![]() |
Lol
Skomętuję to tak:
Nie widziałem na tym ani na tibia.de forum lepszych feyków niż te które tworzysz :D |
Kiedy 5 część ? Czy może ci się znudziło robienie feików napisz czy noby wrucily spokojnie na roka :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystko fajne i zarobiste tylko głowie się czemu nic nie pisze o Al Dee mógłbyś napisać że kiedy zostanie zabity necromanger na amen to powiedz coś o tej sprzedawczyni. :D
Fabuła:9,5 wykonanie:9(kiepsko ci wyszedł kame-hame-ha) razem:9,25 |
Imponujace, zaiste imponujace.
Jeden z najlepszych fake'ow na tym forum. :) Porządne wykonanie, świetne efekty, ciekawa fabuła czego chcieć więcej? |
Wooooooooooooooooooow
Staryyyyy !!!!!! Wyje***e w kosmos !!!!!! Njlepszy FAKE jaki widziałem na moje oczy !!!!!!!!! TAKIE GRATZ DLA CIEBIE ZE HOHOHOH !!!!!!!!!! I te zostawianie w niepewnościprzed następnym odcinkiem !!!! Aż się niemogę doczekać następnej częsci !!!!!!!!!! 3MAJ TAK DALEJ !!!!!! POZDRO 4 U!!!!!!!!!! CZEEEKAAAAAMMMMMMMM !!!!!!!!!!
|
Piękne!!
Normalnie Piękne!! Bym chciał wiedzieć jak to robisz! :) A to jest cudo! Życzę nowych i lebszych Fake!! |
Chciał bym wiedzieć kiedy będzie 5 część.
Nie mogę się doczekać |
:(
Kiedy będzie cz. 5 ???!!!
Mam nadzieję że nie odpuściłeś :( |
Cytuj:
|
@up
dzięki Bogu :> |
Cytuj:
Witaj aval długo cie nie było. Teraz takie małe pytanie zamierzacie kontynuować "Fake fight"? @down I tak sie ciesze że wogule żyjesz i jesteś na forum. Moge ci jeszcze powiedzieć żę chciałem wam właśnie takie wyzwanie dać żeby INK'a dokończyć :p . |
Cytuj:
Down: Wiesz.. INKa skonczylem juz prawie pol roku temu.. nawet rozwazalem stworzenie nastepnej czesci.. ale czy to naprawde ma jakis sens? Ech nie wiem szczerze powiedziawszy co robic, naprawde nie wiem;p |
@up
no to moje nadzieje upadły :/ liczyłem na powrót INK'a :( szkoda....mógłbyś zrobić cośtakiego że np został porwany i nie było z nim kontaktu albo coś :) ale jka nie to nie :( |
Brawo , brawo i jeszcze raz brawo!
|
Wszystko pięknie , ładnie tylko czekamy na 5 część!!!
|
Wszystkie te części sa odlotowe. Szkoda że musiałeś wyjechać i przerwać prace. Ja przez cały następny tydzień będę w górach i raczej nie zobacze konca (lub nawet nie) tej opowieści. Jak wróce i obejże (bo chyba w piątek 13.05.2005r. o 22.00 to już będzie) to napewno skomentuje. Jestem nowy i jak oglądałem twoje fake'i to chciałem jakoś powiedzieć że są SUPER. I taka okazja trafiła się dziś. Tak czy siak. Czekamy na część V.
:2handed: :crusader: :cup: TWOJE FAKE'I SĄ NAJLEPSZE :cup: :crusader: :2handed: Możesz być z siebie bardzo :] !!! |
Oglądałem fejki na różnych stronach ale żaden mi się tak nie podobał i nie wciągał jak ten.
Według mnie jesteś fake masterem #1. :cup: Chciałbym żeby następne częsci i inne twoje fake strory były równie udane. |
hmmm no więc gdzie ta 5 część :>
radek nie ociągamy się proszę :D |
Cytuj:
|
no...
Wreszcie... już się nie mogę doczekać!! CZEKAM :) B) B) B) |
Gratuluję.
