![]() |
po co Oni caly czas tworza te swiaty???? dla mnie to juz przesada
|
^^
knight fylore ------> furora
niech furora bedzie polskim serwem:D neich poalcy nim ządzą nei dajmy sei glupim swe i br :):) |
eXtra
Ide z bratem na Thorie. Rodzina Thor :) Duża ekipa z seleny będzie na Thori
Pozdro dla Kunkersa z Giżycka za info o nowych serwach :confused: Mój nick będzie związany z Rutkiem-Xzonixem-Arwynem :) Voc: Knight/Druid :cup: Nowe światy będą dla mnie nową świątynią :D |
ja szukam gildi na furorze moj nick lord feli, jednak wlasnej nie tworze...
|
Rutek-Polaczeek B) Ciekawe czy będe Hunted <lol2> :D Na infernie nie miałęm to co tu :P
Cya on my serwer ;) (za tydzień) |
...
Cytuj:
btw Nikt nie zna dnia ani godziny :D |
bla bla bla nowe swiaty....ciagle to samo, za 2 tyg 60lvl+... lepiej niech cos wykombinuja CIP-y z runami, bo na starych serwerach oj ciezko ciezko :)
|
NOWE SWIATY!!!
jestem szczesliwy thoria spoko jak na razie 49 miejsce ale chce byc w pierwszej 10 po dzisiejszym dniu:) podobno na balere wchodzi najwiecej polakow?? moze ktos cos o tym powiedziec??? i co sadzicie o thorii (ja tam gram) jak ktos gra na thorii pisac na moje gg:2669072 moze jakas gildia albo cos??? lol |
Cytuj:
nie wiem ale dobrze ze tak jest jak wchodzisz na serw gdzie panuje jakas gildia i wszystkich kosi no to trzeba zmienic serw dobrze ze mozna zmienic na nowy :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D sorry za buzki cos mi sie zwiesilo :P |
Na Furore też idzie masa polaków
Poland will own this server muahahahah :) a tak serio to ciekawe kiedy te kolejki zmalejom bo dziś jak sie chcialem lognonć to byłem 170 ;p |
eee
ja juz nie gram na nowych swiatach, nie opyca sie
plate armor 2k kosztuje tam a p legi 3k a jak robie runki to bp hmm kosztuje 800gp! ja juz bym wolal update zamiast nowych swiatow za 1 miecha pacca bede mial za 45 zl |
Cytuj:
to idz na antice tam sa ceny wprost dla ciebie 8o jak by nie bylo potrzeby to by nie bylo nowych swiatow. a z tym pacciem to nie wiem jak chcesz kupic pacca za 45zl?? ale jestem z toba B) |
Cytuj:
^.^, natomiast p-legi czasami nawet więcej :p a z tym paccem to życzę ci powodzenia |
Możecie być pewnie nie jednej wojny,lecz wielu.Szwedzi i inne państwa będą 0ut od początku.Później zostaną Polacy,którzy na b3nk będą walczyć między sobą.Wystarczy spojrzeć na ilość gildii i różnorodność servów,z których playerzy pochodzą.Nie łatwo będzie o spokój.;)
|
Co wy tak daleko w przyszłość patrzycie .... Najpierw trzeba rooka skończyć :)
Z tym paccem za 45 to chyba że od jakiegoś kumpla kupisz ale to juz jest account trading |
haha szkoda ze jezeli jestes na rooku tak jak ja (thoria) zeby sie zalogowac trzeba czekac kilka godzin. ja wlaczylem o 12 zeby wejsc teraz jest 15:24 a ja jestem 20 w kolejce wiec jeszcze godzine bede czekal.. :D :D :D
pacc for 45zł rule :] |
Cytuj:
Tym lepiej dla wszystkich.Przeciez nowi gracze wrencz brno w nowe swiaty.Niewiem czy wiecie ale swiaty najktucej są na statusie ''Easy''Ludzie zawsze idą na nowe swiaty poniewaz jest tam latwiej o potwory.Dajmy np.Aldora byla tylko 2 miesiące EASY a reszte jest narmal.A takie pisanie ze '' nigdzie nie przenoszę'' minie bazdzo denerwuje :evul: .Panie Shein Silvershadow sam pan zachenca tą swoją wypowiedzią żeby ludzie sie przenosili na to pana Harmonijke.A tak naprawde nikt nie chce Zeby Bylo durzo nowych ludzi na pana serverze.Poto są nowe servery by tak nowi ludzie przebywali.Ludzie mają strasznie glupie wypowiedzi ;( |
|
;]
wkoncu mam pacca i lece walic lvl'ki na thori narazie jestem 90 to jeszcze z 3h se poczekam ale szybko nie odejde napewno :P <chyba że kik o.O> powodzenia all 3majcie sie ;>
|
FuRoRa Or ThOrIa RuLeS!!!
