Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Propozycje na Nową Tibię (8.0) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=3402)

Ajvenik 16-07-2004 12:32

Ja chciałbym , aby w przyszłości powstała nowa profesja. Mogłoby to być naprawdę ciekawe. A z takich bardziej realnyc to przede wszystkim więcej itemów i niższa cena paaca 8o

Ghost Nieudany 16-07-2004 12:52

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Ajvenik
Ja chciałbym , aby w przyszłości powstała nowa profesja. Mogłoby to być naprawdę ciekawe.
Ale JAKA profesja? Rozwiń tę myśl. Lol, może złodziej? Klikasz PPM na graczu i odbierasz mu cały eq jaki ma na sobie :P

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Ajvenik
A z takich bardziej realnych to przede wszystkim więcej itemów i niższa cena paaca 8o
Przedmiotów jest wystarczająco dużo, jeszcze tego brakuje, by MLS miał co drugi tibijczyk... No i ile by kosztował taki lepszy itemik? Albo by był nieosiągalny, i byłaby to nagroda dla kogoś tam, albo kosztowałby tyle, że pozwoliłaby sobie na niego jedna osoba :P

Pacc jak na polskie realia jest dosyć drogi, fakt, obniżka nie zrobiłaby chyba wielkiej różnicy CIPom...

Vilejuw 16-07-2004 14:12

Ja bym chcial duzo rzeczy - lepsza grafa, wiecej programow antyhackerskich, wiecej broni, potworow, nowych modeli outfit'ów i duzo duzo rzeczy ;)

Nova - ab'dendriel - Vilejuw - sorcerer - 23 lvl - 39 mlvl - 60 fishing - po hacku
Nova - ab'dendriel - Dark Vilej - druid - 11 lvl - 20 mlvl - 43 fishing

Ghost Nieudany 16-07-2004 20:04

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Vilejuw
Ja bym chcial duzo rzeczy - lepsza grafa, wiecej programow antyhackerskich, wiecej broni, potworow, nowych modeli outfit'ów i duzo duzo rzeczy ;)
"Może jeszcze whisky, moja żono"?

Lepsza grafa - większe lagi, uncia, uncia, uncia. Facet, to nie serwer w CS'ie gdzie gra max. 32 osoby i jest luz.
Antyhacków też bym chciał, dalej, zrób... Powiedzieć jest łatwo, zrobić trudniej.
A na co ci więcej broni? Już wystarczy, że kilka z nich jest nie do zdobycia (albo kosztuje to wiele wysiłku i można zginąć).
Nowe potwory są dla pacców, ale i ja bym mile widział kilka nowych... Byle bez przegięć.
Więcej outfitów mają również pacce, ale i kilka nowych dla facca by się przydało...

Dużo dużo rzeczy? Jakich? Może jeszcze, żebyś miał darmowego pacca, zero lagów, od razu 500 lvl, Blessed Shield, Soft Boots, Magic Lonsword/Stonecutter Axe/Thunder Hammer, Golden Helmet i Magic Plate Armor, co nie?

Palmir 17-07-2004 10:58

Ja bym chcial zeby mozna bylo oswoic pieski i nadawac im imiona :)

Ertai 17-07-2004 11:12

Nekromanta??Ulepszona wersje tibia gg!!!:DŻart z tym ostatni oczywiście.Ja bym chciał więcej questów logistycznych ,a nie tylko napierd......:)Dla wszystkich leveli ułożone bo tak naprawdę mam ten 17 lv a i tak gówno z questow moge wykonac:P

Krodarr 17-07-2004 11:29

wedlug mnie caly swiat powiniem byc wiekszy ale nie tylko tereny dla pacc ale tez zeby tereny dla facc zostaly powiekszone, oraz chcialbym zeby byl jakis miecz w miare tani (tak do 500 gp) i zeby byl lepszy od scmitara boo nie ma takich mieczy co sa dobre na lvl od 9-11 a tr co sa lepsze to sa juz duuuuzo drozsze

Ghost Nieudany 17-07-2004 11:47

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Krodarr
wedlug mnie caly swiat powiniem byc wiekszy ale nie tylko tereny dla pacc ale tez zeby tereny dla facc zostaly powiekszone, oraz chcialbym zeby byl jakis miecz w miare tani (tak do 500 gp) i zeby byl lepszy od scmitara boo nie ma takich mieczy co sa dobre na lvl od 9-11 a tr co sa lepsze to sa juz duuuuzo drozsze
Hehym... 2h sword za 700gp, a widziałem też taniej... Tak drogo? Jeszcze ja od kumpla z Jaskinii Behemota kupiłem za 325gp...

