![]() |
@up
Tak sie kojarzy wszystkim. Ale ktoregos dnia zaplacą za swoją 'pomyłkę' ..własną krwią. |
A mój nick jest tak 1337, że tylko m35t4chy wiedzą skąd się wziął.
|
Ja swój sobie wymysliłem
|
hej co oznacza rookgurdian de'bove bo sie zawsze zastanawialem??
|
Donas :
Donas Oznacza Niekończące Awantury Settlersów A w Tibii: Luklus: Lubię Udaremniać Każdemu Lolqowi Utrudnianie Spawnu |
Hmm no to tak
Zaczelo sie od Jednego z czatow na ktorym mialem nick Bartuc i taki bodajze mialem na Antice, pozniej drobna przerobka i BartLuk z Libery :P Tam zaczeli do mnie wolac Barts i tak zostalo i ten nick zaczal budzic Respect i groze na Forach i w Tibii ^^ |
A mój nick to taki pierwotniak xD
|
Drizzt... kto czyta FR będzie wiedział kim był Drizzt Do'Urden ;]
|
Dede to moja ksywka na rl a to 14 to nie wiem po co :)
|
Moj nick oznacza po francusku " Jestem Gangster" :) , a po polsku to nie mam pojecia.
|
Kani Mani:
* Nazwa krainy geograficznej w pł. Iraku * Nazwa restauracji w centrum Berlina :D * Niemecka nazwa jednego z pokemonow... -.- Jest to nazwa wymyślona przeze mnie. O jej innych znaczeniach dowiedziałem się znacznie później... |
pytanie
yo mam pytanko jak mozena zmienić swój nick (nie mówcie że sie nieda bo widzialem kolesia ktory tak zrobil)?????
|
mój nick oznacza kapitan banan :P - ksywka po imprezie :P
|
Small Soldier of Astera
Mały żołnierzyk Astery : P ROX :D |
Small Soldier of Astera
Mały żołnierzyk Astery : P ROX :D:D8o:cup: srry za podwójne komp sie zciął usunąc :D |
Cytuj:
moja przyjaciółka.. kiedyś miała opis na GG: i mma Shine . * ja wziołem te shine :D ( ang. błyszczeć itp. ) noo. i dałem suggets name. i tam pisało gdzie Naek xxxxxxx i ja sobie zmieniłem na Neak i dodałem Shine: Neak Shine. .. ale zrobilem druga postac.. teraz główną to sie nazywa Neak i dałem duuggest name i tam gdzie pisało Kexoth no wiec.. ma nick.. Neak Kexoth.. :P ale legenda normlanie mój nick :D |
Troche odswiezyliscie ten temat, ale co tam:
Capality- spodobalo mi sie slowo Capacity i zmienilem jedna literke i tak powstal Capality |
Pierwszy char a nick był XXX' Anus
co oznacza odbyt :/ |
Po pierwsze: Jestem zagorzałym fanem Star Wars.
Po drugie: I Rouge Squadronu oraz 91st Legionu, 41st Elitarnego Legionu, 501th Legionu "Pięść Vader'a" oraz... Eh i tak pewnie nie wiecie o co chodzi :) A oznacza po francusku "czerwony" a po angielsku: 1 róż 2 szminka 3 róż 4 nakładać róż na twarz 5 różować 6 zarumienić się Czyta się "Roudż" :D |
Krycha01
Krycha to po prostu skrót mojego imienia (Krystian) i moja xywka a 01 przyszlo z mojego maila gdzie potrzebne były cyfry i jakoś je polubiłem. Teraz wolałbym .:Exile:. ale już za późno. No trudno...
|
nUUBBa
Wyjaśnienie dla ludzi inteligentmych: - ciekawe co to może oznaczać :) Wyjaśnienie dla ludzi mniej inteligentnych: - nie miałem zamiaru sam siebie określać noobem w celu ostrzeżenia innych przed samym sobą. Jest to najczystsza forma ironii na temat noobów w Tibii :) Wyjaśnienie dla ludzi, którzy nigdy nie słyszeli o inteligencji: - nUUBBa wywodzi się od tibijskiego określenia "noob" czyli osoby chamskiej, nie przestrzegającej żadnych zasad etycznych, moralnych jak i niepisanych praw tibijskich. Wymyślając lekko przekręcony wyraz "noob" na nUUBBa miałem na celu wyśmianie wszystkich "noobów" w Tibii jak i na tym forum :) |
a skąd mam wiedzieć?
|
Hmmm... a co mój oznacza?Aby nooby kupiły sobie "musk".W grze mam Yakoob.To od imienia Jakub.
|
Tuba - rl nick
|
galeon - taki statek :p
|
Excalibug-taki legendarny mieczyk :P
|
Mój nick na forum jest taki sam jak nick w tibi.
