![]() |
Ejj czemu nie moge sie zalogowac mam v 7.5 wpisuje acc i pass i pisze "error:conecction refused" plx help.
|
jakie gówno!!
kto to wymyślił....no brak mi słów....teraz musze sprzedać uhmakera....a miałem jeswcze 3 plecaki blanków...co z nimi zrobie?? buehehehehhehehe |
Nie taki diabeł straszny, jak go malują.
Fajne. Jak wlaczylem Tibie po updacie to mi sie spodobalo. Podobają mi sie szczegulnie system antylurerski, nowe grafiki i niemozliwosc zablokowanie rope spota. Tera od razu sie lepiej gra! Jestem bardzo :] z Cipsoftu.
|
:p
i widzicie? Tyle marudziliście, a sie jednak podoba.
Dzisiaj (camera) Marek on Calmera zastrzelił z hmm-a rotworma (21 lv :P) jak skilowałem zablokowany parcelami i chciał aby mu rzucić rotworma bo neiodejdzie (rzecz jasna byłem nie odeszłem). Ludzie naprawde są skąpi 5 gp dla 6 robaków? Hmm chyab więcej kosztuje -,- |
X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
I NADAL ZERO POPRAWEK NA TIBIA.PL WRRRRRRRRRRR X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( _____________________________________ Może się jeszcze spotkamy na forum ale na www.forum.tibia.org.pl X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( |
Update Spox :D Ciekawe jaka jest nagroda za qest w katedrze B)
PS:dlaczego Bandit ma tak duzo hp? X( |
co oni z tym zrobili ????????????
ten update przeszel wszystkie granice zdrowego rozsadku.Zaczalem grac od 14 lipca,kuple mnie wciagneli na maksa ze moglem w ciagu dnia (i nocy :P) spedzic po 16 godzin przy tibii.A TERAZ !!!Gram pol godziny i mi sie juz wszystkiego odechciewa,chyba sobie to odpuszcze ,Cipsoft zrobil po prostu bajke dla PACC-ow A FACC-ow olal.Takie jest moje zdanie,kazdy moze sie z nim nie zgodzic i zaprotestowac,ja mowie po raz ostatni !!!TEN UPTADE PRZEJDZIE W MOIM MNIEMANIU JAKO PORAZKA DLA WSZYSTKICH (PRAWIE)GRrrrr X(
|
no to sie skonczyla sielanka....
|
Cytuj:
No ale to jest biznes, zachęcają ciebie abyś kupił pacc-a. Ale bez facc by tez nikt nie gral, bo by bylo zdeczka nudno i ... pusto. Powinni tez dac jakis nowy teren a nie budynek pod ziemią -,- |
Z dniem wczorajszym profesja o nazwie palladyn przestała istnieć. Dziekuje.
|
racja
Cytuj:
oczywiscie masz racje POPIERAM ,dlatego teraz odchodze od tibii !!!(na 2 h zagrac w noge )hehe :D |
Worms Aramgeddon
Czy ktos mi powie z czego mozna uzyskac robaki [oprocz rotworm]?
I [sorry ze zmieniam temat] czy w Ab'dendriel jest jakas studnia ? I tak palkiem nie gram :P Knight is the best ! ;) |
Cytuj:
Raz... Dwa.... Trzy... Niszczą się speary i dużo ważą? Załat se kamienie lub gwiazdki czy inne rzeczy - powiedzmy 100 gwiazdek = 2-3 godziny,jak to ci nei pasuje to znaczy że afk-ujesz. Czyli - wypchaj sie :) @ Edit UP Rat, Rotworm, Ghoul, Valkiria (!), a mi wypadło z zająca. |
Kazdy sie cieszy tym update....ale jak wszedlem zaczelem sobie skillowac patrze a tu respa nie ma...siedze 15 minutw jaskin ichodze i nie ma nigdzie potworka a bylem sam...zacznijcie dbac tez moze o FACC a nie tylko o PACC co? bo jak tu mozna grac skillowac expic...jak potworow nie ma niby mial byc wiekszy resp a tu...nic nie ma...jak macie robic takie update to lepiej dajcie sobie spokuj...same szkody dla facc :/ ...
profesja : Knight lvl: 19 skille : 73/73 ( yeeeaaa ) :) :cup: |
Palma na Rocku!!
