![]() |
Spox
:cup: :cup: O stary mysle ze niewiele sie pomyle jesli powiem ze jest to jeden z najlepszych fajkow na forum tylko fabula troche denna no i niestety nie ty ja wymysliles (to z lodem to z krola artura?)
Ale ogolem spox Wykonanie 10/10 glownie za ilosc =) fabuła 9/10 orginal idea pls :cup: :cup: P.S Jak masz wolne miejsce wsadz mnie gdzies do jakies roli Of Kors Evul jakies :evul: :evul: :evul: |
Noo taak.... Historyjka bardzo ładna, fabuła też w miare. Ogólnie grats za historyjke bo zwykle były same fake story o wojnach, ale ta jest bardzo ładna.
Myśle że "Rethfing" ładnie pasuje do jakiegoś maga ^^ |
No świetny fake dawaj takich więcej plz już nie moge sie doczekać następnej części.Ludzie komentujcie bo nie zrobi xD.Ocena 10/10
|
Roxsisz!
Nie no, stary ty to roxsisz!
Masz robić następną część, bo jak nie to ci skrzynke na Tibi.pl zaspamuje :P |
Cytuj:
|
Nie plujcie sie teraz ze odswiezam temat :P
Nigdy tego tutaj nie napisalem ale przestalem robic tego fejka z powodu braku komentow :P Oczywiscie jeslikomenty sie pojawia to wznowie prace, nawet jesli mam nowy projekt (JA *******E NORAH, ODEZWIJ SIE) moge robic oba. Wiec blagam koment plx :P |
Double post, ta tibia.pl :/
|
Świetne 10/10 !!!!!!!!!!!1111
Słyszłeś(czytałeś?) 10000000000000000/10 Rób to... |
nawet dobry fake tylko troche potyrane te nazwy efów
:( |
nop fejk ladniusi... ale to z lodem zjechane z krola artura...
|
no... fak ladny... tyklo zjechales z tym lodem z krola artura...
EDIT: skasujcie ten pos plxor :p |
ejj... mam rozuiec... to jes po czy przed wladcom pierscieni???
|
Cytuj:
Fejk super 10/10 |
ok
Nawet fajne. Ja tez kiedys robilem fake ale o bitwie o helmowy jar :P
|
Hehe... Cóż tu dużo mówić!RÓB DALEJ ZI00M! ;d
|
:p
Noo jestem pod wrażeniem tylko ludzie skad sciagnac edytor OTS????
Moja ocena 10/10 za pomysl ---------------------------------------------------------------------- Nooby hackerzy- To my polacy! Hacki, kradzieze- To my polacy! Z deadami, bez kasy- To my poalcy Wiesz co to znaczy?- Polacy bez pracy(Pożyczka od ręki) |
fajny fake ale chcailem powiedziec ze zaduza miesznina za duzo tych piorunowm, dziwne imiona u elfow :baby: a tak pozatym to moze byc a i jeszcze wtedy jak szli po nieumarlych troche pusto bylo
|
łee w fake na stronie 12. jest scena na lodzie z krola artura ;] identyczna ;)
|
Cytuj:
|
RÓB TO!Ile jeszcze mam spamować?
|
Już ci mówiłem na GG ;], tutaj tylko powtórze że masz robić nadal i tak w koło macieja !
|
Cool!
Bardzo mi się podoba i czekam z niecierpliwością na następny odcinek ;) Rób dalej i to koniecznie! Fajna mieszanka własnej historii z Władcą Pierścieni i Królem Arturem ;) Przydałby się nowy bohater zamiast deadniętego biedaczka ;( Rób more! Ocena 11/10 - Jest co oglądać B) |
Cytuj:
Dawaj kolejną cześć !!! |
Cytuj:
|
8o wiesz.... nawet nawet.. dobre bylo jak ten krol gadal a jeden elf powiedzial "Panie..." hehe ocena 4 ;P
|
Baradax
Robie MEH Tomi 18:44:22 ? Tomi 18:44:33 to co z norahem miales robic? Baradax 18:44:35 Middle-earth's hope Tomi 18:44:41 aha A więc uroczyście ogłaszam że Baradax robi dalej :cup: :cup: :cup: Czekamy!!! |
Fajne , fajne....
niech zgadne... Ta ostatnia scena gdzie Gh-Galad ( czy jak mu tam ) napieprzał w lód to z króla Artura wzialeś ? |
wypas
To jest wypasione :] rob dalej napewno bede komentowal :D
|
to jest boskie daje 20/10
|
Fake nie bedzie przez jakis czas bo mi sie z***al PSP.
Wiec, dopoki tego nie naprawie (proboje) Fejka nie bedzie :P Lecz mysle ze sie szybko z tym uporam ;) |
moze byc :P
|
ja sie tam nieznam na fake ale moim zdaniem za malo akcji.... :baby:
|
Normalenie gratulacje, jestes moim idolem!
:cup: dla ciebie spoxanofornitroniczne 8o
nie umiem fake'ow robic :( blagam pomozcie mi jaki program sciagnac do tego? (ej no zrozumcie mnie mam dopiero 10 lat :p ) |
Cytuj:
|
Wielkie GZ need next częsci!
Wielkie GZ need next częsci!
|
Nice, czekam na more :)
|
COME BACK! :D
Wiec, powrot! Po dluzszej przerwie, daje nowa czesc, teraz bardzo krotka :P Wiec macie: Czesc 8 Shanhaevel EDIT: ****A, NO ZNOWU COS MI SIE DZIEJE I TE ***ANE ZDJECIA SIE ZMNIEJSZAJA! POTEM TO NAPRAWIE TERAZ NIE MAM CZASU! Koniec (krotka czesc ;P) UWAGA: Ta czesc nie wnosila niczego nowego oprocz Shana, i chcialem zeby fake nadal zyl :P Nastepna czesc bedzie dluzsza i beda juz wszyscy bochaterowie (ktorzy sa do tej pory). teraz sie znowu zabieram z Norahem za TOA (The Orospus Assault ;P) PODOBAL CI SIE TEN FAKE? TO NIE JEDYNY MOJEJ ROBOTY (akurat nie tylko mojej :P)! TUTAJ JEST INNY! http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=65940 Temu tez daj komenta ;D |
super... tylko szkoda ze tej 8 czesci nie widac... ale ogolnie cala story jest super...
|
niom reszta fajna ale tej 8 to tak cus nie bardzo widac.
|
Zgadzam sie z Leader Fox Dragstar'em. Tej 8 czesci nie widac, ale wczesniejsze czesci byly zajefajne! Wspaniala robota i wpanialy pomysl. Posa Star Warsami najbardziej lubie wlasnie przygody z Wladcy Pierscieni! A fake'i takiej roboty Uwielbiam!!!
:cup: 10/10 :cup: Czekam na nastepna czesc!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:05. |