![]() |
Ehhhh, a ja jeszcze 2 tygodnie sesji :(
|
Dzięki :) Tobie też tego życzę.
|
Cytuj:
|
Wakacje
Hehhe ja właśnie wstałem po oblewaniu roku i dopiero zalokałem na stronke
Pozdro dla wszystkich i życze miłych oraz udanych wakacij B) |
nareszcie
Rok szkolny szybko zleciał a może i wolno nareszcie mozna odpoczywać piersze wakacje z tibiom lae i tak mam przewidziane dużo wyjazdów
życze udanych wakacji |
Thx For All And Zyczenia For You ;* :d
Dzieki za zyczenia i zycze tego samego wszystkim tibijczykom !!
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:<zaciesza mache> Mam nadzieje ze NIE bedziecie grali nalogowo bo wakacje nastaly . WYJDZCIE NA DWOR , to moja rada !! Ja tam narazie , tak mowie to NARAZIE ! ~~RETIRED~~ NARAZIE ~~ ~~ ~~ ~~ :P Narazka do zobaczenia w tibii See you in tibia. |
No wakacje miodeczek! Ale i tak nie spedze go na graniu w tibie czy compa...
wole spedziec wiecej czasu z ziomkami :) btw za 2 miechy i szkola ;p zaraz zygne ;/ |
Odebrałem już świadectwo i następna klasa to już liceum ,a w liceum jedzie sie na 2-jach i 3-jach. Teraz wakacje!!!!! :D
|
U mnie też nie było najgorzej. Średnia 4.86 + 92 punkty z egzaminu gimnazjalnego :cup: ... czyli jest spoko bo przyjmą mnie tam gdzie chce :]
Życze miłych wakacji i nowych rarów w grze ;) .. spadam grać bo trzeba 80lvl przez wakacje nabic :] (mam 41). |
Cytuj:
|
Dzięki i nawzajem zaje******* WAKACJI ! Zycze wam , a Modki wy macie blizsze kontakty z CipSoftem Bedzie dzis prezent z Nowymi Serwerami ! Pliose Napiszcie ! ^^
|
:D MAM RED HP NA SWIADECTWIE!!!!!!!!!!
ZYCZE WSZYSTKIM TEGO SAMEGO I GOOD HUNTU!!! Gram na infernie - Kurowuropury :P Tja, bezpieczne wakacje :evul: |
A ja juz jestem na wakacjach i odpoczywam.Dziwczzynki jak foczki przechadzają sie bo plaży.Jestem królem parkietu:D.Życze miłych udanych wakacji.
|
A ja życzę bardzo bezpiecznych wakacji B) oraz: szybkiego expiena, mało lagów i zero dedów w tibi. :] Sobie życze nabić 35 level i nazbierać kase na BOH-y :cup:
|
JA tez zycze wszystkim wszyjstkiego NAJ...
Tylko, ze ja JUTRO mam egzamin i nie mam sie z czego cieszyc :/ |
wreszcie wakacje!!
No i wreszcie wakacje. :D Czytając ten news aż mi się miło zrobił, że znowu "bez ograniczeń" będę mógł pogrywać w Tibie 8o .SZkoda tylko że musze już 3 dni po odebraniu świadectw jade na kolonie :p .Wiadomo że inaczej grałbym w Tibie.Ale i na Tibie przyjdzie czas ;) .
MIŁYCH WAKACJI :) .NO I OCZYWIŚCIE ZDOBYWANIA NOWYCH LVL!! B) . |
A ja niedostalem swiadectwa :( poprawka zaduzo korde tibi
|
To jest chamstwo jak robia ci zakonczenie o takie 11-12. Masz mniej czasu :P. Dzisiaj np. nie moglem pojsc z qmplami do kafejki, bo pozniej mialem angielski... No dobra poszedlem, ale tylko na godzinqe :/
|
Szkoła...
Dzięki za życzenia na wakacje. Jak już wcześniej wspomniano CipSoft powinien dodać kilka nowych światów.
