Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   'Dziewczęta' (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=222218)

Albertus 10-10-2009 22:26

co w tym dziwnego? Ja zawsze sprawdziany pisze szybko - Wszystkie. Bo nie siedzę i nie myślę godzinę po prostu Wiem to pisze , nie wiem to nie pisze albo jakaś głupotę walne żeby było śmieszniej ;D

Nie widzę w tym nic dziwnego... aa na biologii tez mi nie poszło ;D ale z gegry miałem chyba dużo pkt z tego co pamiętam.

--- Albertus dodał 4 minut i 4 sekund później ---

up. A nie zgodzisz się z tym?

każdy ma swoje cele jeden chce być prezydentem , drugi zarabiać full kasy a trzeciemu wystarczy miejsce do spania i winko w ręce...

Koszyk 10-10-2009 22:48

@Argen
mialem to samo wkleic ;)

@Albertus

Tu się zgodzę, każdy ma jakieś cele do których dąży i teoretycznie nie powinno nikogo kogo obchodzić co i jak.

btw. wg mnie 68 ptk to dużo ; ) sam miałem 60 i jestem zadowolony, a czemu miałbym nie być. Mam się zamartwiać tym, że mogłem napisać lepiej? Mogłem ale nie napisałem.

Gelt 10-10-2009 22:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Otakuma (Post 2663913)
Teraz Gelt się myli, bo nie o to mi chodziło(moim zdaniem ukończenie testu gimnazjalnego w 20min z polskiego i 35 z matmy, przy czym nie poszło mu na zadaniach z matmy, fizyki i chemii na prawie 70pkt graniczy z cudem. Chyba że poziom testów gimnazjalnych, po moim opuszczeniu szkoły, spadł do takiego poziomu, iż można go napisać bezproblemowo w 1/4 czasu.) Sam miałem tyle samo pkt. i byłem z tego zadowolony.

Chłopak u mnie w szkole ze średnią 2.0 (słownie: Dwa kropka zero) miał 75 pkt. Więc jestem w stanie w to uwierzyć.

Otakuma 10-10-2009 22:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2663919)
co w tym dziwnego? Ja zawsze sprawdziany pisze szybko - Wszystkie. Bo nie siedzę i nie myślę godzinę po prostu Wiem to pisze , nie wiem to nie pisze albo jakaś głupotę walne żeby było śmieszniej ;D

Nie widzę w tym nic dziwnego... aa na biologii tez mi nie poszło ;D ale z gegry miałem chyba dużo pkt z tego co pamiętam.

Robię tak samo, matmę w 35min jeszcze mogę uznać, ale polski w 20, nawet jeśli pisałbyś ciągiem całą prace to nie wiem czy byś się zmieścił a gdzie czas na czytanie?

Cytuj:

tak , jestem zadowolony bo mam fajna prace , która wcale ciężka nie jest (no ale wielkie królewicze z forum każda prace fizyczna nazwa ciężka) Ja pracuje od małego i umiem poznać prace lekka i ciężka. Ludzie zrozumcie ze w życiu nie liczą się tylko pieniądze i wykształcenie... myśląc tak będziecie mieli dużo kasy , ale będziecie nikim. Lepiej być niż mieć
Ty ty się swoimi pro elo doświadczeniami nie popisuj, bo powiem ci tyle. Nie wiem czy to prawda czy nie i nie wiele mnie to obchodzi, zapewne wielu innych także. Ale wygląda to hmmm...żałośnie. Jak to mówią im mniejszy pies tym więcej robi hałasu. Podobnie jest z ludźmi, którzy opowiadają o baśniach 1001 nocy z ich życia.

Albertus 10-10-2009 23:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Otakuma (Post 2663958)
Robię tak samo, matmę w 35min jeszcze mogę uznać, ale polski w 20, nawet jeśli pisałbyś ciągiem całą prace to nie wiem czy byś się zmieścił a gdzie czas na czytanie?

ja czytam szybko i szybko pisze. Możesz nie wieżyc , mi na tym nie zależy ew. Zapraszam to zapytasz nauczycieli z komisji.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Otakuma (Post 2663958)
Ty ty się swoimi pro elo doświadczeniami nie popisuj, bo powiem ci tyle. Nie wiem czy to prawda czy nie i nie wiele mnie to obchodzi, zapewne wielu innych także. Ale wygląda to hmmm...żałośnie. Jak to mówią im mniejszy pies tym więcej robi hałasu. Podobnie jest z ludźmi, którzy opowiadają o baśniach 1001 nocy z ich życia.

nie popisuje się , po prostu mam dość ciekawe życie to mam rożne doświadczenia , ze ty masz jednolite to już twój problem. Ja próbuje się wszędzie załapać i wszystko zobaczyć wiec wspomnienia zostają... I dla takich wspomnień i doświadczeń się żyję bo na starość usiądę w fotelu i będę myślał co to ja kiedyś robiłem a ty będziesz tylko pamiętał ze chodziłeś do szkoły i się uczyłeś a później miałeś lekka i dobrze płatna prace... nic więcej.