"Do 500gp"...

Kapix 17-07-2004 18:29

Najbardziej bym chcial zeby w nowej Tibii bylo:
1.Cos typu atakowanie miasta przez inne miasto(czyli jak masz residence AB to walczysz dla AB):P(odmieniony pomysl Zaglady :)) )
2.Jakies NPC np.Ksiadz , ktory by slubu udzielal lub drwal u ktorego by mozna kupic drewno.
3.Nowe profesje typu Barbazynca(specjalizuje sie w walce Axami)
4.Mozliwosc kupienia ziemii i postawienia sobie samemu domek(a drewno kupowalo by sie u drwala)i sam by se wybieral jaki ten domek ma byc duzy.
5.Powiekszenie map o jakies krainki z potworkami cos typu dwrfland(miejsce z Dwarfami roznego rodzaju) Magicboat(statek na ktorym byly by same potwory umagicznione typu Monk,Orc Shaman itp. :rolleyes: )lub Fire Island(Ogienna wyspa, na ktorej bylyby same ogniste potwory np, smoki, fire devile czy tez fire elementale)
6.Nowe potworki roznego pokroju(dobre,srednie i slabe :)) )
7.Jak juz ktos wyzej wspomnial, miejsce w ktorym mogli by sie wyszalec PK cos gdzie nie byloby skulli. ;)
8.Roznorodne bronie. :]
9.Wiecej rodzajow itemow np.jakies nagolenniki lub rekawice :rolleyes:
10.Wiecej czarow dla Sorcow i Drutow.
11.Co do grafy to w sumie mogliby zmienic ale nie za duzo zeby tylko zostala 2D gdyz ta grafa to jest charakterystyczna rzecz w Tibii i ona daje super klimat i jest wogole COOL!!!! :]

Narazie to by bylo na tyle jak mi sie cos jeszcze przypomni to dodam!!! :)):]

bObO_gUmI 18-07-2004 09:45

Nom fajnie by było jakby powstała nowa profesja. Dobry pomysł to ten z barbarzyńcą. Mógłby on posiadać umiejętność walki dwoma broniami naraz. I by oczywiście rosły skille z tego. (two handed fighting :)) ) Im większy skill tym lepszymi axami (np.) może walczyć.
Podoba mi sie także pomysł walki między miastami. Np. jeden raz w tygodniu :D . Grafika zdecydowanie zostaje, ponieważ ma ona swój urok i klimat. :P

Adwokat bazantow 20-07-2004 09:48

A moze by potwory troche do pozadku doprowadzic?
Po pierwsze od kiedy trolle sa brazowe?
Po drogie czemu trolle sa takie slabe?(rozumie ten kto gral w gothika)?
Po trzecie czemu np. gs ktory jest wielki niemal na 4 kratki moze sie przecisnac przez krzaki i tunele o wielkosci 1 kratki?
Po piate od kiedy mag ma wiecej zycia od lucznika (minotaury)?
Po szoste mogliby wprowadzic bossow tylko nie w formie demona itp ale np zamiast na questach skarbu by pilnowali np dl a np Troll Master (jesli quest w jaskini trolli).

I ewentualnie polepszenie grafiki (lecz bez zmiany widoku i sterowania. warto sobie wyobrazic jak np w diablo by sie biegalo dookola potwora atakujac go?) i dolaczenie muzyki

Gracz_Tibia 20-07-2004 10:17

Ja bym chciał nowe potwory lepsze od Demona, bo gdy widze te screeny ze wszyscy mowia "Oh, biedne Demoniki :D" to mam przeczucie ze juz kazdego potwora mozna pokonac... Fajnie jakby byl taki o wiele lepszy od demona, ludzie by sie przygotowaywali do niego z miesiac :))

Chcialbym takze aby bylo wiecej potoworow takich jak cyclopy, minotaury guardy itd. (Takich dla okolo 20 lvl).

