![]() |
Cytuj:
Pozdrawiam. |
Cytuj:
Po 2-gie nie program tylko skrypt po 3 bany latają co chwile... po 4 długo nie pobocą Cytuj:
Cytuj:
Kod:
nie polemizuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pobije doświadczeniem |
ps. Daj znać jak bana dostaniesz
ok :) |
Cytuj:
"uasuasu" :) |
hi -> mail -> reported -> bye ;***
|
ok czekam na bana
|
Cytuj:
btw. nie jestem po zadnej stronie ^^ |
Cytuj:
http://img511.imageshack.us/img511/355/reporth.png By StaagG ;* |
o kurwa sram po gaciach ej nie prosze;(;(
|
tak, tak, wspieramy cię :baby:
|
równie dobrze on może na Ciebie napisać. bez dowodów gówno zdziałasz - dziękuję
|
xevez pomóż bo mnie zbanują zrób coś ;(;(;(;(;(
XDDDDDDDDDDDD |
Cytuj:
Nie bój się, na pewno coś zdziałam :P |
Cytuj:
|
@up
Tak tak, slodz sobie dalej :< Tylko ze w moim i Twoim przypadku jest zasadnicza roznica ->za Toba biega 200ms z camem(OHNOWTFPLX) a za mna 200ms ale np z EKIPĄ ktora chce mnie u*****c :< I taki failed, bo Ty grasz na jakims gownie zrobionym dla boterow/zyciowych popierdolek/fanow rpg a nie pvp etc(fanem rpg na pewno nie jestes skoro uzywasz botow) A odpowiedzcie mi na pytanie, moje dwa male debili(Ty i ten przydupas punished czy cos xd)jak zaczynaliscie grac w tibie?Tez bot, demonz, sds, nie moze byc waste itd?A teraz moje botki(jeden 153lvl, mysli ze jest haj lvl i high life status irl, i drugi, wybocony 60ek[nice xd]) wy*******ac do tych swoich niby dziewczyn i zycia ,,rl" bo jak dla was literki kolo nicka, ew zarobek na allegro(chuj, rodzice placa za prad,mieszkanie i inne pierdoly)to bycie pro, bo nie siedzicie kolo komputera a bot sam wbija lvl wiec kurwa dochodze do meritum -> TO NA CHUJ KURWA JA PIERDOLE GRAC?! Idac waszym tokiem myslenia dochodze do wniosku, ze najlepiej jest wybocic, powiedzmy, ten 180lvl(dla was to i tak high , moze przesadzilem, ale niech bedzie) i potem recznie klepac frosty. Nie no, boki kurwa zrywac FAN JAK CHUJ. Macie racje, zajebiscie tak :D Bo po co recznie bic roty, po co jak potem mozna siedziec godzinami nad frostami wyboconym charem, ktorego pewnie 3/4 botowanego czasu sie go pilnowalo :( A, co do slownika - masz jakies kompleksy czy cus?Rozumiem, chcesz byc fajny na forum, ale kurwa czy pisze posty ze nie da sie z nich nic rozczytac?Policz ile tu zrobilem bledow, i za kazdego wyrwe sobie loniaka :) |
daj se spokój, z tym msem pisałem dlatego, że ten typ na górze myślał, że da się coś zdziałać głupim mailem
po co mam na 180 bić frosty ręcznie, skoro mogę na bocie? wolę na tym 180 pójść z kumplami na poi albo bossy inq pohuncić, pobić behe z e grana albo zrobić nowego chara i 100 lvl wbić w miesiąc (co tobie pewnie zajmuje rok), etc. co do rl to się nie wypowiem, bo i tak 'wiesz lepiej' |
Fajny oftop <znaki>
|
Cytuj:
|
@StaG
Hę? Be Gratted? wtf? @miki Jesli nadal Cie to obchodzi, idz na frosty @reszta PW, GG, cokolwiek innego, tylko nie tu. :P |
Cytuj:
początek i koniec wiadomości? x.x |
Cytuj:
Cytuj:
[http://img140.imageshack.us/img140/7193/raport.png |
do kazdego tak pisza,taki auto responder
btw. spociles sie juz? |
i jak go przejrzą? puszczą mu gma na 'zwiady' z 2 razy, potem dadzą sobie spokój i potraktują twojego maila jako ściemę;]
jak sami piszą - najlepszą drogą na reportowanie jest ctrl+r (czyli nie te twoje głupie maile), a jestem pewien, że niejedna osoba go już reportowała... efekt? żaden;] |
Cytuj:
Zreszta mogles zakonczyc to w jakis lepszy sposob, np "Yours faithfully" (chociaz by troche nie pasowalo :/) albo "Im looking forward to hearing from you"~ (jakos tak), bo takie zwykle Badzcie Pozdrowieni to troche (bez urazy?) po prostacku. No to zem se walnol offtopka... A do odpowiedzi od cipsow, mysle (mam nadzieje?) ze cos zdzialaja, trza tepic to cholerstwo :/ |
Założyciel tematu nic nie wspomniał o ot'sie w tym temacie.
Idź na frosty z SD fajne waste a exp jest ekstra albo weź blokera niech klatuje 4 frosty z ty wal z vis hura ;) Punisher,wyp.ier.da.laj bo masz taki zryty tok myślenia jak ja pierdole. |
Name: Dolcu
Sex: male Profession: Sorcerer Level: 22 World: Harmonia wypowiedzial sie na temat frostow...;d |
Cytuj:
btw autoresponder był wcześniej ; ) klik<-- myślę, żeci pomoże zrozumieć ;) Cytuj:
|
Cytuj:
To nie musi oznaczać że to moja jedyna jak i pierwsza postać,kretynie =). GL. |
Dalej Xevez uważasz że ten system nie działa ?
http://www.tibia.com/community/?subt...er&name=Xevezq Pozdro |
@up
Pewnie, że bany latają, tylko już o tym nie krzyczą "aa! zbanowaliśmy kolejne xxxx acc!"... |
Cytuj:
|
xevez a czeog uzywales?
czego* xd |
Obojętne czego używasz bo 5000~ osób nie używa chyba jednego bota xd
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:42. |