![]() |
Cytuj:
@down: Na szczęście na żywo grupa ludzi spamująca w jednym temacie, i grupa ludzi spamujących na blogach, nie różni się aż tak, aby jednym dawać pojedyncze warny, a drugich wybić w przeciągu 15 minut ; D |
Cytuj:
|
Ogólnie to najlepszy w wyborach modków jest świt żywych trupów forum tibia.pl. Od razu wynurzają się coraz to lepsi użytkownicy z otchłani lat po to, by się kłócić i zabłysnąć.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A tak zmieniając na chwile temat, Co się stało ze znakiem jakości Tibia.pl ?? http://tibia.pl/strona/znak-t Jakoś tak to umarło bez sensu ... |
Panowie (i Panie?) - to są komentarze do wyborów moderatorów, a nie rozmowy o blogach/znaku jakości T.pl/kotach/czymkolwiek innym.
Pamiętajcie o tym. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Scobel Ta, wiem : p |
Składanie podań zamknięte. Powodzenia wszystkim :P
|
Cytuj:
Cytuj:
ps: czemu ludzie zawsze na wszystko tak płytko patrza... ehhh |
Cytuj:
Wiesz jak na 20 lat troszkę "głupawo" to opisałeś (wedle mnie), myślę iż wynikło to z zamotania się w "zeznaniach" ... :) Dziwnie się to czyta i tyle :P Ps. Czy któryś z Moderatorów może podać przybliżony termin ogłoszenia wyników ?? Było by miło :) ... |
Cytuj:
@tompior 3mamy za słowo :F @edit2 Odczepcie sie od Snagosia! |
Cytuj:
@Edit: Oczywiscie, jest to przyblizona "data" :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Tompior Zaskoczyłeś mnie, w tym tygodniu!? OoO8o |
@Snagoth
Innym chodzi o to, że dopiero po dwóch latach gry postacią zauważyłeś, że nie gra się nią łatwo. |
Cytuj:
Nikt się nie czepia pana S - źle mnie odebraliście :) Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Przecie co ci więcej da rozmowa z kimś ?? Masz podanie i tyle, resztę trza udowodnić ii pokazać w czynach ... Cytuj:
Bosala nie ma do hmm czwartku/piątku ... więc jeśli on też ma się wypowiadać to wcześniej nie podejmie żadnych decyzji. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Fakt strona prawnie jest jego, ale w praktyce wszystkich co ją tworzą. Wyobraź sobie to iż jest wielka awantura i cały team odchodzi - co sam w stanie będzie zrobić Bosal ?? Dla Bosala T.pl to strona która przynosi zyski i na której on zarabia - jest w pewnym sensie jego "pracą", i musi o nią dbać ... Ale prawa ma takie jak każdy, z tą różnicą iż on może wywalić wszystkich, a go teoretycznie nikt ... Od zarządzania zasobami ludzkimi jest chyba teraz głównie Drom ... |
Cytuj:
|
Cytuj:
I uwierz z jednej, dwóch stron - jeśli ma się minimalne dojścia itp, da się wyżyć ze średnią krajową :) ... Kurcze w konkursie na Moda odpadłem w przedbiegach ... - ale lepiej niż ostatnio z racji tego iż powód był bardziej z sensem, tzn kilka powodów. Ale fakt przestałem się tutaj udzielać więc to mnie raczej dyskwalifikowało od początku ... No ale cóż. Życzę innym powodzenia - nie będę zdradzać dotychczasowych decyzji/wyników :). |
*Up
Jeżeli Ty odpadłeś w przedbiegach, to ja pewnie nie byłem brany pod uwagę :D Widzę jednak, że modki szybko się zebrały, skoro już po pierwszym etapie eliminacji i że ten tydzień to może być nawet za dużo ;) *Gelt Teraz to będzie - kto mówi prawdę, kto podpuszcza...:] *Nari Ja naliczyłem 10 kandydatów, teraz akurat już 9 (Scobel odpadł w końcu), oczywiście ta 9 beze mnie xd W każdym bądź razie, miło mi :) |
Cytuj:
@down hehe |
No i sie zaczyna.. xd
|
Cytuj:
Widziałem tam co najmniej 3 podania zerżnięte z innych, więc nie jest rzeczą trudną napisać coś takiego, rzeczą ważną jest myślenie na każdym kroku, pokazanie się z dobrej strony jak również pokazanie, czy jest się w stanie zaaklimatyzowac w grupie modów. bo to nie tylko obowiązek, ale również pewna "przyjemność" (czytać: nowe znajomości jak również udział w różnych zamkniętych dyskusjach i konkursy) |
Cytuj:
Ja odpadłem i kilku innych już też, ale to normalna droga eliminacji, potem będą właściwe "negocjacje". Nigdy się tego nie dowiesz, więc wole pozostać w tym temacie przy mej osobie :). Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Panowie, a ja wiem kto zostanie moderatorem!
Tompior 23:20:52 moderatorem zostanie ktos z forum |
Cytuj:
Powodzenia wszystkim przebudzonym(z okazji wyborow moda) oldfag'om, oraz pozdro dla wielbicieli ironii :> |
Można liczyć na lewe przecieki xD?
|
Cytuj:
~~~| ~~~| ~~~| ~~~~~ ~~~| ~~~| Oto lewy przeciek. Choć bardziej poprawna wersja to przeciek z lewej. Pociesznie. Ciekawi mnie czy zostaną wzięci tylko ludzie z supportu. Podczas ostatnich wyborów chyba z supportu najwięcej ludzi wzięto. Czy może wszystkich? (dziwne co? :P). edit: Musiałem grafikę poprawiać >.> |
Cytuj:
|
A czy ktoś wziął pod uwagę możliwość, że wyniki mogą być jutro? Takie fajne święto mamy...
Cytuj:
|
Mi chodziło o przecieki.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:33. |