To tyle :)

Mathew il-Vec 20-07-2004 22:07

Hmmm przydałyby się inne rasy niż human, nawet jeśli zmiana rasy miala się wiązać tylko ze zmianą wyglądu.
Oczywiście rasy nie zmienisz później, możesz zmienić jej wygląd np: dwarf, dwarf solider, dwarf guard itp. itd. ( oczywiście kolory do zmian jak w normal tibia )
Oczywiście mam na myśli zwykłe humanoidy ( ach ten AD&D ) jak orki, gobliny, trole, minotaury, elfy, krasnoludy czy nawet wampiry ( chociaż wtedy byśmy mieli transylwanię bo każdy brał by wampira 8) )

Lecz wtedy by powstała jeszcze większa segregacja rasowa. Teraz jest Pl vs. Br vs. Swe, a z innymi rasami bylo by Pl Dwarf vs. Br Goblin vs. Pl Vampires vs. Swe Elfs ;)

Sirmati 21-07-2004 14:06

8) Tibi nowej nie zrobimy a w zasadzie co by wam daly zmiany skoro i tak wszyscy w nia gramy:P

ale zeby nie bylo off topic......:
1)Odglosy zadawanych ciosuw, atakuw moglo by byc ich wiele zeby sie szybko nie nudzily
2)Muzyka z opcja wylonczenia.
3)Zoptymalizowanie kodu. Na moim procku 2400 daje max 30fps.
4)Wiecej broni z wieksza iloscia charakterystyk(cos jak w np baldurs gate mieczyk 1k10 +2od trucizn itp.)
5)Wiecej zbroi odbornych na pewne rodziaje atakuw(np.posion itp.)
6)Czary dla knighta zwlaszcza ochronne/lecznicze (np. na 10 sek zwiekszony arm o xx% xx-zalezalo by od poziomu mlvl lub lvl)
7)Morze nowe postacie naprzyklad alchemik muglby robic fluidy z kwiatuw/owocuw/jedzenia??
8)Polepszenie grafiki (mogli by dodac chociaz animacje atakuw machanie mieczem/zucanie zaklecia a tak to sie czuje jakby sie chodzilo hipkiem LEGO:D)

Ps. rospisalem sie bo skille bilem i mi sie nudzilo.
Ps2. chyba czesciej bede sie pojawial na forum
(you adwenced sword/shielding:D:D:D:D)

Thomas 21-07-2004 14:22

Moim zdaniem grafa powinna zostac taka jaka est ale przydaly by sie nowe potworki dla lowlvl :baby: , ale tez mogliby dac tego Dzina... I przydaly by sie konie ktore np. moznaby bylo zdobyc tylko w jeden sposob... Uwalniajac od jakis potworkow w jakims quescie.. no i oczywiscie mniejsze ceny pacca... :))

Fan Pazdziocha 28-07-2004 14:15

Wystarczy zniesienie pacca, i skillbar

Kaczor 28-07-2004 14:44

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Fan Pazdziocha
Wystarczy zniesienie pacca, i skillbar
A kto bedzie utrzymywal serwery jak nei bedzie paccow?

Linek 28-07-2004 14:59

Sirmati narzekasz, że Ci Tibia cienko chodzi, a sam chcesz dźwięków, animacji itp. wiesz przecież, że przez to Tibia chodziłaby gorzej. Zresztą to nie wina kompa jak Ci Tibia chodzi. Albo masz nie za dobre łącze, albo jesteś z kimś w sieci, albo sam masz podcas grania w Tibię włączone programy typu Kazaa, iMesh, Winamp, GG i dużo innych. To wszystko naraz (szczególnie Kazaa) będzie dawać takie zacinki, że sobie za bardzo nie pograsz.
A co do nowej Tibii...
Ja chciałbym żeby Tibia pozostała Tibią, bez dawania grafiki 3D, dźwięku i takich tam niepotrzebnych dupereli. Jak wam się nie podoba to pograjcie se w Ultimę albo coś. Ja chciałbym tylko, aby mapa była powiększona, dodane kilka nowych stworków i przedmiotów. Takie ogólnie rozwinięcie Tibii, bez zbędnych rewolucji.

nie wiem 28-07-2004 19:57

Moim skromnym zdaniem....

