![]() |
Mi sie najlepiej expuje w Orc fortess, ale sam tam niechodze wiec niejestem zbyt czesto. A tak normalnie to na soldierach i guardach ;]
|
cyce ale ostatio przerzucilem sie na gs :) 25 lvl :)
|
Hmm...
Najczęściej expie na rotach, minosach, mino archerach i ghoulach. Narazie nie wybieram sie na silniejsze potwor, bo na co można jeszcze chodzić kingem na 20lvl ze skillami 47/44? ?( |
Cyce,Ghule,Dragi
X( Na 15 levelu albo mniejszym można iść na smoka druidem czy sorkiem ale musimy miec blokera góra cycuw jest kijowa mało miejsca blokujoce noby..poH dużo miejsca dużo cycuw no ale archery :/trzaeba mieć mane na invisible no i jeszcze zlurowane gsy czy dragi... można uciekać do temple czy na górke obok archeruw i cycuw tylko potem ludzie mogą cie zabić za lurowanie:]
|
Fibula
Ja najczęściej expię na Fibuli. Czyli roty, DS'y i BH. Jestem sorkiem, więc jak mam runki to bije DS'y i BH, a jak się runki kończą to biję roty i odrabiam runki. Exp całkiem szybko leci, a loot, no cóż z rotów głównie kaska (mała to mała, ale grosik do grosika i się troszkę zbiera) no i mace bo się da na górze sprzedać, z DS'ów pożal się Boże, a z BH całkiem całkiem.
|
ja mam kilka postaci ale palkiem na Poh knightem na soldierach i giuardach a sorciem to robie runy wiec najczesciej na hg albo na dragach z qumplem 8)
|
Ja knightem solo expie na dwarfach:P
|
Najcześciej chodze na amazon, valkyrie, ww, ghule i szkielety ;) Solo oczywiście, a i jeszcze dwarfy :D
|
Ja sobie expie na Bh,dwarf Guardy,kiedys na 20 lvl amazon Camp :]
|
Kopalnie Dwarfow to jest to co lubie. Dwarfy zwykle, soldki i jak jest jeszcze ktos ze mna to i guardem nie pogardze chociaz mam dopiero 19 lvl i skile dosc slabe. Oprocz tego to cycki, slimy, ghule, i bh.
|
A ja solo expie na rotach i dwarfach w kopalniach
|
Ja expie na dwarfach, rotach i soldatach.
Jestem knighem 11lvl ze skillami 47/47. |
Ja moim sorckiem na 17 lvl expuja na swampach az mniej wiecej do 20 lvl a nastepnie bede chodzil na jakies lepsze potwory typu cyklopy itp czasami mi sie zdarza ze chodze za amazonki i valkirie
|
Roty, Mino, Waspy, Trolle, Slimy, Orc Leaderzy, Orc Berskerkerzy, Orc Shamani, GSy, Dragony, Cyclopy, DSy, Ghoule, Skeletony.
|
Roty, Frost Trolle, Spidery (Folda rządzi :D) oraz Dwarfy - zwykłe i Soldiery.
|
Solo... hmmmmmm???
Chyba dragon, gs, roty, orki (wszelkie), slimy, dsy, bh,...
|
Orc Fortess
Hg PoH Dragi Guardy oraz Pk'rów :D |
PoH rox
Ja tam sobie z dwoma monkami chodze na PoH (na cyce i mino dokładniej) czasem dobije lvl na rotach jak mi np 5k braknie...
|
Najczęściej-AMAZONS,SLIMES,BEHOLDERS,CYCLOPS
Sorckiem na 10 |
Elf fortess nice expo nice loot.Dwarfy Guardy(podstawa)Senja(dla loota).Czasami dragi,Zadko co Cyce :)
|
ja tam expie na cycach i czasami w kopalniach kazz :]
|
Na moim starym Knighcie to były przeważnie Scaraby. Na sorcu Guardy z Monkami lub Ghoule w kryptach (dużo kasy). No a teraz, moim druidkiem roty trzepie.
|
ja expie w thais na ghulach i minosach na Antice wszystkie popularne miejsca zajęte w koplaniach to tylko rano da sie znaleśc wolną
|
Ja tam najchętniej chodzę na dwarf soldiers w podziemiach kazordoonu, ja wolę wolniejszy exp ale więcej dobrego lootu. Np. kiedyś na dzień poszedłem do tamtych kopalni i w jeden dzień zarobiłem 5K!!! A jak nie na soldkach to pojedyńczo cycki. A jak naprawdę szybko ptorzebuje dużo exp to idę na slime.
