![]() |
Palek Mugłby Wygrac Jakby umiał uciekac przed Sd :p
|
Kiedy pall ma laga to nie ma szans z sorcem.Pusci combo z sd i palla niema.Niestey ;[
|
Ludzie zacznijcie czytac poprzednie posty bo wasze madrosci powoli staja sie juz nudne ...
|
Sorc lepszy-niestety
Niestety taka jest prawda, ze druty i sorci sa najlepsze ;( . Wole knighta i palla.
Ale zrobilem se sora bo wiem ze jest the best. Ja bym na miejscu palla od razu uciekal. :elf: |
zalezy od sorca czy umie dobrze celowac i ile ma run jak dobrze wali i ma duzo sd to po palku te bolty nic mu niedaja a ja palek biega i sorc go nietrafia to palek wygrywa zalezy jak kto gra
|
Malo uh
Mym zdaniem pal mial poprostu malo uh i mysial że zabije sorcka a ten mial dóżo run i go zabil ja np. jaesli widze pala czy knighta i wiem ze sd ue i padnie to nawet sie za niego niezabieram bo to za dóza run która moze sie nieoplacic
|
Kto lepszy?
Jestem Sorcererem, więc wiem jak trudno jest trafić gracza z runy :(
Jednak myślę, że Paladyn w takiej sytuacji nie myślał by o Utani Hurze tylko o Uhaniu się. Więc albo Sorcerer był dobrym graczem, albo Paladyn dostał nagłego ataku Parkinsona (nie obrażając nikogo). Jednak jest możliwość, że Paladyn faktycznie był na tyle roztargniony, że zapomniał się Uhnąć, albo zamknął mu się plecak przez przypadek, albo podonbe nieszczęście :( Jednak zawsze ci co są Paladynami będą woleli Paladynów i odwrotnie. Ale pamniętajmy: Wszystkie profesje są dobre! Jednak nie ma co, Sorcererer Rulezzzz :mag:+:lucznik: =;( dla Paladyna :) |
dobry sposob...
dobry sposob to TRENIC TRENIC i TRENIC :D a przy okazji czeba mniec tez dobre PvP ... sie gralo w ots'ki :D
|
Durne pytanie pallek to wymarzona broń do zabijania sorków.
Raz jego sd mało ci robi bo masz w kit hp. Jego ue jest słabsze od twojego uha. Dwa bolty w sorca na good skillu wchodzą jak w masełko i sorc co chwile musi się uhać bo jak nie to posyłasz mu sd i już sie rozkłada. No i co ważne sorc nie nosi dużej ilości uhów a pałek siłą rzeczy znacznie więcej. Sorc może Ci tylko zwiać bo przytym samym lvl i zakładając że oboje umią grać to w 95% wygra palek w pojedynku 1 vs 1 |
Cytuj:
|
Hahahahhahahaha <rotfl> 60 lev uciekal i sie nie uhal ? Pewnie jakis Allegro user...
|
hehe ja kiedys padlem od sorka to bylo tak ide sobie w kazoo z lootem podbiega do mnie sork i muwi hi odp. hi can see ur loot? no u cant! ok bye , cya ide dalej podbiega te ziomek tylko ze nie sam z 4 ms :] wiec nawet z jednym msem nie mial bym szans :D
|
hah :D a ja sama jestem sorc i mam zamiar zrobic mala walke miedzy MNA a DRUIDEM 38lvl , a ja 30 :P hmmm :> dam rade ?!
|
widzicie? sorce wymiatają dopóki nie skończy im się mana :p
może strzałas sobie kupić sadendifa ale my mamy 6 prostych słów, a jak potrafią przypie*****[zagalopowałem się] exevo gran mas vis adios palladinos :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do tematu to akurat Pall to jest bat na sorce/druci, atakuje na odleglosc przez co moze biegac dowolnie aby nie dostac z runki ( knight nie moze tak biegac wiec duuuzo latwiej jest trafic) do tego duzo latwiej zabije takiego zerka, fd, fe jak sorc/drut takowego postawi PS: choć niewątpliwie sorc jest bardzo potężny ;) |
po prostu 7 paladynuw kontra jeden socers
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Eeee mozesz jasniej, bo Cie nie zrozumialem. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
pff... czytajac ten temat mialem dziwne wrazenie ze 70-75% tutaj piszacych sa idiotami, i nigdy nie grala palkiem/sorcem 60lvl+..<nie obrazajac nikogo :P>
Jak czytalem posty typu: ahahahah sorc ma sd i ue wiec rozwali pala!!!! .. jezeli sorc bylby taki naiwny i uzylby sd i pozniej ue na pallu o takim samym lvlu to gratuluje, jak pallek umie grac to w przerwie sie uhnie, sorc nie zdazy pusci ue i po mannie :) next one: Sorc ma mana shield wiec wymiata. Nawet nie musze komentowac, ludzie co grali sorcem na wyzszym lvlu wiedza ze mana shield kiedy atakuje nas 70-80 pallek to idiotyzm, mana zleci szybciutko i nie bedzie na vity, exhusted zrobi swoje i zamiast atakowac, bedziemy musieli sie szybko leczyc. UWIERZCIE MI! PALLEK NIE JEST TAKA SLABA POSTACIA I Z SORCEM NA 60% SOBIE PORADZI JEZELI MA DOSWIADCZENIE I "SKILL" PVP! |
heheh brechtam ostatnio gonił mnie 37 master sorc a ja 28 pal,i na luza mu ucieklem z ghouli na katedrze a on musiał utani gran hur brechtam .
