![]() |
Bym tego nie napisał ale musiałem się odegrać...
Znalazłem to..mówie sobie..
odpuszcze niech sie chłopakowi powodzi na forum ale przypomniało mi się to: Cytuj:
|
Czekamy na wyjasnienia a swoja droga smierdzi mi to ze nie skapnal sie o co chodzi z Soul Ravaerem czy jak mu tam. Niby to jego ulubiony bohater a nie wie jak to pisac.
|
Oszust. Ja tylko nie wiem jaka satysfakcje daje mu wstawianie cudzych prac na forum i zrywanie za to pochwal. To jest chore.
|
Rotfl..uśmiałem siębau8ahha oszust lol :D. Powiedziałem już sknerusowi, że:
"ten soul reaven jets on mój byłem zszokowany tym co Ariwald powiedział bo myślałem że on jest dobry (Soul Reaven) >.<" Ale ściema nie buehe Ari spa lsieze wsydu. |
O kurcze, ale z was krytycy...według mnie prace są niezłe, bardzo fajnie wyszedł ci ten efekt niebieskiego płomienia na jednym z mieczy :) . OCENA 5-/6
|
No, stary myślałem, że już nie zaglądniesz tu :D.Rescpaect;). Arrivald chce siepozbyć konkuręcji mówiąc, że to plagiat rotfl :).
|
Ta, to sprawdz link w moim poprzednim poscie i wtedy pogadamy?prawy przycisk myszki na obrazek, zapisz obraz jako!?
i ja jestem noobem...rotfl btw. zebys strony nie musial cofac : http://www.fantasyworld.pl/fanart.ph...5aa45494543b28 |
Cytuj:
Cytuj:
Ssij. |
Twój stary ssie albo ty jemu ^^
2userów może to potwierdzić następnym 2 mówiłem i chyba wierzą mi. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Przeczytałem temat od początku do końca. I wiecie co? Już mu chciałem pogratulować szkicy. Kiedy czytam jego ostatnie posty, to sprawia wrażenie 9 latka, który żałośnie próbuje zmienić temat, aby wszyscy o tym zapomnieli. Człowieku, teraz już się nie wymigasz, i dobrze o tym wiesz. Lepiej daruj sobie i nie odświeżaj tego tematu kolejnymi bezsensownymi postami.
Cytuj:
|
To MUSI byc plagiat - szkice sa wziete od kilku userow...
|
Dobrze, ze spolecznosc forumowa jest uwazna:)
Kin - kiedy wytlumaczysz lo co chosi? |
Chcialem potwierdzic informacje o tym, ze prace zostaly przywlaszczone.
Wszystkie reczne rysunki pochodza z www.fantasyworld.pl i sa wlasnoscia ich autorow. Z samym Kin'em rozmawialem na gg i uswiadamiajac go o tym, ze naleze do zrzeszenia artystow i grozi mu kara grzywny zaczal szybko czarowac, ze prace skasuje. Chcialem podziekowac za to, ze tak szybko zostaly podjete kroki w tej sprawie. Szczegolne podziekowania dla limenu i Debeka. W imieniu FW dziekuje Wam serdecznie! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:04. |