![]() |
oro oro i po orze (?)
|
:D nom :D :D ;D
|
/\ lans na Romana z "Na Wspolnej" ?
|
Cytuj:
Wojna trwa. Echo się niesie po Arcani... |
Cytuj:
|
kurczę ale śmieszna wojna na arcani :d no no no
no ludzie z echo mają okazje do przekonania się jak się walczy małym teamem przeciwko większemu Ale jak echo bedzie mialo zaparcie do wojny krylka to wojna morze byc ciekawa Obie strony mają powalonych membersów u siebie więc nie kibicuje żadnej gildi ale fajnie by było zobaczyc lukiego , kajka ,mediva retired |
Ja i tak narazie nie gram . hmm a kto wygra nie wiadomo
|
lepiej w wowa grac niz w tą załosną tibie :p
|
Niech ktos wrzuci camy z ob :P
|
ma ktos film z dzis? widze niezla jazda byla
|
Cytuj:
A co do ora dzisiaj to dlugie i zajebiste :D |
Łał, ale battle :D
|
35:22 dla DPFT chyba
|
Cytuj:
tylko podziwiac za samozaparcie (na zaparcia polecam levatywke ;DDD) |
fajny battle,chwilami nie wiedzialem na czym skupic wzrok
|
Z tego co ogladalem to niezle oro :) ale niedlugo zobaczycie 3 sile na arcani :p
|
Cytuj:
|
no podobno mateusz dragon wielki z orłem mają orać arcanię
czy to koniec serwera? |
Sory ale nie mogłem edytnąć a musze to dać
Btw. Poranek 4 rano nie mogę spać bo muszę grać ? http://img515.imageshack.us/img515/8274/zzzzzaza.jpg |
Cytuj:
@sua bua ty co ty taki ostatnio na forum aktywny? lololololo? |
hehe bo mnie odbanowali wkoncu
pozatym smiac mi sie chce z niektorych osob w tej wojnie,i wogole tej wojny dlatego postanowilem troche urozmaicic forum bo nuda wieje straszna @koks~ niesmiej sie z mojego idola MDW i najlepRZego kolegi orla oni sa proi wygrali juz 40 wojen na harmoni i gdzie tam jeszcze orzel gra, sproboj jak ciezko jest wygrac wojne na non pvp i niewbic bana za unjusty !!! @borumir ty jako frag w dptf jestes zaliczony chyba¨:DD |
Na filmie Eizixa widać jak rozmawia z Arcashem i Arcash mówi ze są gotowi wybiec, żeby zrobić im konta na vt to wlecą na mainach ok. 10 osób... ;> wiec informacje o "trzeciej sile" są raczej prawdziwe...
|
Cytuj:
Cytuj:
|
notop a to prawda co mówili kiedys? ze leszczu to ten typ co wali z aksa a ty jego kolega co wali z roszczki? Kurwa ale mam srednia zalosna xdd
|
dajcie filmik
|
Cytuj:
|
Nooo ładne oranie bylo ..
|
działo się działo
|
wnioskujac po camie eizixa Unbeatens wkraca do akcji
|
no ale chyba tylko niektorzy a nie wszysyc
|
Znowu lipa echo
|
Ponoc trzon inte odszedl do echo ale jakos tego nie widac , cinko cieko wam idzie , i jak tak dalej pojdzie to duzo nie zwojujecie
|
hauhauahahuha jak echo ledwo w trapie 200 ek potrafi zlozyc, to jak oni chca caly team xD
|
tera widac kto wygrywal te wojny z lr i ip :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
no ale po co sie na to yalahar zasrane pchac
|
Bo wszedzie indziej ich rozjada iloscia osob
|
ma ktos filmik z wczoraj?