![]() |
Ja liczylem na jakies hydry, fenixy, a tu zapowiada sie, ze dodadza malpy i jaszczurki...;)
|
Widzialem wiedzialem !!!! wiec rysunki pana Japeno tego co rysowal do wczesniejszego update ( major update 2004 ) i teraz sa prawda !!! Wiec zastanawiam sie jak dorobia jaszczurce ful wypas zbroje i miecz bo ta wczesniejsz jaszczurka ( wydaje mi sie ze jest gorsza i bedzie miala z 150 hp ) . Wiec nowe outfity to indianin :P albo dzieke plemie to indianin . Dla druidow bedzie chyba cos aby mogli cwiczyc fist . Ale pomyslcie jak na tej calej Tiquandzie bedzie tylko 1 miasto to kurde co expa bedzie !!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D . Uwazajcie na nowa legende !!! Legende Smoka !!!
|
zauważyliście że tibia.pl dostała najlepsze screeny? :P
|
ó
Juz sie nie moge doczekac tego 32 lipca :baby: maybe beda jakies fajne chatki
a potem pojde zabic evull king-konga i jego dziewczyne jaszczurke |
mmmm fajny uptade teraz tylko szykować porządnego blokera i na Wściekłe Jaszczurki :P;) fajnie by byo jakby stworzyli potwora mniej wiecej jak draga ale który nie wali z gfb i f-wave :P może będą Słonie :D:D albo jakies ptaki :P
|
facc
ciekwae bardzo czy bedzie dla facc. iedy bedzie test serwer?
|
ah ten uptade...
Cytuj:
|
ja tam sie aż tak nie lamie ze te nowe tereny to tylko dla pacc . nam też sie cos sypnie : Itemy , potwory do summonowania . hociaz fajnie by było połazić sobie po dżungli :)
|
@up:Dobrze to ujołeś "fajnie BY BYŁO połazić se po jungli" :P
jednym słowem need pacc :/ (to byly 2 slowa ;) ) |
!!!!!!!!!!!!
Cytuj:
|
BUahahahahah ale z was są nOOby
New serv powstanie pod koniec Lipca więc nie czekajcie teraz na niego :p A niektórzy ludzie kupili już Pacc 8o BUAHAHAAHAHHAHA :evul: LOL A odnośnie update to Good się zapowiada :cup: |
Cytuj:
Sprawdź co znaczy "noob" ... @Update Git. Mam nadzieję tylko, że serv powstanie coś 10 sierpnia..Bo 5-tego wracam. Taka moja cicha nadzieja. Na teśćie i tak mnie nie będzie. |
bardzo fajny update jak mi sie zdaje ale niestety bedzie to update najprawdopodobniej iwuacznie dla pacc albo tylko w malej czesci dla facc(tak jak zawsze) ale to nie koniec jak slyszalem to bedzie to glownie update dal osob lvl przyjanmniej 30+ wiec zbyt wiele osob sie nie bedzie cieszyla ta dzungla ma byc bardzo niebezpieczna wioec perzynajmnie na poczatek nie radzie tam sie wybierac osobom bez kilku bp uh ;]
|
Cytuj:
|
Ehhh, mówicie mi tu o Knightach, Palladynach a ja tu tylko prosze tylko żeby udostepnili Haste (Utani Hur) dla Facc'ow :p , Strong Haste może być dla Pacc'ow :] i oczywiście dodajcie jeszcze jakieś czary dla Sorcow
I TAKE YOU TO THE CANDY SHOP |
Myślałem, że będziemy skakać po lianach, że bęziemy latać w outficie Tarzana, a tu niestety... tylko nieliczni dadzą bananka małpie, niestety... bo gdyby było ich więcej to cipowie mogli by zatrudnić lepszych programistów (że i zoo by było ;p) i nie czekali byśmy tyle czasu na głupie krzaki, co oni robią przez te 6 miesięcy? Im sie musi nudzić, że wpadli na pomysł robienia dżungli, powinni poprawić interfejs, nie mapę...