Przydałobyśie też 10,000 expa za świadectwa z paskiem ;) , a -10,000 za nie otrzymanie promocji do następnej klasy. Może podwyższenie limitu graczy na wszystkich serverach było tym prezentem... - nie ważne podwyższony limit jest OK. B) |
Wreszcie koniec tego gimnazjum... Tera czekanie na wyniki rekrutacji :evul: Mam nadzieje ze beda po mojej mysli :] A wszystkim Tibijczykom zycze milych 2 miesięcy wakacji przed Tibią :D
|
Cytuj:
|
czy wy ludzie musicie wszystko sprowadzać do tibi, u mnie sie zapowiada fajny tydzień, są dni naszego miasta będzie co robić
|
Cytuj:
Zgadzam się :] wakacje nie są po to żeby wbić w (w twojim przypadku 12) lvl , a są po to by7 odpocząć od tego dziadostwa -.- ja już odpoczywam na wieki i nigdy nie powróce do ("pixeli?") tibi za to pracuje nad fajnymirecenzjami do gier on-line ze screnami wiec cya :] |
Cytuj:
GRATULECJE ABSOLWĘCIE |
LoL
yyy...myślalem ze tu są sami maniacy ;P tak jak moi kumple ktorzy nie spia zeby grac w tibie (idioci!!)...Ja sam duzo nie gram, przewaznie afkuje, a więc szczęśliwych wakacji w przyjaznym gronie :evul:
|
Cytuj:
|
a ja wam daje dobrą rade:
skończcie szybko z graniem w tibie.... tylko życie sobie psujesz kiedys bedziesz załował ze grałes w tą gre!! ;) pozdro |
Cytuj:
Ale nie o tym mowa przeciez Tez zycze wszystkim milych wakacji i bezpiecznych i jak to powiedziala moja wychowawczyni "ograniczyc kontakty sexualne z nieznajomymi do minimum" |
Cytuj:
Jedni chcą skonczyc... drudzy zaczac... |
off-topic
Cytuj:
a chociaż zyczyłem miłych wakacji juz to zapomniałem dodać jednej zeczy... dziś koncze z tibia mam nadzieje ze 4ever :) pasy oddałem kumplowi. a idealna motywacja było: 1)okradzenie mnie 2)wszyscy ze znajomych koncza na tibie straciłem kilka miesiecy nie zycze tego nikomu. W-E-S-O-Ł-Y-C-H W-A-K-A-C-J-I moze to ktoś skomentowac? :) http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=39070 |
Fajnie by bylo jak by cipsoft dal kazdemu pacca na rok :D z okazji wakacji
|
Wesołych wakacji życzę :)
|
Udanych i wesołych wakacji życze wszystkim. B)
|
(cut by dr. omader)
Autor tego posta jest kretynem i dostal bana za bycie idiota. Dziekuje za uwage. |
Konkurs
Własnie przeczytalem na glownej stronie ze ma byc konkurs w najblizszym czasie. Mam nadzieje ze nie bedzie to konkurs tak jak na tej po***a... xx.pl ze bedzie trza dawac screeny. Wedlug mnie powinien byc to konkurs na np. najladniejszy nrysowany komiks, lub na najladniejsze opowiadanie. Nie zrozumialnbym was (madrych moderatoro xD) jezeli zrobilibyscie konkurs - test i kto najszybciej(!) go wypelni. Wtedy nie dalibyscie szans innym ludziom. Mam nadzieje ze przemyslicie to co napisalem ;)
Cya all! |
MAM śwaidectwo :]
Mam już świadectwo i sie ciesze fajnie mieć wakacje :p te nocne sesje w tibie i wogole
:swe: :kon: :mag: http://tibia1233.blog.onet.pl/ :mag: :kon: :swe: |
Hehe, tak się składa, że ja indeks zdałem do sekretariatu już tydzień temu, ale czytając tego posta przypomniałem sobie o tym jak to ja zdawałem mature. Patrząc na to z dzisiejszej perspektywy stwierdzam, że to były piękne czasy, choć minęło już parę ładnych latek .... ;)
Pozdrawiam wszystkich tibiańczyków, ale tylko tych "non pg' ;)))) |
zaje fajnie
nareszcie wakacje :p koniec szkoly 8o i mozna dluzej grac w Tibie :]
---------------------------------------------------------------------- profesja: Knight lvl: 33 skils: 64/63( ciongle rosna) magic lvl: 4 X( świat: Galana |
Początek wakacji to najlepszy czas dla każdego.
Nie zmarnujcie tej przerwy w szkole na granie na komputerze, wykorzystajcie ten czas. |
niezłe wakacje, ale jednak...
Jak w temacie najpierw cieszyłem się jak dziecko :D ,ale moje losy mialu się jeszcze odmienic. Wakacje od szkoły, ale kiedy będą wakacje od młodszej siostry. Niestety... ona też ma wakacje!!! ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
__________________________________________________ ____________ Jeszcze jej sie za te wszystkie lata odwdzięczę!!!!!!!!!!!!!!!! :wiking: :wiking: :wiking: :wiking: I'm going to fight back !!!!!!!!!!!! :wiking: :wiking: :wiking: :wiking: :wiking: __________________________________________________ _____ Postac:Maciek Mecks Świat:Harmonia Profesja:drut :mag: LvL:11(rosnie) mLvL:11 (rosnie) (robie UH-y więc kto chce, to zamawiac [2,2k za kazdy bp{dla polakow 1,9k}]) skile:17 club f 13 sword f 10 dist f 10 axe f 23 shielding 39 fishing |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:42. |