![]() |
Moja średnia to 3,4 :)
Kończe gimnazjum 8o Egzamin 41/22 |
Moja średnia
Ja mam 5.1 i się cieszę... Ze sprawdzianu kompetencji klas szóstych szkoły podstawowej dostałem 39 pkt. (najwięcej w szkole exequo z kilkoma osobami)... Dostałem się tak gdzie chciałem do gimnazjum i jestem happy :)
|
No to krótko i treściwie...
Pierwsza klasa gimnazjum, coś pomiędzy 4.75 do 5.00. Nie wiem, ważne że z paskiem. |
średnia
Moja średnia będzie 4,60 :p .
|
Na koniec II klasy gimnazjum: średnia 3,93 i zachowanie... nieodpowiednie of course ;d
|
$vboptions[postminchars]
|
Ok, teraz ja...
Średnia: 4,70 Zachowanie: bardzo dobre Kompetencje: 31 pkt na próbnych 34 SP Klasa 6 W tym roku nie będzie paska... |
Cytuj:
Ja na koniec 5 klasy średnia 4,8 i zachwanie bdb<babka w ostaniej zminiła mi z db> |
Średnia 4,2 w klasie 1 liceum i wymiatam :)
|
... zauważyłem że większość ludzi na tym forum ma średnią ocen ok 4.0+ , musze zaniżyć statystyki ==> moja średnia 3.1
|
4.17-najgorsza srednia jaka kiedykolwiek mialem. A zreszta moze na taka zasluguje, bo nawiet nie wiem jak sie pisze "kiedykolwiek" i "zaslujuje". :confused:
PS Chodze do 1 gim. |
5,3 (szóstki z informatyki muzyki i matematyki) a zachowanie wzorowe ale to piąta klasa jedna taka dziewczyna to ma 5,9 ale ona o tibii to nawet nie słyszała :D
|
Ja średnią koło 4.00 a wyniki z testów gimn.to 34 z hum. i 31 z mat-przyr. czyli 65 xD
|
w zeszlym roku 5,0 wzorowe w tym roku 4,0 wzorwe. ale w 3 klasie cche miec tesz 5,0 :D
|
średnia 4,79 (czyli jest pasek) miałbym 4,89 ale ten *** od WF dał mi tylko 4, a tak po za tym zachowanie b.dobre(było by wzorowe ale troche poszaleliśmy na wycieczce) i 148(gdybym miał wzorowe bylo by 150pkt.) pkt na koniec 3 klasy gim... ogólnie spox...
może się dostanę do szkoly którą sobie upodobałem... |
Hmm...
4,9 bez wiekszego zainteresowania nauka + zachowanie wzorowe = 2klas.Gimnazjum Mi to starcza... |
5,28 i tak mała xD:P
|
3.6, zachowanie poprawne, olalem szkole w tym roku :/ Mama mnie zabije :p
|
4.46 ziomalsko :P
|
4,9 a mialbym 5,0 tylko ze taki kretyn z wosu bzdur mi nagadal, ze bede mial 6, a nie postawil mi, bo plakatu nei zrobilem (bo niewiedzialem) pan nazywa sie wiesio (sama nazwa mowi za siebie :p ) zachowanie wzorowe :DDD
1 gim ;p |
Ja druga gimnazjum, średnia 3.7 :/ W trzeciej klasie musi być pasek na świadectwie :]
|
srednia 3,7 zachowanie bdb
plany na III klase? sednia 4,8+ zachowanie bdb+ (nie szmiejcie :P sie, ale mam zamiar isc do niemiec do szkoly jak skoncze gimnazjum =] ) |
Na koniec podstawówki będę miał 5,00 8o a zachowanie bdb 8o nie wiem jak ale sie udało .
|
A ja na koniec 1 zsz Mam 2.8 coś takiego :)
|
JA bede miec srednia okolo 5,5 i ma 96 punktow z testu.... ( jestem w klasie 3 gim ) Pochawale sie troche i powiem ze moja klasa napisala najlepiej testy w zachodnio-pomorskim xD
|
Ja mam średnią 3,8 - II gim :confused:
W III klasie muszę mięc minimum 4,75 :cup: Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
hoomik Own3d. |
Nah, ty naprawde jestes glupi ;] Nie dosc ze glupi, to jeszcze zalosny - co ma Zgorzelec do twojego rozumu (a raczej jego braku)?
|
5.07 klasa VI
w zeszłym roku była 5.18 najwyższa średnia w podstawówce i nie miałem paska:( Bo trzeba mieć 5 z instrumentu ;( |
Moja średnia to 4.23 a zachowanie bdb. :)
Calmera Sorcerer 15lvl 32mlev 8o |
Lol, wychodze na skonczonego debila ;)
Średnia 2.58 W pierwszej liceum jest straszna męczarnia... Ale i tak się ciesze że zdałem :D |
NIe czytaj tego posta ! :p
-Coś około 2.8 Ale to tylko przez to , że mam beznadziejny rozkład lekcji i jestem śpiacy na lekcjach :( |
3.95 to mój sukces
|
mój młodszy brat ma średnią 5.8
A ja 4,46 :P |
5,3
wzorowe VI klasa wiem, że cienko //Pozdro //Badzo |
No to mam już ten swistek, i wiem jaka jest srednia ;-)
4.92, nie uczyłem sie za duzo... a z egzaminu 86 ;/ Do liceum mam ~150 punktów. Aha, III Gim jakby ktos sie nie domyslal. ;-) |
2,9
Tyle, że nauczyciele nam w tym roku żyć nie dali... Ale żeby nie było, że ja taki słaby: Średnia klasy: 2,5 We are kujoon's :) |
Średnia 4,4, 83 punkty z egzaminu. Zawaliłem...
|
Ja średnia 4,86 , a z egzaminu mialem 79 punktów. Daje mi to ok 135+ punktów do Liceum :)
Podobnie jak Dobo - III gim Aha , musze sie pochwalic srednia naszej klasy ( 3 lata bylem jej przewodniczącym =) ) jest to wręcz fenomenalna srednia jak na całą klasę - 4,76 . Pierwsza klasa w historii szkoly z taka srednia - We are the best ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:02. |