![]() |
A ja szukam starego teamu z Harmonii (oczywiście mówie o 1st ownerach tych postaci)
Sir Kroku Zezagi Soul van Cobra Sobixu |
Gano Nyrus
Dolera:cup: |
ja szukam Jonash Knight 3 miesiące wbił 80 lvl bez botów bo zawsze odpowiał a jak bot to nie odpowiada 8o skończył gre a to był mój dobry kumpel wcześniej miałem nick averdip ale dałem kuzynowi :cup:
|
witam poszukuje gracza ktory dawno temu gral na serverze REFUGIA mial nick DRAGON LORT i byl swojego czasu moim najlepszym ziomkiem
ktokolwiek ma jakies informacje na jego temat niech napisze na gg 3737636 |
ja szukam koleżanke o nicku Weronika Master z seleny
Zagadaj na priv albo na GG 168725 to ja maxiok pall,Maz Zony maxiok palla,maxiok sorcerer ;p;p |
Szukam Alrien Farr - to baaardzo wazne. Bede ogromnie wdzieczny za jakiekolwiek wskazowki. Piszcie na PW :)
|
Czy na balerze gra jeszcze Dostarczyciel Fooda ?
|
ja poszukuję Nasti Paladin
|
Ja poszukuję "LORD PAKERO" dawna galana... Teraz Askara "Gladiatho" :evul:
|
Szukam Elf of Refugia. Pewnego dnia przestał grać w tibie bez rzadnego uprzedzenia.
Pomógł mi po hacku na postaci Rallashas Reluxus, a ja pomogłem mu po jego hacku na Help Chacie Karolem Skokowskim. Jest Knightem, ma 13 lvl. Wygląda tak samo jak Wild Warrior. Z góry dziękuje. |
Swistak pogromca ziemniakow << kto wie moze Cię odnajde
|
Rexxarjo, z Amery, mój kumpel, fajnie się z nim gadało, pomagał mnie, ja jemu, aż pewnego dnia, kilka dni po sylwestrze powiedział że musi kończyć, od tamtego czasu (a minęło 2 lata) w ogóle się nie zalogował.
Jeżeli ktoś ma kontakt z nim albo to on zauważył tego posta niech tu napisze. Jak coś to ja: Javadior Tyndaralan/Kropiczel, moje konto zostało ukradzione rok temu a potem usunięte zostały all chary, została tylko postać "Obronca'kropiczela" na Uniterze. |
Duzy Losio jeśli mnie widzisz napisz na tym forum lub na gg: 12398778
|
Vemony, Candia - zaginął 19 listopada 2008.
Kubaski, Candia - zaginął 1 grudnia 2007 |
Ocena tego tematu
Ja nie szukam żadnych ludzi z serwerów, ale autor prosił o ocenianie więc oceniam! Temat jest świetny, dzięki niemu dużo osób może znajdzie znajomych...
|
nie sądzę, że znajdę ale miło by było znaleźć Daniel Of Songo z Pacery... występowałem pod nickiem Mistrzu Of Pacera, ale on już pewnie o tym nie pamięta :d
|
szukam dziewczyny która grała na Antice w 1999r. na jednej z pierwszych tibi miała tam nick Royal Angel... jakby się odnalazła proszę o kontakt
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:05. |