Otakuma 10-10-2009 23:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2663967)
nie popisuje się , po prostu mam dość ciekawe życie to mam rożne doświadczenia , ze ty masz jednolite to już twój problem. Ja próbuje się wszędzie załapać i wszystko zobaczyć wiec wspomnienia zostają... I dla takich wspomnień i doświadczeń się żyję bo na starość usiądę w fotelu i będę myślał co to ja kiedyś robiłem a ty będziesz tylko pamiętał ze chodziłeś do szkoły i się uczyłeś a później miałeś lekka i dobrze płatna prace... nic więcej.

A co ty o mnie wiesz chłopcze? Co ty o mnie wiesz?

CytrynowySorbet 10-10-2009 23:21

Cytuj:

Kładź się spać.

Prorokiem jesteś czy debilem?

Corgar Frizz 10-10-2009 23:27

Cytuj:

a ty będziesz tylko pamiętał ze chodziłeś do szkoły i się uczyłeś a później miałeś lekka i dobrze płatna prace... nic więcej.
Odliczając lekką i dobrze płatną prace, oraz sen zostaje jakieś 7-8h wolnego czasu dziennie. Do tego wolne weekendy.
Chyba nie wziąłeś tego pod uwagę :)

Corgar Frizz

Dark Sven 11-10-2009 00:00

Czy każdy temat na tym forum musi skończyć się na Albertus vs reszta forum? Albertus, wy*******aj.

@down
Gdzie nie zacznie się temat ciekawszy niż 'co lubisz jeść podczas sieedzenia przy kompie', tam Albertus musi chwalić się jakiej to on nie ma patologii. No i w pizdu i wylądował...

Lechista 11-10-2009 00:03

Mając lekka i łatwą prace mamy dużo więcej czasu dla siebie niż gdy ciężko pracujemy..
@Up
o co ci chodzi?

Tharion 11-10-2009 00:39

Cytuj:

akurat te zadania zamkniete sie robi w 5 min, rozprawka przy wprawie(albo i bez) z 15

Argen 11-10-2009 00:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tharion (Post 2664075)
akurat te zadania zamkniete sie robi w 5 min, rozprawka przy wprawie(albo i bez) z 15

Jeśli jest 20 zadań zamkniętych, to na jedno przypadało by ci 15 sekund, nie licząc czytania tekstów. W 5 minut to sobie postrzelać na 'Ojcze nasz' możesz.

Albertus 11-10-2009 10:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tharion (Post 2664075)

ja bardziej na odwrót , rozprawkę napisałem szybko a te zamknięte więcej czasu mi zajęły.

Lechista 11-10-2009 14:32

skoro masz 2h nie wiem jaki sens ma sciganie sie na czas i pisanie calego testu w 35minut? Kompletna glupota i jak dla mnie jest to nie wykonalne. No chyba ze lubisz sobie strzelac

Albertus 11-10-2009 15:38

podam ci parę powodów dlaczego szybko napisałem.

1. Szybko czytam i pisze , nie muszę się zastanawiać tylko odrazu mam odpowiedz przed oczami jak wiem o co chodzi , a jak nie wiem wtedy strzelam. (większość zamkniętych wiedziałem)

2. Musiałem szybko pisać żeby się na wychowawczynie nie natknąć która powiedziała ze jak zobaczy mnie w dresach to wygoni ;D (bylem w krótkich ;D )

3. Tak jak wspominałem wszystkie sprawdziany i testy pisze szybko.

np. W tym roku na geografii napisałem 2 grupy i zdążyłem podpowiadać kolegom. A na angielskim po 25 minutowym spóźnieniu z powody pooranego czasu spędzonego na redtube napisałem sprawdzian pierwszy z klasy.

4. Czekała na mnie smaczna flaszka ;D i balem się ze nic mi nie zostanie bo kolega wypije...

Zresztą to już offtop powstał , proponuje wrócić do tematu albo go skończyć.

Corgar Frizz 11-10-2009 15:55

Cytuj:

skoro masz 2h nie wiem jaki sens ma sciganie sie na czas i pisanie calego testu w 35minut? Kompletna glupota i jak dla mnie jest to nie wykonalne. No chyba ze lubisz sobie strzelac
Nikt nie mówi o ściganiu, każdy pisze swoim tempem.

