![]() |
Ja zbieram każdego jedzenia po 100 i wszelakie napoje!! Ale żarcia nie kupuje tylko zbieram! Mam już 100jagód, 100 ryb i poniżej 100 prawie wszystkiego.
Gdzie mogę znależć siki i mleko? |
Ja mam 3 bp mace's 8) 2 bp scale armor's 8) 2 bp brass shield's 8) 3 bp viking helmet's 8) haha :P
zbieram dotad az bedzie update zeby nie stac w sklepie 5 h :] |
ja ma 1400 jagodek, zbieram je odkad gram w tibie. :P pobijcie mnie :]
|
no coż....
ja zbieram nieprzydatne przedmioty; jak na razie mam motyke, grabie, ksiazke, spellbook (poziom 0-2 ;]); jednak zbieram wszystko co tylko wygląda ciekawie ;) jab byście mieli co do oddania to msg do Dywizjony (Ab') |
Cytuj:
|
Ja tam zbieram zarcie mam od h..a zarcia. okolo i bp meat z 1000 ham winogrona grzyby jaja dragon hamy ... i tak wile wiele wiecej :baby: moze jestem jak dzieciak ale to fajnie taka spizarnia!!
|
Ja zbieram rozne zarcie, chce miec wszystkiego po 100. Zbieram tez miecze i tarcze:] no i oczywiscie kasiorke:D:P
|
Hmm..
Z jedzenia to zbieram dragon hamy(kilkanascie), jagódki(150~), biale grzybki(kilkaset), rybki(kilkaset). Ze sprzetu to zbieram ringi(kilkanascie), amulety(kilkanascie), burst(kilkadziesiat) i poison arrowsy(kilkadziesiat), plecaki roznych kolorow(tez kilkadziesiat :P ). A na sprzedaz to zbieram strzalki, bolty, chain armory, brass helmety, chain helmety, swordy, macki, brass armory (masowo) i inne nieco zadsze przedmioty do sprzedania (np. p-sety itp. ) i wszystko po 1-2 bp (oprocz strzalek i boltow :P ) |
ja zbieram marchewki od wczoraj :P jush mam ich 11 :D
|
Ja Zbieram Jagody MaM 170 Przez 2 Dni Jak Ktoś Chiałby Sprzedaz to Pisać :]
|
Ja zbierałem kamienia (miałem ponad 200 :D) Teraz zbieram bełty i strzały... A z jedzienia czereśnie ale ciężko je znaleść... (ponad 30) :D
|
Ja zbieram wszystko co wejdzie mi w rece mam juz chyba po 100 z kazdego rzarcia (oprocz kokosow tych mam tylko 70 :( ) a pozatym wszelkiego rodzajo kamienie szlchetne gymy naszyjniki i pierscienie. A no i oczywiscie kase :P
|
Ja też zbieram dużo żarcia... narazie mam po 100 ryb i mięsa :D
|
Ja jako rycerzyk zbieram miecze mam na razie wszystkie do 2 handed sworda(oprócz scimitara :(,ale już poluje na niego :berserk: )
|
kolekcje
ja mam 500 rybek i ciągle łowie :)
:D |
Ja kolekcjonuje wszystkie owoce i warzywa. Mam juz sporo marchewek, winogron i jablek. :D
|
wiec ja z (bratem) zbieramy brown bready mamy ich 100 cookies mamy ich 50 i jablka 30 (tylko :( nie czesto w walkiri je zbajduje)
|
chlebki brown (100) jablka (30) ciasteczka (20)
|
ja zbieram wszystkie rodzaje rzarcia :) moja kolekcja warzy jurz chyba z 10000
hahaha i oczywiscie zbieram platynki ;) |
Ja takze zbieram wszystki odmiany zarcia mam narazie okolo 25 :)
|
Cytuj:
w 2 tygodnie zdobylem bp jagodek, do zaprezentowania na danubii tylko ze troche zjadlem bo jagodzianki robilem i zostalo jakies 3/4 bp a ja kolekcjonuje miecze (wszystkie od knife do fs'a) tarcze (70% stanu) helmy (wszystko do c-helmu) zbroje (wszystko do k-arm) po 1 sztuce ofkoz i to sie nazywa kolekcja |
Buty to moje cale tibiniskie zycie:P
Ja zbirem buty wszytkie mam sandaly z 2 bp leather mam z 30 bp haste mam 2 i golgen niemam :(
Pozdro dla wszytkich co siedza na Forum :) |
Ja zbieram wszelkiego rodzaju pierscionki i naszyjniki mam ich juz ponad 30 :D
|
nasze Kolekcje
Mialem 100bananów,140grzybów,itp
Ale mialem hacka i nic niemam napisalem do adminow i nic nienapisali co mam zrobic?? zeby odzyskac itemy i wszystko |
ja niedawno zaczolem zbierac ciasteczka (78) i dragon hamy (dragon hamy konkretnie 2 dzien juz bieram ) mam ich 16 wczesniej zjadalem ;)
|
Ja zbieram czachy nie wiem po co na razie mam tylko 6 bo niedawno zaczalem.
