![]() |
Gz ziom :P jak by Polinka nie zabijali i jak by do woja nie pojechal to mi sie wydaje ze tez by mogl osagnac ten lvl jak przyjezie to mowil ze zrobi 200:)
|
wielkie gratz za 200 level
ten pan ma bardzo dużą szanse na bycie najlepszym w tibi exp nabija 2x szybciej niż cachero w tej chwili w oststnim miesiącu cachero nabił13.5 mln expa a Seromontis 29mln, więc mam nadzieje że niedługo go dogoni |
Nic dodać , nic ujać
GL 4 U |
Gz jeszcze raz dla Ziooma , ale gdyby wielu z nas nie miało szkoły albo upierdliwych rodziców :P:P Byly by wysokie lvle !! Jeszcze raz big GZ :D
|
Gzzz!
Goń tych 220 lvlków szybko, bo trzeba pokazać kto rządzi w tym cyber świecie. gratz niektórzy w 17 miesięcy robią 30lvl buhua :] :D
|
Cytuj:
Hhahaha masz racje :) |
|
Cytuj:
|
Heh, zostaje mi tylko powiedziec:
Gratuluję! :) W 17 miesiecy taki wynik... Bardzo ladnie. |
Wielkie GRATZ!
Może w Tym tempie przegoni resztę najwyższych lvli... :P oby ;] |
Hiberna Rules
Grajcie na Hibernie a dobrze wyjdziecie! Jest tu dużo Polaków no i oczywiście Seromontis - pierwszy 200 Polak w Tibii. :cup:
Do Seromontisa: Gratulacje nabicia lvla. Goń Cachero (bo nie lubie "żółtków" :] ) i Eternala (Amerykaniec... :evul: ). :D :cup: HAIL HIBERNA :cup: |
gz ziom, nic wiecej ;]
|
Cytuj:
|
Cudownie ! Mam Pytanie
zadam ci jeszcze pare pytan :)
1.czy masz moze PACC? lub czy kiedykolwiek miales 2.na jakim serverze grasz ? norm , non-pvp , pvp-nforce 3.z kad pochodzisz :) 4.jaka masz profesje? 5.z kad sie dowiedziales o tej grze? Pozdrawiam moj gg6022889 prosze napisz chcialbym pare porad do tibi |
Cytuj:
2.Nie mogłem wcześniej i pisze teraz posta :P 3.www.erig.net/xphist.php |
WIELKIE gratz!!! I nie tylko 200 lvl gratuluje, gratuluję też, że zaliczyłeś przez ten cały czas zaledwie 1 deada 8o . No i co tu więcej gadać ;) ... Powodzenia w dalszym expieniu :p .
|
Congatulation!!
Wielkie gratulacje dla Ciebie, za zdobycie jako pierwszy POLAK 200 lvla. :cup:
Lecz nie marnuj wlasnego życia osobistego poświecajac go grze, bo życie to nie jest gra. W grze umżesz wiele razy, lecz nadal bedziesz istniał, a w życiu umżesz raz i nie pozostawisz śladu po sobie... :( Pozdrawiam! Pozdrowienia przesyła "Święty Gniew": ŚWIAT: Hiberna LEVEL: 35 PROFESJA: Knight SKILLS: 69/69 |
szczerze wspolczuje - o ile to bylo uczciwie dokonane w 17 miesiecy....