Witam!!!
Fajnie ze powstaly nowe swiaty,ale nie wiem na ktorym mam grac:P Chcialbym pojsc na Thorie,ale wiekszosc moich kumpli idzie na Furore. :) Szkoda ze nie mam pacca,bo bym teraz sobie pogral :( Musze kupic pacca,ale nie mam od kogo X( SeE yOu In FuRoRa Or ThOrIa. |
przez ile dni takie kolejki sie utrzymują bo to mnie najbardziej zszokowało i dobiło jak sobie na 200 miejscu zaczołęm :confused: tym bardziej ze juz czekam pare godzin i jestem powiedzmy 80 a tu nagle net pada ale o to moge juz miec pretensje tylko do mojego dostawcy :P no czekam dalej moze sie uda zalogowac :)
|
-.-
wiedzialem ze tak bedzie 1 dzien przed serverami dostalem bana na tydzien ehhh.... -.- teraz bede tydzien do tylu -.-.-.-.- po banie zrobie ostre pg poki nie bede w pierwszej 25......
HAIL NEMESIS SE!! /Aristo De'luxe |
siema moze mi ktos pomoc... co mam zrobic jesli wyslalem pieniadze poczta zeby miec paca ale minal tydzien a tu ani widu ani slychy [paca??? mozliwe ze ktos ukradl na poczcie takie rzeczy sie zdazaja... co mam zrobic w takiej sytuacji???
|
Cytuj:
|
Sux
jak to na nowych switach 20 min na 9 miejscu <za***ie sie zaraz> X( X( X( X( X( X( X( X(
|
czyli nie za ciekawie... mam jakies szanse na odzyskanie kasy jak mam np kwitek z tego ze wyslalem kase???
|
Nowe światy...
Ja się cięszę z nowych światów nie dlatego, że się na nie przeniosę, tylko dlatego, że na mojej kochanej Solerce ruch się rozładuje jeszcze bardziej :) .
|
No nareszcie...Myslalem ze sie z nudow zabije i juz odpalalem funchary i pekowalem.No ale nareszcie zrobilem postac zalaczylem Tibie wpisuje passy i co widze 230 w kolejce .Odrazu sie zleklem i wylaczylem tibie...
Hali Furora! |
kudfa
ja od 14 do teraz nie moge sie lognac bo.... mialem na 20 miejscu blad ze nie moze znalesc serwera i puzniej na 140 i na 100 teraz jestem 78 i mam nadzieje ze juz mnie nie wyj*bie ehh jescze z 1,3h czekania ;/
|
Cytuj:
10 Znaków |
kolejki ~~
Sorry ale te kolejki mnie dobijają 8o juz chyba od 20 sie logóje a teraz jestem 13 X(
Lecz Furora Roxxx |
nie moge...
kurde czekalem ~4h na wejsccie, wyszedlem na chwile do kibla a tu.... kick z kolejki... X(
|
a wg. mnie...............
a według mnie juz za duzo tych swaitów i moze te 4 są jeszcze potrzebne ale nastempne ? chyba juz nie to przynajmniej ja tak sądze ;]
|
To mój pierwszy post a od razu muszę się pochwalic że jestem na furori jako Odermod. Msg me za niedługo, jak będą facce wchodzić :p :p
|
zaspałem na ssa :(
teraz trzeba swoje odczekać :P W takim tępie to nigdy z tego roka nie wyjde :P |
kiedy te facce?
kiedy beda mogli wchodzic gracze z facem??? ciekawe czy to dlugo potrwa... podobno jak na maina wyjdzei 150 osob to face beda sie mogli logowac... wiek ktos cos o tym??
|
Mam andzieję ze Facce wejdą dopiero za miesiac albo i dłiżej. Nie wchodźcie na Furore to co tam się dzieje pzrekracza wszytsko... 20 minut na battle sie czeka a jak wyskoczy troll to msg idzie po ludizach aby pzryszli/... NO comment . brakowało mi 100 expa do 8 lvl (Amosh moja xywa) i kick i teraz mi Tibai nie chodzi :(
|
nie wiem cze od 150 na mainie. pamietam ze na berylii mozna bylo wchodzic po 2 tygodniach chyba
|
Ja myśle że jak sie troche zluzuje to wpuszczom faccuw bo bez przesady ze ja z paccem miedzy 130-200 w kolejce zalezy od pory dnia.
A co do nowych servuw to dobrze ze robiom i zrobiom jeszcze więcej Popatrzcie jakie jest obstawienie serverów w sobote wieczorem albo w niedziele , na większości serverów jest full. Poza tym większość moich kumpli zniechęcają kolejki bo po co grac w ajkoms gierke zeby pól dnia czekac a godzinke zagrac |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:35. |