![]() |
Dostałem bana na licytacje, gdyż nie miałem pieniędzy w danym mieście. Pytałem się kiedy minie i dostalem odpowiedź, że za miesiąc. Dziś jest kilka dni po miesiącu a ja dalej mam bana. Czy może mi ktoś pomóc. To pierwsza taka sytuacja więc chyba nie powinno trwać to tak długo.
|
A jaka mam pewność przy płaceniu Kartą ze nie zabiora mi z konta więcej niz 19.95 ?? I czy dostane jakies potwierdzenie wpłaty??
|
Głupia sytuacja...
No wiec, prosze was o szybka pomoc.
Ziemnilem maila na koncie gdyz stracilem dostep do starego. Dostalem na ten nowy mail nowe haslo do tibi (-.-). kiedy wpisywalem moj acc number i nowe haslo (te co bylo w mailu) bylo napisane: Account disabled for five minutes. Please wait. Odczekalem 10 min i probowalem sie zalogowac. Znowu to samo. Dalem sobie siana. Zalogowalem sie znowu rano (po 14 godz) i nadal mam: Account disabled for five minutes. Please wait. Promyk nadzieji utrzymuje mi tylko ten tekst w mailu: If you do not log into your Tibia account within 24 hours after the email address has been changed, all changes to the email address and the password will be cancelled. Then you can log in again with your old password. Czy stracilem moja postac na ktora chcialem kupic pacc? Bardzo dlugo nabijalem levele zeby se kupic :( |
Kupiłem domek 27 grudnia 2005 roku, chciałbym z niego zrezygnować co mam zrobić?
|
http://www.tibia.com/community/?subtopic=houses
Odnajdujesz swój domek. Na stronie z opisem domku(tam gdzie licytowałeś) klikasz na "move out" Podajesz numer konta, hasło a potem potwierdzasz, że chcesz się wyprowadzić. |
Czy ktoś może wie jak by się zamawiało pacca z konta w mBanku ???? Kończy mi się już pacc kupiony przez kumpla i chciałbym go sobie sam przedłużyć ale nie mam pojęcia jak, a jak coś zchrzanie to kasa w plecy, a poradniki tutaj na tibia.pl dotyczą tylko zamuwień przelewem w samym banku a nie przez net.
|
Zostało mi jeszcze 12 dni pacca, i zamierzam kupić następny, lecz mam problem. Jak kupic pacca tak, aby nie stracić promocji na swojej postaci. Czy kupic normalnie, podczas starego pacca, czy poczekać aż się skończy? I czy strace dni ze starego pacca jeżeli uruchomie nowego przed zakończeniem starego. (troche to wszystko poplątane :p )
|
Jeżeli dokupisz teraz pacca i go aktywujesz to oba ci się dodadzą: nic nie stracisz
Jeżeli poczekasz aż tamten się skończy i aktywujesz nowego: promocja automatycznie wróci. Mogłeś poczytać FAQ zanim zadasz pytanie |
Opcja szukaj nie pokazała mi konkretnych informacji, wiec piszę tutaj.
Czy jak kupię pacc (90 dni) np. 3 marca, to pacc skończy mi się definitywnie 3 czerwca? Bo chodzi o to, że np. będę musiał wyjechać na tydzień - to oznacza, że stracę 7 dni pacc? czy może one są zachowywane? Bo słyszałem, że jeśli nie zaloguję się w ciagu 24 godzin, to ilość dni pacc nie przepada. Jak to w końcu jest? |
Problem :/
Witam,mam pewne pytanie - czy jeśli kupie Pacca (teraz) i dostane go za 10 minut, a nie zaaktywuje go w ciągu np. 2 tygodni to co się dzieje?? 2 tygodnie przepadaja? A jeśli spróbuje go zaaktywowac np. 2 miesiące po kupnie? Z góry wielkie dzięki.
