![]() |
Świetne to było !! Jak kamera przybliżała sie do okna miałem nadzieje ze zaraz zobacze postac jak stoi i cos robi :D ale wyobrażam ile to pracyzrobic jeszcze postacie, ale gicior byl i tak !! o_O oO O.o
|
genialny 8o filmik 8o - wiecej takich by sie przydalo jako urozmaicenie :cup:
|
LOL... filmik niezły, ale nie chciałbym grać w takie coś... szczególnie z muzyką Rammsteina w tle -.-...
PS: Dabek wyszedłeś tam jak skrzyżowanie Klocka Lego ze szmacianą lalką :) |
Nie no stary wypas... Tylko popieram kolege ktory mowil ze jakby 3D weszlo w Tibie stracilaby ona polowe uroku. Ale za wykonanie wieeeelkie gratz
|
Omg zajefajne, troche ci sie musiało nudzić ;]
|
Heh swietne. Najlepszy jest moment jak sie przenosi w 3d. Ta muzyczka wpada w ucho. Mniej wiecej tak moglaby wygladac reklama Tibii 3d. BIG GRATZ :cup:
|
Nie moge się powstrzymać.To jest za***iste !!!!! B) B) B) B)
|
tak z ciekawosci - jaki program?
texturki wygladaja jak z max3d oraz gimp ;) moja opinia taka - calkiem calkiem, troche ci z drzwiami nie wyszlo ile to robiles? jeden dzien? Ps. ja koncze wykonywac wizualizacje tawerny u froda w thais; mam problemy z ogniem w czarach na scianach oraz nie zrobilem przedmiotow; zamieszczam fotki z przykladowych renderingow (alpha version ;) ) 1. pietro http://img226.imageshack.us/img226/3701/1stfloor2mh.jpg parter http://img92.imageshack.us/img92/5885/gndfloor0ku.jpg |
Powiem tylko tyle. THE BEST
BRAWO WIELKIE ZA CHEC I BARDZO DOBRE WYKONANIE! |
OMG dabeek skąd ty jesteś?:P big gratz, pierwszy raz widze jak ktoś sie naprawde postaral. TO jest za***iste. :P jeszcze raz gz
|
8o Fajny filmik fajne wykonanie i muza :evul:
|
Ja nie moge! Zarabiscie! Jak ty czy ktos inny to zrobil?! Widze tylko 1 blad ale nie ma co sie czepiac, bo przeciez to jest Cudo! Na dole jest tylko spider, a w miescie ich nie ma i nie widac dalszej czesci carlin ;] THE BEST!
|
Pomocy
Fajnie by było jak bym umiał jeszcze to ściągnąć
|
gienialnie wykonane fajny filmik GRATULACJE!
ale ten gs wygladal jak normalny spider(za maly) |
WOW!!! Extra filmik. Ale wolę oryginalną tibię :p Ile do czasu robiłeś i jakim programem?? :)
|
Up
Przeczytaj Sobie Od Poczatku Komentarze A Wszystkiego SIe DOwiesz |
xtra film podoba mi się ale gdyby tak wyglądała tibia to lagi byłyby częściej ;(
|
A mnie ciekai na jakim programie to bylo robione... Mimo wszystko gratuluje trudu i dobre roboty! A czy muzyka ma licencje na rozpowszechnianie... Czy to jest Reimszatjn (Sorry ale nie wiem jak to sie pisze)
|
jestem tam !!
ten char dayn bonoria to ja 8o
a wogule gratz dla ciebie ze umiesz takie cos zrobic ;) |
Cuuuuuuuuuuudo!!!!!!!! Bajerancko się obraca i jeszce ta muzyka! Gratulacje!!!
|
q****
[beeeeep] chcem obejrzec filmik i nie boje sie tego kelogora czy czegos, otwieram a Tu [beeeep] archiwum jest uszkodzone ...
Ale coś czuje że to będzie [beeee] filmik :D |
Cytuj:
Bo nie masz zainstalowanych odpowiednich kodeków ;) (DivX'a ściagnij -,-) Aha i nie kelogora tylko keyloggera ... LoL @topic: Bardzo fajny filmik. Good job :) Ciekawe jakie wymogi sprzetowe mialaby taka tibia ^^ |
Cytuj:
|
Pomocy!
Co mam zrobic jesli wyskakuje mi cosik takiego "Nie można załadować właściwego dekompresora." ???
Help me. :( |
jeszcze NIGDY nie udało mi się zessać czegokolwiek z tego hosta.. Trudno, poczytam sobie recenzje.
|
@Khan
Przykro mi, ale plik ma 10 MB, i na aktualną chwilę 5613 pobrań. Nie wiem czy jest jakiś darmowy host który pozwoliłby na transfer 56 GB w ciągu jakiegoś tygodnia (bo większość pobrań z tego tygodnia zaraz po opublikowaniu pochodzi). Ja takiego nie znam, więc pozostaje rapidshare... |
Filmik prze swietny.. bardzo mi sie podobal.. moze on byc pomocny dla cipów przy tworzeniu tibii 3d.. ja osobiscie filmik traktuje jako ukazanie wszystkim rzeczy jakie bylyby mozliwe w tibii 3d a osobiscie chcialbym aby tibia 3d wygladala jak sacred..
|
No jednym slowek piekny ale szczerze mowiac mam nadzieje ze tibia nigdy nie bedzie 3D nie mogl bym sie przyzwyczaic...
|
Moim zdaniem lipa i to straszna.
|
:) spodobało mi się.
Szczególnie praca kamery. Nawet mi sie przypomnial moj gs, ktorego kiedys robilem dla jaj :P http://i4.photobucket.com/albums/y147/Hellkruk/gs.jpg pozdro |
b.fajnie zrobiony filmik. Wielki pluus za muzyke mojej ulubionej kapeli :p :p :p . NO i te zbliŻenie i zwroty akcji :D:D:D. Suuper :D:D
|
Wyje***** !!!!! rządzisz
|
GZ stary filmik calkiem calkiem :) :) :)
__________________________________________________ ______ Nick: Leazo Viddrie Profesia:Elder Druid :mag: Lvl: 21 Mlvl: 26 ;( :blazen: Swiat: Azura Miasto: Roznie :] Pacc :wiking: |
A ja mam takie wielkie bardzo big pytanie. Ten film odtwarza sie przez tibie cam czy inny program odtwazajacy (nie tylko do tibii :) )
|
Wypas (skąd wiedziałeś że "I Love RAMMSTAIN!!!")!
|
Posłużę się ciutką krytyki:
- modelowanie leży, użyłeś jedynie prostych gotowych figur i je oteksturowałeś - kamerka przeszła przez drabinke ale mniejsza o to. + Ładne najazdy kamerką + Synchronizacja muzyki z obrazem + Fajnie zrobiłeś włosy Ogólnie: 6/10 |
Cytuj:
Na tym polega urok box modeling:) Mówił, że robił to na szybko, a inne sposoby modelingu, jak NURBS wymagają poświęcenia większej ilości czasu. ps. te "figór" mnie zamurowało :P |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
palce mi na klawiaturze skaczą i już nie wiem co pisze |
Co tu dużo gadać..... Zaje***** filimik. Jak bedziesz miał coś podonego to daj znać.
|
zzaaaarombisty we taki filmik zrob ale jakis hunt ::P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:49. |