Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Grafiki (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=37)
-   -   GraFiki El'Magnifica! Update'owane! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=35600)

Shanhaevel 28-05-2005 16:56

140 IQ? Pocieszaj się... W tym jesteś wybitnie dobry, bo widzę, że trzymasz się swojego głupiego zdania.

@up
Dobrze? Wspaniale! ;)

El'Magnifico 28-05-2005 17:11

Dobra dobra wygraliście ;p przestaje sie grafikami bawić... aha- mejlun ty CIOTO patrz za pare minut na mój podpis...

@edit: mam nadzieje, że to cię urazi.

@btw:

Do grafik wrócę, tylko uczę się photoshopem obsługiwać.

@Kin:

Nie, tylko, że w góry wyjechałem :P i laptopa co prawda wziąłem, ale nacika nie było X(

Shanhaevel 28-05-2005 17:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez El'Magnifico
Dobra dobra wygraliście ;p przestaje sie grafikami bawić... aha- mejlun ty CIOTO patrz za pare minut na mój podpis...

@edit: mam nadzieje, że to cię urazi.

@btw:

Do grafik wrócę, tylko uczę się photoshopem obsługiwać.

Znowu się popisujesz... I co? Podnieca cię to, że mu dowaliłeś? Czerpiesz satysfakcję z bezsensownych bluzgów? Czy to jest odurzające? Zjadać kogoś, bo się nie jest wystarczająco dojrzałym by zakończyć tę dyskusję? Czy to jest żałosne? Nie, nawet gorzej. To jest wg mnie CHORE.

BTW. mejlun, jesteś starszy od niego i masz tam IQ 120... Czy nie lepiej i doroślej to zakończyć i nie pluć się? Uważam, że nie ma sensu zwracać uwagi na niego. Wkurza ta bluzganina niemiłosiernie.

BTW 2. El'~- Masz bana, wiesz o tym.

Korzystałeś z bluzgacz.pl, nie?

Tasior 28-05-2005 17:25

Tego fotoszopa powinni ci zabrać i zakazać ci się do niego dotykać pod groźbą śmierci

A jak sie do niego dorwiesz, to wyniku nie zamieszczaj tutaj, okay?

Ps. List jest żałosny -.-

El'Magnifico 28-05-2005 17:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shanhaevel
Znowu się popisujesz... I co? Podnieca cię to, że mu dowaliłeś? Czerpiesz satysfakcję z bezsensownych bluzgów? Czy to jest odurzające? Zjadać kogoś, bo się nie jest wystarczająco dojrzałym by zakończyć tę dyskusję? Czy to jest żałosne? Nie, nawet gorzej. To jest wg mnie CHORE.

BTW. mejlun, jesteś starszy od niego i masz tam IQ 120... Czy nie lepiej i doroślej to zakończyć i nie pluć się? Uważam, że nie ma sensu zwracać uwagi na niego. Wkurza ta bluzganina niemiłosiernie.

BTW 2. El'~- Masz bana, wiesz o tym.

wiem, że mam bana no i co? moge sobie wiele kont założyć.

Ville 28-05-2005 17:34

Tylko jedno pytanie.
JAK TAKA OSOBA MOZE NALEZEC DO GRUPY WIERZACYCH???!!!!!
Ja sie kurcze staram do football experts i bez odzewu a tu taki cwiercinteligenty szympans nalezy do wierzacych..... eh nie ma Boga na tym swiecie =/

$corcerer 28-05-2005 18:08

Właśnie też się zastanawiam... chyba to zmienię...

Raul 28-05-2005 18:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez El'Magnifico
wiem, że mam bana no i co? moge sobie wiele kont założyć.

To wszystkie będą banowane. I jak będziesz dalej zakładał nowe konta, to na to konto dostaniesz bana na zawsze, bo teraz masz na 2 miesiące jeśli się nie mylę.
Dobra pora zamknąć ten temat.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:21.