Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Basilisk Quest rozwiązany przez Polaka! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=24377)

Dwarf 28-01-2005 17:46

Nooo szprytnie schowane :P niezauwazylem :P

Thourivel 28-01-2005 17:58

Moja wina :P golden helmet jest słabo widoczny a ja go nie zaznaczyłem :D
więc daje nowe zdjęcie
http://members.lycos.co.uk/thourivel/zdjecia/UO005.jpg

Dwarf 28-01-2005 18:15

Szprytnie schowane :P nie zauwazylem wczesniej :P
@down:
WOW wkoncu sie odezwal :D ale o filimiku jakos sie nieche pisac co ? :> jak juz bys tam byl to napewno bys caaly skarbiec przewertowal...

Memuzo 28-01-2005 18:18

Mój błąd, teraz widze, że jest tam golden helmet. Tym lepiej dla mnie ;) Po prostu jeszcze tych kamyków nie przesuwałem.
Dziwią mnie tacy ludzie, którzy mówią, że w tym screenie jest "od hu*a błędów", a nawet jednego nie potrafią wymienić.

Nie wiem o co chodzi Wam z paskiem życia. Przecież jest dobrze. Jeżeli nie dowidzicie to sobie powiększcie ten obrazek w jakimś programie graficznym ...

@down(Sebuś)
Przynajmniej jeden, który pomyślał i coś sprawdził :)

Sebuś 28-01-2005 18:26

Ta jego dziwna pozycja to jest uchwycone jak idzie też mam kilka taich screenów dla przykładu(nie patrzcie na inne szczegóły oprócz pozycji postaci bo to stare screeny teraz jestem powerfullniejszy :P):
http://img176.exs.cx/img176/1360/uo00330qf.jpg
http://img197.exs.cx/img197/8590/uo00453vi.jpg
http://img197.exs.cx/img197/6503/uo00577wx.jpg

Ale to cię dalej nie usprawiedliwia od bronienia się. Dziwię się że nie dajesz innych screenów jeśli sądzisz że to jest prawdziwe. Nakęć filmik a jeśli nie to zrób inne screeny. A co do przedmiotów to wszystko jest ok sprawdzałem :P.

Rankor 28-01-2005 18:37

@Memuzo
Ale sa tez tacy co wymienili te bledy i jakos nic na ten temat nie mowisz....

Za to niektore osoby wrecz mnie rozje.baly np:
"Jesli powiesz mi jak zrobic basilisk quest to ci uwierze"....
Te zdanie mowi same za siebie...

Memuzo 28-01-2005 18:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rankor
@Memuzo
Ale sa tez tacy co wymienili te bledy i jakos nic na ten temat nie mowisz....

Oczywiście, że mówię. Tyle, że te "wymieniane błędy" nie są błędami. Przykłady Waszych "błędów": postać ma źle ułożone nogi (autor powyższych screenów już co nie co wyjaśnił), postać stoi na krawędzi dwóch kratek zamiast na jednej (to dlatego, że owa postać jest w ruchu. trudne? 8o ).

Hmm.. Jakie były jeszcze błędy? Bo to chyba wszystkie - i nie mają one żadnego pokrycia. Jeżeli tych błędów jest więcej, mówcie, jestem otwarty.

@down
Pasek życia ma zły kolor? Omg.. Przypatrz się w przybliżeniu! Opierasz się tylko na bezsensownych postach pozostałych użytkowników forum!

@down(Szqodnik_soprano)
A widziałeś już gdzieś ten screen? Może na jakiejś stronie? Może na jakimś forum? Podziel się z nami swoją wiedzą.

Angel of Death 28-01-2005 18:43

Qrde aż mnie skręca jak on sie ciągle wypiera że to nie jest Fake ! Pasek Hp zły kolor , screen z postacia w ruchu śmierdzi ( nie mówie że nie da sie tak uchwycić albo coś ale raczej by stanoł i <smile> albo cos takiego) , niechcesz nakręcić filmu ani chociaż zrobić innego ss'a , nawet nie wiedziałes że tam jest golden helmet LoL !