Ja chcialbym aby mozna bylo wybierac rasy(elf,krasnolud,czlowiek,orc itp) 8) a tagze podoba mi sie pomysl z atakiem potworów na miasta mogloo byc naprawde ZAJE*****E!!!! :P Co do grafiki moze zostac troszke poleprzona ale musi zostac konecznie w 2d :D jesli nie bede ;( Przydaly by sie animacje walk odglosy i nowe ubrania dla FACC i PACC chcialbym jeszcze aby byly nowe bronie (cluby i axe).Nowe miasta i tereny lowieckie zaklecia dla droidów i magów i tagze rozgalezienie profesji jak juz jakis przedmuwca napisal przede mna :)) A i przydalo by sie wiekrzy ROOKGARD i "troche" :D wiecej potworków silniejszych od demon jak tych slabszych chcialbym tez cos typu mula pociagowego ktury by mogl nosic nasze itemy :))
To by bylo chyba na tyle narqa!!! :]

wolferiin 29-07-2004 08:42

moje wymagania jak na new tibia jest takie

1:jak sie zaklada pierścień niewidzalnosici to gracze cie nie widzom
2:new items
3:potwory i miasta
4:nie było rogartu zeby odrazy zaczynaci z 1 levelem na mainie i na koncie sie ustawiało profesie i miasto

i to na tyle :D :]

traczuu 29-07-2004 10:49

Tibia 8.0

Wy tu piszecie tak dużo rzeczy, niektóre przydatne, a niektóre nie:/ a mi to najbardziej zależy na powiększeniu terenów dla FACC oraz żeby niektóre potworki które są tylko dla PACC żeby były także dla PACC, osobiście niedługo skończe treningi i chciał bym zacząć expić,lecz solo najlepszym miejscem dla mnie były by kopalnie pod i koło KAZOO...lecz ja już tyle razy tam byłem, że to może się znudzić,więc chciał bym w Tibi 8.0 zobaaczyć więcej potworków dotychczas niedostępnych dla FACC, żeby były dla nas dostepne,oraz więcej terenów dla FACC.

Royal Dee 07-08-2004 17:02

hehehe, ile to rzeczy mozna by bylo zmienic... Tibia ogolnie nie jest zla, Nie wiem co macie do Grafiki, przeciez ona swiadczy tylko o pierwszym zetknieciu, mi tam poasuje ta co jest. Swietnym pomyslem sa ataki potworow na miasto, a te humanoidzkie potwory powinny moc chodzic po schodach i po drabinie (nie ropowac sie) np. orc tak, a rotworm juz nie. Nastepnym patentem sa konie, jednak to malo realne bo jak to zrobic? Fajne by było taki quest, że pomagasz Elfom i potem Jak spotkasz Elfa to jest on NPC który ci pomaga... Albo specjalne Miasto które jest wrogie chyba że wykonasz Quest... Kolejnym dobrym pomysłem byłaby wojna miast, wyglądało by to tak że gdy dajesz na kogos look to pisze z jakiego on jest miasta i zabijając go nie miałbyś czachy... Narazie nie chce mi się wymyślać nowcyh rzeczy... Cya!

Peter001 07-08-2004 17:25

1. Zdecydowanie zostawić starą grafike, to ona poczęści buduje klimat i dzięki niej Tibia chodzi też na słabszych komputerach.
2. Powiększyć zdecydowanie świat Tibii (Tereny dla PACC i FACC) i zwiększyć limit użytkowników 8)
3.Nowe potworki :)

Wubeso 07-08-2004 18:57

Ja mam takie pomysly:
4 nowe swiaty:
Kanara-swiat npvp tylko dal posiadaczy facc (pacc tam nie moga wchodzic)
Inkarfa- tez tylko dla facc ale z pk.
Kilara- owszem tylko dal faccow ale z pvp enforced
Ufara- tak jak zwykle swiaty (np. adlora i nova) z logowaniem sie do gry ale swiat sie bedzie zupelnie roznil od innych.

Wiecej mozliwosci dla faccow.
Nie bedzie tak ze np. zaloguje sie 800 paccow i zajma caly swiat a 50 faccow bedzie se moglo zalogowac.
Przynajmiej 400 faccow bedzie moglo wejsc.

zmieniona nazwa palladyna: Archer, bowshouter, distansfighter.

Wiecej czarow.
1. Exura gran, lmm dla knighta.
2. Dla palladyn to moze nic bo on ma duzo a i tak nie jest magiem.
3. Dla druida i sorca moze byc tak ze np. na jakis obszar zrobisz jakies pole ochronne i czary ktore strzelaja na ciebie inne potwory lub ludzie sie beda tylko odbijac od ochrony. Bedzie tez mozna tym polem oslaniac innych.
I bedzie mozna miec 4 summony.

Zdazenia:
Tez uwazam ze powinno byc tak ze jakies 2000 orkow atakuje miasto i trzeba ich odeprzec. i jesli np. oni ida z dwarf bridge zeby atakowac carli n to mozna ch po drodze spotkac. Mzona tez bedze wysylac grupke ludzi ktora ma zabic troche te armi i opoznic ich atak.