Pozdrawiam |
Cytuj:
Cytuj:
|
Chce kupić nowy domek, ale na danej postaci mam kupiony. Czy moge brać udział w licytacji i co zrobić żey pozbyć się tamtego?
|
MasterCard, ElEmEnT 5 SuX
Już nieważne :P Wkońcu zaakceptowało mi kartę!
**************************************** Hej :) Mam kartę kredytową "MasterCard"(nie ELECTRONIC). Mam na niej 91,05 PLN Koszt po przekladzie na euro wg. mojego banu wynosi 3,92/1 euro. Po wpisaniu WSZYSTKIEGO na stronie do kupywania PACC, sprawdzeniu pięciokrotnym danych klikam zeby zamówiło :) Po godzinie dostaje odmowe. Dzwnilem do mojego banku (CitiBank) i dowiedziałem się że mogę tak płacić ale po zaznaczeniu jakiejś opcji że się zgadzam na obciążenie mojego konta, ale tam nic takiego nie ma :/ Czy ktoś miał już kłopoty z "Masterem??" ******************************** @up: Musisz sprzedać najpierw stray domek lub się go "wyrzec" :P Aby to zrobić idziesz na tibie.com->commuity->houses->znajdujesz swoj domeq->na stronie domku klikasz MOVE OUT->dalej wg polecen :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Witam.
Mam problem. Otóż mój rec key dostał się w nie powołane ręce i zna go druga osoba, której nie ufam. Chciałbym wysłać prośbę o nowego rec keya, ale skończył mi się pacc. Czy w tej sytuacji dalej mogę wysłać list z prośbą o wysłanie nowego rec keya? Przy okazji czy mogę prosić Cip Soft o wysłanie rec keya na inny e-mail niż ten na którym jest zarejestrowana moja postać? Ponieważ ta druga osoba zapewne poznała go logując sie na tibia.com ;/ |
Itemki
Mam pytanie. Jak ide sobie przez miasto to widze pelno domkow z dobrym itemkami. Czy te itemki dostaje sie jak sie kupi pacc-a czy oni sobie je przynosza tylko?
|
@damipat
Sami to zbierają a potem robią wystawę. @MefistoleuSs W liście, z prośbą o nowy rec key napisz, że chcesz aby wysłano go na inny adres e-mail(oczywiście podaj jaki). |
Help i tyle
Siemka mam pytanie rok temu zamówiłem pacca i teraz zamowiłem drugiego
Ale nadal mam informacje o platnosci i o tym kiedy mialem start i end I teraz nie wiem co z ta informacja bedzie gdy dostane nowego paka czy sie usunie czy zostanie I czy to cos zmieni z aktywowaniem |
@up
Zostanie i nic nie zmieni, poprostu przy kazdym zamowieniu bedziesz mial taka jedna rubryczke, aktywacja bedzie przebiegac jak wczesniej :) |
licytacja domku
mam jedno pytanko, dalem gafe i zalicytowalem domek dostepny tylko dla sorca :dance: ,, i teraz czy jesli nie bede mial kasy w depo na domek (bo bym nie chcial go otrzymac) to czy cos mi Cipsoft poczyni w wymiarze kary za to?
|
tibia.com
czy to prawda, że pacc na tibii.com kosztuje cos ok.75zl na 3 miechy? i tak jak qpie to przez tibie.pl ale sie pytam tak z ciekawosci
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Pytanko: ponieważ pacc moze miec 50 limit w VIP, to jak strace pacc, to co sie stanie ??? z VIP jak bede miał np. 47 gości?
|
@up
Bedziesz mial tyle samo osob na vip, ale nie bedziesz mogl dodac nowych, dopiero jesli usuniesz kilku np. masz 50 osob na vip konczy Ci sie pacc to masz dalej 50 ale musisz usunac conajmniej 31 (wtedy bedziesz mial 19) zeby dodac kogos nowego (limit dla facc to 20 miejsc:( ) Rada na przyszlosc: uzywaj magicznego przycisku "szukaj", a zycie bedzie prostsze ;) |
Lagi
Czy posiadanie premium account ma wpływ na zmniejszenie lagów?