Szqodnik_soprano 28-01-2005 18:48

co za wał :P ja nie pamietam czy jest winget helmet ale ziom mógł sobie to zrobić w ots albo poprostu to nie jego sreen tylko jakiegoś ziomka z antyki który męczy się z 2 lata na tym qestem do puki nie zobacze filmiku mówie że to fake

Claymor 28-01-2005 18:49

Ha.. Ludzie, mówicie, że nie wierzycie, a jednak prosicie aby napisał jak go wykonać ~ po to abyście uwierzyli. Troszkę śmieszne są te prośby.

ps. Dajcie chłopakowi spokój, wykonał ~ niech ma. =)

Tomix6 28-01-2005 18:56

@Memuzo

No dobra, powiedzmy, że ci wierze, ale pokaż nam screena jak stoisz za dzwiami, albo chociarz jak dzwi są otwarte. No chyba, że nie masz klucza, ale wtedy zostaniesz skarbnikiem Kazordonnu. :)

Wladca demonov 28-01-2005 19:00

Ja tam mysle ze on go nie wykonal.Chociarz z tym golden helmetem to podejrzane bo jak on go nie widzial to chyba oznacza ze nie podrabial tego zdjecia. :evul:

Angel of Death 28-01-2005 19:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wladca demonov
Ja tam mysle ze on go nie wykonal.Chociarz z tym golden helmetem to podejrzane bo jak on go nie widzial to chyba oznacza ze nie podrabial tego zdjecia. :evul:

On nie musiał przeciez podrabiac całego zdjęcia -.- dużą cześc skarbca wziąć z jakiegoś screena , dorobił kawałek i wkleił postać .

KSF 28-01-2005 19:31

Mam kilka pytan :
Miales wogule wlaczona Tibiacam ?
Zrobiles wiecej SS ?
Czemu dzwi sa zamkniete, wszedles gora ?
Czy mozesz tam wejsc jeszcze raz ?

Memuzo 28-01-2005 19:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KSF
Mam kilka pytan :
Miales wogule wlaczona Tibiacam ?
Zrobiles wiecej SS ?
Czemu dzwi sa zamkniete, wszedles gora ?
Czy mozesz tam wejsc jeszcze raz ?

1. Nie, nie miałem włączonej TibiCam.
2. Tak, zrobiłem więcej SS.
3. Drzwi są zamknięte, ponieważ po wejściu zamykają sie za mną.
4. Tak, mogę. Przed wejściem ukazała mi się tabliczka, o podobnej treści:
"Doszedłeś do głównej komnaty. Wejść do niej może tylko jedna, jedyna osoba, a druga już stopy tam nie postawi". Moje tłumaczenie nie jest najlepsze.

Angel of Death 28-01-2005 19:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Memuzo
"Doszedłeś do głównej komnaty. Wejść do niej może tylko jedna, jedyna osoba, a druga już stopy tam nie postawi". Moje tłumaczenie nie jest najlepsze.

Jezeli zrobiłes wiecej ss to pokaż je nam . Ukazała ci sie tabliczka ? że co ....

Dwarf 28-01-2005 19:43

Cytuj:

1. Nie, nie miałem włączonej TibiCam.
3. Drzwi są zamknięte, ponieważ po wejściu zamykają sie za mną.

1. To wlacz
2. No to na co czekasz? Pokaz...
3. Szkoda :P
4. To fajnie ale daj dowody xD

Thourivel 28-01-2005 19:46

@Memuzo
OMG!!! Zrobiłeś więcej ss??? To do kur.y na co jeszcze czekasz??? Od początku wszyscy Cię męczą żebyś chociaż innego ssa dał... a może potrzebowałeś czas na zrobienie następnych fake???

Gold Dragon Knight 28-01-2005 19:54

Nie wiem dlaczego sądzicie że to jest fake ja sądze że on przeszedł questa i wierzę!!!!!!!
Pasek hp jest dobry o co wam chodzi??
Memuzo wstaw wiecej zdjec to może te niedowiarki ci uwierzą
ON MÓWI PRAWDE!!!!!

