![]() |
BAJAPA@
na początku jest napisane ze ma być fota coś w stylu "pozdrowiania dla tibi.pl" i to ma isc na br? alob odwortnie na 50lv to nei bo ich sporo ale zeby byl 100lv i skilel po 90+ i jak bedzie duzo ludzi (nakładd pracy dla ludzi :P to zebby wtedy dali wiekrze wymagania) |
dobre dobre mozna sie nieco dowiedziec o forumowiczach
|
Gratuluję pomysłu. Podoba mi się ta funkcja. Już nie będzie beznadziejnych podpisów na 10 linijek. Ale czy np. napisał że jestem tutorem to sprawdzilibyscie to?? Wpisałem że nie jestem bo nie jestem... :P Moja sugestia to, aby dodać do profesji Rookstayer a nie w statusie. Dziwnie tak jakoś :P
Życzę kolejnych UDANYCH pomysłów! Dałoby się zrobić sprawdzanie pisowni?? ^^ PS. Niektórzy ludzie nie mają się czym pochwalic ale od tego jest forum "Multimedia" i chyba dział "Zdjęcia". Tam możecie sie pochwalić!!! A myslę że te hi-lvle beda na stronie wyświetlane więc po co dawać co minute posta z 50 scr jak gościu awansuje z 51 na 52lvl albo jak mu fishing rośnie! Heh ja mam tylko 26 fisha ale rośnie i to szybko! |
Cytuj:
Ale to tylko moje zdanie @edit Male pytanko. Czy dane sie beda same zmieniac czy ja je musze zmienic? Jezeli sie nie da to moze zrobicie tak ze sie beda same pobierac ze strony tibia.com? |
dosyc spore te wymagania :( :cup:
|
Cytuj:
|
wszystko jest dobre...?
progi na poczatek tak, ale czy nie znudzimy sie newsami jak jakis szlony PG zacznie robic lvl/1-2 day(s) proponuje do 200 lvlu wklejac advy podzielne przez 10, natomiast po 200 lvlu advy podzielne przez 5 reszta jest w porzadku PS: moze sie myle <edit_raul> Ten użytkownik w przeciwieństwie do innych się tutaj wypowiadających, potrafi korzystać ze swojego mózgu. |
Cytuj:
W pełni popieram ;D Hail Aldora |
Jak ktoś ma lvl 150, to najczęsciej ma dośc oleju w głowie, żeby nie wysyłać co poziom raczej.
A propo: Cytuj:
|
Cytuj:
1. Po wpsianiu swoich danych otrzymujesz kod np. 23SA-3JHS-9KOS 2. Wklejasz go do Comment 3. Odpowiedni skypt sprawdza czy w Comment znajduje sie wygenereowany kod. Jezeli: a)Tak - dane sa potwierdzone i zostaja b)Nie - dane niepotwierdzone kasacja w przeciagu np. 48 godzin 4. Mamy pewnosc, ze ta osoba mowi prawde Moj pomysl to rowniez skrypt aktualizujacy na bierzaco TYLKO level. Napisanie tych rzeczy nie jest latwe, a z pewnoscia czasochlonne. Mi to raczej sie by nie udalo bo : a) znudzilo by mi sie b) gow... kupa by z tego wychodzila :) |
@up
Problemem jest to, że bardzo by to obciążało serwer tibia.pl, który i tak czasami już ledwo dyszy... |
No niezłe
Niezły pomysł ale zmniejszcie troche wymogi :D
|
Great Idea !!!
tylko zeby jeszcze komus chcialoby sie to sprawdzac :P (bo napewno ludzie beda klamac :( ) swoja droga, wlaczajac neostrade dzisiaj zauwazylem ze, mam teraz predkosc 384 (256?) zamiast 160 (128)- bonus od TP ? achhhh..... jaki szczesliwy dzien B) |
Z***any pomysł, z całym szacunkiem,ale jak czytałem ten news, to myślałem że padne ze śmiechu. Zachowujecie się tak jakby tibia.pl była alfa-i-omega, gdzie każdy chce wstawiać swoje siupel ql wypasione fotki... Sorry, ale zajechało elitami ;-/
Oczywiście mój komentarz odnosił się co do drugiej części newsa. Sic... |
Fajny pomyslik :]
|
Oba pomysly sa bardzo dobre, ale mysle, ze minimalny awans powinien byc zmniejszony do 100 lvlu poniewaz dla niektorych to jest juz wyczynem i 150 poziom moze byc dla wiekszosci bariera, ale i tak pomysly fajne ;)
|
pomysł jest wręcz genialny gratz dla autora pomysłu!
