![]() |
Cytuj:
ZAPRASZAMY DO GILDI ! |
Witam to mógłbym dołączyć?mam narazie 8 lvl ale mam pacca to szybko wyexpie poprostu czekałem aż otworzycie rekrutacje..To jak co Rzepka Pepeszka mój nick :D mam mikro, venta
|
@up
pisano milion razy nie ma problemu, masz vt ogarniasz i masz +25 lvl zapraszamy |
mam 46 palka skill 80 i chce sie dolaczyc ale nie wiem czy nie lepiej zrobic szybko jakiegos maga( co tez ma jakis taki zajebisty nick ^.^) a palka do robienia kasy :D
|
@up
Jak będziesz miał/masz pacc to rób maga a jak nie to tylko nie wbijaj rs i bez lipy można grać i orać. Msg in game. |
a niby jaki twoj nick? bo ja na beryli a ty na iridi
|
Elo mam 25 sorka wlasnie akurat na beryli moj nick to Wina.Jak chcesz gg lub cos to na PRV.
|
Ja se zrobiłem ostre pg ponad 10 lvli w 20 minut więc przekazuje narazie jerrremu jak co sprawy gildi :p
|
witam mam 8 lvl i chcialabym do Was dolaczyc, tylko poradzcie mi co zrobic zeby sie Wam przydac ?:P mysle o druidzie
|
Cytuj:
|
odswiezam!
masz 25 lvl +? posiadasz MIKROFON i vt 3.0.1? możesz do nas śmiało dołączyć ;) |
refresh !!
Zapraszamy !! 25lvl+ !! |
elo
mam tam 21 pala ale po haku a lvl idzie szybko wbic tylko bym jakies eq potrzebował jak ktos pomoże to niech tu pisze ^^
|
napisz do mnie to ci dam na spiry i p seta. i wbijaj predko 25++
|
Witam. postanowiłem pograć z wami . Zrobiłem już chara wbije lvl to się odezwę/vt mam i mikro
|
i bardzo dobrze :) mozliwie jak najszybciej 25 ++, potem pomysli sie wiecej. juz ci co nie lubia expic ten lvl conajmniej na mwalle ;P
|
Masz może jakieś eq na roku ?? ;p
|
chodz do temple i krzycz bemo
|
czekam przy temple ;d
|
Zaczynam z wami,
macie może eq na rooku? Odezwe się jak wbije 25. Vt mam i mikro |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:47. |