Master Gutek 28-01-2005 19:57

lol

daj dzisiaj te ss bo nikt ci nie wierzy(ja tez) X(
a tak to zamiescisz ze 2-4 inne i masz spokuj(prawdopodobnie :P

Thourivel 28-01-2005 20:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Gutek
daj dzisiaj te ss bo nikt ci nie wierzy(ja tez) X(
a tak to zamiescisz ze 2-4 inne i masz spokuj(prawdopodobnie :P

Będzie miał spokój o ile te ssy będą bardzo dobre :D ale i tak wolałbym film :P

Mlody Kojot 28-01-2005 20:38

Dziwi mnie jedno... dlaczego nie chcesz nagrac filmu? Masz PACCa, logujesz sie w skarbcu z odpalona TibiCam i wrzucasz na server. Trudne?

Mistyczny 28-01-2005 20:42

Tam jest Golden Helmet tylko popatrzcie dobrze !!!

Thourivel 28-01-2005 20:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mistyczny
Tam jest Golden Helmet tylko popatrzcie dobrze !!!

Człowieku może byś czytał na bieżąco posty bo tak się składa że temat golden helmet został już wyjaśniony ;)(patrz strony 12 i 13)

Drackmir 28-01-2005 20:47

To dla odmiany zamieść CAŁE zdjęcie anie poucinane.....

Memuzo 28-01-2005 21:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drackmir
To dla odmiany zamieść CAŁE zdjęcie anie poucinane.....

No cóż, za późno. Po zrobieniu screenów już je uciąłem. Trudno :p
Nie miałem pojęcia, że jeden screen nie wystarczy.

Przyszedł mój rl kumpel. Nie życzył sobie ukazania nicku.
http://top.pwii.pl/nie-usuwac-wazne/skarbiec_kumpel.gif

Otwarte drzwiczki? O.o -.-
http://top.pwii.pl/nie-usuwac-wazne/Quest_exit.gif

A teraz pozwólcie, że pójdę spać. Do jutra! (Wreszcie ferie ^^)

KSF 28-01-2005 21:04

No i GRATZ ;]

Master Gutek 28-01-2005 21:04

99%

No teraz to mnie przekonales na 99,(9)% ze mowisz prawde....
Chociarz dalej jakos w to uwierzyc nie moge :P
Jesli mowisz jednak prawde to GZ :cup:
Zastanawiam sie tylko jezeli go przeszedles to jak na to wpadles ze tam wlazles :P

Wpoprzednim poscie mowisz ze nie mozez otworzyc drzwi bo sie za toba zamknely??

Tomix6 28-01-2005 21:05

0.o ooo ja nie moge, to jest chyba prawdziew zdjątko, ok, wierze Ci, very gratz.....:D

PS. powiedz tlyko czy do jego rozwiazania trzeba miec pacca? :)

Maksiu 28-01-2005 21:06

a to j.e.b.ak lesny ( bez obrazy dla Memuzo ) czyzby jednak wykonal tego questa i zabierze tajemnice ta do grobu ( czyt. przestaje grac )

Aval'yah 28-01-2005 21:07

O......
....................
....................

Czyżby..........

to była............. prawda?

Jeśli tak... moje najszczersze gratulacje...

Jak widać czasami warto uparcie dążyć do realizacji swoich celów i nie przejmować się opinią innych..

EDIT:
Po przeczytaniu kilku nastepnych postów już naprawdę nie wiem co otym myśleć.. rozsądek mi mówi, że to jednak fake, ale jakaś część mnie chciałaby, żeby to była prawda :p

Memuzo 28-01-2005 21:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Gutek
Wpoprzednim poscie mowisz ze nie mozez otworzyc drzwi bo sie za toba zamknely??

Chodziło mi tam o to, że gdy wchodze do środka to one za mną się zamykają, aby nikt nie wszedł. To nie jest tak jak w domku, że jak wejdziesz to drzwi zostają otwarte.