Jest też takie fajne miejsce chyba orc fortess niedaleko thais. Są tam berserkery,orc ridery itp tak dalej dalej oprocz warlordow i leaderow. Tam troche są za mocne dla mnie potworki bo czasami jest ich cala zgraja ale na szczescie jest gdzie szybko uciec. Tam chodzę tylko tak dla jaj :D |
Ja expie czasem na cycach, minosach (wszystkie), scrabach, Tombach w ankrahmun, zależy co jest wolne ;p
|
Ja expie na zamku w Ab. Ale chodze tez na ww i valkirie. :]
|
Cytuj:
Ja expie na cycach, mino guady i zwykłe, wszystkie orki prócz leaderów i warlordów. |
Dwarf Soldier/Ghoule
|
Hmm... ja na minosy i roty :)
|
Ja expie na foldzie (slimy,orki i mino) ale raczej chodze tam zeby zdobyc kase ;) . A moje best solo to beholder
|
!!!!prosze o pomoc i porady!!!!
siemka. jestem na 13 levelu i nie wiem gdzie dalej nabijac skile a mam skil ataki 45 a obrony 41. podpowiedzcie gdzie dalej mam cwiczyc. jestes w miescie Carlin. z gory dzieki
|
Ja expie moim palkiem na cycach i na mino quardach(przeważnie z kumplem)
schodza tez masowo roty i dwarfy(takze soldy i quardy) a tak po prawdzie to schodza prawie wszystkie potworki gorsze od draga(włącznie) :] |
Ja expie na scarabach i na darashii
|
Yo
Ja najczęściej expie na Dwarfach,Soldkach i Guardach,czasami Beholdery i Cyklopy. B)
Lunara Knight: 22 lvl 4 mlvl 60/58 Eq:K-set,Crown Helmet,Skull Staff,Guardian Shield,War Hammer :evul: Najlepszy hit: 163 ;) Najwiekszy dostałem: 113 Ork Berserek :( :cup: Lunara 4ever :cup: |
Dla szybkiego expa na low lvl najlepsze wasp :)
|
Knight
Podstawa silnego rycerza to przede wszystkim jego skile
Dlatego po wyjściu z rooka powinienes zakupic poczatkowe eq (scale armor, soldier helmet, brass legs, dwarven shield + broń z klasy która wybraleś o najmniejszym ataku) i udać się do kopalni w celu treningu na dwarfach :) A co do tematu to gdy osiągniesz już te skile 65/65 powinieneś zejść na dół i masowo ( bez przerwy z plecakiem uh ) huntować dwarf soldiery + pojedyncze guardy znajdujące się na tamtych poziomach.. Soldiery to wspaniał exp + loot z ktorego zyski mogą wynieść nawet do 10k/dzień .... Ja moim knightem expiłem w ten sposób aż do 45 lvl, pózniej należy się przenieść na poziomy najniższe czyli ... guardy :baby: |
a ja w tej chwili po zmianie serva xpie na amkach i valkiriach 8o
A pozniej mam zamiar expic na senji ( tam gdzie senja quest) duzo minoskow, 2 respy beho, mino mag, 2 guardy. ;) |
Guardy, Orc Fortress, Cyclopolis.. czasem smoczki...
Coś wyjaśniać? :D |
Ja to druidem do 27 lvl chodzilem na dwarfy i roty teraz bede chodzi na soldy i guard
a dzisiaj zabilem w ekipe palka knighta banshee puzniej knight zwatpil wiec zabilem banshee z samym palkiem na 23 lvl |
ja jak wczidze na mainie odrazu ide na dragon lordy i demony 8o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:55. |