![]() |
Cytuj:
@Topic Koniec świata nastąpi wtedy kiedy będziemy się tego najmniej spodzieali przyjdzie jak "złodziej nocą", więc strzeżmy się... |
oohh niema co sie martwic
niema co sie martwic ludzi chcom rozmrozic lod na marsie i zamieszkac w wodzie wienc niedlugl ajkie 1ml/2ml lat i pa pa ziemio
slonce sie ciogle pwoieksza wienc... bum!... |
Cytuj:
Tekst nie pochodzi z CDA, tylko z JoeMonster... Ale szczegóły... Trudno, jak nie wiesz, co skąd jest, to nie pisz takich idiotyzmów... |
Cytuj:
a co do końca świata bójcie się roku 2012 , 2025 lub za jakies 10 lat wybuichnie wojna gdyz dwaj najwięksi ci co przewidują przyszłość powiedzieli prawie to samo i w tym najbardziej skożysta polska 3 miasta nie doznają żadnych obrażen w tym nowy sącz i jakies dwa małe miasteczka 9 szkoa , ze nie olsztyn :/ ) ale i tak za jakies 15/20 lat nas nie bedzie , gdyz na antarktydzie lod sie sttopi bo takie glupie kobiety zuzywaja tony dezotorantów ( nie wszystkie są głupie [ nie , nie mam nic do kobiet ] ) i ostatnie , pamiętam jak oglądałem ze tornado wyglądało jak jakiś człowiek kobieta była prawo w środku a jej nie zabrało gdyz się modliła... Więc , pomyślcie... |
Cytuj:
koniec świata? I don't care, i tak mnie pewnie już dawno na tym świecie nie będzie, a jeżeli sprawa nie będzie dotyczyć mnie, to gówno mnie obchodzi, co ze światem będzie się działo :) |
Cytuj:
Btw. Mógłbyś mi podać adres stronki Joemonster? :/ @Topic Koniec naszej goidy nastąpi mniej więcej w 2050 roku, będzie efekt cieplarniany, temperatura z roku na rok skacze w górę o około 1 stopień, ciekawie będzie ;/.. |
Niepiszcie takich tematów bo mam po nich koszmary :D raz oglądałem w Niedowiary ze gosciu przepowiedział koniec świata i niemogłem spać przez 3 dni :D
|
Mi tam się śniło, że w 2012. Nastepnego dnia mój dziadek, który sie w takie rzeczy bawi (nie w robieniu końca świata, tylko w taroty i takie tam) powiedział, że coś takiego samego przewiduje. W telewizji tez słyszałem że w 2012 będzie wojna jadrowa (czyli tak samo jak w moim śnie. A jak nie wojna jądrowa, to zmiażdży nas wielki meteoryt. Po kłopocie.
|
Wojna atomowa nie może oznaczać całkowitej zagłady ludzkości i końca świata! Nawet jeśli będzie w 2012 wojna, to i tak nie zginą wszyscy. Co prawda można by zniszczyć wszystko na Ziemii, ale nikt tego nie zrobi! Ludzie są głupi, ale nie aż tak. Wojna jądrowa na pewno dużo by pozmieniała w ekosystemie ziemskim, ale nie zniszczyła by go. Nie wiadomo jak by wyglądała Ziemia i co zrobili by ludzie, ale na pewno nie było by tak źle.
|
Ty patrz!! Ale mamy pecha :):) w 2012r. mialy sie odbyc ME w Polsce :p
|
w pici-polo chyba...
|
Jeśli nastąpi 3 wojna światowa to 4 będzie na pałki
A kiedy będzie tak na prawde koniec świata wie tylko Pan Bóg. |
Cytuj:
Nie rozumie chodzi ci o to że wszystcy będą zbawieni ??? |
Cytuj:
Po drugie: Czy ty nie umiesz edytować postów?.. @Topic Tak, pierw się śnił 2004 = zonk, no, ale okej komu się śnił 2006, poczkeamy i będzie tak samo, czyli koniec świata nastąpi w 2012, a do cholery, nie wiadomo ;)... |
Cytuj:
A do co topiku, to koniec świata nastąpi w chwili śmierci A.Leppera. Tylko on trzyma wielkie mocarstwa w ryzach:P Strzeżcie się i pilnujcie swojego pana A.Leppera |
Heh..... Koniec świata będzie jeśli w tym tygodniu nie zaliczę examinów na uczelni. Tak więc sami widzicie jak niewiele czasu zostało :p
|
ehhh
Postanowiłem przeczytać Apokalipsę, ponieważ było wiele teori na temat końca świata więc spróbowałem to zoabcyzć z moejgo punktu widzenia (NIeadwno zaczołem :P) Ale już natrafiłem na Fragment "Dwoje Bliżniaków runie na Ziemie"- Na początku głowiłem się nad tym trochę ale po pewnym czasie z kumplem skumaliśmy że chdoziło tu O World Trey Center (czy jakoś tak :D) Więc jakbym jeszcze coś ciekawego zanlzł i udało by mi sie rozwiązać to bym napisał
|
Tak...słyszałem o tym...czyli koniec nastapi przez Islam ;] tak z tego by wynikało ;/
|
Ale jesli koniec swiata mialby nastapic przez ludzi-przez jakas wojne atomowa czy cos-to na pewno nie zgina wszyscy. Radioaktywne burze przetocza sie przez ziemie, a resztki ludzi schronia sie w ogromnych, podziemnych Kryptach. Po wielu latach w jednej, opatrzonej numerem 13, zepsuje sie hydroprocesor... Qrna, nie ta bajka. No ale na pewno bedzie cos w tym stylu. Ze w jakis schronach przetrwaja resztki. Teraz sek w tym, czy kiedykolwiek ze schronow te resztki wyjda...
