Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Sergio Demonslayer (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=47146)

Łuki 04-09-2005 10:01

Własinie sprawdziłem jego postac 4 lvl dostała bana Banished: until Sep 09 2005, 02:20:06 CET because of offensive statement czy ktoś wie zaco dostał bana :(
@Edit:
Może to za rasistowskie posty na forum np "Fuck all BR"?

Psiqta 04-09-2005 12:31

@up : moglbyc mi podac nicka tego chra na 4 lvl'u

i co do tego utwory "iN the end" to sa jej 3 wersje ,ta w filmie to ta z plyty "Hybrid theory"

Novaq Roz......alacz 04-09-2005 13:35

ja *******e tu jest key ja wam muwie a wy "wielki gracz..." ****a szkoda ze odszedl bo juz cos sie *******ic na tym forum zaczyna...

Sir Emilio 04-09-2005 13:45

to ******* i ruhaj matke w domu...

Raila 04-09-2005 13:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Novaq Roz......alacz
ja *******e tu jest key ja wam muwie a wy "wielki gracz..." ****a szkoda ze odszedl bo juz cos sie *******ic na tym forum zaczyna...

szkoda mi na ciebie slow. umiesz pisac??

Master Knight de'Vere 04-09-2005 14:19

Cytuj:

OMFG Keya to ty masz na ryju!...Szkoda gadać...

Filmik za***isty...
PS:Tylko nie wiem czemu ale w 42 sekundzie wyłącza mi sie i leci od nowa wie ktoś co z tym zrobić?

Antyhak 04-09-2005 14:28

Na końcu tegoż filmu napisał bardzo trafną notke....szkoda że tak późno niektórzy dochodzą do takiego wniosku....

Filarel 04-09-2005 22:46

Żal mi tego 134 elite knighta a tego ***anego gm'a bym go za***ał w rl'u H*ja.Luring to gra.Jak oni są tacy teh 1337 to niech zrobią coś z luringiem.

Sir Duet 05-09-2005 09:35

Cytuj:

boshe ty jestes chory na leb ja*******e ty masz ryj jak key looger sciagnelo 20 osob i nikt nie*******i ze key looger a ty ****a jedyny na*******asz aa key looger key looger ****a twoj ryj to key looger

Psiqta 05-09-2005 09:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Filarel
Żal mi tego 134 elite knighta a tego ***anego gm'a bym go za***ał w rl'u H*ja.Luring to gra.Jak oni są tacy teh 1337 to niech zrobią coś z luringiem.

bozhe jaki żal ,mówisz ze luring to czesc gry , a wyludzanie haraczy od polowy +50lvl to tez dla ciebie czesc gry i masowe morderstwa tak bez powodu ?

PS. Moze nastepnym razem przeczytasz wypowiedzi wszystkich , a nie piszesz jakies glupoty ... X(

Date youi ( jamera) 05-09-2005 14:00

-.-

dobra ***ac sie ... jak bedziecie plakac ze was hakli to nie moja wina

Sir Duet 05-09-2005 16:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Date youi ( jamera)
dobra ***ac sie ... jak bedziecie plakac ze was hakli to nie moja wina

ja*******e ty jestes *******niety kolege sobie nawet juz znalazles skanowales to? bo ja tak kasperskym avastem wiec mi nie******* to nawet ****a niema spy ware dupo

nikt ci niehacknie tego p seta nieboj sie

Hieyan 05-09-2005 17:08

@up
Kto jak kto, ale ja nie chodze w p secie...

@topic
Czym otwożyć ten film? Przed chwila oglądałem film ***** i teraz to ściągnąłem i pisze że nie obsługuje tego formatu =/

nightwish_88 06-09-2005 17:33

za***isty filmik... kto wie w jakim programie można robić takie filmiki?

Psiqta 06-09-2005 17:40

We frapsie robisz 30-sekundowe ( no chyba ze kupisz pelna ver. programu to wiecej ... ) sekwencje a w VideoMaschu je łączysz i dodajesz jakies dodatki .

Miszczu 06-09-2005 17:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Date youi ( jamera)
X( mnie jakos to haklo i mojego kumpla po obejzeniu pzresknowalismy keyloger !!! zamknac ten temat

o moj boze naprawde myslisz? ze tu jest keylogger ale jestes inteleignetny jakby byl dawny by zamkneli modkowie ten temat ......a to moze byc zbieg okolicznosci pogratulowac pogratulowac

Sir Duet 06-09-2005 19:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hiey
@up
Kto jak kto, ale ja nie chodze w p secie...

@topic
Czym otwożyć ten film? Przed chwila oglądałem film ***** i teraz to ściągnąłem i pisze że nie obsługuje tego formatu =/

musisz miec kodeki a jak tak to nawet iu winampie ps
czy mowilem ****a do ciebie?nie, ;) wiec sie od*** ok?

Szatyneczka 06-09-2005 19:17

I za co mu wkoncu deleta zrobili bo jakos nie kumam...??

Na filmie pojawilo sie kilka znajomych twarzy. Chociarz juz nie gram pamietam krotkie pogawedki z nim

pozdro

Łuki 07-09-2005 21:51

[quote=Szatyneczka]I za co mu wkoncu deleta zrobili bo jakos nie kumam...??

