![]() |
|
Hapi niu jer.
|
Szczesliwego nowego roku!
|
Zgadnijcie kto ma dziś urodziny? :D:D
16 lat minęęło... :-))) |
Wszystkiego najlepszego dla Sebcia i ]v[ichala!
|
Wszystkim kobitkom na forum wszyckiego dobrego z okazji dnia walenia... dnia Walentego mialo byc!
Chlopom tez. |
:) Urodzinki
Dawno tu wpisów nie było...
Więc jedziemy: Życzę sobie 200 lvla, PACCa, solo Orshabaala, solo Demodrasa oraz zostania GMem. < zyczenia autorstwa Maliny, pozdrowienia > No i życzę sobie tego co ważne w życiu, więc: -Zdrowia -Szczęścia -Pomyślności -Prawdziwych przyjaciół -Kochającej rodziny Urrrrrodziny :) A teraz tort, ziuuuuuuuuuu, no i zdmuchniete. Miłego Dnia. |
@Czarna Mamba
Widze ze rzadko kto tu zaglada to chociaz ja zloze ci zyczonka.Wszystkiego najlepszego duzo szczescia, milosci, chlopców(wybieraj sobie ich jak rekawiczki ;]).NO i 200 lv i Pacca ale z Pacciem to chyba nie problem :P |
Ja??
Wam , moim rodzicom ;) I mojej dziewczynie :dance: B) wiecie :]
|
Sto lat, albo i więcej, Raynold! :>
|
Dzięki.
Jako jedyny złożyłeś mi życzenia ;) Z ludzi na forum, oczywiście. Nie liczę maila od tibia.pl (automatycznie wysłanego :P ) |
Phil Odaerin (25), uwe (22), zalfik (20), Najemnik (20), Tiatyr (20), fundak (18), Averixx (18), Magister_Gaclaw (17), Gumcio (16), OnlyM(PL) (16), Sebusix (16), Kotka of Elysia (16), ferara (16), Fingolfin Alcarin (15), baczek (15), Sołtys (15), Taziom (15), baczusek (15), Goboos Knight (14), Silkov (14), eldian (13), Akin (13), samar1993 (13), bobi master (13), Drake 99 (12), Edwin (12)
Wszystkiego Najlepszego z okazji moich i waszych urodzin :* |
:0!
Raul! <3 :> |
@Estrie
A ja dołączam się do życzeń. Niech mu (Raul'owi) ziemia lekką będzie! |
Chamy mnie wyprzedziły! A ja już 5 dni temu se planowałem !
100 lat i żebyś nam kolejny rok ładnie moderował forum. :) |
Jak wszyscy to wszyscy. Choć i tak pewnie nie będzie tego czytal8o Tak więc krótko i zwięźle :
:browar: Wszystkiego Najlepszego. :dance: |
Jejku, pamiętaliście... Dzięki.
Jednak mam dla kogo żyć. 8o |
pozdrawiam panią psycholog z tvn :D
pozdro dla spoko kumpli z guardii : - Ikeaeki - Grejt Pieczarka - Ma'tys oraz cała gildie Nessa Alcarin |
Hurra, hurra, dzisiaj matura! Marynara i fryzura - Matura!
Wszystkim maturzystom życze udanego oblewania matury - nie życze zdania, bo wiem, że zdacie! Ale na wszelki wypadek, pamiętaj: Nie matura, a chęć szczera zrobi z Ciebie oficera.... |
@up
podpisuję się pod tymi słowami :) ja poprawkę biję 10 maja ;) |
Ja chcialbym zlozyc najlepsze zyczenia slonikowi! Gratulacje, to juz 12 roczek zycia.
*** <slonik-mode-on> Ia hcial bym sloszyc nailebrze rzyczenia slonikowi! Gratólacje, to jósz 12 roszek rzycia<off> |
A ja tylko powiem, że MayGyver kończy dzisiaj 25 lat. Niektórzy twierdzą, że tu już zaczyna się starość. Sam życzenia (poniekąd) już złożyłem, zapraszam innych do wyrażenia radości z urodzin najspokojniej usposobionego moderatora.
|
najspokojniej? żartujesz? on nas tam na forum modów terroryzuje i pierze mózgi antychrześcijańskimi wypowiedziami.
On krzyczy nawet na MatKsua! /me życzy mu szybkiego powrotu do normalności ;) a tak na serio. HBTY |
dzieki za zyczenia - takze te na pw
byly bardzo mile jestem stary ... |
Życzenie
Negocjator i Vinchezo Nightmare. Życze ci wszystkiego najgorzszego. Żeby ci którym eq ukradłeś cie zchakowali. Żebyś dostał do roka łomot. żeby cie mama pokochała.
Pozdowienia śle: Ostatni spraweidliwy (nicku nie podam bo mnie zabije) |
Nom ja życze tego samego co Czarny. :)
|
A ja zloze zyczenia $corowi z okazji jego 20 urodzin. No i jeszcze mojej mamie, tak przy okazji :p
|
Mhm, have a good one, Scor.
|
:p
Ja życze wszystki jak najszybszego wyjscia nowych swiatow bo juz mnie skreca :d
|
ja zycze wszystkiego najlepszego ... sobie :P
z okazji nadchodzacych (jeszcze 1h) urodzin ;] |
Syśkiego najlepszego djkuter:D Masz jeszcze 56 minut urodziny:F
|
Fakolpet powrócił :D
Long live the Fakolpet! Życzę tibi.pl powodzenia w znalezieniu go :D |
...
Wszystkiego najlepszego dla Tibi.pl, oraz z okzaji dnia ojca pozdrawiam mojego starego z , którym prowadze nieustanne kłutnie o komputer ;p;pp;pp;
|
Wszystkiego najlepszego dla zalozyciela tematu, bez okazji.:cool:
|
Życze sobie^^ Dzis mam urodziny
|
wszystkiego naj to all solenizantom xD
|
O.o Hoomik oblewa osiemnastkę :D Wszystkiego naj.
|
Spóźniłem sie o godzine i 42 minuti żeby złożyć sobie 14 urodzinki xD
yeyeye 2 sierpnia rox |
Wszystkiego najlepszego dla Droma :)
...i dla reszty solenizantów też ;) |
F5y57k13g0 n3jl3p523g0 Dr0m. 5p3ln13n14 m4r23n
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:05. |