Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Wakacje (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=39389)

Crazy Iwan 24-06-2005 16:11

Ehhhh, a ja jeszcze 2 tygodnie sesji :(

Tychanowicz 24-06-2005 16:50

Dzięki :) Tobie też tego życzę.

vonbayba 24-06-2005 16:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KSUH
jest dopiero 8:05 wiec swiadectwa jeszcze nie mam:P zreszta i tak go nie dostane bo mam poprawke z matmy w sierpniu:D

To sie trzeba bylo uczyc :PPP hehe ja sobie olewalem i musialem fizyke poprawic :P nauczylem sie i luuzzzzzzzz!!! a teraz wakacje z tibia i dziewczyna :DDD

*Nitro* PL 24-06-2005 17:02

Wakacje

Hehhe ja właśnie wstałem po oblewaniu roku i dopiero zalokałem na stronke
Pozdro dla wszystkich i życze miłych oraz udanych wakacij
B)

krzysio 24-06-2005 17:04

nareszcie

Rok szkolny szybko zleciał a może i wolno nareszcie mozna odpoczywać piersze wakacje z tibiom lae i tak mam przewidziane dużo wyjazdów

życze udanych wakacji

Corso 24-06-2005 17:51

Thx For All And Zyczenia For You ;* :d

Dzieki za zyczenia i zycze tego samego wszystkim tibijczykom !!
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:<zaciesza mache>
Mam nadzieje ze NIE bedziecie grali nalogowo bo wakacje nastaly . WYJDZCIE NA DWOR , to moja rada !! Ja tam narazie , tak mowie to NARAZIE ! ~~RETIRED~~ NARAZIE ~~ ~~ ~~ ~~ :P Narazka do zobaczenia w tibii
See you in tibia.

OnlyM(PL) 24-06-2005 18:05

No wakacje miodeczek! Ale i tak nie spedze go na graniu w tibie czy compa...
wole spedziec wiecej czasu z ziomkami :) btw za 2 miechy i szkola ;p zaraz zygne ;/

Master Mind 24-06-2005 18:06

Odebrałem już świadectwo i następna klasa to już liceum ,a w liceum jedzie sie na 2-jach i 3-jach. Teraz wakacje!!!!! :D

Lord Slash 24-06-2005 18:18

U mnie też nie było najgorzej. Średnia 4.86 + 92 punkty z egzaminu gimnazjalnego :cup: ... czyli jest spoko bo przyjmą mnie tam gdzie chce :]
Życze miłych wakacji i nowych rarów w grze ;) .. spadam grać bo trzeba 80lvl przez wakacje nabic :] (mam 41).

Angel of Death 24-06-2005 18:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Slash
.. spadam grać bo trzeba 80lvl przez wakacje nabic :] (mam 41).

@ Taki maly offtopic: Nie masz szans zrobić -.^ chyba że +10 godzin na dzień byś grał ...

Hellraiser 24-06-2005 18:24

Dzięki i nawzajem zaje******* WAKACJI ! Zycze wam , a Modki wy macie blizsze kontakty z CipSoftem Bedzie dzis prezent z Nowymi Serwerami ! Pliose Napiszcie ! ^^

Kuan Ju 24-06-2005 18:30

:D MAM RED HP NA SWIADECTWIE!!!!!!!!!!
ZYCZE WSZYSTKIM TEGO SAMEGO I GOOD HUNTU!!!
Gram na infernie - Kurowuropury :P
Tja, bezpieczne wakacje :evul:

Aer 24-06-2005 19:45

A ja juz jestem na wakacjach i odpoczywam.Dziwczzynki jak foczki przechadzają sie bo plaży.Jestem królem parkietu:D.Życze miłych udanych wakacji.

Black Warior 24-06-2005 19:59

A ja życzę bardzo bezpiecznych wakacji B) oraz: szybkiego expiena, mało lagów i zero dedów w tibi. :] Sobie życze nabić 35 level i nazbierać kase na BOH-y :cup:

Lukasz Bialy Mag 24-06-2005 20:33

JA tez zycze wszystkim wszyjstkiego NAJ...

Tylko, ze ja JUTRO mam egzamin i nie mam sie z czego cieszyc :/

Noro 24-06-2005 21:26

wreszcie wakacje!!

No i wreszcie wakacje. :D Czytając ten news aż mi się miło zrobił, że znowu "bez ograniczeń" będę mógł pogrywać w Tibie 8o .SZkoda tylko że musze już 3 dni po odebraniu świadectw jade na kolonie :p .Wiadomo że inaczej grałbym w Tibie.Ale i na Tibie przyjdzie czas ;) .
MIŁYCH WAKACJI :) .NO I OCZYWIŚCIE ZDOBYWANIA NOWYCH LVL!! B) .