Na filmie pojawilo sie kilka znajomych twarzy. Chociarz juz nie gram pamietam krotkie pogawedki z nim

pozdro

Poczytaj posty a bendziesz wiedzał :)

Sir Duet 07-09-2005 23:06

[quote=Łuki]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szatyneczka
I za co mu wkoncu deleta zrobili bo jakos nie kumam...??

pozdro

Poczytaj posty a bendziesz wiedzał :)

omfg trudno bylo mu dac odpowiedz z 4 wyrazami?

za zle zachowanie miedzy innymi lurowanie,rasistowskie texty na forum typu fuck all br itd=/

Rybzor 07-09-2005 23:19

Zawsze jao obejze ten film to przypomina mi sie ze gra w tibie nie ma sensu, mozna sie tym serio przejac, czlowiek nabija wysoki lvl a potem delete TIBIA to strata czasu -.-

Vice 08-09-2005 19:43

Ten koleś jest (był) Zajefajny ;(

nightwish_88 09-09-2005 20:51

Orientujecie się jakiej mp3 użyto do podkładu?

Vizharan 09-09-2005 20:56

Tez mnie to ciekawi jakiego podkladu muzycznego tam uzyto bo jest za***isty :D

Mummy 09-09-2005 21:35

@up
a nie laska poczytac poprzednie posty? juz pisali kto to wykonuje i jaki tytul utworu

Piio 09-09-2005 21:36

Ehh juz to kiedyś chyba było pisane że ten kawałek to Linkin Park - "In the end"

nightwish_88 09-09-2005 22:05

znacie jakiś programik którym mógłbym połączyć mp3 z avi i dodać jeszcze takst ;p ?

Dominico 10-09-2005 13:58

Zaje***te !!!! Wielkie GRATZ!!!! :cup:

grundik 10-09-2005 19:45

Linkin Park -In the end

Psiqta 10-09-2005 20:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez nightwish_88
znacie jakiś programik którym mógłbym połączyć mp3 z avi i dodać jeszcze takst ;p ?

Videomach.

btw. Linkin Park - In the end sa 3 wersje ... ta w filmie jest z plyty hybrid theory ;)

Bania 10-09-2005 20:44

Linkin Park- In the end -> mega muza ;] Jakby ktoś chciał link, to wsadziłam na rapid~: http://rapidshare.de/files/4945974/L...e_end.mp3.html

Pieczka>Rybnik< 11-09-2005 04:35

jak ogladac ten filmik wvm???

skret 11-09-2005 15:39

lol

n / c ......................

Xaziz 13-09-2005 17:03

THE BEST
Gmy to nooby i tyle bylo im zal ze Sergio ma taka dobra poistac. Deleted za byle gowno tak jest z wieloma HIGH-LVLmi

Marshal 13-09-2005 17:19

Czytając posty których autorzy żałują Segia mogę się założyć, że 95% z nich nie grała nigdy na Valorii, no te 5% to ci którzy lizali dupe Heretykom/PoD'om/Bound'owcom :) On na tą kasację zasłuzył w 100%. Zresztą, już daaawno powinien dostać delete za PA, no ale "destructive behaviour" tez może być :)

Date youi ( jamera) 13-09-2005 17:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marshal
Czytając posty których autorzy żałują Segia mogę się założyć, że 95% z nich nie grała nigdy na Valorii, no te 5% to ci którzy lizali dupe Heretykom/PoD'om/Bound'owcom :) On na tą kasację zasłuzył w 100%. Zresztą, już daaawno powinien dostać delete za PA, no ale "destructive behaviour" tez może być :)

zgadzam sie !! ;] on tylko haracz haracz haracz >.<

Ksztan WWO 13-09-2005 19:17

-,-

Ej mam pytanie kogos hakneli po wejscu na link do filmiku ??? Bo ktos mi wmawia że to hak
Chyba nie ja mam i jakos all stuff nie zniknol

Tim@n_pl 13-09-2005 19:19

Ej wiecie gdyby sergio zostal ukarany za PA to pół Arcani musialo by delete dostac.Uważam ze Sergio byl rasista za to byl ukarany szkoda mi go byl wielkim playerem.
Pozdro all:D

Miszczu 13-09-2005 21:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xaziz
THE BEST
Gmy to nooby i tyle bylo im zal ze Sergio ma taka dobra poistac. Deleted za byle gowno tak jest z wieloma HIGH-LVLmi

stary nie dostal za byle gowno dostal za zmuszanie za placenie okupu sam widzialem jak jego koledzy z gildji podeszli bez podstawnie to gosica i zaczeli go lac musial im dac golden armor i dopier o sie odczepili .... a byli nie kto inny jak dimnariel i chba flaa ...ale jednak szkoda mi go

Ufocznik 14-09-2005 00:08

...

omg.... "gmy to nooby", "żal mi go", "dostał bana za byle gówno" ... te teksty mnie rozwalają. On jak każdy bound zasłużył na tego bana już dawno, boundy to są [ocenzurowano] PA. Dużo razy już boundy się do mnie przyczepiały za nic. Ostatnio czyli wczoraj zalmere (107 ek) podbiega do mnie i na priv: hey dude, borrow me 2k. Ja oczywiście go olałem a poniważ mi groził to go sprzezywałem i jest on już chyba trzecim boundem który chce mnie lać. Naprawdę jak ktoś gada takie teksty że on nie zasłużył na bana albo że gmy to nooby to jak już ktoś powiedział sie poprostu podlizuje boundom albo nie grał nigdy na valorii. Wogóle wkurza mnie jak widze ze 3 boundy i wszyscy żeby sie podlizać sie przebieraja w boundowe stroje i lata po depo 10~ noobków w strojach boundów. Gmy to faktycznie nooby ale z zupełnie innego powodu: powinny wreszcie ruszyć dupska i zrobić porządek na valorii

@topic
filmik nice ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:03.