A KIEDY? Wtedy, gdy przypale frytki. Wiec macie duzo czasu bo ja na razie nie biore sie do gotowania. No co, glupia teoria? A dlaczego slowa natchnionego wariata ze koniec nastapi w roku xxxx, nie poparte zadnymi dowodami poza mistycznymi okrzykami i teoriami, mialyby miec wiekszy posluch niz Teoria Frytkowego Chaosu? No i oczywiscie nalezy uwazac na Kaczki Zniszczenia(ang. sinister ducks<---sinister to cos w rodzaju zniszczenia nie???xP). Widzialem juz film ostrzegawczy o nich, naprawde przemawiajacy do psychiki poprzez szatanskie chory 'DUCKS! DUCKS!'* *-a na serio to byl taki fajny flash:P |
Cytuj:
Zreszta z tym nostradamusem okazalo sie ze jakis koles wymyslil "przepowiednie" i podal je za twor nostradamusa . Zreszta koniec swiata mial juz nastapic wiele razy wiec wiecie........ POPROSTU CIEZCIE SIE ZYCIEM !!! :cup: Z reszta wojna nuklearna malo prawdopodobna, bo nawet najwieksze mocarstwa boja sie uzyc nawet 1 bomby !!! I w takiej wojnie wysztkie panstwa by musialy wziasc udzial!!! |
Cytuj:
lol ten gosc naprawde jest prorokiem :P (mam na mysli tsunami w azji, ktore niezle namieszalo) |
Świat zniszczą Polacy albo Brazylijczycy :)
|
Biblia ma coś z tym tworzeniem różnych licz z dat, liter itp itd...
Weźcie pod uwagę papieża Jana Pawła II Wszystkie ważniejsze daty w jego życiu tworzyły "13". Choćby jego data śmierci 21:37: 2 + 1 + 3 + 7 = 13. Nauka Chrystusa jest jedną z najciekawszych religii, to jest niewątpliwe. |
Cytuj:
Od kiedy datę określa się godziną? Ale może coś w tym być. Papież zmarł 2 Kwietnia. 2 + 4 = 6 6 * 111 = 666!!!!! Wow, ale ja inteligetny jestem :P Przyczepiacie się do tych dat / liczb / numerów / whatever. |
Cytuj:
Wiec po co takie rozwazaia? |
Amagad -.-
Ja nie wiem, i nie będe wiedział, tak samo moje dzieci i wnuki, przeczuwam że to jeszcze dłuuuuuuuuuugo nie nastąpi >.< |
jeśli chodzi o meteory to niebyłbym pewien że nasa jest przygotowana. w końcu dla zwykłych ludzi podane jest że dopiero za ok. 100 000 lat jeden meteor zacznie zmieniać kierunek i zderzy się z ziemią ale ja im nie wierzę. teraz przygotowanie nasa to raczej tylko wystrzelenie bomby atomowej w meteor bo inne projekty raczej w życie wdrożone NARAZIE nie są, wg. mnie czują się zbyt pewnie w końcu tyle tych asteroid przeszywa orbitę ziemi...
|
Ja słyszałem że koniec świata będzie gdy śłońce przestanie świecić...
|
I tak wiadomo, że tego nie dorzyjemy więc? po co sie martwic ;]
|
A mnie, za przeproszeniem, gówno obchodzi kiedy będzie ten koniec świata. Według mnie, kazdy doświadcza swojego końca świata, którym jest jego własna śmierc.
|
Cytuj:
|
Omg :p
Wooo Jaki temat :O Kurde ile ja to godzin czytam :O Przeczytalem wszystko, chociaz 3 strony tak z leksza :P Ale temat naprawde świetny ;) Uzupełniłem swoją więdzę :P Teraz już wiem, że 23 grudnia 2012 roku o godzinie 13:13 [mialo byc 66 sekund ale niestety nie moze ;)] walnie w ziemie meteoryt, wszystkie państwa wystrzalą bombę atomową lodowce się przestraszą i się roztopią a słońce wybuchnie z wrażenia. Najlepsze w tym wszystkim jest, że bede mógł to obejrzeć. Mam nadzieję, że nie zapomnę stać w oknie :P . Tak w ogóle to wielkie pozdro dla wszystkich co się tu wypowiedzieli ! Miło się was czytało ...