|
Cytuj:
|
Chcialbym kupic PACC ale jak wiadomo mama nie pozwala i nigdy sie na to nie zgodzi (kase mam),powiedzcie jak mam to zrobic zeby mama sie nie dowiedziala ....pzdr 4 all.....:baby: :baby: :baby:
|
Nowosc o reck key ! Mit czy Prawda ??
Rozmawiałem z pewnym kolesiem sprzedającym postać. Oto wycinek rozmowy :
Dostajesz kopie paszportu moja i mozesz sobie zmienic reca xx (15-04-2006 13:05) i juz nie moze cie shakowac xx(15-04-2006 13:05) i jest twoja xx(15-04-2006 13:06) bo musi znac noewgo reca i kopie yy(15-04-2006 13:06) Ale Ty mozesz wyslac drugi raz kopie paszportu i znowu sobie zmienic xx(15-04-2006 13:06) ale nie bede mial juz reca tego na ktory zmieniles a jest potrzebny xx (15-04-2006 13:06) bo po co by byla ta kopia yy(15-04-2006 13:07) a nie jest to tak ze wystarczy tylko paszport ? yy (15-04-2006 13:07) znaczy koipie xx(15-04-2006 13:07) Nie bo wtedy nikt by nie byl bezpieczny xx(15-04-2006 13:09) jak mi nie wierzysz to sie zapytaj jakiegos znajomego yy (15-04-2006 13:09) czyli razem z kopia paszportu zawsze wysylasz im stary rec inaczej nie wysla nowego dobrze pojalem ? xx (15-04-2006 13:10) tak Czy to jest prawda ? Mi się wydaje ze to bull shit ze trzeba wyslac stary rec key żeby dostac nowy ale pytam i proszę o odpowiedz tlyko osby pewne najlepiej doswiadczone które mialy do czynienia ze zmiana reca |
Cytuj:
Kup sobie, lepszego neta to nie bedziesz miał lagów. |
Mam pytanie: Gdy kupie sobie PACC i nie aktywuje, to czy bende mogl go aktywowac kiedy chce? Czy po jakims czasie zakupiony PACC zniknie?
|
Pacc może pozostać nieaktywny tak długo jak zechcesz.
Jak go aktywujesz na tibia.com-zacznie ci go ubywać po pierwszym zalogowaniu się do gry. |
zmiana rec keya
nie to nie prawda ze aby dostac new reckey trzeba wyslac stary. dlatego nikomu nie polecam kupna postaci z wypelnionym rec keyem/.
|
Cytuj:
|
\/ Tak możesz.
|
Pytanie poniekąd o Premium Account, a konkretniej personalizacje. Jestem osobą niepełnoletnią i raczej żadnego dowodu osobistego ani paszportu nie posiadam, niestety. Chciałbym jednak spersonalizować konto. Czy mogę spersonalizować konto np. na dane swojej matki?
|
Cytuj:
a wienc, jesli chcesz mieć pacca na tym co passow nie pamientasz to daj na a me hacket albo cos takiego a ci przyjdom nowe passy razem z numbrem. i masz jusz zrobione :) |
Promocja od króla
Jesli kupie promocje u króla to ile dni bedzi ona wazna ?
|
@up
Promocja nie ma "daty ważności". Ważna jest cały czas. |
Pacc
Czy da sie kupic Pacc za tibijski hajsik ? jak sie da to jak i jak sie ten hajs przekazuje ? daje sie go dla gm'a czy jak =p
glupie troche i noobowskie pytanie ale pewnie nie tylko mnie to interesuje i nietylko ja jestem niedoinformowany jesli chodzi o to zagadnienie ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:56. |