![]() |
Shanhaevel
W brzmieniu ~taki sobie~ haevel t troche przekręcone plz ? eee 6/10 |
Slait 3/10
|
A moj?
-Thero ¦więtny nick 8/10 -Shanhaevel Jeden z lepszych na forum 9,5/10 -Aureliunkunfun Beznadzieje niewiem co to ma być 2/10 -Slajt Taki se, 5/10 |
Bysiu
8/10 Oryginalny z tym $, ale kojarzy mi sie ze Zbysiem. A ze Zbysiami mialem przykre doswiadczenia. No i jeszcze avatarek pasuje. @down JA bylem pierwszy! ^^ |
By$iu
3/10 Jaki¶ taki...normalny :D By$iu>kasa>Zbyszek |
WF
8/10 +dobrze mi sie kojarzy:D |
Mam na imie Krzysiek.
Krzysiek- Kysiu-Bysiu ;) Zreszta to nie ja wymysliłem sobie takie pseudo- koeldzy tak na mnie wołaj±. |
@Tibiańczyk
sorry ale zero orginalnosci... 2/10 :( |
Kidler
8/10 -Z "kinderami" mi się kojarzy, a ich nie lubie... -Z "kinder bueno" mi się kojarzy, a je lubie:D... |
Cytuj:
3,5/10 |
@She
8/10 Czemu? BO pasuje do jej charakteru xD |
cFaniak 7/10
+oryginalny +niepowtarzalny -dla obco krajowca trudny do wymowy(:p) |
Rychu - 7/10. Taki jaki¶ widać ze samemu wymy¶lony, i taki jakby Polski.
|
Rychu
+Polski
+widać poczciwy chłopina ;) -kojarzy mi się z Ryskiem - lovelasem z Klanu -O nie Rysiu, tylko nie przedszkolanka -Rysiu, ale super dowcip z noskiem (wszystko odno¶nie klanu, słucham wszystkich odcinków niestety) W sumie 6.5/10 @EDIT Rafaello Demussi +brzmi zagranicznie +kojarzy się z Rafaelem +... i z Rafaello +ORYGINALNY!! -rafaello s± przereklamowane! -i.... w sumie nic poza tym 8/10 |
Sesaj:
brzmi tak troche : se ssaj lol |
@up
Miałes oceniać kogo¶ kto pisał przed tob±, a nie kogo chcesz... Takie proste zasady, a nie umiesz sie dostosować... Qrczaq - kurczak ... 3/10 |
kidler - 5/10
mi sie kojarzy z "the riddler", a jest to jedna z najlepszych piosenek Nightwisha. |
hoomik
7/10 hoomik - homik - futrzak |
cFaniak
+polski
+ten F z dużej literyto chyba od Fun? +oryginalny i niesztampowy :D -nie lubie "cwaniaczków" -"jest tu jaki¶ cwaniak?" "ja jestem" "cwaniak płaci 20!" 8/10 @down : oceniasz tego co nad toba pisał i nick a nie osobę! szybciutko edit! |
Moguxud
+kolerzeński (czasami) +hlvl +rozwala pk (KPK) +W super wielkiej gildi jest -lubi sie czasami w****ic i zabawic w pk -czesto klnie ocena ogólna 9/10 B) P.S. POZDRO DLA DANIELA (MOGUXUD) |
Lord kasztanowiec:
Miało być ¶mieszne, ale... ;/ 3/10 |
Nightvalker 6/10
+mroczny +dosyć ciekawy -Popularny :( |
Matus91
<>dobrze, ze nie mati or something like that. <>Matus to od Mateusza <>so malo orginalne 3-4/10 omg! Lady Masakra? Redskull? Kaz? Azurka? "Nie mam ochoty zmieniac nicka" pally? @down: Adolphus: zwykle imie. Elbragol: Zciagniete z podstawki do MERP'a. |
Cytuj:
@Topic Adolphus Elbragol To z łaciny? Ujdzie- 70/100 (tak oryginalnie;p) <Edit> Cytuj:
|
Dr. Unknown
Hoomo niewiadomo ;] 6/10 |
She 7-8/10
Pasuje do charakteru ): ] |
Adolphus Elbragol - 7/10
+ Ciekawe brzmi + Hm.."filozoficznie"? ew. co¶ mi tu pachnie łacin± - Mi¶ Koralgol :D |
Hmm
9/10 dla Adarasa +brzmi jak imie jakiego¶ rycerza (czyżby lord Arthas z WIII mi sie kojarzył?:P) +Orginalne +Ma klimat +Krótkie +Łatwo napisać/Wymówić - nie ma rzeczy doskonałych więć dyszki nie będzie ^^ |
]v[ichał- 4
+Ciekawa pisownia. -Dlaczego imię? @down Komentarz nicka gdzie jest? :P |
@up
a dlaczego nie? :D |
@ Up
Nic oryginalnego a Pisownia tylko utrudnia odczytanie |
Tiligus, dosc orginalnie i podoba mi sie. 8/10
|
Gewof bardzo fajny nick z niczym mi sie nie kojarzy ale fajny 10/10
|
Tuhamiid- jaki¶ taki arabski :evul: nie lubie arabów :P, ale 7/10 (fajnie brzmi):P
|
Zaczynamy...
Kidler - 6/10
+Kojarzy mi się z tym doktorkiem Kidlerem, co to występuje w "Daleko od noszy" ;] she_devil - 7/10 +Zawsze kojarzyło mi się z tym że ma jaki¶ taki gor±cy temperament , czy co¶ w tym stylu..... Linek - 3/10 -"Linek" , to po węgiersku 'link" .Dziwne.... |
Obledny rycerz- nick popularny ale i tak mily dla ucha ;]
|
Rankor Kojarzy mi się z rama od rowery?? Co¶ takiegoL Poł±czenie ramy z korbka tak to odczuwam ( me lol plx )
|
Maniak Hip-Hopu
chyba jedno z mniej oryginalnych na forum. i niestety totalnie odpada, ale prawdopodobnie oddaje cala prawde o osobie. sa gusta i gusciki ;) |
Maniak Hip-hopu... hmmm... nie lubię hip-hopu. ;)
6/10 @Nekromanta: Dzięki za słowa otuchy. :) |
TheNatoorat
9/10 Pijesz? =] Ten kroliczek jest cudny ^^ A nick oryginalny, niepowtarzalny i b. fajny. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:40. |