Prosty(le) 24-06-2005 21:39

A ja niedostalem swiadectwa :( poprawka zaduzo korde tibi

Pramus 24-06-2005 21:49

To jest chamstwo jak robia ci zakonczenie o takie 11-12. Masz mniej czasu :P. Dzisiaj np. nie moglem pojsc z qmplami do kafejki, bo pozniej mialem angielski... No dobra poszedlem, ale tylko na godzinqe :/

Ludwik XVI 24-06-2005 22:16

Szkoła...

Dzięki za życzenia na wakacje. Jak już wcześniej wspomniano CipSoft powinien dodać kilka nowych światów.
Przydałobyśie też 10,000 expa za świadectwa z paskiem ;) ,
a -10,000 za nie otrzymanie promocji do następnej klasy.
Może podwyższenie limitu graczy na wszystkich serverach było tym prezentem... - nie ważne podwyższony limit jest OK. B)

Kolos89 24-06-2005 22:26

Wreszcie koniec tego gimnazjum... Tera czekanie na wyniki rekrutacji :evul: Mam nadzieje ze beda po mojej mysli :] A wszystkim Tibijczykom zycze milych 2 miesięcy wakacji przed Tibią :D

Palladni 24-06-2005 22:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolos89
Wreszcie koniec tego gimnazjum... Tera czekanie na wyniki rekrutacji :evul: Mam nadzieje ze beda po mojej mysli :] A wszystkim Tibijczykom zycze milych 2 miesięcy wakacji przed Tibią :D

Przed Tibią... Ja szczerze wole odpocząć od tego cholerstwa... I niepolecam NIKOMU spędzenia wakacji przed kompem... PLAŻA, DZIEWCZYNY, ALKOHOL (Nie każdy musi pić, ale jak ktoś lubi np. Ja :P) a komp to w wolnych chwilach B)

Pacek 24-06-2005 22:29

czy wy ludzie musicie wszystko sprowadzać do tibi, u mnie sie zapowiada fajny tydzień, są dni naszego miasta będzie co robić

Arco 25-06-2005 08:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolos89

... Jak ktos up mówił "Ja szczerze wole odpocząć od tego cholerstwa... I niepolecam NIKOMU spędzenia wakacji przed kompem... "

Zgadzam się :] wakacje nie są po to żeby wbić w (w twojim przypadku 12) lvl , a są po to by7 odpocząć od tego dziadostwa -.- ja już odpoczywam na wieki i nigdy nie powróce do ("pixeli?") tibi

za to pracuje nad fajnymirecenzjami do gier on-line ze screnami wiec cya :]

upki 25-06-2005 09:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dobo
Jak zwykle królowało rozbicie. Maturzyści cieszyli sie wakacjami już od 2 miesięcy, ja wróciłem własnie z oblewania, i moge nosić dumny tytuł absolwenta, jednak większość z was kończy rok dopiero dziś. Prawdopodobnie kiedy zobaczycie ten news, już od przynajmniej godziny będziecie w posiadaniu pięknych (lub troche mniej) świadectw... Coś się kończy, coś się zaczyna - Mamy Wakacje! Ulubiony czas każdego ucznia właśnie nastał :) Z tego powodu zespół Tibia.pl pragnie życzyć wam szczęśliwych, niezapomnianych oraz bezpiecznych wakacji. Niech ten czas służy wam należycie, bo widmo kolejnej klasy wisi w powietrzu ;).

A wszystkim studentom, którzy jeszcze męczą się z wrednymi profesorami na sesjach, życzymy powodzenia i zaliczenia wszystkich egzaminow :)

Tego wszystkiego, i jeszcze więcej życzy wam:
Tibia.pl!

GRATULECJE ABSOLWĘCIE

Kolos89 25-06-2005 09:41

LoL

yyy...myślalem ze tu są sami maniacy ;P tak jak moi kumple ktorzy nie spia zeby grac w tibie (idioci!!)...Ja sam duzo nie gram, przewaznie afkuje, a więc szczęśliwych wakacji w przyjaznym gronie :evul:

szopenfeldziarz 25-06-2005 09:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PUPISEM
Z przedszkola wylazles wczoraj?!!!!!!

Absolwent to ten, który już ukończył naukę w jakiejś placówce edukacyjnej. -.-

Kapitan_Popo 25-06-2005 10:29

a ja wam daje dobrą rade:
skończcie szybko z graniem w tibie....
tylko życie sobie psujesz kiedys bedziesz załował ze grałes w tą gre!!
;) pozdro

Sozemego 25-06-2005 11:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Angel of Death
@ Taki maly offtopic: Nie masz szans zrobić -.^ chyba że +10 godzin na dzień byś grał ...