Na przykładzie mojej matury z angielskiego.
Zajęła mi jakieś 30 min + czas na listeningi. Przez te 30 minut zdążyłem zrobić wszystkie pozostałe zadanie, sprawdzić je dwukrotnie i wysiedzieć jeszcze kilka minut, bo stwierdziłem że głupio tak szybko wyjść.

Napisałem na 93%

Corgar Frizz

Albertus 11-10-2009 15:59

up.

właśnie o to mi chodzi ze każdy ma swoje tempo i wcale nie znaczy ze jak ktoś pisze dłużej ma więcej pkt.

Lechista 11-10-2009 16:05

ale 35 minut? O.o : >

Corgar Frizz 11-10-2009 16:20

Kto wie, może Albertus dysponuje wysoką inteligencją, a jedynie brakuje mu wiedzy. Znam trochę takich ludzi, którzy mimo słabych ocen, fatalnie napisanej matury, mają aurę inteligentnych ludzi.

Corgar Frizz

Kenixia 11-10-2009 20:47

Cytuj:

Chłopie, ogarnij się na prawdę. To, że ktoś, nie za*******a po mieście bijąc młodszych, albo strasząc ich "żeby mieć respekt" i nie pracuje w piekarni, to wcale nie znaczy, że jego życie jest nudne, czy jak ty to mówisz - jednolite. Na prawdę gratuluje Ci, bo na prawdę będziesz miał świetne wspomnienia - byłem chłopakiem, biegającym po szkole i straszącym młodszych, potem pracowałem w piekarni, ale wiecie, miałem szacun na osiedlu! - po prostu bajka, na prawdę. To ja już chyba wole mieć mniej wspomnień, ale bardziej wartościowych, niż to co Ty opowiadasz tutaj.

P.S I wcale nie uważam, że praca w piekarni czy coś tam jest złe, bo żadna praca nie hańbi. Ale jak widzę twoje podejście do życia to aż mi niedobrze. Bo jednak warto mieć ambicje i marzenia.

Albertus 11-10-2009 21:09

ja mam inne cele i pragnienia a wspomnień mam bardzo dużo bo nie ograniczam się do jednego , a mam wiele zainteresowań i znajdę wspólny temat z kibicami na meczu , z pijakiem na ławce , czy z mądrymi starszymi ludźmi rozmawiając o historii , mogę porozmawiać z ludźmi co czytają książki i z tymi co nie umieją czytać , mogę porozmawiać z kimś kto lubi survival oraz z tymi co lubią siedzieć 24/7 przed kompem. itp itd...

Otakuma 11-10-2009 22:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2664708)
ja mam inne cele i pragnienia a wspomnień mam bardzo dużo bo nie ograniczam się do jednego , a mam wiele zainteresowań i znajdę wspólny temat z kibicami na meczu , z pijakiem na ławce , czy z mądrymi starszymi ludźmi rozmawiając o historii , mogę porozmawiać z ludźmi co czytają książki i z tymi co nie umieją czytać , mogę porozmawiać z kimś kto lubi survival oraz z tymi co lubią siedzieć 24/7 przed kompem. itp itd...

A możesz pogadać z kimś głuchoniemym?

Hovvner 11-10-2009 22:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Otakuma (Post 2664786)

ale ty jesteś zajebisty!

Albertus 11-10-2009 22:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Otakuma (Post 2664786)

mogę ;D stuknę se rozłożona dłonią w szyje i zaśmieje się to na pewno zrozumie o co mi chodzi ;D

Thero 12-10-2009 07:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2664708)

Jesteś super.
My umiemy tylko rozmawiać z leworęcznymi i nie mamy żadnych ciekawych wspomnień. ;(

W ogóle jak to się stało, że zacząłeś tu pieprzyć o swoim życiu? I kogo to obchodzi? :o

Albertus 12-10-2009 08:58

UP. a ja wiem , ktoś zapytał tu odpowiedziałem ;D zawsze tak robię - nie mogę się powstrzymać.

CytrynowySorbet 12-10-2009 17:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thero (Post 2664918)
My umiemy tylko rozmawiać z leworęcznymi

Ja jestem leworęczny. Czy to coś złego?

Uroczysta prośba do użytkowników forum.tibia.pl:

Błagam was, zignorujcie po prostu tego bajkopisarza, z nim nie ma sensu dyskusja, bo on ci będzie próbował udowodnić że morderstwo jest dobre (Albi nie odpowiadaj na to).