Krążąc dzisiaj po rocku znalazłem palme!! Można z niej zrywać banany <lol>!! jak ktoś chce screen shota to klikać do mnie na gg 4560625. P.S. Nie mam PACCA!! ;]
|
Banan
Cytuj:
Eeeee.... To juz stare.Banana na rooku wymiesz u Willego. To jest quest.Stare... No i tez nie mam PACCA |
...
Miały byc jakies nowe tereny dla Facc . No ale gdzie one sa ?? X( Powiedzcie mi, pisac na gadu
|
Nie da się nie zauważyć zmian jakie cip wprowadził. Byłem ze znajomymi poblokwać dragi koło kazz, ubiliśmy dwa i czekamy na respa. 10 min. smoków nie ma, 20 min. nadal nic, poszlismy zabić bh wracamy i niespodzianka, smoków nadal nie widać. Pewnie zabiliśmy smoczyce nim zdążyła znieść jaja i stąd ta pustka ;). Zdenerwowaliśmy się i każdy poszedł w swoją stronę. Wracam trenować na minosach. I tu kolejna niespodzianka. Respawn został lekko zmieniony i moje ulubione miejsce do skillowania już nie istnieje. Muszę poszukać nowego :evul: .
Zmiany w moim odczuciu są na plus. Można kupować runki w sklepach nie czekając aż ktoś na trade będzie je sprzedawał, możliwość ropnięcia się na zawalonym śmieciami rope spocie (nareszcie skończą się moje problemy z wyciąganiem loot bagów :] ), zmiany w wyglądzie przedmiotów (np. legion helmet nareszcie wygląda jak hełm a nie peruka sędziego :P), utrudnienie życia palladynom :P. Update nie jest zły B) . |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@palladyni wiadomo dla tych co uczciwie grali nic sie nie zmieni ale dla tych co afczyli trenujac to sie duzo zmieni ja jestem na plus bo gram uczciwie i "jestem gorszy" bo nie używam / używalem programów do treningu na AFK |
Sorka ze pisze gdzie nie trzeba ale nikt nie odpowiada o poradniku o Ab'dendriel.
Gdzie jest studnia w owym miescie >>?<< ;( |
Cytuj:
Jak sie myle poprawcie mnie :) |
:baby: :confused: 165 expa za dwarfa guarda??bylo troche wiecej :confused: :baby:
|
Cytuj:
Z respawnem z tego co widze rzeczywiścia coś zrobili, jak zawsze zarzuciłem parcelem aby mnie nie odeprcchnalei, przyprowadzilem 2 roty, zaczelem skilować, po 15 minutach oba zdechły, ide po kolejn - co jest kuźna mać - pusto. Trzeba od dzisiaj jeszcze dalej stać o,- |
Cytuj:
|
Hail CIPsoft
Nieźle CIPsoft się szarpnął i załatwił FACC'om nowy teren :D
|
Update
RE: niemoge sie zalogowac ...
Zapewne masz jakies macro albo mc w tym samym folderze co tibia :D RE: Nowy teren dla PACC Robi wrazenie i to spore cale mnostwo nowych potworow roslin itp. Grafika na 6, Ciekawe z czym sie spotkalem to pulapiki , niemowie o roslinach polapkach ( wchodziosz tracisz 30 hp ) tylko o dziurach zakrytych roslinami ... A jesli chodz o potworkiu to brakuje ich opisu na tibia.pl ... hydra niesprawiala wrazenia tak silnej .. myslalem ze to cos ale dragon ... bilismy ja we 2 ( obaj 60 + z GS-ami ) po 2 min ona miala full hp a my o bp UH mniej karzdy -.- ( choc loot jest tego warty z tego co dotychczas wypadlo - Royal Helmet BOH Knight armor ... ) 23:03 You lose 267 hitpoints due to an attack by a hydra. 23:04 You lose 289 hitpoints due to an attack by a hydra. .... RE: FACC Jesli chodzi natomiast o nowy teren dla facc wydaje mi sie calkiem okey, jak juz ktos napisal na powierzchni i 1 pietrze masa slabych potworkow coraz nizej coraz gorzej ... juz na drugim pietrze wszedlem w full resp. 4 czarownic 3 dark monkow i mumi... dlatego polecam zwiedzanie w wiekrzej gropie ... jesli chodzi zas o respawn , jeko czas rzeczywiscie zmiana na gorsze trzeba czekac dluzej .... trenig stal sie meczacy ... trzeba latac i lurowac sobie potworki ... Ale ogolnie update na + pomimo spearow cen w sklepach robakow -.- etc. edit: Panowie z tibia.pl mowie to z niechecia ale na tibiabr.com juz jest opis potworkow ... oczywiscie opis loota nie jest pelny ale exp , hp .... ale nadal w was wierze -.- KIEDY BEDZIEMY MOGLI ZOBACZYC OPIS POTWOROW I NOWYCH PRZEDMIOTOW NA TIBIA.PL ?? |
