![]() |
Cytuj:
@topic nie lubie cwaniakow, czesto wlasnie pedaly są w pewien sposob cwaniakami, obnosząc się swoim kalectwem. jezeli jakis z pedalow nie obnosi się swoją slaboscia i nie ma w zamiarze miec dzieci z drugim pajacem to wtedy ok. |
Cytuj:
ale co wy macie za poglądy , jak można tolerować gejów ? to jest nie normalne. W sumie o czym tu gadać? wyobraź sobie jeden z drugim ze widzicie jak wasz ojciec/brat uprawia sex z innym mężczyzna? albo wasz syn , kolega , sąsiad czy ktoś z waszego otoczenia. Wtedy tez tolerowalibyście gejów? wcale nie trzeba mieć z nimi styczności wystarczy se wyobrazić kogoś znajomego w takiej sytuacji to odrazu sie zygać chce. nie po to Bóg stworzył Mężczyznę i Kobietę żeby łączyli sie oni z ta sama płcią. mnie to obrzydza i zdania nie zmienię nigdy , a jak w moim miasteczku zobaczę 2 gejów to napewno kastet pójdzie w użycie. PS. mieszkałem 2 lata za granica gdzie to było tolerowane , nie raz zwymiotowałem gdy zobaczyłem jak sie 2 chłopów całuje. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@down Jeżeli nie chcesz takiego syfu jak na zachodzie, to przełam swoje lęki i zaakceptuj to, że żyjemy w demokracji i społeczeństwie. |
tak przyznam sie , boje sie tego ze w Polsce zrobi sie taki syf jak na zachodzie
ale ja nie straszę was , przez interent tylko mowie ze u mnie oficialnie gejów nie będzie , chyba ze mnie wsadza do wiezienia. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Slay Ogarnij się, zadzierasz z potworem!! Ani się obejrzysz, a spali Ci dom i zabije psa! |
Cytuj:
|
ja tam mieszkałem 2 lata... i uwierz mi ze nie ma czego zazdrościć
mieszkałem w belgi na obrzeżach miasta gdzie mieszkali Belgowie - owszem ładne domy trawniki normalni ludzie , a wejdź do miasta gdzie są arabowie , pedarasty i inne tym podobne bydło. odrazu zmienisz o nich zdanie. jak będziesz chciał iść spać a pod oknem będą sie biły murzynki (one są strasznie głośne) jak będziesz szedł a cię zaczepiać będą arabowie , jak będziesz wracał ze szkoły a naprzeciwko będzie szedł facet z facetem w damskich ciuchach. PS. musicie zobaczyć żeby uwierzyć , niestety tak myśleli wszyscy a teraz Belgowie są zdominowani we własnym kraju i płacą podatki na to by araby jakieś brały zasiłki nie robiąc nic |
Cytuj:
|
Cytuj:
to co mowie ciężko wytłumaczyć póki nie zobaczysz tego na własne oczy. najlepiej było by wysiedlić wszystkich poza granice europy , gejów , murzynów arabów itp. niech se tam siedzą a my będziemy siedzieć na naszych ziemiach , wtedy było by dobrze. jeżeli oni chcą praw ; a my nie chcemy ich to po co wchodzić sobie w drogę? niech siedzą w afryce , w azji gdzie kol wiek nawet na księżycu ale w europie ich nie potrzeba |
Cytuj:
Btw, piegowaci i kobiety z piersiami poniżej DD - DO PIACHU! ... ogarnij się, człowieku. |
Cytuj:
@edit Ale pedofili, gwałcicieli, morderców, złodziejów i kłamców zostawmy w Europie, no nie? |
Cytuj:
Tak na marginesie i lekko offtopowo: czy jestem jedynym, ktory uwaza, ze nawet na tym forum przydalaby sie jakas inkwizycja wyrywajaca rasistowsko-homofobiczno-pseudoindoktrynujace chwasty o IQ na poziomie pantofelka? Troche mnie juz irytuja wszechobecne posty w stylu 'moje zdanie jest jedyne sluszne, a jak uwazasz inaczej to zal/bul/wyp*laj/jestes gejem'. edit: 15-letnie pyrdki uwazajace sie za pr0-skinow i pr0-kiboli - DO PIACHU! Biala rasa ssie fallusa. |
Cytuj:
pedofilia = kara śmierci gwalciciel = kara śmierci morderca = zabójstwo pozadnego człowieka = wiezienie zabójstwo geja czy czegoś takiego = publiczna pochwala zlodziej = wiezienie? a klamstwo to nie zbrodnia , to o czlowieku swiadczy czy jest uczciwy czy klamie PS. czemu uważasz ze nie są niebezpieczni,? ludzie patrzcie. przyjeżdża arab robi 10 arabów kiedy ty 1 polaka , co sie dzieje za xx lat? Polacy jako mniejszość we własnym kraju są gnębieni przez arabów. Powinniśmy bronic tego co nasze , bo to jest ekspansja tylko dobrze przemyślana , bo nie wypowiadają nam wojny a robią swoje. Nie udało sie arabom pochlanac europy bo w dawnych czasach wielcy władcy bronili naszych ziem , to robią to innym sposobem a my jeszcze im w tym pomagamy ! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
AHAHAH Slay i Dobo gasza wszystkich =D