A do ciebie Albertus: wara na fotke, facebooka czy inne gówno, i opowiadaj swoje niesamowite przeżycia napalonym 13stkom które to interesuje.

Albertus 12-10-2009 18:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2665109)
Błagam was, zignorujcie po prostu tego bajkopisarza, z nim nie ma sensu dyskusja, bo on ci będzie próbował udowodnić że morderstwo jest dobre (Albi nie odpowiadaj na to).

miałem nie odpisywać ;D ale nie moglem się powstrzymać.

Morderstwo jest dobre gdy służy dobremu celowi , zły cel = złe morderstwo. :D

CytrynowySorbet 12-10-2009 18:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2665135)
miałem nie odpisywać ;D ale nie moglem się powstrzymać.

Morderstwo jest dobre gdy służy dobremu celowi , zły cel = złe morderstwo. :D

Czy w zawodówce są lektury? Jak tak, nie mogę się doczekać aż będziecie mieli "Zbrodnię i karę", panie Raskolnikow-Napoleonie :D

Albertus 12-10-2009 19:01

u nas baba daje 15 lektur umówiliśmy się z nią ze 2 osoby maja super omówić 1 lekturę czyli ze nie muszę czytać 15 książek tylko 1 i to na spółkę z kolega. A tamte będę znal z opowiadań kolegów.

Kubon 12-10-2009 19:04

Ej, jaki jest temat tego tematu, bo sie gubie. "Dziewczeta", czy "Albertus, jego zycie i zawodowka"?

Niestety spora czesc dziesiejszej damskiej mlodziezy to skretynialy plebs.

@down
wiem, sledze, ale mam tego dosyc.

Erhion 12-10-2009 19:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kubon (Post 2665206)
Ej, jaki jest temat tego tematu, bo sie gubie. "Dziewczeta", czy "Albertus, jego zycie i zawodowka"?

Połowa działu O wszystkim i o niczym dotyczy już Albertusa.

Lechista 12-10-2009 20:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2665109)
A do ciebie Albertus: wara na fotke, facebooka czy inne gówno, i opowiadaj swoje niesamowite przeżycia napalonym 13stkom które to interesuje.

Co widzisz złego w facebooku?

AnonimowyPowrot 12-10-2009 21:14

Trzy słowa do Albertusa prowadzącego: ... albo dobra, nie chcę dostać bana :<

Panterki ;*

janek@ 12-10-2009 21:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2664823)
mogę ;D stuknę se rozłożona dłonią w szyje i zaśmieje się to na pewno zrozumie o co mi chodzi ;D

Wiem, pomyśli że jesteś cymbałem i śmiejesz się z niczego? :D

Bez urazy, ale nie uważam cie za cymbala. bardziej na nooba haha

Albertus 12-10-2009 21:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez janek@ (Post 2665346)

za przeproszeniem cymbałem trzeba być jak ktoś zrobi taki gest z uśmiechem na ustach a się nie wie ze chodzi o alkohol ;D

Najpierw poznaj definicje Nooba , a pozniej kogos wyzywaj.

CytrynowySorbet 12-10-2009 22:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez janek@ (Post 2665346)

O jaaa bana mu!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lechista (Post 2665260)
Co widzisz złego w facebooku?

A co złego jest w naszej klasie?

Btw. Dziś wieczorem centralnie przed moim domem jakieś 4 laski (pewnie gim, choć wyglądały jak 60tki) zaczęły rzucać w bezdomnego śmieciami :l ...

Lechista 12-10-2009 22:46

A to głupie picze ; /
ps. jeżeli isc za początkową ideą to z facebooka korzystam do kontaktów z zagranicznymi znajomymi

Rzyttofrajer 13-10-2009 12:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2665417)
Btw. Dziś wieczorem centralnie przed moim domem jakieś 4 laski (pewnie gim, choć wyglądały jak 60tki) zaczęły rzucać w bezdomnego śmieciami :l ...

ciekawi mnie jak zareagowales czy cokolwiek zrobiles zeby mu pomoc
bo jesli nic to wiele sie od nich nie roznisz

CytrynowySorbet 13-10-2009 14:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer (Post 2665536)
ciekawi mnie jak zareagowales czy cokolwiek zrobiles zeby mu pomoc
bo jesli nic to wiele sie od nich nie roznisz

Tak wyskoczę z pierwszego piętra jak superman. Fakt, nie dodałem że widziałem to przez okno.

Zresztą nie miałbym co zrobić. Takie gówniary albo by we mnie zaczęły rzucać, albo do starych by poleciały że im coś robię. Takie pokolenie...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:20.