Na początku gdy szukałem fajnego nicka, zaczołem pisać "Dark Knight" , "Fire Knight" itd. Niestety blokowalo więc niewiedziałem co napisać. Zacząłem się więc wzorować na potworach z uwagi na to że : - nie chce zbyt dłygiego nicka np. The Evul Sword fightiner - troche głupiego np. Koocham Duże Truskawki - bardzo głupiego :p np. Co się tak na mnie patrzysz Oglądałem outfit i spodobal mi sie outfit Assassin Dowiedizałem się że to po ang 'Zabójca' Więc skróciłem i wyszło mi [CHAR]Assains[/CHAR] Srry że torche dużo się opisałem |
Nikast Shynix? Nie wiem... Ale kiedyś z nudów założyłem postać "Nagły Atak Ciotki Genowefy" (nie miałem zamiaru nią grać... Potem dopiero okazało się, że dobrze mi idzie grając nią), dostałem oczywiście namelocka i że nie miałem pomysłu na nowy nick to wziąłem suggesta. Nikast Shynix było jednym z sugerowanych imion.
|
Ja swój nick wziąłem z filmu "13 Dzielnica" - "Leito". Jako że ten nick jest często zajęty przerobiłem na "Leitas". A co do mojego nicku w Tibii: podoba mi się nick "Raven" ale jako że był zajęty, to wziąłem sugesta, i z pewnego imienia wziąłem drugi człon, połączyłem i wyszło "Raven Ghanta" :).
|
Liper to poprostu moja ksywa ;p
|
Saqsashiro <--- taka magiczna roslina z krainy oz, co kiedys rosla w dolinie muminkow, a potem zabraly ja gumisie, ktore porwal smok i zaniosl do wiezy, potem shrek sie tam wpierdzielil i zawalil kwiatek, potem zjadl go osiol i wysral w krainie OZ, teraz juz tam wszedzie rosnie.
|
A mój nick nic nie oznacza :P Chyba że wy znajdziecie jakieś znaczenie to napiszcie na PW :D
|
moj nick na forum i w tibi sie wziął z ztego forum chyba. Był "Czerwony sedes" z racji ze taki nick był to postanowiłem go przerobic. 2 moj nick sie wziął od imienia czyli : Daniel - Danielasty i tak zostało
|
Nick w Tibii:
Aron Therath Pochodzenie: Suggest name :p Wybrałem to imię, ponieważ ładnie brzmi :D |
na forum to poprostu w rl mówią mi Misiaczek więc przerobiłem na Misiuuu ;)
a w tibii "shenron" to poprostu taka rodzina a ghost nie wiem czemu :P |
Cygan-U mnie w miescie jest taki śmieszny zul z taką ksywką:P
Slejter-powinno byc "sleyter" ale jak zaklaladalem pierwszy raz postac to nie myssalem o tym :P Slejter to takie slangowe znaczenie w ameryce, taki ewenement ;P |
Na początku witam wszystkich na forum, ponieważ jestem nowy.
@topic Zielarz wziął się od tego że hodowałem od zawsze rośliny w domu, a ostatnio zioła. A czasami piszę Ziellarz gdy nie ma wolnego nicku albo ot tak, bo lepiej brzmi. Pozdro Ziellarz |
Moj nick to mieszanka przezwiska i znaku.
janek- To moje stare przezwisko, ktore wzielo sie z przeksztalcenia nazwiska. @- Bo moja babcia nazywa mnie taka biegajaca malpa. xD |
tu na forum "zen" to faza snu a "Neron" to imię cesarza rzymskiego
Tibia: shein - alkohol(jak ktoś grał w morrowinda będzie wiedzieć) habor - jest to nazwa mojego jak to powiedzieć klanu/rodziny posiadają ją tylko 2 postacie na świecie unitera btw.jeśli jakiś polak będzie miał w tibii imię z napisem habor może mu pomogę @Andrealfus dzięki =) |
@up
Neron to był cesarz rzymski ;P @topic Andrealfus pochodzi z książki "Goecja" w tłumaczeniu Dariusza Misiuny no i znaczenie mojego nicku na podstawie ksiazki : ANDREALFUS - Jest sześćdziesiątym piątym duchem, potężny markiz, który ukazuje się, robiąc wiele szumu, pod postacią pawia. Z czasem przyjmuje ludzką postać. Naucza wtedy geometrii oraz wszystkiego, co wiąże się z pomiarami i astronomią. Potrafi zamieniać ludzi w ptaki. Rządzi 30 legionami duchów piekielnych. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:14. |