![]() |
Cytuj:
Czyli twój kolega kłamał, w późniejszym terminie mają dodać areny pvp na n-pvp, pojedynki i takie różne duperele... Czytaj ze zrozumieniem! Cytuj:
Cytuj:
Btw: Wypowiedź CM Mirade: Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Jak wystartują nowe serwery open to od razu zaczynam powergame...
|
Cytuj:
Nie zgodze sie z toba jezeli w pojedynach nie bedzie mozna bic summonow sorcowie /druty beda mieli ogromna przewage jezeli ich petow nie bedzie mozna zabic w duelu ;p @down Ale on zapytal czy po latce bedzie mozna tak trenowac ;] Nastepnym razem precyzuj mysli |
Cytuj:
|
Bardzo mnie cieszy, że powstaną nowe serwery "optional pvp", bo jestem pewien że mnóstwo graczy będzie chciało zacząć tam grać.
|
To niech ktoś jaśnie powie czy będzie można skillować na monku, tak czy nie ?
|
Cytuj:
TAK BEDZIECIE MOGLI PRZEBIJAC MIECZEM BIEDNEGO KSIEDZA Z MERCEDESEM |
Zapewne będzie miał obstawę, wiernych radio słuchaczy.
|
Nowe serwery? Ja tylko słyszałem, że mają wszystkim zmienić nazwy :confused:
Co do zniesienia "friendly fire" to jest dla mnie głupie. Robisz pt ze swoją gildią i lecicie spamować ue na ob ;OO |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Może i jestem konserwą, ale po co takie rewelacje ;/ niech zostanie pvp non pvp i enfo takie jakie bylo. Przenoszenie postaci miedzy serwami rownie chujowy pomysl, byly legendy serwow a teraz beda legendy calej tibii xP Cipsofcie moim zdaniem zmierzasz w złą stronę :( Rozumiem ze trzeba isc do przodu ale ja nie szedłbym tędy, ciekawe czy z takim Cipowym postepem tibia bezie w 3d i z dzwiekiem ;[
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Grali w World of Warcraft czy co? ; o
Jak bedzie takie non-pvp jak PVE w WoW to zaczne chyba grac : P |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale sie pytam Po Chuj robia z dobrego trudnego swiata enforced HARDCORE PVP gdzie zadnego hardcoru juz nie bedzie poprzez wprowadzenie blogoslawienstw (idiotyzm) teraz ludzie beda mniej spadac z lvl... A na dodatek aole itd?? To co teraz wszystkich lub zadnych itemow za latanie i randomowanie po swiecie.... Prawdziwy hardcore.... Zmiany sa zle.... PS brak expa za zabijanie wyzszych lvlowo graczy a co to kurwa swiat dla graczy co sie trudza PvE tutaj sensem jest zabijanie graczy i korzysci z tego plynace.... |
Kiedy ta łatka zostanie wprowadzona?
|
Humn a mi tam hardcore pvp sie podoba;d samo to , ze bez limitu mozna karac ludzi jest mega fajne , a bocenie napewno nie bedzie latwe w takim miejscu gdzie moze Cie zabic kazdy bez wyjatku.
|
Tak z ciekawości to w tamtym roku kiedy był zimowy upadate? w ktorym miesiącu? bo z tego co widze to te zmiany są przewidywane własnie w zimowym tak?:D
|
jak non pvp bedzie pvp to bedzie zwalenie nie wiem po co to zmieniac ktos o to prosil ich powinno zostat tak jak jest karzdy ma do wyboru swiat na jakim chce grac to po co kurwa zmieniac non pvp w pvp pytam sie
|
Non-pvp nie bedzie pvp. W non-pvp bedzie mozna sie lac ale tylko wtedy gdy sie zgodzisz na to i nie ma skulli, nie moze zaatakowac sie pierwsza lepsza osoba ktora napotkasz w miescie, mi sie te zmiany podobaja, ale moze tylko dlatego ze gram na swiecie non-pvp.
|
to czyli na starym non pvp przerobbionym na pvp nie bedzie mozna bic kogos bez jego zgogy ?? a jak ktos ci przywali to zada obrazenai czy bede musial sie zgodzic na walke z nim jak to dokladnie ma byc??
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Tibia 7.92 byla fajna jeszcze w miare ,klimatyczna,8.0 juz tracila swoj klimat czyli po update 7.92 tibia to juz nie to samo moim zdaniem/
|
a no to fajnie ze nikt cie nie zabije bez twojej zgody to mi odpowiada
|
Cytuj:
Moim zdaniem klimat gry się nie zmienił. To że poprawili grafikę i dodali parę nowych przedmiotów nie czyni tibi inną niż była dawniej (pod względem rozgrywki). Jedyną istotną zmianą która mi się naprawdę spodobała było dodanie różdżek dla klas magicznych (druid, mag), które wcześniej były klasami raczej robotniczymi (produkcja UH itp.). Co do zmiany światów. Czy nie dojdzie do masakry? Przecież często się zdarza że gracz posiadający dwie postacie na różnych światach pragnie zemsty gdy ginie jego słabsza postać. Weźmy takiego gracza który na jednym serwie miał 20 palka który został odesłany na rook przez bandę 30 poziomowych graczy. Na innym świecie gracz ma 80 paladyna. Czyż zemsta nie była by słodka? Oczywiście trzeba się liczyć z tym że przeciwnicy również mogą mieć potężniejsze postacie. Oczywiście pojedynczy przypadek to nic wielkiego, ale takie wojny klanów których członkowie opuszczają formalnie jego szeregi, aby udać się na wojnę na innym świecie. Zapewne powstały by bazy wypadowe. Przechodząc na inne światy nie można brać ze sobą ekwipunku z depo. W takim razie itemki pozostawiane były by w siedzibach klanów, gdzie spokojnie czekały by na powrót właściciela (a tu małe pytanko: "Czy na pewno itemki znikną z depo po przeniesieniu postaci?" Bo nie jestem co do tego pewny.), lub były by wydawane w siedzibie gildii na innym świecie. (To że postać nie ma w opisie nazwy gildii, nie musi oznaczać że do niej nie należy.) |
Cytuj:
Pozdrawiam! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:42. |