Twoje fake'i są jednymi z nielicznych na tym forum wogóle wartymi komentowania. Chociaż fabuła trochę zerżnięta i pomieszana to i tak jest świetna :P. Wykonanie imho idealne. Oby następne części był równie świetne jak dotychczasowe. Pozdrawiam, Cebix. |
Zajefajne
No coż... bardzo mi sie podoba B) mimo ze pomieszane i troszke zerzniete ale i tak super, jest to jedno z nielicznych fake'ow ktore naprawde mi sie podoba wiec pomysl 8+/10 a wykonanie 10/10 (graty i czekam na nastepna czesc :) )
|
Cytuj:
Wiec czekam i mam nadzieje, ze juz niedlugo będę miała znowu cos do czytania i oglądania :D |
Cytuj:
|
nono czekamy na cz.nastepna :) ciekawe jak bedzie wyglondal ten chinczyk :p hmm co bedzie dalej? :confused:
|
Cytuj:
|
Czekam bo jest to super fake story 8o.
Mam jedno pytanie ile będzie częsci( nie czepiać się bo nie wiem czy ktoś o to już nie pytał :] ) |
Fast fast plz juz mi nerwy puszczają z podniety zara popuszcze.
.heh. :] |
Czekam niecierpliwie, ciekawe czy go pokona ;p
|
FAJNE JA CHE WIĘCEJ!!!!!! :p
|
Nareszcie! Już jest nowa część Fake! Przedstawiam część piątą pt. "Walka".
1. Wreszcie spotkałem Shung Tsanga! http://img127.echo.cx/img127/9969/0392gf.jpg 2. Chciałem podbiec do przeciwnika, lecz on wystrzelił jakąś dziwną kulę. http://img164.echo.cx/img164/9406/0406qs.jpg 3. Niestety kula trafiła we mnie. http://img80.echo.cx/img80/7088/0418dw.jpg 4. I stało się najgorsze. http://img80.echo.cx/img80/7344/0426sl.jpg 5. WTF? http://img80.echo.cx/img80/1129/0434dh.jpg 6. Czy to już koniec? http://img80.echo.cx/img80/8249/0442ej.jpg Co się stanie z Madakupajaną, czy już nigdy nie będzie się mógł zalogować? Czy to już koniec tej historii? Czy Shung Tsang razem ze swoim władcą zapanują nad światem? O tym i o wielu innych rzeczach dowiecie się w następnym, pełnym emocji odcinku! |
NIE !!! To nie może być koniec !!!
czekam na kolejne części :cup:
to historja musi się skączyć szczęśliwie (a może nie musi się kończyć ???) ps. to nie mogło się tak skończyć ;( ;( ;( |
heh spodziewałam się chyba troszkę innego biegu zdarzeń, ale przeciez nie zawsze mozna wygrywac :D
Czekamy na kolejną czesc ;) |
Nareszcie piąta część
I czekamy na szóstą... :]
|
Hehe, to się nie skończyło źle. W tibii można ginąc wiele razy. Zgadnijcie jaki będzie początek następnej części? Ekran logowania ^^. Przyjrzyjcie się prawemu dolnemu rogowi ostatniego screena.
|
?
He, he, he ! I w końcu cz.5! :) (sorry, ale mam wrażenie że robiona od niechcenia) No ale jest!
Pomysł-/10(wstrzymam się do konca Sagi<chyba za rok>) Wykonanie:9/10 Fabuła:10/10 Ogólnie:10/10 Smutno mi to wyrażać, ale to chyba najlepszy fake na tym Forum Buuu!!!! :( :( :( Moje Orci na Rooku bladną... No ale trudno! Grtz pomysłu i wykonania. Czekam na cz.6(mam nadzieję że szybko!) I że będzie dłuższa, nie 5 obrazków a potem szósty "Koniec" |
Cytuj:
a co do Ciebie Radek, gdyby to byl ostatni fake, to bys byl D.U.P.A (dupa to chyba nie przkleństwo :>) |
Kiedy nast. część?
Ale ta część (5 czy 6) jest jakaś dziwna... tyle godzin treningu na marne? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:41. |