Moze tez byc tak ze kazdy dostanie do dp list w ktorym pisze ze gropka dragonow uciekla z swojej kryjowki i teraz trzeba bardzo uwazac bo mozna ich gdzie kolwiek spotkac!!!

Beda okresy gdzie kazdy fac bedzie mial mozliwosci takie jak pacc. Np 2 tygodnie na pol roku.

Wiecej profesji:
1. Fighter jest najlepszy w fist fighitg i moze tez kopac.
2. Amazonki. jest dla nich specjalne miasto. One to sa takie tkore chodza, robia sie niewid<zialne a potem napadaja ludzi.
3.Barbarzynca to co z amazonka tylko ze dla chlopakow.
4. Piraci. Maja swoj wlasny statek ktorzy inni ludze moga atakowc.

Nowe przedmioty:
Magic knight armor 18 armor
Magic Crown armor 19 armor
Magic Dragon armor 21 armor

Fire longsword 46/44
Light sword 39/36

Rekawice (nowe miejsce w invertory)
Leather Glowes 1 armor
Steel glowes 2 armor
Golden glowes 3 amror
Glowes of haste Szubciej poruszasz rekoma wiec moze wiecej razy udezysz lub obroniz wiecej ciosow.

Wiecej miejsc hantowania dla newbie!!!
Nie da sie zabijac osob ktore nie maja 12 levela.

Barwuś 07-08-2004 19:03

A ja to bym chciał oczywiścei nowe przedmioty miejsca potwory grafike i wogóle skill bar to też dobrty pomysł ale ja bym chciał coś w rodzaju wyszukiwarki na kanale trade

Ghost Nieudany 07-08-2004 22:10

Cytuj:

wolferiin z wielkim mozołem naskrobał tutaj na forum takie teksty:
moje wymagania jak na new tibia jest takie

1:jak sie zaklada pierścień niewidzalnosici to gracze cie nie widzom
2:new items
3:potwory i miasta
4:nie było rogartu zeby odrazy zaczynaci z 1 levelem na mainie i na koncie sie ustawiało profesie i miasto
Oł maj gat... Holy Shi... Cow.

1. Tiaaa... Bezsens, tylko ułatwi robotę PK. Rzuca na siebie Invisibility albo zakłada pierścień i jest bezkarny, znajdzie sobie jakiegoś low-levela i go rozwali z nienacka...
2. New items, żeby każdy miał po dwieście sztuk MLS/GA/TH w depo...
3. Kup pacca - masz nowe potwory i miasta...
4. Debilizm całkowity. PK mieliby raaaj, bo mogliby się wyżywać na takich biednych 1lvlach... A miasta byłyby zapełnione ludźmi, z kanałów w np. Thais by ludzie się wysypywali... Głupi jesteś czy jak?

Afinor 07-08-2004 22:31

Teraz ja:) Ja bym proponowal nowy shooter dla palladyna bo te power bolty bolty i bursty poisony i zwykle sie troche nudza:P Knighci maja tyle mozliwych swordow etc. Kilka nowych potworkow jeden duzo silniejszy od demona a drugi cos jak dwarf guard ale wolniejszy...i jakis nowy najtrudniejszy qest(moze kiedys jak nabije lvl:P)eee i nie zmieniac grafy! bo znowu stworza cos kurde ala wypas grafa bez klimatu:P

Ghost Nieudany 07-08-2004 22:37

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Afinor
Teraz ja:) Ja bym proponowal nowy shooter dla palladyna bo te power bolty bolty i bursty poisony i zwykle sie troche nudza:P
Poisony nie nudzą, bo są do d... i nikt ich nie używa :P A burstów też nie, bo te są dla czarujących :P

Ale co by tu dać? Procę? :P

Cytuj:

Kilka nowych potworkow jeden duzo silniejszy od demona
Tiaaa... I żeby występował w grupkach po jakieś dwadzieścia, wtedy ludzie nie będą mieli pretensji, że demony są za słabe i wrócą do nich :)

NightFog 08-08-2004 17:24

Powini zmienić grafikę....tylko radiowe złącze wchodziłoby w rachubę! Powini dodać dźwięk ( Tibia by zajmowała 1,2gb na twardym) i nadal tzrebaby było ją ściągać. Powini dodać kosmitów....i...i....a niewa 8o żne

Sorcers of titania 09-08-2004 12:42

a ja chciałbym żeby było wszystko co w waszych postac opisano no i napewno brak lagów :D

Wopahos 09-08-2004 16:32

Moim zdaniem powinni zdecydowanie powiekszyc swiat tibi i zeby wiecej ludzi moglo wchodzic na dany swiat. A powiekszyc po to aby nei bylo Ludu. :) a po drugie dodac duzo wiecej broi i calego eq oraz toroche wiecej magi i z jedna lub dwia dla facc dla knighta i to by bylo na tyle co bym chcial. :)

PS. jeszcze jedno lepsza grafa ale taka aby nie bylo lagow i zeby wiecej zeczy bylo dla facc.