Swoja droga polowa z was jest ostro zakompleksiona i boji sie swojich sklonnosci do chlopcow/dziewczynek |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Albertus: przestań, cholero, unikać moich postów i mi wreszcie odpowiedz, bo ciekaw jestem, czy się jeszcze bardziej skompromitujesz. |
owszem mogli tak pomyśleć. bardzo niechętnie tam mieszkałem ale bylem zmuszony (wtedy miałem 13/14 lat) wiec za dużo do gadania nie miałem. zresztą mówcie se co chcecie ja będę walczył by w moim mieście nie było takich wynaturzeń
a jak umrę stanę u bram Walhali i krzyknę ze walczyłem ! PS. możecie mieć swoje zdanie , mnie to mało obchodzi tylko za 20/30 lat to wy będziecie mniejszością i to oni będą decydować o waszym losie EDIT to co mam ci napisać lasooch? zadaj mi konkretne pytanie. |
Cytuj:
@up teraz tez masz niewiele do gadania, bo z tak radykalnymi pogladami daleko nie zajdziesz |
Cytuj:
A co masz mi napisać - ot, choćby swoją opinię na moją propozycję, żebyś stał się nowym Hitlerem i postawił obozy zagłady dla wszystkich, którzy Ci się nie spodobają. |
Mam pytanie:
Czy w średniowieczu lub innej epoce byli homoseksualiści? Bo czasem mi się wydaje, widząc takiego pajacykowa, że to jakiś wymysł 21 wieku. |
Cytuj:
Edit up : oczywiscie ze byli ignorancie |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
By nie było, że nie panuje nad sytuacją:
@Slay Zostaw już go, raz że zniżasz się do jego poziomu, dwa - słyszałem, że to straszliwy bandyta, trzęsie całym swoim gimnazjum a na przerwach nawet pali papierosy! @Nastoletni Hitler jeden z drugim Zamknijcie się już, wszyscy mają w dupie wasze śmieszne poglądy, narodowy socjalizm jest niewydolny, nikt nigdy nie będzie liczył się z waszym zdaniem odnośnie "czystości rasowej", więc wasze "a ja bym z gejem/arabem zrobił to i tamto" wsadźcie sobie sami wiecie gdzie (a jeśli się nie domyślacie - w dupę). Życie najprawdopodobniej samo zweryfikuje wasze poglądy, jak np przyjdzie wam pracować w firmie np z zaradnym Azjatą, wasz znajomy okaże się być gejem itd. Jeśli nie dostosujecie się do reguł kosmopolitycznego świata, i dalej będzie stali twardo za hasełkami w stylu "patriotyzm", "czystość rasy", zostaniecie śmiesznym marginesem, wiecznie sfrustrowanymi nieudacznikami z "to przez żydów/gejów/masonów" na ustach. Cytuj:
http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexuality#History @Down Nie |
@Dobo: zastanawiam się, czy Twój post odnosi się do mnie, bo najwięcej o Hitlerze krzyczałem - cóż, jeśli tak, to mnie nie zrozumiałeś.
edit: up: okej. |
Cytuj:
|
Cytuj:
to powiem tak , o moim tez. Ale ja sie nie dam , z pewnością przegram sam ale nie poddam sie. hitler dużo złego zrobił dla nas Polaków , ale jedno trzeba mu przyznać , umiał koleś przekonać ludzi. bo ze zwykłego żołnierza który siedział w wiezieniu stal sie fuhrerem ideaologia nie była w cale jego , w tamtych czasach bardzo wielu ludzi takie poglądy wyznawało. poczytaj sobie trochę o tym. ze przed hitlerem było wielu ludzi z podobnymi poglądami , on poprostu je pozbierał i wybił sie ponad szereg a czy ja bym chciał? , myślę ze nie poradziłbym se jako wielki wódz narodu Polskiego , ale napewno poparł bym taka osobę która by Startowała z takimi ideami i pomógł bym jej jak tylko bym umiał Cytuj:
|
Cytuj:
@Naziboje Why don't you just fuck off and die? Choć przyznać trzeba, że niedługo Francuzi będą mniejszością we Francji (oldjoke: a Paryż stanie się Al-Paris), ale to nie jest powód, by mordować/prześladować nie-białych, nie-katolików, kogokolwiek. |
@Straznik Monopolowego
Jestem ignorantem, bo nie interesuję się homoseksualizmem? @Topic Nie trawię tylko, gdy widzę mężczyznę zachowującego się jak kobieta. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
czy widzisz jakieś przeciwwskazania do prowadzenia jakiejś malej firmy czy czegoś dla osoby która zatrudni do pracy tylko Polaków ? zakładając ze osoba ta ma pieniądze na rozpoczęcie działalności? Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
widziałem geja i to nie jednego i mnie obrzydza (ale to moja sprawa co mnie obrzydza a co nie) , i se tego nie wyobrażam tylko wam to poleciłem żebyście wyobrazili sobie jakie to jest ohydne |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:41. |