|
Fajnie to zrobiliście :D
|
ja klaac nie bede i tak niedluge wysle adwance bo bede koncym club 44 i bedzie 45 nawet mozecie sobie sprawdzic na luminze gram:P:P:P:P
|
@Up
Musisz miec minimum 100 skilla |
Cytuj:
|
Cytuj:
1 sierpien, a 14 wrzesien to troche róznica :D wspólczuje tym, którym zmienia 1 grudnia .... |
end wazne ze masz! jutro idziemy na hydry :P
|
@SympatycznyWielbłąd
Tak, Kargax to Polaczyna jeden. @$corcerer Widzisz, jeden "gópi" konkurs mniej, troszkę więcej paccy i można by się zastanowić nad wydajniejszym serverem. W ogóle coś mi się nie chce wierzyć, że aż tak bardzo obciążający jest skrypt na wykrywanie czy delikwent jest właściwym właścicielem. @Topic Pomysł? No jak już jest no to niech sobie będzie ;-)). I tak wszyscy myślący wiedzą, że ktoś od niechcenia zrobił tą cholerną opcję, żeby w końcu dać troszkę odpocząć serverowi, który pękał w szwach przez "MuJ BeSt LeWeL". No, powiedzmy, że przez mUzgowcUw. |
Jestem poczatkujacym na forum ale widac że tibia sie stara Xd
|
Ja mam takie pytania i bym prosil o szybka odpowiedz :P :
1.) Moze by dalo rade zrobic takie okienko jak na Tibianews.net Zdjecie Dnia?? Watpie zeby duzo 150 lvli odiwedzalo forum :P uwazaja sie za lepszych i niechetnie tu zagladaja :P Wiec moze by obnizyc ten prog.Wiem ze tu chodzi oto zeby neibylo tych adwow zaduzo ale 150 lvl ?:P Moze Adw na 100 a potem np 150 ? :P 100 to tez przelom w grze kazdego gracza :P Wkoncu tez niecodziennie Naradza sie nowy 100 lvl w polsce, niebedziecie mieli az tyle pracy. :P 2.) Wydaje mi sie tez ze Annihilator jest dosc waznym i duzym osiagnieciem wiec moze SSy z tego qsta mozna by tam tez umieszczac ? oczywiscie z koncowym lootem ( o ile to nie QS :P ) @EDIT- przeczytalem troche psotow i znalazlem odpowiedz na jedno pytanie :P |
:) Bardzo Fajne to wszystko ale zanim ja zrobie takie skille... lvl .. mlvl . ;) ;/.. Ale damy rade :P :p
|
Ehhhhhh zamiast zaśmiecać ten temat pochwałami to zamieszczajcie zdjecia z wysokimi advensami. Moim zdaniem te komentarze tylko zaśmiecaja.
Jasne że Tibia.pl odwaliła kawał dobrej roboty. ps:zreszta odwala od paru lat :D :D |
szczerze??....
myśle że troche przsadziliście z tym lvlem na rooku ja znam tylko 2 osoby powyzej 40..... na roku oczywiście :o
|
Mi sie tam cosik takiego podoba nie twierdze że nie xD
|
...
ekkhem...
te wymaganie to jakis zart? wiecie jak baaaaaardzo trudo nabic pallom 105 skill lvl? a drutom lub sorcom 70 magiczny. wg. mnie to troche za wysoko, ale jak uwazacie. Z powazaniem, Big'Show |
Może już ktoś zadał to pytanie, ale... Gdzie można wklejać te screeny? Jest od tego oddzielny temat? Pytam ale niestety nic nie wkleję... Może za jakiś czas (2050-2100 :P )
|
Mi się podoba, jednak te wymagania są (jak dla mnie) trochę za duże. :(
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Za kolejne idiotyczne pytania "a czemu takie durzem limity plx??!" będą upomnienia. Już było to dość dużo razy wyjaśniane. |
hmmmmmm
Na Asterze nikt nie ma 90lvla w fisingu ;) .Ja mam 56 i prawie weszłem na listę najlepszych graczy wiec eghm eghm........ ządacie ciut za dużo :p .
|
Dobry pomysl. Szkoda, ze ja bede musial jeszcze dlugo poczekac :(
|
Według mnie wymagania są zbyt wysokie. Możliwe że jacyś obcokrajowcy odwiedzają tibie.pl, ale większość to Polacy. Ilu naszych rodaków może się pochwalić takim lvlem czy skillami ? 50? 60? Ja uważam że wymagania powinny być niższe. Mimo wszystko gratuluję tematu :)
|
Informacje o postaci w profilu:
Nie lubiłem gdy podpisy były zasmiecane statami postaci. Jednak takie cos jest bardzo fajne, chociaż niektórzy mogą skłamać w lvlu/skillach. Newsy o tych advanced'ach: Jak dla mnie to totalna głupota. Już nie macie o czym newsów pisać tylko o czyichs (wiem, rzadkie newsy) advancach? 200 lvl Seromontisa był dla mnie beznadziejnym newsem, a co mowic jakis tam awans na 150 lvl, totalny bezsens. Wolałem jak czasami przez miesiąc nie ma żadnego newsa niż jakies tam advance. |
Cytuj:
|
heh, super pomysl z 10 screenow dostaniecie ^^
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:22. |