Pal na wyższym lvl wymiata sorca nie ma co. |
Cięzki orzech do zgryzienia, lecz jak to mówil kolega z pierwszego komenta trza duzo biegac, miac dobre skille, uhy, bolty i szczenscie oczywizda :p
|
Cytuj:
|
Paladyn pewnie dostał laga/nie trafił w siebie UHem/lub mial exhausta na UHa. Teraz to juz magowie maja jeszcze latwiej bo moga walic z sd w battle window - co z tego ze pal tez moze keidy on glownie wali z kuszy a jego sd sa slabe. Teraz to w pvp sorcom i drutom jest najlepiej :/
|
Pal nie zabije sorca na podobnym lvlu, a sorc nie zabije pala na podobnym lvlu. Ten temat nie ma wiekszego sensu. Oczywiscie walka pomiedzy tymi profesjami zawsze zakonczy sie remisem.
|
@up
NIe "ZAWSZE" ale prędzej "CZĘSTO" a z kad wiesz czy np. pall nie dostanie freeza albo sorc debuga? a i z kad mozesz wiedziec czy np pall nie zosal kupiony na allegro przez jakiego nooba? |
hmm chyba nie tak źle...
Niewiem jak to mogło sie sctać taka różnica lvl zależy jakie skile itd.
ale takze najważniejsze jest doświadczenie gracza ! moim zdaniem palek mniał kiepskie :P :baby: |
Skille sa nieistotne bo palek nawet ze 100 dysta zadaje smieszny dmg z tych swoich boltow i na pewno sorca tym nie zabije.
|
No racja niema co sorc to najpotenznijsza profesja zaraz po knighcie:P
|
Cytuj:
PS: do wszytskich co wyskocza ze idealizuje palla - sorc na lvlu 120+ (na takim przecietny pall ma ~100 dista) raczej bedzie uzywac SD z ktorego hity bede duuuuuze ale raczej szybciej mu sie skoncza niz palowi bolty/uhy wiec musi go zabic szybko ale zwiewac |
Cytuj:
Poza tym nadal w sytuacji ktora opisales sorc nie musi tracic SD bo jest pewien ze palka przezyje ( bo ma wystarczajaco manasow ). |
Sorc
Ja mam sorca 34 lvl i 40 mlvl i bez problemu pakuje takiego 40 pala z good skilami.Czekam na dobry moment..... i .. sd, sd, sd, sd, !! I nasz kolega pall nieżyje ^.- Nie mam z takim delikwentem żadnych kłopotów żeby padł... :D
|
Ja gram moim pallkiem na świecie non-pvp(honera) więc nie martwie sie ze ktos mnie pk-nie...
Sorc ma mało hp ale duzo many a palladyn ma 50/50. Uważam że gra palladnym jest o wiele ciekawasze nie gra sorcem pozdro all |
Cytuj:
|
Cytuj:
Sie archeolog znalazł... Widziałes date ostatniego posta?? 2006 -.-. A w ogule grałes kiedys sorcem albo palem na 40+?? Cytuj:
2) Najpierw wbij takie skile 3) Sorc jak Ci zajebie z sd to sie w tych leather bootsach nie zmiescisz |
fakt.. temacik troche stary:)
Ja nie powiedziałem tego że mam skille 100/?>>>>>ten"móc" cos sapał.... a po nowym upade troche sie zasady zmieniły i żeby jebnąc z sd trzeba mieć 45 lev...... @up czyli na 16 lev raczej nie ma co sie z pallkiem mieżyc bo i tak dostanie w tope... no chyba żę z różczki mi 15 weźmie albo z jakieś żalowej runki.......lol:D p.s jak masz jakiś stie problem to z tego Sd możesz mi zajebać (pomijając fakt że obaj gramy na świecie non-pvp) |
Widze ze archeolodzy maja popyt ostatnio.Czlowieku co ty tam pitolsiz ze grasz na honerze itd ja tez gram i?Ale zanim napiszesz posta to sie 10 razy walnij w czolo bo odkopujesz temat sprzed 2 lat.Wtedy palek obrywal w piz*e od sorka i tyle.Ale nie wiem po jakiego waca odkopywales ten temat -.-
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:55. |