![]() |
hehe ładne ss , strasznie mi sie podobają , wsumie sam teras zaczołem grac knightem..
|
drugi Polak w calej historii Isary, który zabił Diega...jestem pełen podziwu stary...szacuneczek :p
|
Cytuj:
@up bolto zmien podpis :P |
|
Heh, co tu powiedziec? Gratz? Gratz. Już za niedługo kolejny polski stulevelowiec :] Masz bardzo słabe eq jak na swój level, czemu?
|
Cytuj:
@Topic: Gratz Xoheka :> |
gdyby kozka nie skakala...to by reda nie zlapala :P
gtz lvla maniaq to u was z sozem chyba rodzinne ;] |
Dobry jesteś, niedługo trafisz do TVN24 (z nagłowkiem "No Comment") ;)
Szkoda tej truskawy ale napewno miałeś powód. Tak 3maj, Pozdrawiam. |
Już od trzech miesięcy nieustannie przeglądam ten temat poszukując nowych wiadomości screenów itp. itd. Niestety jestem zawiedziony, ponieważ nic się nie zmienia. Chce gorąco prosić Autora Tematu aby na nowo zaczął zamieszczać screeny w tym temacie.
|
@up
Autor już nie gra tą postacią. Od około 3 miesięcy :) |
|
Next 100 lv, gratz. 3maj tak dalej ;)
|
wg. mnie nic tak nie cieszy jak zdobyć 100lvl bez używania cheatow, widze że ty tego uczucia nie poznasz.
|
GRATZ!!!!!!!
Co weźmiesz na anni? |
Bardzo ci gratuluję. Jak ja bym chciał mieć chociaż 40 level.
|
Cytuj:
Cytuj:
Tak, jest to wbrew zasadom, ale tobie nic do tego. Jego sprawa. @topic: Graty bro :-) |
No Gz Xoheka troche ci się dłużyło z tego 95 na 100 . Ale Big gz mogłeś zrobić to jakoś bardziej uroczyście ;)
|
Next 100 lvl :)
Gz wszystkiego :) A co do Bota to... Ale i tak jest nieźle :P |
Widze, że zadlądanie na stare dobre tematy czasem się opłaca, bo można zobaczć rzeczy, na które tak długo się czekało. Pozostaje mi tylko pogratulować ci tego pięknego lvl'ka (gdybym nie miał lagów bym cie dogonił :p) no i podziękować za przeczytanie mojego wcześniejszego posta.
|
Zwykle 100 lvl jakoś wygląda wyjątkowo a u ciebie nie ale to dla mnie bez rużnicy bo tak czy siak to 100lvl :D ja myśle kiedy z 44 wskocze na 50lvl :D
Pozdro all |
Temat znowu stoi? Xoheka zapodaj jakieś screeny! No chyba, że nie grasz :P
|
Gratz Xoheka 100 lvl i oby tak dalej. I oczekuje na nowe screeny tak jak inni :) Pozdrawiam.
|
jesli chcecie wiecej fotek Xoheki to sprawdzcie temat Muppet show : ]
|
Xoheka cheter :> ?. :P:P
gratz 100 lvl ;] . pozdr. |
Dupa a nie cheater ;)
Wiecej SSow od niego w temacie Muppet Show rox ! :) ~ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:59. |