![]() |
Cytuj:
|
@up
Czytlame na forach innych opine, ktore niestety sprowadzaja sie do jednego: "Nigdy nie gralem, ale widzialem skriny na pudelku w sklepie i pewnie przejebana jest ta gra". Dlatego pytam graczy, ktorzy grali i cos wiecej moga powiedziec, a nie ograiczac sie do glupich komentarzy. Z tymi opisami to chodzilo mi tak jak wszedzie podaja, czyli wizualizacja, audio i ocena. Dla mnie to bez sensu. Chcialem wiedziec cos o rozgrywce, opcjach i etc. Taki opis chcialem i nic nad to... @edit Sorry juz znalazlem ciekawy artykul... Zwracam honor x.X |
Cytuj:
- Gra ma niby super silnik fizyki, mozna niszczyc drzwi , drzewa, kazdy material inaczej reaguje. Jeden sie lamie, drugi wygina, itd. W rzeczywistosci mozna niszczyc tylko okreslone drzwi, ktore chcac nie chcac i tak musisz rozwalic aby grac dalej. -Walka. Walka mieczem w zasadzie sprowadza sie do wciskania jednego guzika, X. -Pojedynki na miecze (z Jedi) sa tylko na koncu poziomu. Poniewaz pelnia oni role bossa. - Jak to dzisiejsze gry, mozna przejsc w 2-3 dni. - Pojedynki na miecze o wiele bardziej podobaly mi sie w Jedi Knight: Jedi Outcast - W zasadzie jest to gra typu sieka, gdzie niestety, Ninja Gaiden bije SW:TFU ( co prawda ten pierwszy jest o wiele trudniejszy, ale o wiele lepszy imo) |
Cytuj:
I jest masa innych serwisów oprócz IGN, które można poczytać. @Edit: Jest ktoś, kto grał w GTA IV PIRACKIEGO i jest w stanie mi opisać, jak to cholerstwo aktywować? |
Cytuj:
|
FU jest dobre, ale cholernie krotkie. Akurat jak juz sie porzadnie wczujesz, to pyk - koniec gry. Ale tak na 0.5/1h sesyjki "a pona*******albym w cos" idealne.
|
Grałem w SW:TFU,na x360, 40h przegranych ; P.
Gra świetna i mimo tych paru wad co wymienił Lord Dreathan jest bardzo grywalna ; ). Szczególnie jeśli lubisz sagę SW, to już w ogóle x P. Swoją drogą, na najwyższym poziomie trudności gry, z pewnością nie da się jej przejść naciskając tylko "x" ; ). |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dokupić sobie oryginał ?
To na 100% pomorze. A jeśli nie to nowego kompjutra. |
W takim razie postanowione i jutro procz SW:FU kupie DMC 4 i byc moze SC IV. ^^"
Dzieki za porady, o cos takiego mi chodzilo ;) |
Cytuj:
Sam z piraconym GTA4 nie mam problemów, może to przez to, że nie instalowałem patchy bo żadnych poważnych błędów w grze nie miałem, wiec olałem je. <zwykła instalacja, konto offline na live i 0 problemów> |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
No pewnie ze na allegro! W Empiku ta gra u mnie chodzi po 230 zl o.O Po za tym mam kolo siebie salon z konsolami i tam bodajze byla za 90 zl nowa. ;) |
A zajrzałeś do pudełka?: >
To jest piękne przy konsolach: Wymiana gry ktora sie znudziła na nowa za grosze ^^. |
piekne to jest iXtreme, transfer 800 kb/s i Verbatimy DL po 5 zl ;] Chociaz jak mi RROD z winy zasilacza sie zaswiecil, to myslalem, ze sie zesram.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jeśli to ogólny temat, to wsio.
Ogólnie, to szukam jakiejś dobrej gry. Co kryje się pod tym znaczeniem? Ano, żadne rpg typu lineage, ko, maple czy coś. Też żadna strzelanka typu cs, gunz online czy coś. Najlepiej z dość fajną grafiką. Zna ktoś coś podobnego? Online oczywiscie. |
Gunz to strzelanka? >_< Prędzej hack&slash...
Co ci mogę poradzić... Cabal? Albo WoW? :3 |
Dobra, to Gunz źle nazwałem. Tak czy owak, chodzi mi o inną grę. Jak gram w Wow'a, lineage (przykładowo) to różnicy nie widze, lol. Ogolnie MMO mnie srednio kręci :W.
|
To pograj w HKO.
|
Już bez przesady :o. Hello kitty online? Gea, nigga.
|
Cytuj:
Tak to moze warcraft 3 z dodatkiem? Dzieki edytorowi, na multiplayerze jest pelno gier, ktore procz engine'u war3, nie maja zbyt wiele wspolnego z war3. ( np. mapa resident evil. Gracze to komandosi i musze wykonywac zadania.) |
W3 też próbowalem. MP średnio mi podchodził.. te wszystkie, Naruto, DBZ i inne - średnio. Chyba wrócę do Maple i tyle :W
|
Cytuj:
|
Idź na kort i zagraj w tenisa, w prawdziwej, trójwymiarowej rzeczywistości. Gwarantuje ci, że takiej grafiki jeszcze nie widziałeś.
|
Prawie śmieszne, e-thug.
Dzięki za pomysły, ale chyba przy Maple zostane :W. |
To w końcu nie chcesz żadnych MMO, czy żadnych cRPG? Jeśli MMO, to z cRPG polecam klasyki: Fallout 1 n 2 oraz Planescape Torment. Ze strategii stare i nieśmiertelne Dungeon Keeper oraz Beast n Bumpkuns, StarCrafta, WarCrafta 2, z przygodówek pierwsze trzy części Monkey Island (jedynkę masz odnowioną przez twórców), z survival horrorów Silent Hilla 2, ze strzelanek CS'a 1.6, Bioshocka, Call of Duty Modern Warfare. Cóż, jak mi się coś przypomni, to jeszcze dopiszę.
|
@up
Też dorzucę. cRPG: Mass Effect, seria SW:KotOR Strategie: C&C3, seria Total War Przygodówki: FAHRENHEIT now and evah Survival horror: Dead Space Shootery: Gears of War Ścigałki: GRID, Dirt |
Sims 3, Prototype, Spore...
|
Zamierzam kupić xkloca ma ktoś z forumowiczów owy sprzęt? Najpierw muszę sprzedać jednak moje PS2 z grami i padami jakby ktoś chciał kupić to cena i zdjęcia na PRV.
|
@up
Ja mam i jestem bardzo zadowolony. Moim zdaniem bardziej oplacaly sprzet niz PS3. ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do pytania Maffus'a. Imo dzisiaj swiat wyglada tak. fajna grafika= gra conajwyzej srednia= w najlepszym wypadku AZ 15h " intensywnej rozrywki" Nie wiem jak forumowicze uwazaja, ale wg mnie wszyscy ktorzy robia gry, ida na latwizne. Przez to jakos sie opieram przed powrotem do wow'a. Ten caly nowy dodatek i wszystkie patche z nim zwiazane to smiech na sali. |
Cytuj:
|
KotOR? Swietna gra. Jeden z lepszych RPG'ow i to na dodatek osadzony w swiecie SW.
Swoja droga... Slyszeliscie ze ma byc SW: The Old Republic? To moze byc jeden z najlepszych MMO, jaki wyjdzie. A czy dorowna WoW'owi? Tego juz nie wiem, ale gra prezentuje sie swietnie. Szkoda tylko ze jeszcze na nia troche poczekamy... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:36. |