|
Wcale nie trzeba grac 24/7 zeby taki lvl miec w 17 miesiecy. Jakby tak kazdy zamiast chodzic po miescie i zajmowac sie roznymi rzeczami expilby to nie bylo by pieciu 200 lvli tylko z stu. :>
Co do expienia to dokladniej: http://www.erig.net/xphist.php?player=Seromontis Nie rozumiem o co chodzi z Cachero, a "żóltkiem". On jest opisywany na tibiabr.com jak Seromontis na tibia.pl |
Wielkie gratz ! No i w końcu się doczekaliśmy :p Hehe aż motywuje do grania :D
|
gratulacje
congratulationscongratulationsi jeszcze raz congratulations :flaga_pl:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ty nawet nie wiesz co to jest noob. ps. jak już go mijasz to rób sobie przy nim fotki i rozdawaj kumplom mówiąc że to twój ziom. |
Nareszcie ;]
Nareszcie nadeszła chwilka na, którą czekało wielu Polaków grajacych w tibie ;] Mamy swojego rodaka na 200 lvl wielkie gratz :)
|
Ja wam powiem tak.Człowiek sie zawziol i jest dobry bardzo sie ciesze :cup: i sam mam zamiar tez jakos do 200 lvl dobrnac moze mi sie uda moze nie zobacze .Gratulacje dla tego pana.Ciekaw jestem czy z tymi 7 miesiącami to na serio ;) ale wielkie gratulacje
|
spoko nareszcie jakis very high lvl :) Szkoda ze ja mam tylko 21 -.- ;(
|
Cytuj:
Jest bardzo prawdopodobne, ze Serek nigdy nie zabil nikogo na skulu, tak przynajmnie slyszalem. a gram na hibernie;]. @topic Gz dla Serka, w koncu ma ten uptagniony lvl, ale w koncu expil non stopa, ostatnio robil 1 lvl dziennnie nawet. :P Wiecej takich polakow;] |
tibia
Mam 15 lvl
i 16 mlvl. Szukam jakiegos kumpla ktory nie jest zlodziejem ani sadysta w stosunku do zwierzat i ktory lubi ostra jazde na potworkach evul |
Nie ma co.... Sero~ wymiata .. GTZ DLA CIEBIE !!!
|
Cytuj:
|
Gratz!
DZIĘKUJEMY CI, TERAZ MAMY SIĘ CZYM CHWALIĆ.ZASŁUŻYŁEŚ NA MIANO POLAKA :p :p :p :p :p :p :p
NA RAZIE JESTES DLA MNIE NUMER :cup: |
YO ziom ;]
NO POPROSTU GRATULACJE JEST TO MOJ ZIOM Z HIBERNY ;];] SAM NIE WIEM JAK ON TO ZROBIL ALE JEST POPROSTU SUPEROWO
GRATZ GRATZ I JESZCZE RAZ GRATZ :d:d :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: POZDROWIENIA OD ZIDOGE ;];] |
:p Kiedys czytalem taka prosba: dlaczego nie mozecie rozszezyc granic tabelki doswiadczenia do okolo 230? Odp: mysle ze nie predko sie doczekamy polaka ktory zdobedzie 200 lvl(...). B) chyba sie odczekalismy :]
|
Cytuj:
@on topic GRAAAAATTZZZZ ! :cup: |
SUPPPPPPPPEEEEEEERRRRRRRR!!!!!!
Polacy GÓRĄ Wreszcie nas docenią :flaga_pl: ______________________________ Pallek Thunder'Blade lvl:20 profesja: :lucznik: Skille:55/41 Świat:Morgana :mag: :9 :] Cya in Tibia |
Nie mam pomysłu
Super rodak w czołówce!Chociaż nie czarujmy się każdy tibian chciłby byc na Jego miejscu:P Ja też nie powien że nie:D sam mam druta:
21 lvl 27mlv skille: 21:sword hałaX( 22:tarczawieksza hałaX( Pozdro!Czarek dla kumpli:D |
\../ (^.^) \../ Congratulation \../ (^.^) \../
No braVo !!! Mamy sie czym chwalic wkoncu 1 polak z 200 lvlqiem :D No i gratulacje ze zrobiles ten lvl tylko w 17 miechów...
|
Oooo nawet jestem na zdjęciu ;) Bede sławny !! Yyyy przy okazji chcialbym pozdrowic całe miasto Piła i takie tam ;]
By Olohc |
:cup: :cup: :cup: Polak 200 level ja tez chce miec 200 gratuluje zrob jeszcze 300 level i powiem ze nie jestes tibijczykiem jestes super tibijczykiem
Nazwa postaci : Marcio kanibal (jak by co nie jestem kanibalem ) Swiat: Isara Profesja : Paladyn Level : 14 (dalej rosnie) Skille : 45/28 (dalej rosna) |
Thx
:] Dziekowa wszytkim za gratki a zwlaszcza tym co wemnie wieza. ;]
Pozdrowionka!!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:47. |