Ps. Koniec świata będzie, gdy będzie koniec świata - nic więcej :P Edytka: Po przeczytaniu tego tematu mialem kłopoty ze snem. Następnego dnia, czyli dzisiaj przeszukałem dużo ciekawych stron o tym wszystkim, w większości o 2012 roku. Nie wiem czy ten link był [czyt. nie pamiętam], ale podam, bo to dosyć interesujące:Audycja o roku 2012 (bieguny magnetyczne) |
ostatnio gdzieś oglądałem film o końcu świata i miał on nastąpić w 1993 roku 2000 oraz 2038 jak widać pozostała ostatnia data... Konkretnie koniec ten polegał na wyginięciu ludzkości kiedy to pewne meteory leciały nieopodal Ziemii które miały wytrącić naszą planete z orbity no i z ****u ją gdzieś w kosmos.
co do twojego snu to każdy ma sen jednak nie każdy go pamięta kiedy wstaje. Proponował bym kupić tobie sennik (książka gdzie są opisane sny). |
Co będe sie korwa rozpisywać koniec świata będzie jak słońce zgaśnie
Nara to powiedział mental i tak będzie |
ludzie czym wy sie przejmujecie, jeśli koniec świata nastąpi to tylko przez nas samych, jakaś wojna światowa atomówki i te sprawy, ale po śmierci samej juz nas niewiele bedzie interesowało, koniec świat abedzie za 15miliardów lat, zaraz po wielkiej zapaści, potem bedzie wielki wybuch i cała historia na nowo, według mnie powienien nastąpić koniec tematu bo nudny, ludize mają za słabe umysły żeby mysleć o takich rzeczach,
ps. na razie to ja sie martwie jak z matmy na 4 wyciągnąć i zaliczyć indukcje matematyczną na 5, może ktoś z was mi powie jak to zrobić |
Oto jak o końcu świata pisze Miłosz:
W dzień końca świata Pszczoła krąży nad kwiatem nasturcji, Rybak naprawia błyszczącą sieć. Skaczą w morzu wesołe delfiny, Młode wróble czepiają się rynny I wąż ma złotą skórę, jak powinien mieć. W dzień końca świata Kobiety idą polem pod parasolkami, Pijak zasypia na brzegu trawnika, Nawołują na ulicy sprzedawcy warzywa I łódka z żółtym żaglem do wyspy podpływa, Dźwięk skrzypiec w powietrzu trwa I noc gwiaździstą odmyka. A którzy czekali błyskawic i gromów, Są zawiedzeni. A którzy czekali znaków i archanielskich trąb, Nie wierzą, że staje się już. Dopóki słońce i księżyc są w górze, Dopóki trzmiel nawiedza różę, Dopóki dzieci różowe się rodzą, Nikt nie wierzy, że staje się już. Tylko siwy staruszek, który byłby prorokiem, Ale nie jest prorokiem, bo ma inne zajęcie, Powiada przewiązując pomidory: Innego końca świata nie będzie, Innego końca świata nie będzie. Może będzie wyglądać to tak, może będzie pełno wojen i kataklizmów - kto to wie? Co do dnia końca świata: "Nie znacie dnia ani godziny". Cytuj:
|
jesli myśliscie że 666 to liczba szatana to jesteście zu[pełnymi idiotami
Przecierz było że tak naprawde to 616 to numer diabła więc sami widzicie przez te wszytskie lata opieraliscie sie na głupiej liczbie, -.- 616 było napisane w najstarszym dokumencie czy co tam chyba w 2 wieku p.n.e. |
Koniec świata nastąpi, kiedy każdy pocałuje się w łokieć (swój! ). :P
|
Koniec świata nastąpi kiedy 2 niedziele sie do kupy zejdą...
2 teoria: Koniec świata... był WCZORAJ!! Teraz jest nowy świat, a o tamtym przeciez nie pamietamy... |
W Biblii Nie Ma Napisanej Ani Ukrytej Daty KoŃca Świata Bo Wtedy Co By SiĘ StaŁo Ze SŁowami Jezusa [a Wszystkie SiĘ SprawdzajĄ] "nikt Nie Zna Miejsca Roku, Czasu Ani Nawet Godziny W KtÓrej Ja Przyjde, WiĘc Czuwajcie"
I Co Wy Na To? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:05. |