i w tych 5000 na pewno znajdą się jacyś uczciwi gracze.

Kojotes 30-01-2009 19:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 19MaLy08 (Post 2443350)

To trąci o nałóg. A gadka o traceniu czasu to po prostu oszukiwanie samego siebie, jak "od jutra nie palę".

NIE CHCE CI SIE GRAC - NIE GRAJ WCALE

Nevizus 30-01-2009 19:23

a lyzka na to

nie dadza dowodu news jest lewy jak zbanowali jakies konta to dla postrachu kilka nieaktywnych po 1. nie da sie automatycznie ustalic kto botuje gdyz 99% botow to programy zewnetrzne... wiec cipsoft nie ma na nie wzgledu mysla ze jak dadza newsa to sie ludzie przestrasza powinni zalozyc ekipe cos jak gm co by latali po serwerach i kontrolowali ludzi a nie pisza newsy i nic nie robia;]

ShiVa7 30-01-2009 19:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arkazann (Post 2443356)
Nie dla każdego cele w Tibii są takie same. Więc zamknij morde z tamiki głupimi tekstami. Ty wolisz pogadać na tibii i wspólne hunty (na przykład) inny woli zarabiać za wybocanie charów a inny po prostu gada z innymi na tibii.

JCP. Przecież po to zrobili tę grę by w nią grać i trzymać się zasad które świadomie "podpisywałeś\zaznaczałeś ptaszki" przy stworzeniu konta.

Dlatego dla mnie to jest dziwne.. jak zarabianie na grze.. przez taką łatwość jak bot. Obraziłem Cie aby raz? Tak więc proszę z wyrazami typu "zamknij morde" mów do bota gdy Ci brakuje many, a ten nadziera się swoim alarmem"

Łamiecie zasady i tyle.. a gdzie wasze sumienie? Złodziejstwo.

mezowski86 30-01-2009 19:26

No i dobra mam bana, za miesiąc selam chara i clipsoft nie zarobi na mnie więcej;-)

Rybzor 30-01-2009 19:28

Godne podziwu, kiedy się nad tym nie zastanowię, inaczej mógłbym dojść do wniosku, że to dla nich nie jest wcale duża liczba. Lepiej więc nie myśleć : P

Arkazann 30-01-2009 19:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sadlith (Post 2443357)
@ShiVa7
dokladnie, popieram cie w 100%, ja poprostu nie rozumiem ludzi ktorzy mowia "ja sobie postawie bota i moge robic w tym czasie wszystko, a ty siedzisz przy tej grze i tracisz czas zeby wbic lvl itp itd..." no to jak ktos ma czas a stawia bota no to po jaka zasrana cholere to robi? i jeszcze ludzie sie tym chwala....
gra jest stworzona zeby samemu w nia grac...a jak nie maja na to czasu bo musze robic/chca robic cos innego to niech poprostu nie graja..

Ja jem czipsy i pije piwo i patrze jak bot mi expi i jestem zadowolony :)
a ty siedzisz i klikasz co 2 sec. aby cos zrobic i tez jestes zadowolony :)

dlaczego więc tak się czepiacie kur** boterow? A jeśli za mało respów to nie wina boterów bo nawet jakby nie grali na bocie to by gdzies musieli expic. Więc to bez różnicy czy botem wali czy nie. Tylko wina cipów ze tak mało respów i poprzepełniane serwery. Więc się zamknijcie ze boterzy ze EVUL i samo zło.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:15.