![]() |
140 IQ? Pocieszaj się... W tym jesteś wybitnie dobry, bo widzę, że trzymasz się swojego głupiego zdania.
@up Dobrze? Wspaniale! ;) |
Dobra dobra wygraliście ;p przestaje sie grafikami bawić... aha- mejlun ty CIOTO patrz za pare minut na mój podpis...
@edit: mam nadzieje, że to cię urazi. @btw: Do grafik wrócę, tylko uczę się photoshopem obsługiwać. @Kin: Nie, tylko, że w góry wyjechałem :P i laptopa co prawda wziąłem, ale nacika nie było X( |
Cytuj:
BTW. mejlun, jesteś starszy od niego i masz tam IQ 120... Czy nie lepiej i doroślej to zakończyć i nie pluć się? Uważam, że nie ma sensu zwracać uwagi na niego. Wkurza ta bluzganina niemiłosiernie. BTW 2. El'~- Masz bana, wiesz o tym. Korzystałeś z bluzgacz.pl, nie? |
Tego fotoszopa powinni ci zabrać i zakazać ci się do niego dotykać pod groźbą śmierci
A jak sie do niego dorwiesz, to wyniku nie zamieszczaj tutaj, okay? Ps. List jest żałosny -.- |
Cytuj:
wiem, że mam bana no i co? moge sobie wiele kont założyć. |
Tylko jedno pytanie.
JAK TAKA OSOBA MOZE NALEZEC DO GRUPY WIERZACYCH???!!!!! Ja sie kurcze staram do football experts i bez odzewu a tu taki cwiercinteligenty szympans nalezy do wierzacych..... eh nie ma Boga na tym swiecie =/ |
Właśnie też się zastanawiam... chyba to zmienię...
|
Cytuj:
Dobra pora zamknąć ten temat. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:21. |