![]() |
Dobre to jest : o
|
Stosujac sie do rad wiekszosci.. ostatni moj re w klotni.. no to ludzie bijcie skille ^^
|
Nom Dobry pomysl ale wiecie Gra ktos na Calmerze????to Moze Na pisze do mnie Nick Siese:):):)Nara All
|
1 more możliwosc :D
@topic
jest jesio jedna mozliwosc skillowania palla w ten sposob :) otoz nie potrzebne nam sa monki spidery itd... wystarczy se zalatwic bp uh :)) i co jakis czas sie uhac,zablokowac geomana w szczelinie i train pelna para :p |
lol i co jeszcze twój 104
pomysł dobry sprawdza sie ale niemasz 104 lvl |
pomysl konkretny nadaje sie :D
|
[IMG]Yeyeye[/IMG] Bardzio dobry sposobek na traning Palla :) :) :)
|
To jest dobry sposob na trening ale rzeczywiscie na NON-PVP moze byc to nie do zrealizowania =(.
|
|
czym sie ruzni sposub na 2 ? ;p tym ze jest o jednego wiecej gracza ktury bije geo ? :P Edit zobaczlem ze to inne miejsce jest :p
|
Po prostu info dla tych ze mozna we 2 ;) ze da sie ;]
|
a nie znacie innego miejsca na geomancera, w którym można też zlurować 2 inne potworki? To miejsce jest zbyt daleko aby tam mogli chodzic qmple i podawać spiry
|
Prubowalem tak ze swojim kolega ,ale nie stety monk za szybko padal :(
|
Bardzo dobry i skuteczny trening dla pala a zarazem knighta ! ;)
|
;/
Sory ze przeszkadzam ale qrde,szukalem tego miejsca z Geomancerem ale znalezc nie moge,moglby mi ktos pomoc w dojsciu do tamtego miejsca?z gory dziekuje
|
=]
San a moze jeszcze zdradzisz ta miejscowke gdzie trenisz xD nie no dla palla raj :p
|
=)
Wielkie Dzieki Saneris za dobry pomysł chodze z kumplem, który summonuje mi monka i jest spoko trenie asz do wyczerpania spearów, nie wiem co gadaliscie ze monk szybko pada to chyba zeście przyzwali niedorozwinietego monka który sie nie uhał, trenie se w inny miejscu niz ty Saneris :)
|
Ja tez gram na non-pvp i chialbym tak skilowac :] Moze na poprzednich stronach bylo ale wszystkich nie chailo mi sie czytac . Gdzie to miejsce??:p Powiedzcie plz :D:D
|
Cytuj:
@Sry chyba 2 posty pod rzad |
To miejsce jest na mount sternum a dokładnie w podziemiach.W tej dziurze sa 2 guardy i Geo.Jest tam quest,trzeba zlurowac geo i już masz trening doskonały.Dokładną mape możesz zobaczyc na tibia.org.pl i na questach i tam jest Geomancer quest;)
|
Gz
Sposob jest wypasiony :D tylko niech mi ktoś powie gdzie znajde taki resp ( only gg )B)
|
Powiem tak - ten, kto odświeżył ten temat ma zdrowo nawalone...
|
Jak dojść do tamtego miejsca, gdzie jest ten screen shoot??
powiedzcie która to jest kopalnia i jak tam dojsc mniej wiecej. |
Spokko
Swietny pomysl GZ:cup:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:43. |