![]() |
Cytuj:
Zna ktoś jakieś dobre smakowe białko do 150zł? Jak tak to proszę o linkasa :P |
Ha. Wreszcie sobie kupiłem porządną skórzaną skakane. Jak się ociepli do chociaz tych -5 to trzeba iść pokicać ; p.
|
Cytuj:
http://www.sfd.pl/sklep/VitaFit_Wpc_...-opis3653.html |
Ciasteczkowy Matrix.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
mam takie zapytanie , a jak robie brzuszki to robic normalnie czy trzymac 6 kg hantelek za glowa bo nie wiem. Normalnie troche za lekko a tak to powiecie ze przeciazam.
Dzis robie zdjecie bez koszulki ;D i zrobie nastepne za jakis czas (4-6 miesiecy) zeby sobie porownac ;D |
Bez hantelek :> a najlepiej zobacz gdzieś na youtubue jak wygląda szóstka weidera i ćwicz tak jak tam pokazane :>
@down ty ale z tego co pamiętam to w abs jest ćwiczenie, że trzeba wisieć na drążku i podnosić kolana do klaty a w domu nie każdy drążek ma :> |
Rob brzuszkow ile jestes wstanie,bez zadnych hantli,jak uwazasz, ze to za lekko to zrob ich 200-300 :) , nie polecam 6w, jak juz to ABS :).
|
i tak nie da rady zrobić ani a6w, ani ABS. ;)
Na razie wystarczy Ci wyrobiony nawyk robienia brzuszków po każdym treningu. :) |
te na drazku z nogami do klaty robilem w bursie na drabinkach , to przyznam ciezsze od zwyklego brzuszka i moglbym tym seryjki robic.
do domu pewnie se drazek kupie , tak mysle wiec bede je robil. ok , zrobie tak jak mowicie , narazie zwykle a pozniej popatrze te 6w itp. danke! |
Albo jak masz wyciąg to na wyciągu rób brzuch ;)
|
|
a6w z czasem robi się bardzo nudne i zajmuje naprawdę sporo czasu. A teraz wyobraź sobie sytuację, że jednego dnia nie miałeś okazji ćwiczyć i teraz musisz przy jednym podejściu zrobić dwa dni. : )))
Najlepiej wydrukuj sobie plan, który wybierzesz i trzymaj go w widocznym miejscu, naprawdę bardzo pomoże na lenistwo. |
a ja powtórzę raz jeszcze, nie rzucajcie się na intensywne rzeczy zbyt wcześnie. Brzuch to jeden z najbardziej skomplikowanych mięśni, zakładam że większość początkujących dawno nie trenowała brzucha i nie luczę tutaj brzuszków na w-fie. Ludki nie można katować mięśni, podchodźcie ze spokojem, i z czasem zwiększajcie ilość powtórzeń/czas ćwiczeń.
Ja przez prawie 2 miesiące zgodnie z nawykiem trenowałem brzuch na siłowni ( brzuszki zwykłe, napięcie mięśni, nogi do klatki, brzuszki skrętne) 3x w tygodniu. Dopiero po tym czasie gdy mięśnie przezwyczaiły się do wysiłku po stagnacji zacząłem robić ABS. Pozdro. |
Cytuj:
Co do A6W to osobiście złego słowa nie mogę powiedzieć. Według mnie bardzo dobrze buduje mięśnie brzucha. |
Cytuj:
|
A6W to faktycznie ciężka sprawa. Udało mi się docisnąć do końca raz, kaloryfer się pojawił ale więcej nie podejme się tego półtora miesiąca mordęgi. Aktualnie brzuch trenuje na treningach MT i po każdej wizycie na siłce (na ławeczce ustawionej pod kątem 45 stopni najpierw 2 serie po 15 z 20 kilo w rękach a potem 2 serie po 20 ze skrętem tułowia.)
|
Cytuj:
moja motywacja na lenistwo jest puszka kreatyny obok monitora. Od jutra zaczynam brać , nie mam cierpliwości do suchego ;D ale ja juz tak mam , ze jak cos robic to na maxa , dlatego w tibi kupowałem pacc , jak pilem to odrazu winiacze i wynalazki a tu odrazu zaczynam cos brac , ale tylko odzywy , nie bede zadnych ostrych bral bo szkoda pracy bedzie jak pospada. Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Tak dla szpanu to ostatnio zdobyłem srebro na zawodach ;d do 80 KG finałowa walka ja VS pan koKsU wyglądała tak że stałem jako tako bo byłem już wykończony i chciałem zejść do parteru nie wyszło wejście w nogi i dostałem kolano no i CZEŚĆ. =] |
Cytuj:
cwicze w domu wiec jedyna osoba przed ktora moge sie popisac to pies... BUahahhaa |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
w parterze duza role odgrywa tez masa... a koleś sam powiedział ze tamtem był koksik. Nie mowie ze to wszystko przesadza , ale zawsze cos daje.
|
Zaraz będzie spinanie, że trenuja i chodza na silke zeby sie na*******ać przed klubami :).
Co do tematu: w lutym mi stuknie 13 miesięcy siłki, a z sw to tajski. :) |
@up
yyy no ty pierwszy o tym wspominasz.... |
Myślałem że będzie więcej osób jeśli chodzi o SW, a tu taka niespodzianka : / Sami pakerzy ^^ Dzisiaj sesja (nie, nie taka na studiach :D) z trenerami z Izraelu(Iraku/Iranu ? nie pamiętam) i Rosji, Krav Maga i Sistiema, będzie ciekawie ^^ Opowiem wam jak wrócę. Módlcie się za mnie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
nie powiem ze nie.
Ćwiczę przede wszystkim dla siebie , ale dodatkowym plusem są właśnie dyskoteki ;D PS. Zamówiłem glutaminę i MASS XXL , narazie mało co mi rośnie po kreatynie ale widzę duza różnice w twardości bickow np. Treningi mam nie łatwe ;D ciężko zaczęło się robić , ale dobrze jest. Tak jak mowie drobne efekty widzę. |
Haha, z takim speedem bedziesz za 3 miechy koksy wcinal, haha :D
|
juz trenadrol i massdrol w planie mam ;D
JOKE!!! ;D hahah |
Cytuj:
|
Cytuj:
Przeczytaj to sobie, bo nie daj bog dalej bedziesz zyl w swiadomosci, ze kreatyna na starcie cos daje ;-). |
|
Cytuj:
|
dietę jako tako mam , jem dużo nabiału itp. kurczaki ryz.
Poza tym prawie wszyscy koledzy zaczynali od odżywek a wyglądają dość dobrze. Paru zaczynało od mocniejszych rzeczy , ale to już ich sprawa. I ja wole wieżyc w to co widzę na własne oczy niż to co piszą w necie. |
Cytuj:
Problem z takim braniem odżywek może cię uderzyć za 5 lat lub za 10, gdy zaczną się ujawniać jakieś skutki uboczne. Bo jaką masz pewność, że ich nie będzie? Kto ci to potwierdzi mając porządne dokumenty? A chyba nie chciałbyś za kilka lat żałować tego, że pośpieszyłeś się teraz o pół roku, prawda? ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:43. |