@down(Midarth)
HMmm? Czyżbym ja coś dorysowywał? Raczej nie ;/ Bo jakbym coś zmieniał po dostżerzeniu błędu, to bym sam przyznał, że to jest fake B)

IDE SPAĆ. NA WASZE PYTANIA ODPOWIEM JUTRO. CYA!
(NIE PISAĆ NA PW, BO JUZ MAM MAXYMALNĄ ILOŚĆ I MI SIĘ USUWAĆ NIE CHCE :P)

Thourivel 28-01-2005 21:08

No to mi się podoba ale nadal prosze o film ponieważ to jest jedyny niepodważalny dowód :p (jaki ja niedowiarek :D )

Midarth 28-01-2005 21:08

Cytuj:

Oczywiście, że mówię. Tyle, że te "wymieniane błędy" nie są błędami. Przykłady Waszych "błędów": postać ma źle ułożone nogi (autor powyższych screenów już co nie co wyjaśnił), postać stoi na krawędzi dwóch kratek zamiast na jednej (to dlatego, że owa postać jest w ruchu. trudne? 8o ).

Hmm.. Jakie były jeszcze błędy? Bo to chyba wszystkie - i nie mają one żadnego pokrycia. Jeżeli tych błędów jest więcej, mówcie, jestem otwarty.

@down
Pasek życia ma zły kolor? Omg.. Przypatrz się w przybliżeniu! Opierasz się tylko na bezsensownych postach pozostałych użytkowników forum!

@down(Szqodnik_soprano)
A widziałeś już gdzieś ten screen? Może na jakiejś stronie? Może na jakimś forum? Podziel się z nami swoją wiedzą.

A możesz powiesz mi czemu po wskazaniu przez mnie błędu z amuletem między ręką-ciałem postaci, zedytowałeś ss'a i dorysowałeś amulet? Widoczne jest to w moim poście na 1 stronie, a jak coś mam na dysku orginalną wersję zdjęcia przed poprawą błędu...

Master Gutek 28-01-2005 21:09

sr,za kolejny list :P

A dlaczrego nic nie jest napisane na tibi.com moze powinni o tym wiedziec??

Aha memuzo co zrobisz z tym calym eq??!! i reszta??
Wrzucisz do wody ?? :P

GZ JESLI CI SIE UDALO.
Daj jakas malo podpowiedz chociarz... :P

Scream 28-01-2005 21:14

nakrec film jak tam wchodzisz. jesli nie mozesz tam juz wejsc, to nakrec film jak chodzisz w dsm ( i jak dajesz na nie look, bo mozesz sobie tylko grafike podmienic). wtedy rozwiejesz wszystkie watpliwosci.

Szymex 28-01-2005 21:16

moze jestem głupi ale great shield jest krzywo

Midarth 28-01-2005 21:17

Cytuj:

@down(Midarth)
HMmm? Czyżbym ja coś dorysowywał? Raczej nie ;/ Bo jakbym coś zmieniał po dostżerzeniu błędu, to bym sam przyznał, że to jest fake B)

:] Dla porównania (sorry, że w nowym poście, ale chcę aby był zauważony:

http://www.members.lycos.co.uk/midarth/bquest.GIF
BŁĄD ZAZNACZONY PRZEZE MNIE

http://top.pwii.pl/nie-usuwac-wazne/BasiliskQuest.gif
PO MOIM POSCIE POPRAWIONY...

I co widać różnicę? Nie ładnie tak kłamać, więc daj już sobie z tym spokój... 100% Fake. Next please?

fil0nson 28-01-2005 21:18

O BOŻE LUDZIE ALE WY NAIWNI.

TYPEK WKLEIŁ SS-a wczoraj, ROBIŁ TE DWA FAKE CAŁĄ NOC I CAŁY DZIEŃ.

JA UWIERZE WTEDY I TYLKO WTEDY GDY ZOBACZE FILM.

Mistyczny 28-01-2005 21:21

Gratz. !!!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:08.