Cytuj:
Wiedz że ci chodzi o moją ortografie "idoto" odrazu sie tłumacze że jestem dyslektykiem
A czemu ty jesteś taki głupi żeby sie do wszystkiego czepiać??!! jeśli tak bardzo kochasz ortografie to idź sie nauczyć słownika ortograficznego na pamięć a nie robisz głupie posty "idiot"
Z góry przepraszam za zaśmiecanie tego tematu kłutnią z tamtym "idotą"
|
dyslekcja dysleksją ale tutaj jakos potrafiles i nawet polskie litery pisac, i prawie bezblednie. ogolnie o dysleksja jest wymyslem przelomu XX i XXI wieku. dlaczego nasi dziadkowie nie mieli dysleksji? bo nawet jezeli ktos ja mial to byl tak tepiony przez nauczycieli ze w koncu sie nauczyl. Tobie bym tez radzil, bo co z tego ze na maturze nie beda Ci liczyc bledow ortograficznych skoro pozniej jak bedziesz chcial napisac list milosny czy jakies inne *******y do laski i napiszesz go z takimi bledami to chyba bardzo nie masz co liczyc na udany zwiazek.
@Kajzer:
siarra z tym hackiem, wiem :/ widzisz normalnie to bys sobie uhaczem odrobil, tylko ze teraz zrobienie uhacza to jak normalnej postaci... trenuj chlopcze, pozniej jakos kase skolujesz na eq a ze skilami 100+ bedzie Ci sie lepiej expilo ;]
|