mam pytanie gdzie moge znalezc jajka? Oprocz swoich własnych bo tego wiem gdzie szukac. Ale dwa nie wystarcza. <LOL> :D |
Siemka
Ja zaczelem zbierac perly biale mam ich juz 67 zbieram tex jedzonko jablka ,wisnie , grzyby , cziastka , chleby , jagody , banany , miesa ........ jezeli ktos chce spzredac 33 biale perly na danubi to msg me na gg 3690119 narqa |
a ja kolekcjonuje wszelakiej masci jedzenie - zwlaszcza te rzadko spotykane... wlasnie gdzie mozna zdobyc takie rzadkie zarcie?
|
Hi
Ja zbiram wszystko a przede wszystkim kase!!!
Pozdrawiam wszystkich metalowców!! |
a ja mam zbrjownię
kiedys mialem2 bpki chain armow bp kusz i lukoe pol bpka dwarfen shieldowi inne tegotypu rzeczy :) (jak sie chwalic to na calego ;) )
|
aha no i zbieram tez rozne napoje i płyny. fajna zabawa ;) np. jak chcialem zdobyc olej to mi kolega sprzedl 2 falszki za 4 k a potem sie zorinetowalem ze w Carlin sa po 20 gp sztuka.... zwyzywalem go cala afera byle ale mi kaske oddal i wszystko jest ok
|
Posiadam na składzie ponad 100 scale armorów... co prawda nie jest to ze względu na to że je kolekcjonuje tylko poprostu nie chce mi się iść na outlaw camp ich sprzedać... ale póki co tworzy to jakąś kolekcje.
|
Ja kolekcjonuje fooda mam juz:
--> 100 marchwi --> 100 ciastek --> 100 jajek --> 100 wisienek --> 100 jabłek --> 100 truskawek --> 100 bananów --> 2000 białych grzybów --> 65 pomarańczy --> 38 zwykłego chleba --> 47 brązowego chleba --> 10 dragon ham --> 100 meat --> 100 ham --> 100 fish --> 100 kukrydzy --> melon, winogrono, serek --> 4 brązowe grzybki --> 6 czerwonych grzybków --> 16 salmon --> 100 jagódek --> zielony grzybek |
Zbierzacz siepacz
ja sobie zbieram zwłoki ludzi białe grzybki i wogule.
Ps mam malom kolekcje ludzi bo zwloki gnijom jak wiadomo :) |
a ja zbieram GP :P i liny,mam ich 8 ale ciagle ta liczba rosnie:P
|
ja kolekcjonuje runy, kolorowe bp, platyny, rozne swiecidelka, ringi, amulety zbieralem jedzonko: mialem ponad 300 jagod, 200 chlebow 300 meatów, takie tam *******y jak kazdy
|
Moja kolekcja.
A Ja Kolekcjonuje W Notatniku Ile Ja To Juz Razy Zginolem Przez Ten *****y System Skulli !!!!
|
Ja zbieram kolorowe bp i runki do nich(mam juz wszystkie) np. zielony-convince. Mam także sporo żarcia i zbieram rózne naszyjniki. teraz zaczynam kolekcje wszystkich rodzai tarcz i broni. Mam nadzieje ze skoncze na MMS i SoV :D
|
Ja zbieram (jak wielu) napoje. Brakuje mi tylko:
-Mleka(a tak jakoś czasu nie mam) -Błota(jakoś nie było okazji, a jak okazja była nie było butelki) -Mana Fluida(szkoda mi na razie kaski) -Life Fluida(szkoda mi na razie kaski) |
A Ja zbieram:
-Quest itemki (ktore mozna zdobyc tylko z questa) -Różne ciekawe rodzaje papu (np pomarańczki, ciastka,marchewki, winogronka) -Różne pierdółki :) (np.Mysterious Fetish) -Jakieś fajne backpacki :) (złote the best) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:46. |