|
Aha, i outfita możecie jakiegoś zapodać dla Facc, przydało by sie :p Bo już mi się troche znudziły te proste stroje Facc X(
See you in Tibia :) |
Dla mnie super. Zacheca mnie to do kupienia Pacca :P Ale dopiero upadte za 2 miehy.Mozna poczekac na dobrodziejstwa w tibi :)
|
to kijowo jesli new serw w sierpniu ponoc bo to juz prawie koniec wakacji ale trudno przez miecha tez mozna duzo zrobic zanim zacznie sie szkola B)
|
Cytuj:
;o to kup sobie pacca,pacc placi to ma ,free acc nie placi wiec ma mniej ;o przeciez cipy zyja zpaccow:P moze nie dokonca zyja;] |
Update
Ehh ja mma pacc od dawna, ale troche głupio, jak ma byc Giant Monkey, Lub Cleaver Lizzard :P
Ja na miejsu CIP'ów, bym zrobil tygrysy, slonie, feniksy, i cala armie jaszczurów. Podobno slyszalem z pewnego zrudla ze tam ma byc wielka jaskinia Beholderów, Ma byc na wzór jak ze scarabami czyli: -1 - Gazery -2 BH i Gazery a na -4 Eldery i zwykle, ale to są tylko pogłoski. I chiałbym new spells i outfity, dla pacc bo te juz nudne xP |
Chciec to kazdy moze a i tak nie wiadomo co z tego wyjdzie bo kazdy upade to niespodzianka ktora prawie zawsze zaskakuje :d a nowe stroje dla pacc to by sie przydaly bo te mi sie juz znudzily no i czary oczywiscie szczegolnie dla rycka ;]
|
haha a moja koleżnaka ma nik Tequanda prawie tak samo jak dżungla :D
|
Tiquanda
nareszczie CIP'y cos zrobily z tibia... :cup: pewnie bedzie robin hood :lucznik:
|
No No Udpate :P:P zapowiada sie miodzio :D:D:D odrazu kupuje tam domek :D
|
ta wg mnie powinni dodac mozliwosc robienia runki przez knighta ;)
Pall zarabia hmm ( atak ) Druid uhh ( obrona ) Mag sd ( atak ) Po dedukcij wychodzi że lecznicze :) nawet knight co mógłby robić ih .. :D |
Cytuj:
|
:) podoba mi sie ta dzungala :)
|
Dżugla juz pewnie dawno jest gotowa tylko Cipy teraz czekaja daja ssy zeby jak naawiecej ludu pacca kupilo :P (jk)
|
etam kinghtowi styknie to co ma dla mie przydlo by sie wiecej skinow postaci np tec co ma pacc dodac do podstawowych a dla pacow dac lepsze i bedzie spoko B)
|
Cytuj:
JESTEM ZA !!! TEN CZŁOWIEK MA RACJE POPIERAM !!! :) GALANA RULLLZZ |
Hehe, zapowiada sie ciekawe ;) Glupkowata nazwa troche ale ujdzie. Ja sie tam ciesze ze to tylko dla pacc, po co ktos kto gra w to za friko mialby miec takie ciekawe rzeczy? I jak dobrze wiem to nic dla facc ciekawego nie bedzie, jak zwykle ( chodzi oczywisicie o $ )
|
@up up
mysle ze to zly pomysl :S.. |
a ja niemam pacca i pewnie nie kupie wiec tylko moge sobie filmy z nowych terenow poogladac :P :/// i pamietajcie ze czasami update przynosi rozczarowania :/
|
A ja sie chyba załame bo pacc mi sie właśnie skończył... I narazie nie popłyne pozwiedzać... Ciekawe jak tam bedzie wygladalo depo, bo przeciez tradycyjnego w tym miejscu zrobic nei moga :P
|
Cytuj:
Topic Juz sie niemoge doczekac Jungli XD |
Cytuj:
@Topic Jungla będzie fajna, ale moim druidem nie idę zwiedzać na test serwerze, nabiję parę leveli i idę tam rycem normalnie. B) |
tez sie zgadzam ringi dla kinghta za darmo to by bylo cos B)
|
Chyba musze sobie przedłużyć pacc. Ta dżungla to może być niezła zajawka.... Strzerzcie sie małpy i yashchurkhi nadchoze xD
|
extra, extra, zaaajefajne uaktualnienie, ciekawe czy beda nowe potworki(king-kong, jaszczurka?). Widac ze Cipsoft sie stara namawiajac przytym do kupna PACC. odrazu bym plynal, ale co? NIEMAM PACCA X(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:01. |