Cytuj:
|
szatan
yo humaki
:] przestale m grac w tibie przez was hamy ***ane qrwa mac :p teraz mam wszystko w dupie tibia uczy tylko hamstwa i niszczy nerwy przez to musielem jezdzic do psyhologa i o malo nie dostalem zawalu (mam slabe serce) . przez tibie zniszczylem swoje cenne zdrowie . ;( |
Hell Gate
Jeszcze nikt o tym ne wspominał, skonczylo sie fajne expienie knightem na hg bez uzywania uhow, teraz pojawiły sie tam nowe potworki (w miejscu gdzie sa dsy przy oltarzu) mianowiciemozna tam spotkaz Beholdery i nowe Elder beholdery ktore sa dosc niebezpieczne z racji tego ze przyzw\ywaja do pomocy Crypt Chambery i jeszcze jakies miejsze potworki (mini beholderki) ktore spowalniaja ruchy i chambery szybko cie dogonia a sam Elder Beh. tez potrawafi przywalic. ;(
Ogólnie update oprocz tego ze zwiekszyl ceny itemkow oceniam pozytywnie :P |
respect dla palkow
mogli zrobic zeby speary i gwuazdki znikaly tylko na party a nie w w alce z potworami
|
asdasdasddffffffffffff
|
a co to jest macro i mc?? :confused:
|
Co do tego update'u to...hmm...pewnie niektórzy pamiętają jak na niego narzekałem jak się dowiedziałem o posunięciach CipSoft'u w kierunku walki z cheaterami...a czemu?? Bo sam nim byłem...Zawsze grałem palkami, miałem na jednym z servów uh makera i na 3 tyg przed update'em skończyłem grać w tibię...I powiem Wam że teraz po update powróciłem do gry i gram...DRUIDEM :D Fajnie się gra bez jakichkolwiek cheatów, nawet bez światła(tak jak na początku;) ):D
Masz rację Dromaderq, ten update to z pewnością jeden z największych w tibii;) Respect 4 You;) A tak btw to spodobały mi się najbardziej znienawidzone rzeczy przez cheaterów czyli soul pointy i przynęta na ryby;) |
Cytuj:
@Big-Gay-All: ale Ty za to nie jesteś down i jesteś najmądrzejszy na świecie;)LoL :baby: |
Mnie tam ten update ciezy fajnie mi się zmienił Dragn Shield. :)
Ja tam nie wiem co wam przeszkadza.Rozumiem palli (sam nim kiedys byłem :p ) A zmienilem się na druida i wam powiem jedynym co mnie wk***ia to to ze soul points nie mozna nabic wiecej niz 100 X( X( X( Ale trzeba życ :) A co do chaterow to ze światlem teraz jest fajnie bez botow i innych takich. ;) Ogolnie update jest super(poza soul points). Gratulacje dla CipSoftu za pomysl. :) A ta grafika zabójcz, drzewa i kamienie sie zmienilypare stworów no i itemy. |
Do widzenia
Kończę z tibią. Soul pointsy roz***ały mojego sorca. Nadszedł czas na Lineage 2. Tam nie ma po***anych updatów, za to jest super grafa i świetny klimat. Żegnam wszystkich, już mnie tu nie zobaczycie.
|
Atak na Venore
Wczoraj na serwerze iridii w venorze odbył się atak elfówskautów itd. na venore. Wcześniej dostaliśmy ostrzeżenie o tym !!!!!!Było zajefajnie!!!!!
|
ludziska mam pytanie kiedy bedzie zaaktualizowana mapa swiata i mapa respawnu na Tibia.pl ??? bo by sie przydalo
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:12. |