Nie ma szans ? Nie rozsmieszaj mnie :D

Ale nie o tym mowa przeciez

Tez zycze wszystkim milych wakacji i bezpiecznych i jak to powiedziala moja wychowawczyni "ograniczyc kontakty sexualne z nieznajomymi do minimum"

Gunir 25-06-2005 11:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kapitan_Popo
a ja wam daje dobrą rade:
skończcie szybko z graniem w tibie....
tylko życie sobie psujesz kiedys bedziesz załował ze grałes w tą gre!!
;) pozdro

Ja po roku skonczylem, i sie bardzo ciesze. I nawet mi sie teraz nudzi i chce do niej powrocic ale nie potrafie, bo mnie ona nudzi. :(

Jedni chcą skonczyc... drudzy zaczac...

Druid pekeza 25-06-2005 12:20

off-topic
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sozemego
"ograniczyc kontakty sexualne z nieznajomymi do minimum"

^^ kocham takie teksty ten ma pierwsze miejsce w szkolnej gazetce we wrzesniu

a chociaż zyczyłem miłych wakacji juz to zapomniałem dodać jednej zeczy...
dziś koncze z tibia mam nadzieje ze 4ever :) pasy oddałem kumplowi.
a idealna motywacja było:
1)okradzenie mnie
2)wszyscy ze znajomych koncza
na tibie straciłem kilka miesiecy nie zycze tego nikomu.

W-E-S-O-Ł-Y-C-H W-A-K-A-C-J-I

moze to ktoś skomentowac? :) http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=39070

Jakumba 25-06-2005 12:51

Fajnie by bylo jak by cipsoft dal kazdemu pacca na rok :D z okazji wakacji

Badzo 25-06-2005 13:04

Wesołych wakacji życzę :)

Caer 25-06-2005 13:06

Udanych i wesołych wakacji życze wszystkim. B)

elver elver 25-06-2005 13:41

(cut by dr. omader)
Autor tego posta jest kretynem i dostal bana za bycie idiota. Dziekuje za uwage.

bartollo 25-06-2005 14:57

Konkurs

Własnie przeczytalem na glownej stronie ze ma byc konkurs w najblizszym czasie. Mam nadzieje ze nie bedzie to konkurs tak jak na tej po***a... xx.pl ze bedzie trza dawac screeny. Wedlug mnie powinien byc to konkurs na np. najladniejszy nrysowany komiks, lub na najladniejsze opowiadanie. Nie zrozumialnbym was (madrych moderatoro xD) jezeli zrobilibyscie konkurs - test i kto najszybciej(!) go wypelni. Wtedy nie dalibyscie szans innym ludziom. Mam nadzieje ze przemyslicie to co napisalem ;)

Cya all!

Qental 25-06-2005 17:31

MAM śwaidectwo :]

Mam już świadectwo i sie ciesze fajnie mieć wakacje :p te nocne sesje w tibie i wogole
:swe: :kon: :mag: http://tibia1233.blog.onet.pl/ :mag: :kon: :swe:

dabano 25-06-2005 19:50

Hehe, tak się składa, że ja indeks zdałem do sekretariatu już tydzień temu, ale czytając tego posta przypomniałem sobie o tym jak to ja zdawałem mature. Patrząc na to z dzisiejszej perspektywy stwierdzam, że to były piękne czasy, choć minęło już parę ładnych latek .... ;)
Pozdrawiam wszystkich tibiańczyków, ale tylko tych "non pg' ;))))

Atmena 25-06-2005 22:40

zaje fajnie

nareszcie wakacje :p koniec szkoly 8o i mozna dluzej grac w Tibie :]
----------------------------------------------------------------------
profesja: Knight
lvl: 33
skils: 64/63( ciongle rosna)
magic lvl: 4 X(
świat: Galana

popkins 26-06-2005 09:45

Początek wakacji to najlepszy czas dla każdego.
Nie zmarnujcie tej przerwy w szkole na granie na komputerze, wykorzystajcie ten czas.

Lonewolf-K0zl 26-06-2005 10:47

niezłe wakacje, ale jednak...

Jak w temacie najpierw cieszyłem się jak dziecko :D ,ale moje losy mialu się jeszcze odmienic. Wakacje od szkoły, ale kiedy będą wakacje od młodszej siostry. Niestety... ona też ma wakacje!!! ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
__________________________________________________ ____________
Jeszcze jej sie za te wszystkie lata odwdzięczę!!!!!!!!!!!!!!!! :wiking: :wiking: :wiking: :wiking:
I'm going to fight back !!!!!!!!!!!! :wiking: :wiking: :wiking: :wiking: :wiking:
__________________________________________________ _____
Postac:Maciek Mecks
Świat:Harmonia
Profesja:drut :mag:
LvL:11(rosnie)
mLvL:11 (rosnie) (robie UH-y więc kto chce, to zamawiac [2,2k za kazdy bp{dla polakow 1,9k}])
skile:17 club f
13 sword f
10 dist f
10 axe f
23 shielding
39 fishing

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:42.