Maniak Ziomek = ) 09-08-2004 16:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Browar
Taa.. A ja chce żeby była w 3d, żeby było więcej profejsi, żeby można było strzelać z kampa z "przyczajówą w stylu Jamesa Bonda" albo Hitmana :] , żeby było więcej ekwipunku, interakcji z otoczeniem itp...

Ale to niemożliwe... ;(

JASNE husahusahu odrazu Rakietnica, Bazooka, Sniperka itd. to pograj se w soldata ! i jeszcze pewnie tryb FPP =D
A tak wogole to was nie lubie ! bo nie moge nic dopisac, bo wszsytko wyczerpaliscie i mam 0 pomyslow = )

Iomer Thunderblade 09-08-2004 16:54

Brak barmki lvlowej na BK (chce bloknoc skurczybyka) cos w stylu draga nie bijace z magii (taki slabszy bk czy hero :) ) i drugie tkai dragonik :D i zeby z dragow zabrali te short swordy mace itp bo mnie obne wkurzaja :P (dragomaniak plx :D )

kelt 09-08-2004 17:15

facc

Zeby więcej rzeczy bylo robione z myślą o faccach

Posiadacze facców łączcie się!!!!!!!!!

Wilq 09-08-2004 17:43

Fajnie gdzyby bylo wiecej srednich potworow, nie od razu takich dla high lvl, ale dla graczy ze srednim doswiadczeniem. Moglo by tez byc wiecej przedmiotow, glownie ubran i broni. Szkoda, ze te wszystkie nasze "gdybania" w wiekszosci sie nie spelnia.

Genesis 007 09-08-2004 20:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iomer Thunderblade
Brak barmki lvlowej na BK (chce bloknoc skurczybyka) cos w stylu draga nie bijace z magii (taki slabszy bk czy hero :) ) i drugie tkai dragonik :D i zeby z dragow zabrali te short swordy mace itp bo mnie obne wkurzaja :P (dragomaniak plx :D )

Omg chłopie ty to sobie chyba za dużo wyobrażasz :]
Gdyby tak bylo to gra bylaby tak nudna , że lepiej nie mówić. A może tak Demony walące jak trolle.Ale pomarzyć można ;)

A to moje propozycje:
- Lepsza grafika(chociaż te zapowiedzi tego nadchodzącego update nawet nie są takie złe w tym grafika)
-Większa pojemność serwera np. 1200 osób na serwera
-Nowe potworki , również silniejsze od Demona
-Nowe miasta, wspy w tym dla Facców :)
-Nowe bronie, armory, shieldy, legsy itd.
-Nowe outfity oczywiśćie :P
I to wszystko.. Jak narazie :D

Elfret* 09-08-2004 20:26

Ale ci ludzie sa dziwni :[ podobny temat dalem wcoraj i jedynie 3<THX> osoby sie wypowiedzialy na mój temat :( A na ten wypowiedzialo sie znacznie wiecej. A co gorsze wszyscy pisali o jednym az niechce mi sie pisac o czym :/ i przez co temat stal sie nudniejszy i malo atrakcyjny.

Tu jest odnośnik do mojego tematu :] http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=8131

DZięki narka

Punish 09-08-2004 20:53

Powinno byc wiecej miejsc dostepnych dla FACC
I outfit te dostepne dla PACC powinny byc tez dostepne dla FACC
Tylko tyle żądam

Allatar 09-08-2004 21:02

Przydało by się dodatkowe miejsce na pasek(kilka rodzajów pasów), coś w stylu Diablo. Były by na nim sloty na eliksiry lub runy ewentualnie.

Tibiańczyk 09-08-2004 21:31

1)Nowe questy
2)Nowe miacha (nie tylko pustynia i pustynia)
3)Nowe outfity
4)Nowe potwory
5)Nowe tereny np poh
6)Nowe itemki

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:56.